Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez

Son dakika Georgina Rodriguez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Georgina Rodriguez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Georgina Rodriguez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Georgina Rodriguez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan georgina rodriguez gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 georgina rodriguez haberi bulunmuştur. Tüm georgina rodriguez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Georgina Rodriguez'den dans paylaşımı!
Georgina Rodriguez'den dans paylaşımı! Georgina Rodriguez şimdi ise dansa gittiği kurstan yeni bir gönderi paylaştı.
18.05.2023 Magazin
Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den dikkat çeken paylaşım!
Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den dikkat çeken paylaşım! Futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez geçtiğimiz haftalarda havuz paylaşımıyla gündeme gelmişti. Rodriguez, şimdi ise dansa gittiği kurstan yeni bir gönderi paylaştı.
18.05.2023 Magazin
Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez bikinili pozlarını paylaştı!
Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez bikinili pozlarını paylaştı! Futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez geçtiğimiz haftalarda cinsel hayat itirafıyla magazin gündemine gelmişti. Georgina Rodriguez şimdi ise bikinili havuz pozlarını sosyal medya sayfasından paylaştı. Rodriguez, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla Suudi Arabistan'ı ayağa kaldırdı
9.05.2023 Magazin
Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez için şaşırtan iddia!
Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez için şaşırtan iddia! Portekizli süperyıldız Cristiano Ronaldo, 8 yıldır birlikteliğini sürdürdüğü Georgina Rodriguez ile ayrılığın eşiğine geldiği iddia edildi. İşte detaylar...
27.04.2023 Magazin
Georgina Rodriguez’den Cristiano Ronaldo itirafı geldi!
Georgina Rodriguez’den Cristiano Ronaldo itirafı geldi! Futbol hayatına Suudi Arabistan kulübü Al Nassr'da devam eden Portekiz yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nın sevgilisi Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo ile ilgili şaşırtan itiraflarda bulundu. Rodriguez, ünlü futbolcuyla tanışma hikayesinden bahsetti.
4.04.2023 Magazin
Georgina Rodriguez'den tarz değişikliği!
Georgina Rodriguez'den tarz değişikliği! Futbol hayatına Suudi Arabistan kulübü Al Nassr'da devam eden Portekiz yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nın sevgilisi Georgina Rodriguez yeni tarzını paylaştı.
5.02.2023 Magazin
Dünya Kupası bu iddiayla çalkalanıyor! Ronaldo resmen tehdit etti
Dünya Kupası bu iddiayla çalkalanıyor! Ronaldo resmen tehdit etti Portekiz, Cristiano Ronaldo'nun milli takım teknik direktörü Fernando Santos ile kavga ettiğine dair Record'da çıkan haberi tartışıyor. 
8.12.2022 Futbol
Georgina Rodriguez’in hayatı film oldu! 'Tezgahtarlıktan belgesele'
Georgina Rodriguez’in hayatı film oldu! 'Tezgahtarlıktan belgesele' Georgina Rodriguez’i 6 yıl önce kimse tanımıyordu. İspanya’nın başkenti Madrid’de bir lüks giyim mağazasında tezgahtar olan Georgina Rodriguez’in hayatı, dükkana Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun gelmesiyle tamamen değişti.
27.09.2022 Magazin
Georgina Rodriguez'in kıyafet ve takılarının değeri dudak uçuklattı!
Georgina Rodriguez'in kıyafet ve takılarının değeri dudak uçuklattı! Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun nişanlısı Georgina Rodriguez son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Sokak tarzı olay olan Rodriguez'in kıyafet ve takılarının değeri dudak uçuklattı. Ünlü futbolcunun sevgilisinin tarzını görenler "Çok görgüsüzce" yorumları yaptı.
12.08.2022 Magazin
Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez tatilde! Fiziğiyle dikkat çekti...
Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez tatilde! Fiziğiyle dikkat çekti... Geçtiğimiz nisan ayından ikiz bebeklerinden birini kaybeden Cristiano Ronaldo - Georgina Rodriguez çifti moral tatili için İbiza'yı tercih etti. Ünlü çift lüks bir yatta deniz ve güneşin tadını çıkartıyor. Georgina'nın kısa süre önce doğum yapmasına rağmen düzgün fiziği de dikkatlerden kaçmadı.
