Gazino

Gazino

Son dakika gazino haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gazino ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gazino haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazino

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazino gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 gazino haberi bulunmuştur. Tüm gazino haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul 150. Yıl Gong Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Daha kararlı duruş sergilememiz gerekiyor. İster siyasetçi ister ekonomist. Sermaye piyasalarını manipüle etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız. Gerek SPK, gerek BİST'ten bu konuda daha fazla hassasiyet göstermesini istiyoruz" dedi.
22.12.2023 Gündem
Cem Belevi'den savunma! 'Böyle bir video varsa mesleği bırakırım!'
Cem Belevi'den savunma! 'Böyle bir video varsa mesleği bırakırım!' Cem Belevi, geçtiğimiz günlerde çok konuşulan bir haberle gündeme geldi. Popçunun, konser sırasında ses sistemine sinirlendiği ve orkestrasına kadeh fırlattığı iddiası ortalığı karıştırdı. Orkestrası ile yollarının ayrıldığını açıklayan şarkıcının, 'sirtaki' savunması dikkat çekti.
23.06.2023 Magazin
Burcu Güneş: Eurovision'u kazanmak bir başarı değil
Burcu Güneş: Eurovision'u kazanmak bir başarı değil Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, önceki akşam Yeni Gazino Maslak'ta sahne aldı. Ünlü şarkıcı, kendisine yöneltilen ''Dizilerde ve sinemada uluslararası başarılar yakalıyoruz. Ama müzikte bu başarıyı pek fazla yenileyemiyoruz. En son Eurovision başarımız var. Bu neden kaynaklanıyor sizce?'' sorusuna yanıt verdi.
11.06.2023 Magazin
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti 80'li yıllara damga vuran şarkıların sahibi, Osmaniyeli usta sanatçı Ümit Besen'in babası Fikret Besen, 94 yaşında hayatını kaybetti. Fikret Besen, ikindi namazının ardından toprağa verilecek.
2.06.2023 Magazin
Müzisyen Akın Uğurlu yaşamını yitirdi!
Müzisyen Akın Uğurlu yaşamını yitirdi! Türk sanat müziği sanatçısı Akın Uğurlu'nun 73 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.
22.05.2023 Televizyon
Bülent Ersoy'un sahne kostümü gelinliğe benzetildi!
Bülent Ersoy'un sahne kostümü gelinliğe benzetildi! Son günlerde değiştirdiği saç modeli ve ten rengiyle gündeme gelen Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Maslak Yeni Gazino'da sahne aldı. İkonik tarzı ve eşsiz sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelenleri büyüleyen Ersoy'un tercih ettiği beyaz sahne kostümü gelinliğe benzetildi.
1.05.2023 Magazin
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı!
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı! İzmir’deki bir kebapçının Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önce ve sonraki hallerini tuvalet girişlerine asması tepki çekti. Sanatçı, restoran sahibine bugün dava açtı.
6.02.2023 Magazin
Selen Görgüzel yeni yıldan aşk diledi!
Selen Görgüzel yeni yıldan aşk diledi! Hamdi alkan ile boşanmasıyla magazin gündeminden düşmeyen Selen Görgüzel, yılbaşını Bahçeşehir'de karşıladı. İddialı bir kıyafet ile sahneye çıkan şarkıcı, dikiminin 6 gün sürdüğünü söyledi. Açıklamaları gündemden düşmeyen şarkıcı 2023 yılındaki beklentilerinden de bahsetti.
2.01.2023 Magazin
Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne?
Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne? Kemal Sunal filmleri arasında yer alan Gerzek Şaban filmi televizyon ekranlarına geliyor. Kemal Sunal’in iki farklı karakteri oynadığı Gerzek Şaban’da, mafya babası Seyfi ile gariban Osman’ın hikayesi anlatılıyor. Peki, Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne? Gerzek Şaban filmi kaç yılında çekildi? İşte detaylar…
4.09.2022 Televizyon
Milli Savunma Bakanlığı personel alımı! Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı şartları neler, son başvuru tarihi nedir?
