Gözler

Gözler

Son dakika Gözler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gözler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gözler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözler gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.897 gözler haberi bulunmuştur. Tüm gözler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç'un hayalini süslüyor! Ne Mourinho ne de Stefano Pioli 15 milyon euroluk hoca geliyor
Ali Koç'un hayalini süslüyor! Ne Mourinho ne de Stefano Pioli 15 milyon euroluk hoca geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrilmişken Ali Koç ve Aziz Yıldırım gelecek sezon takımın başına getirecekleri teknik direktörü belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde Jose Mourinho ve Stefano Pioli’nin ismi gündeme gelse de Ali Koç'un istediği teknik adam ortaya çıktı. İşte detaylar...
18.05.2024 Fenerbahçe
All Eyes on Refah ne demek? İsrail-Gazze savaşı
All Eyes on Refah ne demek? İsrail-Gazze savaşı İsrail-Gazze savaşıyla alakalı olan kelimenin anlamı merak ediliyor. Peki, "All Eyes On Rafah" ne demek? Ekim ayından bu yana Gazze nüfusunun yarısından fazlası, İsrail yetkililerinin onları Gazze'nin diğer bölgelerinden çıkarmaya zorlaması sonucunda Refah'a kaçtı. Birçoğu yaralı, ya da çok yaşlı, hasta ya da yeniden hareket edemeyecek kadar zayıf.  
17.05.2024 Gündem
Eş seçerken dikkat: Genetiğinde varsa nikah masasına oturmayın! Bulaşıcı riski taşıyor, 3 ayda kendini gösteriyor
Eş seçerken dikkat: Genetiğinde varsa nikah masasına oturmayın! Bulaşıcı riski taşıyor, 3 ayda kendini gösteriyor Yapılan araştırmalar evlenmeye hazırlanan çiftler hakkında uyarıcı veriler taşıyor. Son yapılan sosyal bulaşma araştırmasına göre üç ayda kendini belli eden bir riski gözler önüne serdi. Evlilik yolunda olan adaylar için sağlıklı veriler sunan bu araştırmaya göre eşlerin genetiğinde sigara içme, alkol ve obeziteye yatkınlık varsa partnerler de zamanla sigara ve içki içmeye ve kilo almaya başlıyorlar.
16.05.2024 Yaşam
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçları
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçları İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları, adayların yakın takibinde. Başvurular -Devlet üzerinden yapıldı, merkez ve taşra teşkilatında 1608 lisans, ön lisans ve lise mezunu personel istihdam edilecek. Gözler İçişleri Bakanlığı’nın sayfasına çevrildi. Peki, İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav (mülakat) ne zaman?
16.05.2024 Gündem
AK Parti grup toplantısı saat kaçta? AK Parti grup toplantısı bugün var mı?
AK Parti grup toplantısı saat kaçta? AK Parti grup toplantısı bugün var mı? AK Parti grup toplantısı saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam saatlerinde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın'la toplantı yapması Ankara'yı heyecanlandırdı. Tüm gözler bugün yapılacak grup toplantısına çevrildi. Peki AK Parti grup toplantısı bugün mü, saat kaçta? Detaylar haberimizde.
15.05.2024 Gündem
Aziz Yıldırım, Mourinho ile anlaştı! Fenerbahçe'den alacağı maaş ortaya çıktı: Fotoğraf gönderdi
Aziz Yıldırım, Mourinho ile anlaştı! Fenerbahçe'den alacağı maaş ortaya çıktı: Fotoğraf gönderdi Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrildi. Başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım seçilmesi halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getireceğini açıkladı. Öte yandan Mourinho'nun alacağı maaş ortaya çıktı.
15.05.2024 Fenerbahçe
Ankara'da kritik zirve! Erdoğan MİT Başkanı Kalın ve Bakan Tunç'u kabul etti
Ankara'da kritik zirve! Erdoğan MİT Başkanı Kalın ve Bakan Tunç'u kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile toplantı yaptı.
15.05.2024 Gündem
Kamuda çalışma sistemi değişiyor! 6 model gündemde, memur milyonlarca kişiyi etkileyecek
Kamuda çalışma sistemi değişiyor! 6 model gündemde, memur milyonlarca kişiyi etkileyecek Bu hafta kamuda tasarruf tedbirlerinin açıklanmasının ardından gözler yeni düzenlemenin detaylarına çevrildi. Özellikle kamu personelinin çalışma sisteminde bazı değişiklikler üzerinde duruluyor. Personelin esnek ve uzaktan çalışması sağlanacak. Yeni çalışma sistemiyle ilgili 6 formül gündeme geldi. İşte detaylar...
15.05.2024 Ekonomi
Mourinho ile ilk kontak kuruldu! 15 milyon euro...
