Got

Got

Son dakika got haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan got ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını got haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Got

haberleri sayfasında son dakika yaşanan got gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 got haberi bulunmuştur. Tüm got haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak Modern ve “klasik crossover” yorumlarıyla müzikte sınır tanımayan çok yönlü yıldız soprano Sarah Pagin, 19 Temmuz’da “Yaz Ruhu”nu taşıyan özel bir repertuvarla CSO Ada Ankara #Yaz Sezonu’na konuk oluyor.
13.07.2023 Vitrin
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti!
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti! Rock'n Roll Kraliçesi lakaplı ABD’li sanatçı Tina Turner, 83 yaşında İsviçre’de hayatını kaybetti.
25.05.2023 Magazin
Yetenek yarışmasında kendini canlı canlı yaktı jüri de seyirciler de dehşete düştü!
Yetenek yarışmasında kendini canlı canlı yaktı jüri de seyirciler de dehşete düştü! İngiltere'de ekranlara gelen yetenek yarışmasındaki gösteri hem seyircileri hem de jüriyi dehşete düşürdü. Yetenek Sizsiniz yarışmasının İngiltere versiyonundaki gösteride zeka küpü çözerken kendini ateşe veren yarışmacıyı izlerken jüri üyeleri de dahil kimse yerinde duramadı.
17.04.2023 Dünya
Nightbirdie lakabı ile tanınan Jane Marczewski genç yaşında kansere yenik düştü
Nightbirdie lakabı ile tanınan Jane Marczewski genç yaşında kansere yenik düştü Müzik yarışması ile ünlenen ve yıllardır göğüs kanseri ile mücadele eden genç şarkıcı Jane Marczewski, 31 yaşında hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere onu sevenler, sesinden etkilenenler yasa boğuldu. Marczewski, 'Nightbirdie' (Gece Kuşu) lakabıyla tanınıyordu.
22.02.2022 Dünya
Bomba açıklama! 'Duştan üstsüz bir şekilde çıkıp...'
Bomba açıklama! 'Duştan üstsüz bir şekilde çıkıp...' Paylaştığı cesur pozlarla ve canlı yayında frikik kazaları ile gündemden düşmeyen Britain's Got Talent yarışmasının jüri üyesi Amanda Holden, evde üstsüz gezdiği için iki kızı ile kavga etti.
20.10.2020 Magazin
Muhammed Ali kimdir, neden öldü? Muhammed Ali ne zaman Müslüman oldu?
Muhammed Ali kimdir, neden öldü? Muhammed Ali ne zaman Müslüman oldu? Irkçılıkla geçen bir ömür. 1942 yılında dünyaya gelen Muhammed Ali, 3 Haziran 2016 yılında hayatını kaybetti. Muhammed Ali ölümünün 4. Yılında anılıyor. Ömrü boyunca ırkçılıkla mücadele eden Muhammed Ali’nin ölümünün 4. Yılı Amerika’daki ırkçılık karşıtı gösterilere denk deldi. Peki, Muhammed Ali kimdir? Muhammed Ali ne zaman, neden öldü? Muhammed Ali neden en iyi seçildi, ne zaman Müslüman oldu?
3.06.2020 Gündem
Netflix dizileri: The Witcher konusu ve oyuncuları!
Netflix dizileri: The Witcher konusu ve oyuncuları! The Witcher Netflix'te ilk sezonuyla başladı. Romandan oyuna ve oyundan da diziye uyarlanan The Witcher "The Witcher nedir?", "The Witcher konusu ve oyuncuları kimler?
20.12.2019 Gündem
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu?
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? 2019 yılını geride bırakırken, Twitter en çok neler konuşuldu? Dünyada milyonlarca insanı bir araya getiren Twitter, Türkiye’nin nabzını tuttu ve Türkiye’de 2019 yılından en çok nelerin konuşulduğunu derledi. Twitter gündeminde büyük bir takipçi sayısına sahip olan Haluk Levent 2019’da en çok konuşulan ünlü isim oldu. Türkiye’de de oldukça fazla hayranı olan Güney Koreli pop müzik grubu BTS de en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. İşte 2019 yılında Türkiye’nin Twitter gündemi!
10.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Brad Pitt yeni aşkını buldu mu? Alia Shawkat kimdir?
Brad Pitt yeni aşkını buldu mu? Alia Shawkat kimdir? Angelia Jolie’den ayrıldıktan sonra Brad Pitt’in adı Alia Shawkat ile anılıyor. Tiyatro izlerken, resim sergisi gezerken birlikte görülen ikili arasında aşk söylentileri güçlendi. Peki, adı Brad Pitt ile anılan Alia Shawkat kimdir?
20.11.2019 Yaşam
İrem Derici: Osuruk kokuna bile aşığım
İrem Derici: Osuruk kokuna bile aşığım Şarkıcı İrem Derici, Instagram hesabından köpeği RudeBoy hakkındaki duygularını paylaştı.
6.11.2019 Magazin
Game of Thrones'un çok eleştirilen son sezonuna 10 ödül
Game of Thrones'un çok eleştirilen son sezonuna 10 ödül Game of Thrones'un 8'inci sezonu, birçok hayranı tarafından yoğun şekilde eleştirilmiş ve beğenilmemişti. 22 Eylül'de yapılacak olan Emmy'de birçok dalda aday olacak final sezonu, Emmy öncesi yapılan 'Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülleri'ne damga vurdu ve 10 dalda ödül kazandı.
16.09.2019 Kültür Sanat
'200 milyon dolara' transfer edildi
