Görevli

Görevli

Son dakika görevli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görevli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görevli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görevli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görevli gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.071 görevli haberi bulunmuştur. Tüm görevli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seyhan Nehri'nde kaybolan gencin cesedi bulundu! Soruşturma başlatıldı
Seyhan Nehri'nde kaybolan gencin cesedi bulundu! Soruşturma başlatıldı Adana'da serinlemek için dün Seyhan Nehri'ne giren 18 yaşındaki gencin bugün cesedi bulundu.
20.05.2024 Adana
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü!  Davasında karar açıklandı
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü! Davasında karar açıklandı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası davasında 9 sanığın 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları alması, 4 sanığın da beraatine ilişkin mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. 4 sanığın tutuklanması ile sonuçlanan davanın 370 sayfalık gerekçeli kararında, sanıkların 'kusur' ve 'ihmalleri' tek tek sıralandığı davada karar açıklandı.
20.05.2024 Gündem
Derbi sonrası ortalık karıştı! Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Yüreğin yetiyorsa gel, ben buradayım
Derbi sonrası ortalık karıştı! Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Yüreğin yetiyorsa gel, ben buradayım Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile futbolcular, maçın ardından tekrar sahaya çıkıp sevinç gösterisinde bulundu. Buna tepki gösteren Galatasaraylı yöneticiler ile sarı-lacivertliler arasında hem saha içinde hem de soyunma odası koridorlarında arbede yaşandı.
19.05.2024 Şampiy10
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattı
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattı Yıl 1919 aylardan mayıs, İstanbul işgal altında... Mustafa Kemal ve arkadaşları, İstiklal Savaşı’nın fitilini ateşlemek için Samsun’a gidecek. Ancak bir Türk zabitinin Boğaz’ı geçmesi için İngilizlerin vizesi gerekiyor. O vizeyi de Yüzbaşı John Godolphin Bennett imzalıyor. Bennett yıllar sonra bir röportajında “Onu ilk gördüğümde anladım, büyük ve kuvvetli bir adamdı. Heyecanlıydılar. Anladım ki bir şey vardı” diyor...
19.05.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Sağlık alanında şiddeti kabul etmemiz mümkün değil
Emine Erdoğan: Sağlık alanında şiddeti kabul etmemiz mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde düzenlenen programda Türkiye'nin farklı illerinde görev yapan ebe ve hemşireler ile bir araya geldi. Bakan Koca burada yaptığı konuşmada, "2024 yılı içinde 15 bini hemşire, 2 bini de ebe olmak üzere toplam 17 bin ebe ve hemşire istihdamı gerçekleştirdik. Ebe ve hemşire sayımız istikrarlı bir politikayla artacak" dedi. Emine Erdoğan ise, "Sağlık çalışanlarımızı hedef alan şiddet eylemlerinin önlenmesi için yeni yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesini çok kıymetli buluyorum" diye konuştu.
18.05.2024 Gündem
Yunanistan’a geçmeye çalışan 5 kişi sınırda yakalandı
Yunanistan’a geçmeye çalışan 5 kişi sınırda yakalandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 3'ü FETÖ mensubu 5 şüphelinin Edirne'de yakalandığını açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Amasya'da entegre et tesisinde hayvana skandal işkence
Amasya'da entegre et tesisinde hayvana skandal işkence Amasya'da bir et entegre tesisinde görevli iki kişi, kesim öncesi huysuzlanan büyükbaş hayvanı bayıltmak için başına defalarca baltayla vurdu, bir diğeri hayvana birkaç defa bıçak batırdı. Cep telefonuyla görüntülenen anlar sosyal medyada yayınlandı, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
18.05.2024 Vatan TV
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı Amasya'da bir et entegre tesisinde görevli iki kişi, kesim öncesi huysuzlanan büyükbaş hayvanı bayıltmak için başına defalarca baltayla vurdu, bir diğeri hayvana birkaç defa bıçak batırdı. Cep telefonuyla görüntülenen anlar sosyal medyada yayınlandı, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
18.05.2024 Gündem
Tavuk yiyen 4 polis ile 38 özel güvenlik hastanelik oldu!
Tavuk yiyen 4 polis ile 38 özel güvenlik hastanelik oldu! Antalya Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Suat Seyitoğlu, Antalya Havalimanı'nda görevli 4 polis ile 38 özel güvenlik görevlisi yedikleri tavuktan zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Seyitoğlu, "Genel bir denetim yaptık, sonuçlar çıkacak. Tavuk zehirlenmesi muhtemelen, yemekler dışarıdan geliyor" dedi.
16.05.2024 Gündem
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu Balıkesir’de, bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20) annesi Zuhal Akman, o geceyi ve Ata’yı anlattı.
16.05.2024 Gündem
Adliyede tuvalet kavgası!
Adliyede tuvalet kavgası! Kaş Adliyesi'nde dün mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, "Bu olay son derece üzücü ve kabul edilemezdir" dedi.
16.05.2024 Gündem
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyor
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyor Antalya'nın Kaş Adliyesi’nde mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, meslek grubu açısından son derece kabul edilemez olduğunu söyledi.