Mourinho ile ilk kontak kuruldu! 15 milyon euro... Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de gözler önümüzdeki sezona çevrildi. Seçim öncesi Sadettin Saran adaylıktan çekilirken Ali Koç, yeniden başkanlık yarışına girmeye karar verdi. Aziz Yıldırım'ın başkanlık kararı merak edilirken bir yandan da önümüzdeki sezonun çalışmaları devam ediyor. Fenerbahçe kulislerinde adı geçen ilk aday ise Jose Mourinho. İşte detaylar...
12.05.2024 Şampiy10
Arda Güler çılgınlığı İspanyolları sardı! 'Bu çocuk çok özel'
Arda Güler çılgınlığı İspanyolları sardı! 'Bu çocuk çok özel' Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i saf dışı bırakarak finale yükselen ve La Liga'da şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Real Madrid'de gözler Arda Güler'e çevrildi. Carlo Ancelotti, milli yıldızla Granada maçı öncesi özel bir görüşme yaptı. İspanyol basını, Real Madrid'in Granada ile oynayacağı maçın kadrosunu verdi.
12.05.2024 Fenerbahçe
Karagümrük - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Muhtemel ilk 11'ler
Karagümrük - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Muhtemel ilk 11'ler Karagümrük ve Galatasaray karşı karşıya geliyor. tatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalacak. gözler Okan Buruk’un kadro tercihine çevrildi. Galatasaray’da eksik oyuncu bulunmuyor. Peki Karagümrük - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
12.05.2024 Şampiy10
Arda Güler'e gün doğdu! Ancelotti son kararını verdi, artık çok oynayacaksın
Arda Güler'e gün doğdu! Ancelotti son kararını verdi, artık çok oynayacaksın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i saf dışı bırakarak finale yükselen ve La Liga'da şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Real Madrid'de gözler Arda Güler'e çevrildi. Carlo Ancelotti, milli yıldızla Granada maçı öncesi özel bir görüşme yaptı. İspanyol basını, Real Madrid'in Granada ile oynayacağı maçın kadrosunu verdi.
11.05.2024 Fenerbahçe
TMSF, Mondihome’u satışa çıkardı
TMSF, Mondihome’u satışa çıkardı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Mondi Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi satışa çıkardı. Şirketi hisse satışına ilişkin ilan, Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayınlandı.
11.05.2024 Ekonomi
Aziz Yıldırım başkan oluyor! İlk talimatını verdi, Ali Koç defteri kapandı
Aziz Yıldırım başkan oluyor! İlk talimatını verdi, Ali Koç defteri kapandı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe taraftarı bu haberle çok heyecanlandı. Sarı lacivertli ekipte Ali Koç dönemi kapanıyor. Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi adaylar netlik kazanmaya başlıyor. Sarı-lacivertli camiada gözler Aziz Yıldırım'a çevrilirken eski başkanın yeniden aday olacağı belirtildi. Bu noktada Yıldırım ilk talimatını verdi. İşte detaylar...
11.05.2024 Fenerbahçe
Proje okullarına atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Proje okullarına öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? 10 Mayıs MEBBİS (personel.meb.gov.tr)
Proje okullarına atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Proje okullarına öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? 10 Mayıs MEBBİS (personel.meb.gov.tr)  Proje okullarına yapılan öğretmen atama sonuçları 10 Mayıs 2024 Cuma günü açıklanacak. Atama sürecine katılan öğretmen adayları merakla sonuçları bekliyor. Öğretmen atamasına ilişkin kılavuzunun yayımlanmasıyla birlikte gözler sonuçlara çevrildi. Peki, Proje okulları öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Proje okulları sonuçları açıklandı mı?
10.05.2024 Gündem
Lassa ateşi belirtileri neler, Lassa hastalığı nedir? Lassa salgını nasıl bulaşır?
Lassa ateşi belirtileri neler, Lassa hastalığı nedir? Lassa salgını nasıl bulaşır? Nijerya'da hayvandan insana bulaşan ve ölümcül olabilen Lassa ateşi nedeniyle 4 ayda 156 kişi yaşamını yitirdi. Şubat 2023'te Nijerya hükümeti, Lassa ateşi salgını nedeniyle "acil durum" ilan etmişti. Peki, Lassa ateşi nedir, belirtileri neler? Lassa salgını nasıl bulaşır?
10.05.2024 Gündem
Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi?
Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi? Güzel Günler dizisinin çekildiği yerleri seyirci merak etti. Güzel Günler dizisi hangi şehirde- hangi semtte çekiliyor? Show TV’de yer alan Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi?
