Görüntülü Görüşme

Görüntülü Görüşme

Son dakika görüntülü görüşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görüntülü görüşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görüntülü görüşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görüntülü Görüşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görüntülü görüşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 görüntülü görüşme haberi bulunmuştur. Tüm görüntülü görüşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu Manchester United'ın kalecisi Andre Onana ve 4 kişi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla avukat Kerim Bahadır Şeker suç duyurusunda bulundu.
20.11.2023 Gündem
ACEP sistemi nedir, ACEP uygulaması nasıl kullanılır?
ACEP sistemi nedir, ACEP uygulaması nasıl kullanılır? Dilan Polat, çocuklarıyla Adalet Bakanlığı'nın görüntülü uygulamasıyla görüşebilecek. Polat, ücretli olan görüşme için her defasında 200 TL ödeyecek. Peki, ACEP sistemi nedir, ACEP uygulaması nasıl kullanılır?
6.11.2023 Bilim ve Teknoloji
En çok et ürünleri şikayet edildi! 66 bin 924 iş yerine ceza yağdı
En çok et ürünleri şikayet edildi! 66 bin 924 iş yerine ceza yağdı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2009 yılında faaliyete geçen 'Alo 174 Gıda Hattı'na bugüne kadar 2 milyon 962 bin 707 başvuru yapıldığını belirterek, bunlardan 987 bin 126'sının ihbar ve şikayet kapsamında olduğu için kayıt altına alındığını ve 66 bin 924'ü için cezai işlem uygulandığını açıkladı.
28.09.2023 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Bankacılık işlemlerinde yeni dönem! Kimlik tespitinde kullanılacak, değişti
Bankacılık işlemlerinde yeni dönem! Kimlik tespitinde kullanılacak, değişti Bankacılık işlemleri ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan yönetmelik değişikliğine göre yapay zeka, uzaktan dijital yolla gerçekleştirilen bankacılık işlemlerinde kimlik tespitinde kullanılabilecek. Ayrıca engelli kişiler uzaktan kimlik tespitinin görüntülü görüşme aşamasında ihtiyaç olması durumunda üçüncü bir kişiden yardım alabilecek.
26.05.2023 Ekonomi
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın duruşmaları devam ederken, flaş bir gelişme yaşandı. Doktorluk hayalini sahte belgelerle hastane koridorlarına taşıyan Özkiraz, yaşanan son dakika gelişmesinin ardından ilk kez konuştu. Yaptıklarını tek tek itiraf eden sahte doktor, bu sözlerle herkesten özür diledi.
30.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, 'özel belgede sahtecilik' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ve 'yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın 5'nci duruşması bugün Çerkezköy 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıktı. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'a mahkemede son sözleri soruldu. Öte yandan iddianamede yer alan bilgilere göre Özkiraz'ın evinde onlarca sahte belge ve doktor kıyafetleri bulundu. İşte haberin detayları...
21.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
156 saat sonra enkazdan çıktı Muslera ile görüntülü telefon bağlantısı yaptı
156 saat sonra enkazdan çıktı Muslera ile görüntülü telefon bağlantısı yaptı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan deprem felaketi sonrasında futbolcular kendilerine seslenen minik taraftarlara kayıtsız kalmıyorlar. Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Muslera, Gaziantep'te 156 saat sonra enkaz altından kurtarılan 9 yaşındaki Semih İnce ile görüntülü görüşme gerçekleştirdi.
13.02.2023 Galatasaray
Tayvan lideri bir aylık maaşını Türkiye’ye gönderiyor
Tayvan lideri bir aylık maaşını Türkiye’ye gönderiyor Tayvan lideri Tsai Ing-wen ve yardımcısı Kahramanmaraş ve çevresindeki illeri vuran deprem felaketinin ardından birer aylık maaşlarını deprem bölgesine bağışladıklarını açıkladı.
9.02.2023 Dünya
YKS’de tercih yapacak adaylar için YÖK Sanal Fuarı! Üniversiteler ve bölümler hakkında tüm detaylar bu fuarda!
YKS’de tercih yapacak adaylar için YÖK Sanal Fuarı! Üniversiteler ve bölümler hakkında tüm detaylar bu fuarda! YÖK’ten YKS’de tercih yapacak öğrenciler için sanal fuar! YÖK, “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022”yi başlattı. Tercih yapacak adaylara, üniversite ve bölümler hakkında araştırma yapabilmelerini kolaylaştıran fuar, üniversitelerin yetkili temsilcilerinden bilgi almayı kolaylaştırıyor. İşte YÖK Sanal Fuarı hakkında bilmeniz gerekenler…
1.08.2022 Eğitim
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor! Zararı karşılamak zorunda
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor! Zararı karşılamak zorunda Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor. Zararı apartman yönetimi karşılamak zorunda. Güvenlik sistemi bozuk olan apartmanlarda herhangi bir kullanım hatası yoksa sorunu site yönetiminin gidermesi gerekiyor. Site yönetiminin bu tip sorunlarla derhal ilgilenmesi, ilgili firmayı arayarak, mümkün olan en kısa sürede bakım-onarımı yaptırması gerekiyor. Aksi halde, doğabilecek zararlardan site yönetimi sorumlu oluyor. Ancak, site yönetimi ilgilendiği halde, sorun hemen giderilemiyorsa, onarımın yapılabilmesi için zamana ihtiyaç varsa örneğin yurtdışından parça bekleniyorsa yapacak da başka bir şey yoksa, artık yönetim sorumlu tutulamaz. İşte apartman yönetimiyle ilgili ev sahibi ve kiracıların bilmesi gereken tüm detaylar...
