Geçiş

Geçiş

Son dakika geçiş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geçiş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geçiş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geçiş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geçiş gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.172 geçiş haberi bulunmuştur. Tüm geçiş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde otomobilin TIR’a çarptığı, Şule Yıldırım Arslan'ın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin yerel mahkemede TIR şoförü İlhami Şimşek’e 2 yıl 1 ay hapis cezası verilip bunun da 15 bin 200 TL para cezasına çevrildiği karar, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından ceza az bulunarak bozuldu.
17.05.2024 Gündem
Burdur'da 'akraba' krizi! CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi
Burdur'da 'akraba' krizi! CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi Büyük Birlik Partisi'nin 31 Mart seçimlerinde Burdur'dan belediye başkan adayı Muhammet Taşkın, Belediyede Başkan Ali Orkun Ercengiz'in çok sayıda akrabası olduğunu belirterek bir liste hazırladı. Yeni atama yapmadığını söyleyen Ercengiz ise kendisini savundu.
17.05.2024 Gündem
1. Lig play-off 1. tur maçları
1. Lig play-off 1. tur maçları Bodrum FK ile Boluspor, Bodrum İlçe Stadı'nda kozlarını paylaşırken, Çorum FK da Çorum Şehir Stadyumu'nda Kocaelispor'u ağırlayacak ve siz de bu 1. Lig play-off 1. tur mücadelelerinin heyecanını Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
16.05.2024 İddaa
Kamu binalarında elektrik kullanımı yüzde 30 azaltılacak
Kamu binalarında elektrik kullanımı yüzde 30 azaltılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, kamu binalarında 2030 yılına kadar yüzde 30 enerji tasarrufu hedefliyor. Ayrıca 2030'a kadar 1,2 milyon sokak aydınlatmasının LED dönüşümünün tamamlanması planlanıyor.
16.05.2024 Gündem
Avrasya Tüneli geçiş ücretine zam geldi
Avrasya Tüneli geçiş ücretine zam geldi Avrasya Tüneli geçiş ücretine yüzde 40 oranında zam yapıldı. Tünelin tek yön geçiş ücreti gündüz tarifesinde otomobiller için 80 TL'den 112 TL'ye çıktı.
16.05.2024 Ekonomi
MİT’te sınır ötesinde nokta operasyon!
MİT’te sınır ötesinde nokta operasyon! PKK/KCK mensupları Tufan Koçer kod Ahmet Bayar ile Mervan Zerevan kod Ahmed İbrahim El Ahmed, MİT’in Irak/Hakurk’ta gerçekleştirdiği nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.
16.05.2024 Gündem
Bratislava ilk kez direkt uçuşla İstanbul’a bağlandı
Bratislava ilk kez direkt uçuşla İstanbul’a bağlandı İstanbul Sabiha Gökçen’den, Slovakya’ya direkt uçuşlar başladı. Pegasus Havayolları, 15 Mayıs’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen’den ilk kez Slovakya'nın başkenti Bratislava’ya (BTS) yeni uluslararası seferlere başladı.
15.05.2024 Ekonomi
OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ | Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek?
OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ | Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek? Otoyol ve köprü geçiş ücretleri 15 Mayıs gece yarısından geçerli olmak üzere yeniden belirlendi. Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek? Osmangazi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçiş ücretleri...
15.05.2024 Gündem
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam yapıldı
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam yapıldı Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine bu gece yarısından geçerli olmak üzere zam yapıldı. Buna göre; 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprülerinden geçiş ücreti 24 TL oldu. Osmangazi Köprüsü'nden geçiş 399, 1915 Çanakkale Köprüsü ise 419 TL oldu.
14.05.2024 Ekonomi
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’de engellilerin temel hak ve özgürlüklerden faydalanmasını teşvik edecek ve toplumsal hayata diğer bireylerde eşit şartlarda katılımını sağlamak amaçlı ilk kanunun 2005 yılında imzalandığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda fırsat eşitliğini ön planda tutan hükümetlerimiz, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya, umut ve özlemlerini gerçekleştirmeye gayret etmiştir.” dedi.
13.05.2024 Ekonomi
MİT'ten Gara'da nokta operasyon
MİT'ten Gara'da nokta operasyon PKK/KCK-HPG sözde Konsey yöneticilerinden Şevger Çiya kod aldı Sedat AKSU, MİT’in Irak’ta gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.
13.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
DGS başvuru ücreti kaç para?  Bu sene 2024 DGS başvurusunda son gün ne zaman, başvuru nasıl yapılır?
DGS başvuru ücreti kaç para? Bu sene 2024 DGS başvurusunda son gün ne zaman, başvuru nasıl yapılır? Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Ön Lisans programları mezunlarının lisans öğrenimine geçişi için uygulanan DGS sınavına başvurular bugün itibariyle başladı. DGS başvuru ücreti 590 lira olarak belirlendi. 2024 DGS başvuru şartları nedir, başvuru nasıl yapılır? İşte her yıl düzenli olarak uygulanan Dikey Geçiş Sınavı hakkında bilinmesi gerekenler
11.05.2024 Gündem
Lassa ateşi belirtileri neler, Lassa hastalığı nedir? Lassa salgını nasıl bulaşır?
Lassa ateşi belirtileri neler, Lassa hastalığı nedir? Lassa salgını nasıl bulaşır? Nijerya'da hayvandan insana bulaşan ve ölümcül olabilen Lassa ateşi nedeniyle 4 ayda 156 kişi yaşamını yitirdi. Şubat 2023'te Nijerya hükümeti, Lassa ateşi salgını nedeniyle "acil durum" ilan etmişti. Peki, Lassa ateşi nedir, belirtileri neler? Lassa salgını nasıl bulaşır?