10.05.2024 Yaşam
Nicolo Zaniolo Galatasaraylıları üzecek! Herkes geri dönecek derken menajeri resti çekti
Nicolo Zaniolo Galatasaraylıları üzecek! Herkes geri dönecek derken menajeri resti çekti Zaniolo Galatasaray'a dönecek mi? Galatasaraylı taraftarlar merak ediyor. Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk için gün sayan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon da kupayı müzesine götürmeye hazırlanan sarı kırmızılılarda gözler yeni sezon kadro planlamasına çevrildi. Cimbom'da sezon başında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun geri dönüp dönmeyeceği merak konusuydu. Oyuncunun menajerinden kafaları karıştıran bir açıklama geldi. İşte tüm detaylar...
9.05.2024 Galatasaray
Dortmund'un finaldeki rakibi şifresiz belli oluyor; Real Madrid-Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
Dortmund'un finaldeki rakibi şifresiz belli oluyor; Real Madrid-Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid Bayern Münih karşılaşması bu akşam ekrana geliyor. Avrupa futbolunun iki devi İspanya'da buluşuyor. Yarı final ilk maçında skor 2-2 bitmiş her iki takımda final umutlarını ikinci maça taşımıştı. Peki Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Gelen bilgilere göre Ancelotti'nin maçın ikinci yarısında Arda Güler'e şans vermesi bekleniyor.
8.05.2024 Şampiy10
(Ulusal Staj Programı sonuçları) Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler Kariyer Kapısı Ulusal Staj Programı sonuçları
(Ulusal Staj Programı sonuçları) Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler Kariyer Kapısı Ulusal Staj Programı sonuçları Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Salim Atay, 2024 yılı Ulusal Staj Programı başvurularının öğrencilere 28 Aralık'ta açıldığını, mart ortasına kadar başvuruların alındığını ve sistemin kapandığını belirterek, 'Biz bugün itibarıyla sistemi işverenlere açmış oluyoruz.' dedi. Peki, Ulusal Staj Programı sonuçları ne zaman açıklanacak? Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ile ilgili merak edilenler…
8.05.2024 Çalışma Hayatı
Emekli ve memur zammında yeni gelişme! Oran verildi, 4A,4B,4C için hesaplama tablosu değişti, 47.331  TL olacak
Emekli ve memur zammında yeni gelişme! Oran verildi, 4A,4B,4C için hesaplama tablosu değişti, 47.331 TL olacak Memur ve emekli milyonlarca vatandaş Temmuz zammına kilitlenmiş durumda. Ocak ayında yüzde 49,25 zam alan emekliler için temmuz ayı zammı kapıda. 4 aylık enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte emekli zammı netleşmeye başladı. Şimdi gözler emekli kök maaşları ve en düşük emekli maaşlarının güncellenmesine çevrildi. Peki, SSK, BAĞ-KUR en düşük emekli maaşı ne kadar olacak, kaç TL? İşte, 4A,4B,4C için yeni tablo...
8.05.2024 Çalışma Hayatı
Bayraktar Akıncı'dan deniz hedeflerine tam isabet
Bayraktar Akıncı'dan deniz hedeflerine tam isabet Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, deniz üstünde seyreden hareketli ve sabit hedeflere yönelik gerçekleştirilen atış testlerini başarıyla tamamladı. Bayraktar AKINCI, milli elektro-optik sistem ve yerli mini akıllı mühimmatları kullanarak deniz hedeflerini başarıyla imha etti.
7.05.2024 Ekonomi
Ali Koç gidiyor, Aziz Yıldırım geliyor! Sadettin Saran 'ben varım' dedi ama işler değişti
Ali Koç gidiyor, Aziz Yıldırım geliyor! Sadettin Saran 'ben varım' dedi ama işler değişti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Konyaspor karşısında alınan beraberlikle şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de gözler Haziran ayında gerçekleşecek olan seçimli olağanüstü genel kurula çevrildi. Kritik kurul öncesi Aziz Yıldırım cephesinden sıcak bir haber var. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
Dolar ve altın için flaş açıklama geldi! Orta vadede büyük kazanç sağlayacak
Dolar ve altın için flaş açıklama geldi! Orta vadede büyük kazanç sağlayacak Dolar ve altın fiyatları için son dakika duyurusu yapıldı. Kredi derecelendirme kuruluşu S&P’nin not artırımı sonrası gözler piyasalara çevrildi. Son haftalarda borsa rekor kırarken, altın fiyatlarında düşüş söz konusuydu. Özellikle dolar/TL tarafında ise aşağı yönlü seyir dikkat çekiyor. Peki S&P kararının piyasalara etkisi ne olur? İşte detaylar...
7.05.2024 Dünya
TUS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 TUS/1 tercih kontenjanları açıklandı mı?
TUS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 TUS/1 tercih kontenjanları açıklandı mı? 17 Mart'ta düzenlenen, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ile 2024 Tıp Doktorluğu Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı sonuçları açıklandı. Peki, TUS tercihleri ne zaman başlayacak?
4.05.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gözler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.