11.07.2022 Ekonomi
VakıfBank’ta yeni dönem başladı! Kapsam genişletildi
VakıfBank’ta yeni dönem başladı! Kapsam genişletildi VakıfBank harekete geçti. Baka müşterilerini yakından ilgilendiren bir yeniliği hayata geçirdi. Uzaktan müşteri olma dönemi başladı “Dijital kolaylaştırır” yaklaşımıyla farklı müşteri segmentlerini dijitalleşme yolculuklarında destekleyen VakıfBank, 2021’de bireysel müşteriler için devreye alınan uzaktan müşteri olma uygulamasını şahıs şirketleri için de hayata geçirdi.
27.05.2022 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! 30 Haziran'a kadar başvuru yapan müşterilere...
İş Bankası resmen duyurdu! 30 Haziran'a kadar başvuru yapan müşterilere... Türkiye İş Bankası'ndan son dakika açıklaması. İş Bankası'nda hesabı olan ya da hesap açtıracak herkesi yakından ilgilendiriyor. Çeşitli avantajlar sunuluyor. Gerçek kişi tacir, esnaf ve çiftçiler için, işinin başından ayrılmasına gerek kalmadan görüntülü görüşme ile hesap açılabiliyor. Mobilden müşteri olan kişilere, 1 yıl boyunca havale ve EFT işlemleri ücretsiz oluyor. Öte yandan POS cihazı almak isteyenlerin talepleri uygulama üzerinden anında işleme alınıyor ve iş adreslerine gönderiliyor. 30 Haziran'a kadar Anında Pos başvurusu yapıldığı takdirde ilk 6 ay POS kullanım ücreti de alınmıyor. İş Bankası'ndan yapılan açıklama...
27.05.2022 Ekonomi
Dini, anlamlı, komik, ağır, kapak Whatsapp Durum sözleri! Kısa, vurucu ve farklı seçenekleriyle 2022 Whatsapp hakkımda profil durum sözleri!
Dini, anlamlı, komik, ağır, kapak Whatsapp Durum sözleri! Kısa, vurucu ve farklı seçenekleriyle 2022 Whatsapp hakkımda profil durum sözleri! Whatsupp durum mesajları, günümüz dünyasında en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasının milyonlarca kişiye ulaşmasıyla daha da önemli bir hal aldı. Sesli ve görüntülü görüşme imkanı tanıyan Whatsapp aynı zamanda kendimizi tek cümleyle anlattığımız, hissettiklerimizi paylaştığımız bir alan da sağlıyor. Kullanıcılar Whatsapp’ın sağladığı durum paylaşma özelliğiyle çeşitli sözleri profili aracılığıyla kitlelere ulaştırabiliyor. Biz de WhatsApp hakkımda, biyografi ve profil için etkileyici, dini, anlamlı komik ağır durum sözleri derledik. İşte Whatsapp durum sözleri…
20.04.2022 Gündem
İş ve çalışan arayanlara yönelik yeni uygulama Getirİş hizmete girdi
İş ve çalışan arayanlara yönelik yeni uygulama Getirİş hizmete girdi Getir, iş ve çalışan arayanlara yönelik yeni hizmeti Getirİş’i kullanıcılarıyla buluşturdu. Getirİş, konum bazlı servisi sayesinde iş ve çalışan arayanların birbirini daha kolay bulmasına imkân tanıyacak, yakınlarında iş bulmayı sağlayarak yolda geçirilen zamanı kısaltacak.
19.04.2022 Ekonomi
İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Hesabı olanları kapsıyor: Taksitli nakit avans, EFT, havale...
İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Hesabı olanları kapsıyor: Taksitli nakit avans, EFT, havale... İş Bankası harekete geçti ve yeni gelişmeyi resmen duyurdu! Tüm yeni müşterileri kapsıyor. Yeni ayrıcalıklar hizmete sunuldu. İş bankası, İşCep’te yer alan ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ özelliğini kullanarak hesap açan müşterilere yönelik özel ayrıcalıklar sunulduğunu açıkladı. Şubeye gitmeden dakikalar içerisinde banka müşterisi olunabiliyor. Bu yolla müşteri olanlardan 1 yıl boyunca havale ve EFT ücreti alınmayacak. Nakit ihtiyacı olan müşteriler ise 1500 TL'ye kadar 5 ay vadeli taksitli nakit avans kullanma imkanına da sahip olabiliyor. Öte yandan müşteriler kartları ile yapacakları ilk alışverişte 200 lira MaxiPuan kazanacaklar.
