Göz Rengi

Göz Rengi

Son dakika göz rengi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göz rengi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göz rengi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göz Rengi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göz rengi gelişmeleri de dahil olmak üzere 573 göz rengi haberi bulunmuştur. Tüm göz rengi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lucifer Michaelson kimdir? Kaan Alkan Lucifer nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Lucifer Michaelson eski hali
Lucifer Michaelson kimdir? Kaan Alkan Lucifer nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Lucifer Michaelson eski hali Sosyal medyada yaklaşık 2 milyon takipçisi olan ve Lucifer Michaelson takma adını kullanan Youtuber Kaan Alkan, göz rengi değiştirme ameliyatı sonrasında kendisine ameliyat konusunda danışan Maria Shirley Danieli'nin dolandırıcılıkla suçlaması üzerine hakim karşısına çıktı. Kaan Alkan'ın "Zincirleme şekilde dolandırıcılık" suçlamasından 7,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.
14.09.2023 Gündem
'Lucifer' hakim karşısına çıktı! İstenen hapis cezası belli oldu
'Lucifer' hakim karşısına çıktı! İstenen hapis cezası belli oldu Sosyal medyada yaklaşık 2 milyon takipçisi olan ve Lucifer Michaelson takma adını kullanan Youtuber Kaan Alkan, göz rengi değiştirme ameliyatı sonrasında kendisine ameliyat konusunda danışan Maria Shirley Danieli'nin dolandırıcılıkla suçlaması üzerine hakim karşısına çıktı. Kaan Alkan'ın "Zincirleme şekilde dolandırıcılık" suçlamasından 7,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.
14.09.2023 Gündem
Bakan Soylu: İlk kez yerli İHA'larımızı ve SİHA'larımızı yapıyoruz
Bakan Soylu: İlk kez yerli İHA'larımızı ve SİHA'larımızı yapıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Soylu, her seçimin kıymetli olduğunu ifade ederek "Seçimin kıymetli olmasının bir tek sebebi vardır. Seçime katılan vatandaşlar bir kişi dahi olsa, gider oyunu seçilecek kişiye yönelik bir emanet olarak verir" dedi.
16.04.2023 Gündem
118 çocuğun ailesini Derin GÖRÜ buldu
118 çocuğun ailesini Derin GÖRÜ buldu Tübitak yerli ve milli projeleriyle depremzedenin yanındaydı. Depremin dağıttığı aileler Derin GÖRÜ teknolojisiyle birbirlerine kavuşturuluyor. Uydudan enkaz tespiti yapıldı ve Uydu teknolojisiyle canlar enkazdan kurtarıldı.
24.02.2023 Gündem
Bakan Yanık: “Refakatsiz çocuklar için web sitemizde sorgu ekranı açtık”
Bakan Yanık: “Refakatsiz çocuklar için web sitemizde sorgu ekranı açtık” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Vatandaşlarımız artık Bakanlığımızın web sitesinde yer alan sorgu ekranından gerekli bilgileri girerek kayıt altına aldığımız rekafatsiz çocuklara yönelik bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabilecek” dedi.
22.02.2023 Gündem
1994'te kaybolan çocuk 3 yıl sonra başkası olarak geri döndü! Dünyayı sallayan olay
1994'te kaybolan çocuk 3 yıl sonra başkası olarak geri döndü! Dünyayı sallayan olay Nicholas'ın Frederic'e dönüşümü dünyada büyük yankı uyandırdı. 13 yaşındaki çocuk kayboldu, 3 yıl sonra ortaya çıktı. Ama o gerçekten Nicholas mıydı? Medyanın da yakından takip ettiği olayda, gerçekleri öğrendiklerinde herkesin ağzı açık kaldı. İşte filmlere, kitaplara konu olan hikaye...
24.12.2022 Dünya
Hakim ve savcının dilini bağlama büyüsü yapmasını istemiş! 'Ölen birinin çenesine bağlanan bezi al...'
