Golf

Golf

Son dakika golf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan golf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını golf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Golf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan golf gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.751 golf haberi bulunmuştur. Tüm golf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seat Leon fiyat listesi her şeyden vazgeçirdi - Volkswagen Golf isteyenler bile gördüklerine inanamıyor
Seat Leon fiyat listesi her şeyden vazgeçirdi - Volkswagen Golf isteyenler bile gördüklerine inanamıyor C hatchback sınıfında ilgi toplayan Seat Leon fiyat listesiyle birçok tercihin yeniden gözden geçirilmesine neden oluyor. İşte Seat Leon 2024 Nisan fiyat listesi...
22.04.2024 Gündem
Zeynep Yılmaz ile Bülent Ciritci Miami’de buluştular!
Zeynep Yılmaz ile Bülent Ciritci Miami’de buluştular! Zeynep Yılmaz’ın sahibi olduğu Thanx Mimarlık’ın tasarımını üstlendiği Kemer Country Golf Club’ın içinde yer alan Range Cafe’nin açılışında tanıştığı iş insanı Bülent Ciritci ile Miami’de buluştular. İskoçya’nın yeşil doğasında aile yürüyüşleri yapan çiftin bir sonraki durakaları dikkat çekti.
15.04.2024 Magazin
Volkswagen Golf bunu ilk kez yaptı; 2024 Golf fiyatıyla sonunda beklenen oldu
Volkswagen Golf bunu ilk kez yaptı; 2024 Golf fiyatıyla sonunda beklenen oldu Volkswagen Golf Mart 2024 fiyatıyla uzun zamandır beklenen hareketini yaptı. İşte son haberler.
18.03.2024 Gündem
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, banka kredileri ve sigorta işlemleri konusunda daha iyi ticari şartlar elde etmek için fazla mal varlığı bildiriminde bulunmakla suçlandığı sivil dolandırıcılık davasında karar verildi. Buna göre Trump, 354.9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.
17.02.2024 Dünya
Golf Dondurma deprem bölgesinde istihdamı artırırken, yerel üreticiyi de destekleyerek yaraları sarıyor
Golf Dondurma deprem bölgesinde istihdamı artırırken, yerel üreticiyi de destekleyerek yaraları sarıyor Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından bölgeye olan desteğini ara vermeden sürdüren Golf Dondurma, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaya devam ediyor. Firma Kahramanmaraş’taki fabrikasında istihdamı artırırken diğer yandan da bölge halkından ürün tedariki yaparak yerel üreticilerin yanında olduğunu kanıtlıyor. Depremin ardından üretim kapasitesini yüzde 30 artırarak 3 vardiyalı çalışma düzenine geçen marka, Kahramanmaraş’taki çalışan sayısını 180’e çıkarak bölge istihdamına da sürdürülebilir şekilde destek oluyor.
1.02.2024 Ekonomi
Volkswagen Golf fiyatları komple değişti: Son gün kampanyası kaçmaz
Volkswagen Golf fiyatları komple değişti: Son gün kampanyası kaçmaz Herkesin aklındaki model olarak bilinen Volkswagen Golf listede büyük değişiklik yaptı. İşte Volkswagen Golf 2024 güncel Şubat fiyat listesi..
28.01.2024 Gündem
Chery Golf Cup’ta final gerçekleşti
Chery Golf Cup’ta final gerçekleşti Türkiye otomotiv pazarında, kısa sürede etkin bir konuma gelen Chery, 25 -26 Kasım tarihleri arasında Kemer Country Golf Club’da düzenlenenen turnuvanın ana sponsoru oldu. Chery Golf Cup, golf tutkunlarını bir araya getirdi.
28.11.2023 Vitrin
Chery Golf Cup, 25 Kasım’da Kemer Country Club’da başlıyor
Chery Golf Cup, 25 Kasım’da Kemer Country Club’da başlıyor Otomobil markası Chery, 25 -26 Kasım 2023 tarihleri arasında Kemer Country Golf Club’da düzenlenecek turnuvanın ana sponsoru oldu.
24.11.2023 Vitrin
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor Pazar payları yüzde 27’ye düşen sedan otomobiller önümüzdeki yıl yeniden sıçrama yapabilir. Passat’ın varisi olan elektrikli sedan modeli ID.7’yi, 2024’ün üçüncü çeyreğinde getirmeyi planladıklarını belirten VW Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro, “ID.7’yi yüzde 10 ÖTV diliminde getirmek için çalışıyoruz. Başarılı olursak sedan pazarını tekrar yukarı çıkartacak kadar yüksek adetlerde satarız” dedi. Geçen yıl üretimi biten Passat Sedan, dünyada en çok Türkiye’de satılıyordu.
