Gladyatör

Gladyatör

Son dakika gladyatör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gladyatör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gladyatör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gladyatör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gladyatör gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 gladyatör haberi bulunmuştur. Tüm gladyatör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Batı medyası Türk seçimlerinden dersini aldı: Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi
Batı medyası Türk seçimlerinden dersini aldı: Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi 'Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi: Grafiklerle Türkiye seçimi', 'Türkiye seçimlerinde milliyetçilik gerçek kazanan' ve 'Erdoğan ve Kılıçdaroğlu 'ana muharebe'ye hazırlanıyor' gibi başlıklar atıldı. Seçim analizini skandal bir başlıkla sunan Washington Post, alınan apaçık dersi öne çıkardı.
17.05.2023 Dünya
Mike Mitchell, Fethiye'de hayatını kaybetti
Mike Mitchell, Fethiye'de hayatını kaybetti Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapan İskoçyalı aktör Mike Mitchell (65), marinada duş alırken yaşamını yitirdi. Mitchell'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor.
25.07.2021 Kültür Sanat
Bahçeli'den flaş yeni anayasa açıklaması: Metin yazımı sonuçlandı
Bahçeli'den flaş yeni anayasa açıklaması: Metin yazımı sonuçlandı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. MHP lideri Devlet Bahçeli gündem hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli, "MHP yeni anayasa konusunda sık sık dile getirdiği çalışmalarını bitirmiş ve metin yazımı sonuçlanmıştır. 100 maddelik yeni anayasa adıyla yeni anayasa önerimizin hazırlık aşaması tamamlanmıştır. İlk sözümüz yerine getirilmiştir. Ön çalışma şu anda elimizdedir" dedi.
4.05.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, buradan canlı bağlantı ile Ordu - Şanlıurfa İl Kongrelerine seslendi. Erdoğan, "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi.
17.02.2021 Siyaset
2020'de araç satışları 800 bine yaklaştı!
2020'de araç satışları 800 bine yaklaştı! Otomobil ve hafif ticari araç pazarı geçen yıla oranla yüzde 61.3 arttı. Ağır ticarilerle birlikte ülkemizde 2020 yılında yaklaşık 800 bin araç satıldı.
7.01.2021 Otomobil
Sırrı ortaya çıktı! Retiarius sınıfı, 2 bin yıllık ve...
Sırrı ortaya çıktı! Retiarius sınıfı, 2 bin yıllık ve... Çanakkale'de, polis tarafından ele geçirilen yaklaşık 2 bin yıllık ‘gladyatör rölyefi’, teslim edildiği Troya Müzesi yetkililerince incelendi. Sırrı çözülen rölyefteki savaşçının, bir kol ve omuz korumasından oluşan hafif zırhlı kıyafete sahip, kafasında miğferi olmayan, bir ağ ve mızrak ile uzak dövüşü tercih eden 'Retiarius' sınıfı gladyatör olduğu belirlendi. Troya Müzesi Müdürü Rıdvan Gölcük, gladyatör rölyefinin, üç gün süren dövüşlerin düzenlendiğini bildikleri Troya'ya ait olduğunu düşündüklerini belirtti.
3.12.2020 Yaşam
Joaquin Phoenix kimdir? Nerelidir? Joaquin Phoenix kaç yaşında?
Joaquin Phoenix kimdir? Nerelidir? Joaquin Phoenix kaç yaşında? Joaquin Phoenix 2020 Oscar’da Joker filmi ile en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Bunun ardından internette en çok aratılan isimlerden birisi haline gelen Joaquin Phoenix’in hayatı merak ediliyor. Peki Joaquin Phoenix kimdir? Nerelidir? Joaquin Phoenix kaç yaşında?
10.02.2020 Gündem
FIBA Europe'un karikatürü Karşıyaka'yı kızdırdı
FIBA Europe'un karikatürü Karşıyaka'yı kızdırdı FIBA Europe Cup'ın resmi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım, Pınar Karşıyakalı taraftarların tepkisini çekti.
9.04.2019 Eurocup
THY'nin yeni reklam filmi Super Bowl'da izleyiciyle buluştu
THY'nin yeni reklam filmi Super Bowl'da izleyiciyle buluştu Türk Hava Yolları'nın dünyaca ünlü İngiliz yönetmen ve yapımcı Ridley Scott ile çektiği "Yolculuk" isimli kısa filminin 30 saniyelik versiyonu, dünyanın en çok izlenen spor etkinliği Super Bowl'da gösterildi. Reklam filmi, coğrafi konumu ve medeniyet birikimi ile dünyada eşi benzeri olmayan İstanbul'un, Çırağan Sarayı, Şerefiye Sarnıcı, Ortaköy Meydanı ve İstanbul Havalimanı gibi ikonik simgeleri arasında geçen sürükleyici bir kovalamacayı anlatıyor
4.02.2019 Ekonomi
Uzmanlardan yarışma programları uyarısı
Uzmanlardan yarışma programları uyarısı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Aysel Savran, televizyon programlarındaki yarışmaların ruh sağlığını olumsuz etkilediğini savundu.
7.01.2019 Sağlık
Tarihi Roma Tiyatrosu'ndan 2500 yıllık seramikler çıktı..
Tarihi Roma Tiyatrosu'ndan 2500 yıllık seramikler çıktı.. Bursa'nın İznik ilçesinde düz alanda tonozlarla yükseltilen mimarisiyle tek örnek olan Roma Tiyatrosu’nda yapılan arkeolojik kazılarda, 3 yılda alandan yaklaşık bin 600 ton toprak tasfiye edilirken, milattan önce 6. yüzyıla uzanan Ion Kolonizasyonu Dönemi’ne ait seramiklere rastlandı.