16.05.2024 Gündem
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi? 8 Eylül 2023’te Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çok kritik bir operasyona imza attı. Ankara’da birçok eğlence mekânı işleten ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı. Ses getiren operasyonun devamında ise gizli tanığın kaçması gibi şok edici gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi, “Emniyet içindeki kavga mı yoksa 17-25 Aralık benzeri bir darbe girişimi mi” soruları gündemde. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 sivil ve 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı. İşte baştan sona soruşturmanın seyri...
16.05.2024 Gündem
Terminatör böcekler gal arısıyla mücadele için ormana salındı!
Terminatör böcekler gal arısıyla mücadele için ormana salındı! Ana vatanı Çin olan, Türkiye'de ilk kez 2014’te Yalova'da ortaya çıkan, halk arasında 'katil arı' ya da 'gal arısı' olarak bilinen 'Dryocosmus kuriphilus' türü böcekler Zonguldak ve Bartın'da görüldü. Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi'nde görevli Doç. Dr. Yafes Yıldız, "Biyoteknik mücadele kapsamında sarı malt özüyle kombine ettiğimiz sarı yapışkan tuzaklarımızı geçtiğimiz yıl bölgemizde kullanmaya başladık, bundan da başarılı sonuçları aldık" dedi.
15.05.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular Ankara’da suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’a yönelik soruşturmanın emniyet ayağında çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Açığa alınan üç üst düzey polis müdürü ile bir komiser ve bir polisin evinde dün arama yapıldı. Mülkiye başmüfettişleri devrede. Soruşturmada “Gizli tanık M7’nin gözaltındayken kimlerle görüştürüldüğü, elektronik kelepçeyle nasıl rahat dolaştığı, nasıl kaçtığı, bazı siyasetçi ve bürokrat isimlerinin neden dosyaya sokulmaya çalışıldığı” gibi soruların yanıtları aranıyor.
15.05.2024 Gündem
Adana karpuzunun marka değeri timlerle korunuyor! Tarla tarla dolaşıyorlar
Adana karpuzunun marka değeri timlerle korunuyor! Tarla tarla dolaşıyorlar Türkiye'nin karpuz üretiminin yüzde 20'sinin yapıldığı Adana'da tescilli karpuzun marka değerini 'ham karpuz timleri' koruyor. Timler, hasat dönemlerinde karpuzun ham hasat edilmemesi için tarla tarla dolaşıyor.
13.05.2024 Adana
Hastanede akılalmaz olay! Sedyeden kalkıp doktora saldırdı
Hastanede akılalmaz olay! Sedyeden kalkıp doktora saldırdı Eyüpsultan'da motosiklet kazası yapan Enes Mehmet Özkul kaldırıldığı hastanede koridorda sedye üzerinde müdahale etmek isteyen doktora saldırdı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, hastaneyi birbirine katan Enes Mehmet Özkul ve yakını B.Ö gözaltına alındı.
12.05.2024 Gündem
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Pist uçuşa kapatılmıştır!
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Pist uçuşa kapatılmıştır! İstanbul Havalimanı'nda facianın eşiğinden dönüldü. Yabancı bir havayolu şirketine ait Paris-İstanbul seferini yapan kargo uçağı, iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine iniş yapmak zorunda kaldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kaza ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu, "İstanbul Havalimanı 16R pisti geçici olarak saat 15.00'e kadar uçuşa kapatılmıştır" dedi.
8.05.2024 Gündem
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı Aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla 25 Ocak 2021'de kurulan Elektronik İzleme Merkezi'nde şu ana kadar 5 bin 848 vakanın takibi yapıldığını belirten İçişleri Bakanlığı, ektronik kelepçe ile adım adım izlenen bu kişilerin hiçbiri yeni şiddet olayına karışmadı. 24 saat esasına göre görev yapılan merkezde aktif 788 yükümlünün takibi yapıldığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik kazasında ihmaller zinciri: Bakımları sadece kağıt üstünde yapılmış
Antalya'daki teleferik kazasında ihmaller zinciri: Bakımları sadece kağıt üstünde yapılmış Antalya'da meydana gelen teleferik kazasına ilişkin bilirkişi raporuna ulaşıldı. Raporda ihmaller zinciri gözler önüne serilirken kaza öncesi çevredekilerin teleferikte kıvılcım gördüğünü Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ANET A.Ş'deki görevli tesis amirine söylediği, buna rağmen teleferiğin durdurulmadığı, sadece yavaşlatıldığı ifade edildi. Ayrıca kazadan günler öncesinde bakım yapıldığı belirtilmesine rağmen 5 numaralı direkteki cıvataların hiçbirinin sıkı olmadığı da bilirkişi raporuna yansıdı.
4.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar'ın ailesine başsağlığı diledi.
3.05.2024 Gündem
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında hayvan kaçakçılığı yaptıkları değerlendirilen kişilere operasyon yaptı. operasyonda, aralarında komodo ejderi, timsah yavruları, tarantula, papağan, parmak maymun, geyik ve yılanların da bulunduğu 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Görevli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görevli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.