20.11.2023 Otomobil
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti Kemer Country Club’ın Başkanı ve ülkemizde golfün gelişmesinde büyük emeği olan merhum Erdoğan Demirören adına beşincisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup 2023 anma turnuvasıyla golfçüler bu anlamlı organizasyonda bir kez daha buluştu.
14.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Simge Ünal: Türkiye'de modellik kalmadı
Simge Ünal: Türkiye'de modellik kalmadı Simge Ünal, geçtiğimiz günlerde Metropol İstanbul'da tek başına alışveriş turuna çıktı
12.11.2023 Magazin
Erdoğan Demirören anısına buluştular
Erdoğan Demirören anısına buluştular Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına bu yıl 5. kez düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup” dün başladı.
12.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı Bu yıl 5'incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup start aldı.
11.11.2023 Diğer Sporlar
Amerikadaniste Golf Cup 2023 ilk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti
Amerikadaniste Golf Cup 2023 ilk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti Amerikadaniste, meme kanseri farkındalığının önemine vurgu yapmak amacıyla Amerikadaniste tarafından ilk kez düzenlenen ‘’Amerikadaniste Golf Cup”’ 7 Kasım tarihinde Kemer Country Golf Kulübü'nde gerçekleşti.
8.11.2023 Vitrin
Amerikadaniste Golf Cup 2023, ilk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlendi
Amerikadaniste Golf Cup 2023, ilk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlendi Meme kanseri farkındalığının önemine vurgu yapmak amacıyla Amerikadaniste tarafından ilk kez düzenlenen ‘’Amerikadaniste Golf Cup”’ 7 Kasım tarihinde Kemer Country Golf Kulübü'nde gerçekleşti.
8.11.2023 Diğer Sporlar
Meme kanseri farkındalığı için Kemer'de golf turnuvası düzenlenecek
Meme kanseri farkındalığı için Kemer'de golf turnuvası düzenlenecek Kemer Country Golf Club’da meme kanserine dikkat çekmek için 7 Kasım Salı günü Amerikadaniste Golf Cup'ı düzenlenecek.
3.11.2023 Yaşam
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni Kemer Country Club, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu Golf Kulübü’nde Estetik International sponsorluğunda gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Golf Kupası ile, Atlı Spor Kulübü’nde Defender sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılını Kutlama Engel Atlama Yarışmaları ile, Tenis Kulübü’nde ise Miles & Smiles tarafından gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ile doyasıya yaşadı ve yaşattı.
31.10.2023 Diğer Sporlar
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma Kemer Country Golf, Atlı Spor ve Tenis Kulübü, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu 7’den 70’e herkesin katılım sağlayacağı üç farklı branşta, üç farklı turnuva ve yarışma ile kutluyor.
27.10.2023 Diğer Sporlar
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma Kemer Country Golf, Atlı Spor ve Tenis Kulübü, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu 7’den 70’e herkesin katılım sağlayacağı üç farklı branşta, üç farklı turnuva ve yarışma ile kutluyor.
27.10.2023 Diğer Sporlar
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu Erdem Kıramer’in ev sahipliğinde Kemer Country Club’da yapılan turnuvaya 187 oyuncu katıldı. 13 Ekim’de junior ve minik oyuncuların katılımıyla start alan, 14-15 Ekim’de de ustaların yarıştığı turnuvada dereceye giren Kemer Country Club Ladies Kaptanı Çağla Metin, Mehmet Ziylan ve Mehmet Kazan, 12-14 Ocak tarihleri arasında yapılacak Cornelia Masters 2024’e katılmaya hak kazandı.
17.10.2023 Diğer Sporlar
Efsane Volkswagen Golf fiyatı böylesini görmedi! Dev marka sürprizi Ekim ayında yaptı
Efsane Volkswagen Golf fiyatı böylesini görmedi! Dev marka sürprizi Ekim ayında yaptı Efsane Volkswagen Golf ülkemizde her zaman ilgi görüyor. Dev marka Golf Ekim fiyat listesin yayınladı. Kampanyalı sürpriz fiyatıyla yine kendisinden bahsedilmesini sağladı.
16.10.2023 Otomobil
Emirates İstanbul Golf Cup 2023
Emirates İstanbul Golf Cup 2023 Türkiye’de İlk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
10.10.2023 Diğer Sporlar
Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul ayağının kazananları belli oldu
Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul ayağının kazananları belli oldu Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu markası Türk Hava Yolları’nın kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen Turkish Airlines World Golf Cup’ın İstanbul ayağı 23-24 Eylül tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirildi. Turnuvaya Türk Hava Yolları’nın kurumsal ve sadık müşterilerinin yanı sıra, iş dünyasından da önemli isimler katıldı.
25.09.2023 Ekonomi
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.
11.09.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Golf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki golf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.