Gökdelen

Gökdelen

Son dakika gökdelen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gökdelen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gökdelen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökdelen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökdelen gelişmeleri de dahil olmak üzere 330 gökdelen haberi bulunmuştur. Tüm gökdelen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Her depremde 80-90 bin insanı bir gecede toprağa veremeyiz. Bu bize yakışmıyor. Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir. Türkiye'de 5'in üzerinde depremler ölüme neden oluyor. Bizim bunu halletmemiz lazım" dedi.
29.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamanın ardından ağır yaralanan bir kişinin tedavi için İzmir’e nakledildiğini söyledi. Patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Adalet Bakanı Bozdağ, patlamaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
30.12.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekât mesajı: Hepsinin kökünü kazıyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekât mesajı: Hepsinin kökünü kazıyacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri, Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yusufeli Barajı'nın enerji üretim kapasitesinin 2,5 milyon konutun ya da 750 bin Togg otomobilinin enerji ihtiyacını karşılayacak düzeyde olduğunu belirterek, "Türkiye'nin en çetin coğrafyasında baraj, santral, yeni yerleşim ve yollarıyla birlikte 34 milyar liralık maliyetle Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir eseri milli bütçeden karşılayarak Artvinimize kazandırdık" dedi. Erdoğan kara harekatı mesajı da vererek 'En kısa sürede tankımızla hepsinin kökünü kazıyacağız' ifadelerini kullandı.
22.11.2022 Siyaset
Yusufeli Barajı nerede ? Yusufeli Barajı yüksekliği kaç metre, özellikleri ne?
Yusufeli Barajı nerede ? Yusufeli Barajı yüksekliği kaç metre, özellikleri ne? Türkiye'nin birinci, dünyanın beşinci en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla açılacak Yusufeli Barajı Çoruh nehri üzerinde yer alıyor. Peki, Yusufeli nerenin ilçesi? Yusufeli Barajı yüksekliği kaç metre, özellikleri ne? Yusufeli Barajı ne zaman hizmete girecek? Yusufeli Barajı açılışı saat kaçta? Yusufeli Barajı kimin? Yusufeli barajı yıllık elektrik üretimi ne kadar olacak? İşte Yusufeli Barajı teknik özellikleri ve elektirik üretimi hedefi…
22.11.2022 Gündem
Ünlü firmanın yönetici 57 katlı gökdelenden ölüme atladı! Sır ölüm ve milyar dolarlık vurgun...
Ünlü firmanın yönetici 57 katlı gökdelenden ölüme atladı! Sır ölüm ve milyar dolarlık vurgun... ABD'nin en büyük perakende mağazalar zincirlerinden biri olan Bed Bath & Beyond'da son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve şirketin finansal bir çöküş yaşaması başta ABD olmak üzere dünya basınında manşetlerde üst sıralarda yer alırken, Manhattan'ın ünlü gökdelenlerinden biri korkunç bir trajediye sahne oldu. 57 katlı binadan ölüme atlayan kişinin kimliğinin açıklanmasıyla birlikte ise deyim yerindeyse ortalık toz duman oldu…
5.09.2022 Dünya
Dev asteroitler Dünya'ya yaklaşıyor! Tarih belli oldu
Dev asteroitler Dünya'ya yaklaşıyor! Tarih belli oldu Gökdelen büyüklüğündeki iki asteroit Dünya'ya yaklaşıyor. Biri en yakın geçişini bugün, ikincisi ise yarın yapacak.
29.07.2022 Dünya
KKTC'yi ayağa kaldıran skandal hata! Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan çok sert tepki...
KKTC'yi ayağa kaldıran skandal hata! Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan çok sert tepki... Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Başbakanlığa bağlı Piyangolar İdaresi, 8 Ağustos Erenköy Direnişi'nin 58. yıldönümü için 8 Ağustos tarihli bir piyango bileti bastı.
25.07.2022 Dünya
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak...
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak... Suudi Arabistan’dan çılgın proje. 120 kilometrelik ‘yatay gökdelen’ yapılması planlanıyor. 500 metre yüksekliğindeki iki paralel binadan oluşan proje 1 trilyon dolara mal olacak ve binalarda 5 milyon kişi yaşayabilecek.
