Gergedan Böceği

Gergedan Böceği

Son dakika gergedan böceği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gergedan böceği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gergedan böceği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gergedan Böceği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gergedan böceği gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 gergedan böceği haberi bulunmuştur. Tüm gergedan böceği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ülkede 'gergedan böceği' panik! Binlerce var, 4 kenti istila ettiler!
Ülkede 'gergedan böceği' panik! Binlerce var, 4 kenti istila ettiler! Arjantin’de son günlerde yaşanan aşırı sıcaklar nedeniyle La Pampa eyaletinde dört kenti binlerce gergedan böceği istila etti.
16.01.2022 Dünya
Gergedan böceği istilası başladı! Belediye başkanı açıkladı, durdurulamıyor
Gergedan böceği istilası başladı! Belediye başkanı açıkladı, durdurulamıyor Arjantin’de son günlerde yaşanan aşırı sıcaklar nedeniyle La Pampa eyaletinde dört kenti binlerce gergedan böceği istila etti.
15.01.2022 Dünya
Balkonunda gergedan böceği buldu
Balkonunda gergedan böceği buldu Bursa'nın İznik ilçesinde, evinin balkonunda gergedan böceği bulan Mustafa Uysal (15), bu türün çok meşhur olduğunu ve evinde beleyeceğini kaydetti.
9.06.2020 Yaşam
Gerçek sonra anlaşıldı! Bir anda masaya konan böcek...
Gerçek sonra anlaşıldı! Bir anda masaya konan böcek... Bilecik ve yöresinde türüne az rastlanan ve dünyanın en güçlü böceği olarak bilinen gergedan böceği Osmaneli ilçesine bağlı Düzmeşe köyünde görüldü.
24.07.2019 Yaşam
Evinin bahçesinde öyle bir şey buldu ki...
Evinin bahçesinde öyle bir şey buldu ki... Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, ev kadını Selma Yurga (32), evinin bahçesinde dünyanın en güçlü böceği olarak bilinen ve nadir bir tür olan erkek gergedan böceği (oryctes nasicornis) buldu. Bir haftadır böceği evinde kavanoz içinde besleyen Yurga, böceği Orman İşletme Şefliği'ne teslim etmek istediği söyledi.
7.05.2018 Yaşam
Bakanlıktan ’Gergedan böceği’ açıklaması
Bakanlıktan ’Gergedan böceği’ açıklaması ORMAN ve Su İşleri Bakanlığı, son günlerde ’çok yüksek parasal değeri olduğu’ iddiasılyla birçok kişi tarafından toplanan gergedan böcekleri ile ilgili yaptığı açıklamada, böceklerin parasal bir değerinin olmadığını kaydetti. Açıklamada, gergeden böceklerinin nadir bulunan bir tür olmadığının altı çizilerek, gergedan böceği toplayan ve ticaretini yapanlara 38 bin 751 TL’ye kadar para cezası uygulanabileceği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Gergedan böceği yakalayana para cezası
Gergedan böceği yakalayana para cezası Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, gergedan böceği yakalayanlara 1000 ila 38 bin lira arasında değişen para cezası uygulayacak.
29.09.2021 Gündem
'90 bin doları duyan yakalamaya başladı!'
'90 bin doları duyan yakalamaya başladı!' Son günlerde farklı bölgelerde ortaya çıkan ve yurtdışında değerinin 90 bin dolar olduğu iddia edilen "gergedan böceği"ne ilgi arttı.
29.09.2021 Gündem
Değeri dudak uçuklattı!
Değeri dudak uçuklattı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir evin balkonunda nadir görülen dünyanın en güçlü böceği bulundu.
3.07.2015 Yaşam
Polis tarafından yakalandı
Polis tarafından yakalandı Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde bir polis memuru, dünyada nadir görülen gergedan böceği buldu.
11.06.2015 Yaşam
İnternetten satmak isteyince yakalandı!
İnternetten satmak isteyince yakalandı! Bursa'nın İznik İlçesi’nde, nadir bulunan ve yurt dışında yüksek fiyatla satılan Latince adı ‘Oryctes Nasicornis’ olan 'Gergedan Böceği'ni internet üzerinden satmak isteyen bir kişi yakalanarak hakkında yasal işlem başlatıldı. Gergedan Böceği de Uludağ Üniversitesi’ne teslim edildi.
17.07.2014 Yaşam
İnsan ve Hayvan
İnsan ve Hayvan Survival Notları Kuş saldırısından nasıl kurtulabilirsiniz? Kulaklarınızı ve gözlerinizi koruyun ve koşabildiğiniz kadar hızlı koşarak kaçın...
25.05.2013 Arşiv
Sanat aşkı
Sanat aşkı Cansu Dere istedi Cem Yılmaz 252 bin TL ödedi
15.03.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gergedan Böceği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gergedan böceği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.