28.06.2022 Magazin
Cristiano Ronaldo-Georgina Rodriguez çifti, kızlarının ismini açıkladı!
Cristiano Ronaldo-Georgina Rodriguez çifti, kızlarının ismini açıkladı! Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo ile nişanlısı Georgina Rodriguez, yeni doğan kızlarına Bella Esmerelda ismini verdi
11.05.2022 Magazin
Cristiano Ronaldo’nun oğlu öldü mü? Ronaldo ve Georgina kaç çocuğu var, oğlu neden öldü?
Cristiano Ronaldo’nun oğlu öldü mü? Ronaldo ve Georgina kaç çocuğu var, oğlu neden öldü? Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti yeni doğan ikizlerinden birinin öldüğünü açıkladı. Cristiano Ronaldo’nun oğlu öldü mü, neden? Ronaldo ve Georgina kaç çocuğu var?
19.04.2022 Ünlüler Dünyası
Cristiano Ronaldo'nun acı kaybı! Vefatını açıkladı...
Cristiano Ronaldo'nun acı kaybı! Vefatını açıkladı... Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, yeni doğan bebeğinin vefat ettiğini açıkladı.
18.04.2022 İngiltere
Georgina Rodriguez'e şok sözler: Zengin oldu bizi unuttu
Georgina Rodriguez'e şok sözler: Zengin oldu bizi unuttu Cristiano Ronaldo'nun hayat arkadaşı Georgina Rodriguez’in sözlerine ailesinden tepki geldi. Georgina’nın dayısı, yeğeni hakkında sert sözler söyledi. Hernandez, "Defalarca onunla konuşmaya çalıştım. Hatta Cristiano’nun Facebook sayfasına ‘Dünyanın en kötü kadını yanında. Eğer bilmek istiyorsan bana ulaş, sana anlatırım’ yazdım'' dedi.
26.01.2022 Magazin
Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez özel jetle akşam yemeğine gitti!
Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez özel jetle akşam yemeğine gitti! İkiz bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, model sevgilisi Georgina Rodriguez ile İngiltere'den İspanya'ya 27 milyon dolarlık özel jetiyle uçtu. Baş başa yemek yiyen çift, daha sonra lüks otelde bir gece konakladı
14.01.2022 Magazin
Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez kafa karıştırdı! Messi'ye kalp...
Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez kafa karıştırdı! Messi'ye kalp... Futbol dünyasının iki büyük yıldızı Ronaldo ve Messi saha içinde çokça karşılaştırılırken Portekizli futbolcunun sevgilisi Georgina Rodriguez'den kafaları karıştıran bir mesaj geldi. Rodriguez yaptığı hamle ile gündeme oturdu.
19.11.2021 Magazin
Ronaldo'nun gizem totemi ortaya çıktı! Georgina Rodriguez paylaşınca...
Ronaldo'nun gizem totemi ortaya çıktı! Georgina Rodriguez paylaşınca... Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun tekmeliklerindeki 'gizemli totem' Georgina Rodriguez'in paylaşımında ortaya çıktı.
27.06.2021 Futbol
Cristiano Ronaldo, Corona virüs karantinasında görüntülendi!
Cristiano Ronaldo, Corona virüs karantinasında görüntülendi! Corona virüs salgınının İtalya'da yayılmasının ardından ülkesi Portekiz'e giden ve kendisini karantinaya alan Cristiano Ronaldo'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı.
16.03.2020 İtalya
Cristiano Ronaldo resmen açıkladı: Arsenal...
Cristiano Ronaldo resmen açıkladı: Arsenal... Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo, İngiliz ITV televizyonuna verdiği geniş röportajda gündemi sarsan bir transfer itirafında bulundu.
18.09.2019 Futbol
Geceye damga vurdu!
Geceye damga vurdu! Ronaldo'nun model sevgilisi, derin bacak dekoltesiyle galaya damga vurdu
1.06.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Georgina Rodriguez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki georgina rodriguez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.