25.07.2022 Dünya
ABD'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin artan gücünü yansıtan bir başyapıt ortaya çıkardık
ABD'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin artan gücünü yansıtan bir başyapıt ortaya çıkardık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta Türkevi binasının açılışında konuştu. Erdoğan, "Türkiye, bu eserle beraber büyüklüğünü, birikimini ve artan gücünü yansıtan bir başyapıt ortaya çıkardı." dedi.
20.09.2021 Siyaset
Sharon Stone acı haberle sarsıldı! 11 aylık yeğeni...
Sharon Stone acı haberle sarsıldı! 11 aylık yeğeni... Dünyaca ünlü yıldız oyuncu Sharon Stone, hayatının en acı haberiyle sarsıldı. Stone’un geçen hafta organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan 11 aylık yeğeni hayatını kaybetti.
31.08.2021 Magazin
Gökdelen fragmanı yayında!
Gökdelen fragmanı yayında! Başrollerinde Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han'ın olduğu "Gökdelen" filmi çarşamba akşamı saat 20.00'da Kanal D’de!
29.08.2021 Televizyon
Birleşim Mühendislik halka arz için SPK’dan onay aldı!
Birleşim Mühendislik halka arz için SPK’dan onay aldı! İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Birleşim Mühendislik halka arz oluyor. Halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) ve Borsa İstanbul A.Ş.’ye (BİAŞ) yapılan başvuru onaylandı. Birleşim Mühendislik’in 33.000.000 adet B Grubu payı, Borsa İstanbul Yıldız Pazarı’nda işlem görmek üzere halka arz edilecek ve halka açıklık oranı yüzde 32,35 olacak. Peki, Birleşim Mühendislik halka arz ne zaman? Birleşim Mühendislik halka arz hisse fiyatı ne? Birleşim Mühendislik halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Birleşim Mühendislik halka arz talep toplama tarihi...
7.08.2021 Ekonomi
Taksim Camii mimarları kimdir? Mimar Şefik Birkiye ve Selim Dalaman kimdir?
Taksim Camii mimarları kimdir? Mimar Şefik Birkiye ve Selim Dalaman kimdir? Taksim'de yapımına 2017 yılında yapımına başlanan camii, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açıldı. Mimarlar Şefik Birkiye ile Selim Dalaman imzasını taşıyan camide pek çok açıdan ilkleri bünyesinde barındırıyor. Pek çok kişi bu tarihi günde Taksim Camii mimarları Şefik Birkiye ve Selim Dalaman'ın kariyerini jmerak ediyor. Peki, Taksim Camii mimarları Mimar Şefik Birkiye ve Selim Dalaman kimdir? İşte Taksim Camii mimarları hayatı, eserleri ve kariyeri hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem
Ekrem İmamoğlu'na protestoda arbede çıktı
Ekrem İmamoğlu'na protestoda arbede çıktı İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi temel atma törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir grup mahalleli tarafından protesto edildi. Protestocu grup, İmamoğlu'nun konvoyundaki araçlara vurdu. Olay sırasında bir kadın düşerek yaralandı.
25.05.2021 Gündem
Uzaktan çalışmada yeni dönem! Tamamen değişiyor, 3-4 gün ev...
Uzaktan çalışmada yeni dönem! Tamamen değişiyor, 3-4 gün ev... Uzaktan çalışma ile ilgili yeni gelişme. Şirketler tek tek açıklıyor. Çalışma sistemi değişiyor. Detaylar belli oldu. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını, birçok alanda iş yapma şeklini değiştirirken, sürecin başından bu yana çalışma düzenini rahatça eve taşıyabilen sektörler, evden çalışma sistemini avantajları için kalıcı hale getiriyor. Birçok şirkette yöntemler farklılaşsa da genel uygulama haftanın 3-4 günü ev, 1-2 günü ofisten çalışma şeklinde oldu. Ofiste çalışılan günler değişiklik gösterirken, genel olarak "pazartesi, salı ve perşembe günleri ofiste, çarşamba ve cuma günleri ise evden çalışma" şeklinde yapılan planlamalar öne çıkıyor.
