George H.W. Bush

George H.W. Bush

Son dakika George H.W. Bush haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan George H.W. Bush ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını George H.W. Bush haber sayfamızda bulabilirsiniz.

George H.W. Bush

haberleri sayfasında son dakika yaşanan george h.w. bush gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 george h.w. bush haberi bulunmuştur. Tüm george h.w. bush haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Baba Bush" Körfez Savaşı ile hatırlanacak
"Baba Bush" Körfez Savaşı ile hatırlanacak Hayata 94 yaşında veda eden ABD'nin 41. Başkanı George H. W. Bush, İkinci Dünya Savaşı'na katılan en genç donanma pilotu olmanın yanı sıra uzun bir siyasi kariyere sahip olsa da özellikle Orta Doğu'da Körfez Savaşı'ndaki yıkımları ile hatırlanacak.
5.12.2018 Dünya
Baba Bush için devlet töreni düzenlenecek
Baba Bush için devlet töreni düzenlenecek Hayatını kaybeden Amerika Birleşik Devletleri'nin 41. başkanı George H. W. Bush için Washington'da devlet töreni düzenlenecek.
3.12.2018 Dünya
Son dakika.. Bush yoğun bakımda!
Son dakika.. Bush yoğun bakımda! Eski ABD Başkanı 93 yaşındaki George H.W. Bush’un, önceki gün eşi Barbara Bush'un cenazesine katıldıktan sonra hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındığı bildirildi.
24.04.2018 Dünya
Trump’a ağır sözler: Kendisi bir darbe ve saçmalık!
Trump’a ağır sözler: Kendisi bir darbe ve saçmalık! ABD eski başkanlarından George H.W. Bush ve George W. Bush, yeni yayınlanacak kitaplarında Başkan Donald Trump hakkında sert ifadelerde bulundu.
5.11.2017 Dünya
ABD'nin eski başkanı baba Bush tekrar hastaneye kaldırıldı
ABD'nin eski başkanı baba Bush tekrar hastaneye kaldırıldı ABD'nin 41. Başkanı George H.W. Bush yeniden hastaneye kaldırıldı.
19.04.2017 Dünya
Baba Bush hastaneye kaldırıldı!
Baba Bush hastaneye kaldırıldı! ABD'nin eski başkanlarından George H.W. Bush, hastaneye kaldırıldı.
24.12.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

George H.W. Bush ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki george h.w. bush haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.