14.03.2022 Ekonomi
Evde sağlık raporu uygulaması ülke genelinde yaygınlaşıyor
Evde sağlık raporu uygulaması ülke genelinde yaygınlaşıyor Sağlık Bakanlığı'nca yatağa bağımlı hastaların sağlık kurulu raporlarının evlerinde görüntülü görüşme ile düzenlenmesine imkan sağlayan uygulama, ülke genelinde yaygınlaştırılıyor. 
11.03.2022 Gündem
ING harekete geçti ve resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olan müşteriler artık...
ING harekete geçti ve resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olan müşteriler artık... ING harekete geçti ve yeniliği resmen duyurdu. Hesabı olan ya da müşteri olmak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Bir ilk gerçekleşti. Dev banka yaptığı açıklamada hizmet noktaları açıldığını duyurdu. ING House adı altında ilki bir AVM'de açılan hizmet noktalarında vatandaşlar haftanın 7 günü, 12 saat boyunca ürünler ve mobil bankacılık hakkında bilgi alabiliyor. Banka, AVM'lerde yer alacak ING House’ların sayısını yıl sonuna kadar 20’ye kadar çıkarmayı hedefliyor. İşte tüm detaylar...
12.01.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması... VakıfBank resmen duyurdu. Kredi ve mevduat hesapları ile ilgili açıklama yapıldı. Bankada hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. VakıfBank'tan yapılan açıklamada nakdi ve gayrı nakdi krediler yoluyla ülke ekonomisine sağlanan finansman desteğinin yıllık bazda yüzde 21 artarak 614 milyar TL’yi aştığı bildirildi. Öte yandan banka 2021 yılının 9 aylık döneminde 2 milyar 178 milyon TL net kâr elde etti. Mevduat hesapları ile ilgili de yapılan diğer bir açıklamada, müşteriler için uygun mevduat ürünleri geliştirildiği belirtilerek günlük mevduat ürünü Arı hesabı, Sky Mevduat Hesabı ve dijital kanallardan sunulan kampanyalar sayesinde toplam tasarruf mevduatının yüzde 31 arttığı belirtildi.
5.11.2021 Ekonomi
Yerli video konferans uygulaması "BizBize" 1 milyonu geçti!
Yerli video konferans uygulaması "BizBize" 1 milyonu geçti! Yerli video konferans uygulaması BizBize, 50 binden fazla kişi tarafından kullanıldı, 1,2 milyon dakikadan fazla görüşme gerçekleştirildi. BİTES Genel Müdür Yardımcısı Ebru Coşkun yaptığı açıklamada "WhatsApp, Facebook, Instagram'da başımıza gelen, yerli ve milli olmayan diğer video konferans sistemlerinde de başımıza gelebilir. Ürünümüze güveniyoruz. Gerekli pazarlama çalışmaları ve yatırımların yapılmasıyla birlikte 2022, BizBize özelinde biraz daha globale baktığımız bir yıl olacak" ifadelerini kullandı.
9.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Para iadesi yapılıyor, sonraki gün hesaba yatıyor! 2 bin lira...
Para iadesi yapılıyor, sonraki gün hesaba yatıyor! 2 bin lira... Para iadesi yapılıyor, ücret alınmıyor. Sonraki gün para hesaba aktarılıyor. Dev banka resmen duyurdu. Yeni banka müşterisi olacaklar için iki kampanya başlatıldı. 31 Ağustos'a kadar geçerli. Şubeye gitmeye gerek yok. Görüntülü görüşmeyle uzaktan müşteri olacaklar için Kuveyt Türk alışverişlerde para iadesi ve masrafsız para çekme fırsatını açıkladı. Uzaktan hesap açan müşteriler her ay üç defa olmak üzere ATM'lerden 2 bin liraya kadar masrafsız para çekebilecek. Ayrıca yıl sonuna kadar her ay ilk kez yapılan alışverişlerde para iadesi yapılacak. Sonraki gün para hesaba aktarılacak.
3.08.2021 Ekonomi
Telegram ekran paylaşımı özelliğini kazanıyor
Telegram ekran paylaşımı özelliğini kazanıyor Telegram’ın yeni Android beta sürümünde karşımıza çıkan özellik, bir süredir farklı platformlarda sunuluyor. Öte yandan bu beta sürümünde farklı özelliklerin de geleceği müjdelendi.
30.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Finansbank resmen duyurdu! Yüzde 70...
Finansbank resmen duyurdu! Yüzde 70... QNB Finansbank tarafından açıkladı. Yüzde 70 bandını geçti. Bankada hesabı olan, kredi çeken ya da kredi kartı kullanan müşterileri kapsıyor. QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Kurtoğlu "Türk bankacılık sektörü, dijital bankacılık alanında gerek fonksiyonalite zenginliği gerek bu özelliklerin kullanım rakamları açısından dünyada örnek gösteriliyor." dedi.
26.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Görüntülü Görüşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görüntülü görüşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.