Hakim ve savcının dilini bağlama büyüsü yapmasını istemiş! 'Ölen birinin çenesine bağlanan bezi al...' Konya'da 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayeti ile ilgili tutuklanan sanıklardan Esra Taş'ın (28) cezaevindeki telefon görüşmesinde annesi D.T.'ye ölen bir kişinin çenesine bağlanan bezi alıp, mahkeme günü 'Hakimin ağzı bağlansın, savcının ağzı bağlansın' diyerek dua etmesini söylediği belirtildi. Esra Taş'ın görüşmenin devamında, '3 kez bağlayıp açacaksın' diyerek annesine batıl inançlar doğrultusunda telkinlerde bulunduğu da aktarıldı.
9.06.2022 Yaşam
Bilinmeyen numara tehlikesi! Bir çağrı ile kişisel verilerinizi çalıyorlar
Bilinmeyen numara tehlikesi! Bir çağrı ile kişisel verilerinizi çalıyorlar Bilinmeyen numaralardan çağrı alan milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Bir telefonla dolandırılabilirsiniz. Robot çağrılara dikkati çeken siber güvenlik uzmanları, kritik uyarılarda bulundu. Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Ahmet Naci Ünal, “Sahte aramalarda sorulan sorular cevaplandırıldığında kişiler verileriniz dolandırıcıların eline geçmiş olur” dedi.
2.10.2021 Gündem
17 Temmuz Dünya Emoji Günü'ne özel sürprizler
17 Temmuz Dünya Emoji Günü'ne özel sürprizler 17 Temmuz Cumartesi günü Dünya Emoji Günü’nü kutlamak isteyen iPhone kullanıcıları, Memoji’lerini iOS 15’in genel beta önizlemesinde bulunan yepyeni özelleştirmelerle süsleyebilirler.
17.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Normalleşme döneminde kalıcı makyaja talep arttı
Normalleşme döneminde kalıcı makyaja talep arttı Güzellik Uzmanı Sibel Kırbaş, pandemi sürecindeki ikinci normalleşme döneminde güzellik merkezlerinin yoğunlaştığını belirterek, kalıcı makyaj taleplerinin arttığını söyledi. Özellikle tekrar ofis ortamında işe başlayan kadınların kalıcı makyaj yaptırmak istediğini kaydeden Kırbaş, güzellik merkezlerinin yoğunlaştığını ifade etti.
7.04.2021 Sağlık
Türkiye'de ilk defa kullanılacak! Çağla Tuğaltay cinayetinde flaş gelişme
Türkiye'de ilk defa kullanılacak! Çağla Tuğaltay cinayetinde flaş gelişme İstanbul Şişli’de 5 Haziran 2000’de boğazından bıçaklanarak öldürülen 12 yaşındaki Çağla Tuğaltay’ın katilinin eşgali belli olacak. Genç kızın tırnak arasında katile ait olduğu düşünülen doku örnekleri yeniden Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. SNP tekniğiyle katilin, saç, göz ve ten rengi ortaya çıkarılacak.
10.02.2021 Gündem
Lens kullanımında uyulması gereken kurallar
Lens kullanımında uyulması gereken kurallar Hem arzu edilen göz rengini hem de güzel bakışlar edinebilmesi için sağlanan lens kullanımında dikkat edilmesi gereken hassas noktalar hakkında bilgi veren Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Adnan İpçioğlu, lens takarken hijyen kurallarına çok dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
16.08.2020 Sağlık
Görenler tanıyamıyor! Şarkıcı Lara değişimiyle şaşırttı
Görenler tanıyamıyor! Şarkıcı Lara değişimiyle şaşırttı 2000'li yılların ilk dönemine damga vuran şarkıcı Lara, geçirdiği estetik operasyonlar sonucu bambaşka biri oldu. Hayranları, son hali ile şaşırtan Lara'yı tanımakta zorlandı.
8.08.2020 Magazin
Fahriye Evcen filtreli güneşlendi!
Fahriye Evcen filtreli güneşlendi! Oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından güneşlenirken çektiği bir görüntüsünü filtre ekleyerek paylaştı.
12.07.2020 Magazin
Serenay Sarıkaya 'kedi kız' oldu
Serenay Sarıkaya 'kedi kız' oldu Oyuncu Serenay Sarıkaya, son dönemde popüler hale gelen göz rengi değiştirme filtresiyle çekilmiş fotoğrafını, 'Ankara kedisi' notuyla paylaştı.