'200 milyon dolara' transfer edildi Game of Thrones dizisinin yaratıcıları David Benioff ve DB Weiss Netflix'e transfer oldu.
9.08.2019 Televizyon
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti Game Of Thrones (Taht Oyunları), tüm dünyanın ekranlara kilitlendiği bir finalle veda ederken, son sezonda gerçekleşenler 8 yıldır ekrana kilitlediği izleyicilerini büyük hayal kırıklığına uğrattı. Aceleye getirilen, mantık hatalarıyla dolu senaryo nedeniyle final sezonuna izleyiciler tepkili.
21.05.2019 Dünya
GoT ve Avengers’dan Twitter rekoru
GoT ve Avengers’dan Twitter rekoru Geçtiğimiz hafta vizyona giren Avengers: Endgame filmi ve ünlü dizi Game of Thrones, Twitter'da rekor kırdılar.
3.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Julianne Hough mini elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti
Julianne Hough mini elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti 14'üncü sezonuyla ABD'de 28 Mayıs'ta yayınlanması planlanan America's Got Talent yarışmasının yeni jüri üyesi Julianne Hough, kırmızı halıda büyüledi.
13.03.2019 Magazin
In Hoodies’in yeni albümü yayında!
In Hoodies’in yeni albümü yayında! Murat Kılıkçıer’in müzik projesi “In Hoodies”, ikinci albümü “Recalibrated Expectations” ile hem RedBull.com hem de Red Bull IG TV’de müzikseverlerle buluşuyor.
23.02.2019 Kültür Sanat
Mobil oyun şirketi IGG Türkiye’de ofis açıyor
Mobil oyun şirketi IGG Türkiye’de ofis açıyor Merkezi Singapur’da bulunan ve dünyanın en büyük mobil oyun şirketlerinden olan IGG, 16’ncı ofisini Türkiye’de açacak. Lords Mobile dahil olmak üzere Türkiye’deki tüm oyunlarının yönetimini İstanbul merkez ofisinden gerçekleştirmeyi planlayan şirket, toplam 100 kişiye istihdam sağlayacak.
16.10.2018 Bilim ve Teknoloji
"Kanser nedeniyle sayılı günlerim kaldı, haber sunmaya devam edeceğim"
"Kanser nedeniyle sayılı günlerim kaldı, haber sunmaya devam edeceğim" BBC Radio 5 Live programının haber spikeri Rachael Bland, kanser hastalığı nedeniyle "sayılı günlerinin kaldığını" açıkladı. Bland, "Haber sunmaya devam edeceğim" dedi.
4.09.2018 Dünya
Kanser tedavisinde çok önemli üç ilaca onay
Kanser tedavisinde çok önemli üç ilaca onay Gen tedavisi, uzmanların bazı ölümcül kanser türlerini ve nadiren görülen kalıtsal hastalıkları sadece bir iğneyle tedavi etmelerine olanak sağlayabilir. FDA, hepsi genetik olarak değiştirilmiş insan hücrelerinden elde edilen üç yeni kanser ilacına onay verdi. Bilim insanları kanser türlerinin yüzde 80’inin gelecekte gen tedavisine yanıt vereceğini söylüyor, üstelik bu sadece buz dağının görünen yüzü
5.06.2018 Sağlık
Kanser tedavisinde çok önemli üç ilaca onay
Kanser tedavisinde çok önemli üç ilaca onay Amerika Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), hepsi genetik olarak değiştirilmiş insan hücrelerinden elde edilen üç yeni kanser ilacına onay verdi. Bilim insanları kanser türlerinin yüzde 80’inin gelecekte gen tedavisine yanıt vereceğini söylüyor, üstelik bu sadece buz dağının görünen yüzü...
4.06.2018 Sağlık
Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü ismi transfer etti
Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü ismi transfer etti TV8'i satın aldıktan sonra hızlı bir atılım gerçekleştiren Acun Ilıcalı, 'X Factor' ve 'Yenenek Sizsiniz'i dünyaya pazarlayan Yunan televizyon yöneticisi George Levendis'i transfer etti.
10.05.2018 Televizyon
'Dünyanın en güçlü adamı' oldu!
'Dünyanın en güçlü adamı' oldu! Ünlü dizi Game of Thrones’ta Ser Gregor 'The Mountain' Clegane karakterini canlandıran Haf?ór Júlíus Björnsson, Dünya’nın En Güçlü Adamı ünvanını kazandı.
8.05.2018 Dünya
Everton tribünleri: Bizim Cenkimiz var!
Everton tribünleri: Bizim Cenkimiz var! Dün Everton formasıyla Huddersfield filelerini havalandıran eski Beşiktaşlı Cenk Tosun'a taraftarları yeni beste yaptı.
29.04.2018 İngiltere
Atiye yeni şarkısıyla İstanbul'u anlatıyor!
Atiye yeni şarkısıyla İstanbul'u anlatıyor! Atiye, 1.5 ay önce yurt dışında çıkardığı teklisi 'Radiant Night'tan sonra yeni şarkısı 'We Got That La'yı yine yurt dışında Universal Music Group tarafından dağıtılan Planet Hum Music etiketiyle müzik severlerin beğenisine sundu.
1.12.2017 Kültür Sanat
Süper Lig 100 ülkede canlı yayınlanacak
Süper Lig 100 ülkede canlı yayınlanacak Digiturk’ün yeni sahibi Katarlı beIN MediaA Group, Türk sporunu dünyaya açmayı hedefliyor. CEO Al-Obaidly, Süper Lig maç yayınlarının Fransa, Amerika, Asya-Pasifik, MENA ve Sahra Altı Afrika’ya ihraç edildiğini belirterek, “Sonraki adımımız 100 ülkede yayınlamak” dedi
9.08.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Got ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki got haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.