13.05.2021 Çalışma Hayatı
Gökyüzünde iftar açmanın bedeli 146 bin TL!
Gökyüzünde iftar açmanın bedeli 146 bin TL! Dubai merkezli Jetex özel havacılık şirketi müşterilerine Ramazan ayı boyunca gökyüzünde iftar hizmeti sunacağını açıkladı. Havacılık şirketi, iki kişilik iftar menüsünün fiyatının 18 bin dolar (146 bin TL) olduğunu açıklandı.
6.04.2021 Dünya
Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen böyle yıkıldı
Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen böyle yıkıldı Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de bulunan 144 katlı Mina Plaza gökdeleni, patlayıcılarla yıkıldı. 18 bin sondaj deliğine yerleştirilen patlayıcıların aktif hale getirilmesiyle gökdelenin 10 saniyede tamamen yıkıldı.
28.11.2020 Dünya
BAE'de gökdenlende facia! Ölü sayısı bilinmiyor
BAE'de gökdenlende facia! Ölü sayısı bilinmiyor Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Sharjah kentindeki bir gökdelende büyük çaplı yangın çıktı.
5.05.2020 Dünya
Kentlerin siluetinin korunması yasal hüküm oldu
Kentlerin siluetinin korunması yasal hüküm oldu Gökdelenlere olanak sağlayan ‘kat serbest’ hakkı mevzuattan çıkarılırken, kentlerin ‘siluetinin’ korunması yasal hüküm oldu. Belediyeler, mevcut planlarda serbest olarak belirlenmiş yükseklikleri 1 Temmuz 2021’e kadar düzeltecek. Kaçak yapının cezası, değerine göre her bölgede farklı olacak. Bayburt’ta birim başına örneğin 10 lira uygulanan ceza, Maslak’ta aynı birimde 900 liraya çıkacak.
15.02.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı'nın sorduğu Ordu’daki bina için yıkım kararı verildi
Cumhurbaşkanı'nın sorduğu Ordu’daki bina için yıkım kararı verildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin bazı milletvekilleriyle bir araya geldiği istişare toplantısında sorduğu Ordu’da kumsal üzerinde inşa edilen 3 bloklu gökdelen için mahkemeden yıkım kararı çıktı.
11.02.2020 Gündem
Uzmandan deprem uyarısı: 1 milyon 400 bin kişi evsiz kalacak
Uzmandan deprem uyarısı: 1 milyon 400 bin kişi evsiz kalacak Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Alim Murathan, İzmir'deki deprem riski ile ilgili konuşarak, "İzmir'de deprem riski tekrar gündeme geldi. 6.5 büyüklüğündeki bir depremde 98 tarihli raporda yaklaşık 1 milyon 400 bin kişinin 13 ilçede, metropol ilçelerde evsiz kalacağını söylüyor. Bu binlerce binanın yıkılacağı anlamına geliyor. İzmir’de master deprem planın hep yenilenmesini talep ettik." dedi.
13.12.2019 Yaşam
Japon uzman Türkiye'deki 'deprem gerçeğini' anlattı
Japon uzman Türkiye'deki 'deprem gerçeğini' anlattı MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 'Türkiye'de Deprem Gerçeği' söyleşisinde konuşan Japon Deprem Uzmanı ve Mimar Yoshinori Moriwaki, deprem sayısı bakımından dünyanın 6'ncı sırasında yer alan Türkiye'nin depremde meydana gelen ölü sayısı sıralamasında dünya 3'üncüsü olduğunu belirtip, bu durumun inşa edilen yapıların yetersizliğini açıkça ortaya koyduğunu söyledi.
14.11.2019 Gündem
Kaçak milyarderin gökdeleni, alışveriş sitesinde satıldı
Kaçak milyarderin gökdeleni, alışveriş sitesinde satıldı Çin'de dolandırıcılık ve rüşvet vermekle suçlandıktan sonra 2014'te ABD'ye kaçan emlak milyarderi Guo Wengui'ye ait bir gökdelen sanal alışveriş sitesi Alibaba'da 734 milyon dolara satıldı.
22.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gökdelen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökdelen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.