22.11.2018 Gündem
Gladyatör devam filmiyle geliyor!
Gladyatör devam filmiyle geliyor! 2000 yılında 5 Oscar ödülüne layık görülen; senaryosu, oyunculukları ve yönetmenliğiyle hala akıllardan çıkmayan Gladyatör filminin devamı geliyor. İlk filmi de yöneten Ridley Scott, tekrar aynı koltuğa oturmak için sabırsızlanıyor.
2.11.2018 Kültür Sanat
Marmara bölgesi için korkutan açıklama! 7 şiddetinde deprem...
Marmara bölgesi için korkutan açıklama! 7 şiddetinde deprem... Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi Müdürü Dr. Doğan Kalafat, Marmara bölgesinin deprem gerçeğini bölgeyi 'gladyatör arenası'na benzeterek ortaya koydu. Marmara bölgesinin iki ayrı gladyatörü olduğunu, bunlardan birinin Kuzey Anadolu Fay Hattı diğerinin ise Batı Anadolu'daki düşey atılımlı rejim olduğunu kaydeden Kalafat, "Doğal olayları afete çeviren toplum olarak biziz. Deprem öncesinde bilinçli olsak, şehirlerimizi depreme dayanıklı şekilde inşa etsek; deprem, en fazla 45 saniye süren bir doğa olayı. Bunu yağmurun ve dolunun yağması gibi bertaraf etmek mümkün" dedi.
16.08.2018 Gündem
2 bin yıllık gladyatör miğferi
2 bin yıllık gladyatör miğferi İSTANBUL polisinin yaptığı operasyonlarda, Avrupa’ya kaçırılmaya çalışılan 2 bin yıllık bronz döküm gladyatör miğferi başta olmak üzere çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.
6.08.2018 Yaşam
İstanbul'da tarihi eser operasyonu
İstanbul'da tarihi eser operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yaptığı operasyonlarda, Avrupa’ya kaçırılmaya çalışılan 2 bin yıllık bronz döküm gladyatör miğferi başta olmak üzere çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.
6.08.2018 Gündem
Gladyatör Mabel
Gladyatör Mabel Mabel Matiz, önceki akşam Zorlu PSM’de konser verdi.
7.02.2018 Magazin
1 milyonluk satış direkten döndü!
1 milyonluk satış direkten döndü! Türk otomotiv sektörü üretim ile ihracatta rekor kırarken, satışlarda zirveyi kıl payıyla kaçırdı. Son 2 yıldır 1 milyonun üzerine çıkan pazar, bu kez 980 binde kaldı. Satışlar yeni ÖTV sistemi ve kurlardaki yükselişle zamlanan fiyatlara rağmen beklentiyi aştı
5.01.2018 Otomobil
Yılın şovunda yere düştü ve kalkamadı!
Yılın şovunda yere düştü ve kalkamadı! Yılın defilesi Victoria's Secret Fashion Show'a Çinli model Ming Xi'nin podyum yürüyüşü sırasında düşmesi damga vurdu.
21.11.2017 Magazin
Ve TBMM harekete geçti! 55 dosya oluşturuldu, davalar açıldı
Ve TBMM harekete geçti! 55 dosya oluşturuldu, davalar açıldı TBMM Kaçak Eserlerin İadesini Sağlama ve Kültür Varlıklarını Koruma Tedbirlerini Araştırma Komisyonu, yurt dışına kaçırılan eserler için 55 dosya oluşturdu. 100’ü aşkın eser için davalar açılırken, eserlerin Türkiye’den kaçırıldığına işaret eden deliller toplanıyor
29.09.2021 Gündem
Smyrna İzmir’in tarihine bir adım daha yakın
Smyrna İzmir’in tarihine bir adım daha yakın Gladyatörler, gemiler ve Roma günlük hayatına ışık tutan grafitileri, hamamı, kent alanıyla geniş ve zengin bir antik kent olan ve Total Oil Türkiye’nin desteklediği Smyrna’yı Kazı Başkanı DEÜ arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Akın Ersoy’la birlikte gezdik ve çalışmalardaki yenilikleri dinledik
29.09.2021 Gündem
'Gladyatör'den geriye kalan...
'Gladyatör'den geriye kalan... 2000 yapımı 'Gladyatör' filmindeki 'Maximus' karakteri ile adını efsaneler arasına yazdıran oyuncu Russell Crowe, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.
27.06.2017 Magazin
Gladyatör’den eser yok
Gladyatör’den eser yok Russell Crowe, önceki gün Sidney’de 10 yaşındaki oğlu Tennyson ile 13 yaşındaki oğlu Charles’ın rugby maçını izlerken görüntülendi.
26.06.2017 Magazin
Sıcak plaj partilerine hazır olun
Sıcak plaj partilerine hazır olun Plaj partileri, plajlarla hayat bulan festivaller ve konserler için en favori tarzları uzun etekler, örgü bikiniler ve mini tulumlar... Kuru bir mayo altına giyeceğiniz bir pareo ise seksi görünmek isteyenlerin tercihi.
23.06.2017 Arşiv
Russell Crowe'un inanılmaz değişimi!
Russell Crowe'un inanılmaz değişimi! Russell Crowe, geçtiğimiz günlerde Avustralya'da objektiflere çok kötü takıldı.
28.03.2017 Magazin
İşte 19 Gladyatör
İşte 19 Gladyatör Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) sektörel büyümeye ivme katmak amacıyla organize ettiği ODD Satış ve İletişim Ödülleri’nin 7’ncisinde kazananlar belli oldu...
6.01.2017 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Gladyatör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gladyatör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.