10.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Pazartesi günü Tasarruf Verimlilik Paketi'ni açıklayacağız
Bakan Şimşek: Pazartesi günü Tasarruf Verimlilik Paketi'ni açıklayacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek "Kaynaklar yatırıma, üretime, istihdama ve ihracata dönüşmeli" dedi. Şimşek ayrıca "Pazartesi günü tasarruf verimlilik paketini açıklayacağız. Buna benzer yoğun şekilde yaptığımız çalışmalar var. Çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz. Program çalışıyor ve çalışmaya devam edecek" ifadesini kullandı.
10.05.2024 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı: Kalıcı bozulmaya izin vermeyeceğiz
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı: Kalıcı bozulmaya izin vermeyeceğiz Yılın ikinci enflasyon raporu bugün Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan tarafından açıklanıyor. Karahan, "Enflasyon, hedeflerimizle uyumlu seviyelere gerileyene kadar sıkı para politikası duruşumuzu korumakta kararlıyız." dedi. Öte yandan 2024 sonu enflasyon tahmini yüzde 38 olarak güncellendi.
9.05.2024 Ekonomi
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası İsrail ordusunun, Mısır sınırındaki Refah sınır kapısının Gazze tarafının operasyonel kontrolünü ele geçirdiği bildirildi. Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın ise güvenlik nedeniyle kapatıldığı ve güvenlik durumu izin verdiğinde yeniden açılacağı belirtildi. Peki, Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? İşte Refah Gazze haritası…
7.05.2024 Gündem
AP duyurdu! İsrail tankları Refah'a girdi
AP duyurdu! İsrail tankları Refah'a girdi AP, İsrail'in Hamas'ın ateşkesi kabul etmesinden saatler sonra Refah'ta askeri operasyona başladığını dünyaya duyurdu. IDF'den konu ile ilgili açıklama gelirken ülke basını bölgeden ilk kareleri yayınladı.
7.05.2024 Gündem
'Kalkan-21' operasyonu!  16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakaland
'Kalkan-21' operasyonu! 16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakaland İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Muğla ve Adana’da göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik düzenlenen 'Kalkan-21' operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı" dedi.
5.05.2024 Gündem
En çok aracın geçtiği köprü belli oldu!
En çok aracın geçtiği köprü belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğüne (KGM) bağlı yol ağında gerçekleşen trafik hacimlerinin metropol kentlerin geçiş noktalarında hizmet veren bazı akslarda artış gösterdiğini belirterek, karayolları ulaşım yatırımlarının lokomotifi anlayışıyla yüksek standartlı yollar ile konforlu ve güvenli yol ağı oluşturduklarını söyledi.
4.05.2024 Gündem
Adana’da asırlardır süren doğum sonrasında uygulanan iki gelenek: Kaynar ve ad verme
Adana’da asırlardır süren doğum sonrasında uygulanan iki gelenek: Kaynar ve ad verme Halk inançları, halk arasında yaygın olarak kabullenilen birtakım inanışları ve pratikleri içeriyor. Bu inançlar ve uygulamalar Adana'da nesilden nesle aktarılarak varlığını sürdürmeye devam ediyor. İşte Adana'da hayatın başlıca geçiş dönemlerinden olan doğum, evlenme ve ölüm evrelerinin her basamağında inanılan ve süregelen bazı inanışlar...
4.05.2024 Adana
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin bir şekilde düşmeye başlayacak
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin bir şekilde düşmeye başlayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, açıklanan enflasyon rakamları ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Bakan Şimşek, enflasyonun keskin bir şekilde düşmeye başlayacağını ifade etti.
3.05.2024 Ekonomi
DGS başvuru tarihi ne zaman 2024, DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu nasıl yapılır, DGS kılavuzu yayınlandı mı, şartları neler, DGS başvuruları ne zaman başlıyor?
DGS başvuru tarihi ne zaman 2024, DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu nasıl yapılır, DGS kılavuzu yayınlandı mı, şartları neler, DGS başvuruları ne zaman başlıyor? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuru ve sınav tarihlerine yönelik araştırmalar hızlandı. Ön lisans mezunlarının dört yıllık lisans programlarına geçiş yapmalarını sağlayan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için geri sayım başladı. Sınav başvuru ücreti ile sayısal ve sözel oturumların detayları sorgulanıyor. Peki, DGS 2024 başvuruları ne zaman, DGS başvuru tarihi mayıs ayının kaçında? DGS başvuru ücreti ne kadar 2024, hangi bankaya yatırılacak?
3.05.2024 Gündem
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024?
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024? DGS başvuru tarihi yaklaştıkça, DGS konuları, puan hesabı ve sınav tarihine yönelik araştırmalarda yoğunluk arttı.   Dikey Geçiş Sınavı başvuru kılavuzu ile adaylar başvurularına başlayacak. Sınav ücreti de kılavuz ile beraber netlik kazanacak. ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden, aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile gerçekleşecek başvurular, mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. Peki, DGS 2024 ne zaman, başvuru tarihi 2024 ne zaman? DGS puan hesaplama ve sıralama hesaplama nasıl yapılır? İşte DGS konuları ve DGS başvuru tarihi 2024…
2.05.2024 Gündem
Ceyhan’daki trafik sorunu için akıllı kavşak projesi! Kaza riski azalacak
Ceyhan’daki trafik sorunu için akıllı kavşak projesi! Kaza riski azalacak Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilçedeki trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen Akıllı Kavşaklar Projesi'ni hayata geçirmeye başladı.
2.05.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Geçiş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geçiş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.