18.05.2020 Magazin
İskender Papağanı ne yer? İskender Papağanı’nın yaşı nasıl anlaşılır?
İskender Papağanı ne yer? İskender Papağanı’nın yaşı nasıl anlaşılır? İskender Papağanı'nın kökleri Hindistan’a dayanmaktadır. Özellikle Asya ve Hindistan ülkelerinde sık olarak görülmekte olan İskender Papağanı ne yer? İskender Papağanı’nın yaşı nasıl anlaşılır?
16.02.2022 Yaşam
Jako Papağanı ne yer? Özellikleri nedir?
Jako Papağanı ne yer? Özellikleri nedir? Evde yetiştirilmesi söz konusu olan Jako papağanlarının beslenmelerin için gereksinimi söz konusu olan yiyecekler oldukça fazladır. Peki Jako Papağanı ne yer? Özellikleri nedir? İşte detaylar...
16.02.2022 Yaşam
Albinizm hastaları teleskopik gözlük ve büyük puntolu kitap istiyor
Albinizm hastaları teleskopik gözlük ve büyük puntolu kitap istiyor Cilt, saç ve göz rengi farklı olan, görme düzeyinde azalma ve titreme yaşayan albinizm hastaları, teleskopik gözlüklere erişimin sağlanabilmesini, eğitim materyallerinin ve diğer kitapların büyük puntolu basımlarının da olmasını talep ediyor.
3.03.2020 Sağlık
İki renkli göze sahip kardeşler görenleri şaşırtıyor!
İki renkli göze sahip kardeşler görenleri şaşırtıyor! Bursa'nın İnegöl ilçesinde biri 11, diğeri 4 yaşındaki iki erkek kardeş, tıpta "heterokromi" olarak bilinen göz renklerinin farklılığıyla dikkati çekiyor.
27.09.2019 Yaşam
Aleyna'ya 1 milyonluk heykel
Aleyna'ya 1 milyonluk heykel Aleyna Tilki, dünyaca ünlü liderler, sanatçılar ve sporcuların balmumu heykellerinin bulunduğu 'Madame Tussauds Müzesi'nin, İstanbul şubesinde yer alacak.
26.07.2019 Magazin
Çocuğunuzun hastalığını gözünden tanıyın
Çocuğunuzun hastalığını gözünden tanıyın Çocukluk çağında yapılan göz muayenesi, belirti vermemiş sistemik hastalıkların erken teşhisi ve tedavisindeetkili rol oynuyor. Çünkü pek çok hastalık “çocuğun gözünden” tanınabiliyor. Göz Hastalıkları uzmanı Doç. Dr. Gökçen Gökçe, çocuklarda göz muayenesi ile ortaya çıkan ve sistemik hastalıkları en sık haber veren 5 belirti hakkında bilgi verdi.
19.12.2018 Sağlık
Bebekler ne zaman görmeye başlar?
Bebekler ne zaman görmeye başlar? "Sağlıklı gözler ve iyi görme, bebeklerin ve çocukların öğrenmelerinde kritik bir rol oynar"
14.11.2018 Sağlık
Bir gözü mavi bir gözü siyah
Bir gözü mavi bir gözü siyah Van’da farklı göz renklerine sahip ilkokul 2’nci sınıf öğrencisi Nurcan Berk, öğretmeni tarafından boyaması için verilen resimlerdeki karakterlerin gözlerini kendi göz renginde boyuyor.
1.10.2018 Yaşam
Fotoğraflarda gözlerin kapalı çıkmasına son!
Fotoğraflarda gözlerin kapalı çıkmasına son! Sosyal medya devi Facebook, herkesin fotoğraflarını paylaşması için elinden geleni yapıyor. Selfie'lerde ve toplu fotoğraflarda gözü kapalı çıkanlar için yeni bir yapay zeka geliştiriliyor
20.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Kıvanç’a benzetilmek bir avantaj değil
Kıvanç’a benzetilmek bir avantaj değil Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle yıldızı parlayan İdris Nebi Taşkın, Kıvanç Tatlıtuğ’a benzerliğiyle ilgili şöyle diyor: “Kimseye benzetilmek istememem. Kıvanç’a benzetilmek bir avantaj değil!”
11.05.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Göz Rengi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göz rengi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.