Milli Savunma Bakanlığı personel alımı! Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı şartları neler, son başvuru tarihi nedir? MSB personel alımı yapacağını duyurmasının ardından personel alımının hangi şartları taşıdığı ve başvuru tarihinin ne zaman olacağı sorgulanamaya başlandı. 18-35 yaş, en az ilkokul mezunu alacak olan MSB’nin personel alımına ilişkin detayları bir araya getirdi. Peki, MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı şartları neler, son başvuru tarihi nedir?
31.08.2022 Personel Alımı
Demet Akalın gündemden düşmüyordu! "50 tane iğne oldum"
Demet Akalın gündemden düşmüyordu! "50 tane iğne oldum" Şarkıcı Demet Akalın'ın, Bodrum'da sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen şampanyayı beğenmediğini söyleyip, garsonun başından aşağı dökmesi olay olmuştu. Kendisine yönelik tepkilerin ardından sessizliğini bozan ünlü şarkıcı, mekan işletmecisinin açıklamasını yayınlamıştı. Önceki gün Kıbrıs'ta sahne alan ünlü isim, sahne öncesi kendisine gelen tepkilere üzüldüğünü söyleyerek; konuyla ilgili konuştu.
8.08.2022 Magazin
Gerzek Şaban nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim, konusu ne, ne zaman çekildi?
Gerzek Şaban nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim, konusu ne, ne zaman çekildi? Show TV ekranlarında bugün yayınlanacak Gerzek Şaban sinemaseverle ile buluşacak. Natuk Baytan’ın Kemal Sunal ile yaptığı Gerzek Şaban’ın oyuncuları, konusu ve nerede çekildiği merak ediliyor. 1986 yapımı Gerzek Şaban oyuncuları ve konusu nedir? Gerzek Şaban nerede çekildi?
29.06.2022 Televizyon
İbrahim Tatlıses'ten 13 yıl aradan sonra kadınlar matinesi!
İbrahim Tatlıses'ten 13 yıl aradan sonra kadınlar matinesi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında İmparator İbrahim Tatlıses “Kadınlar Matinesi” konseptiyle kadın hayranlarını ağırladı.
22.06.2022 Televizyon
Zeynep Avcı hayranlarına sitem etti!
Zeynep Avcı hayranlarına sitem etti! Zeynep Avcı ve Serdar Ortaç, önceki akşam birlikte sahneye çıktı. Avcı, muhabirlerin "Yalan" şarkısına çok istek olduğunu öğrendik bu duruma ne gibi çözüm buluyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.
16.05.2022 Magazin
Gazino çıkışı silahlar çekildi! Ölü ve yaralı...
Gazino çıkışı silahlar çekildi! Ölü ve yaralı... İzmir'in Kiraz ilçesinde, gazinodan çıkan iki grup arasındaki silahlı kavgada Furkan Özdemir (25) hayatını kaybederken, Hayrettin G. (32) ise yaralandı. Kavgayla ilgili 3 kişi gözaltına alınırken, 3 kişinin de arandığı belirtildi.
3.05.2022 Yaşam
Vedat Çöloğlu kimdir? Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gençliği ve son hali!
Vedat Çöloğlu kimdir? Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gençliği ve son hali! Al Sana Haber programının yorumcularından şarkıcı Pınar Eliçe, Türkiye'den taşınan Petek Dinçöz hakkında konuşurken "Hayatı boyunca bir erkeğin gücüne ihtiyaç duydu" dedi. Eliçe'nin bu sözünün ardından konuşan Seyhan Soylu ise "Yıllar önce Vedat Bey de senin için 30 trilyon para vererek çıktığın gazinoyu kiraladı" iddiasında bulundu. Canlı yayına bağlanan Sacit Aslan'ın iddiayı doğrulamasıyla gözyaşlarına boğulan Eliçe yayını terk etti. Söz konusu gelişmenin ardından Vedat Çöloğlu hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Vedat Çöloğlu kimdir, Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli?
15.04.2022 Televizyon
Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Popsatar Mehtap’ın hayatı, kariyeri ve Bergen şarkısı ile ilgili açıklaması!
Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Popsatar Mehtap’ın hayatı, kariyeri ve Bergen şarkısı ile ilgili açıklaması! 2008 senesinde katıldığı müzik yarışmasıyla adını duyuran Mehtap Yılmaz, TV8’de ekrana gelen magazin programında Bergen'in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısı için çekilecek klibine yayın yasağı geldiğini göz yaşları içinde anlattı. Peki, Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli?
2.03.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 39. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 39. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Gazino Gecesi" yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise İrem Derici, Cem Belevi, Kamuran Akkor, Abdullah Şahin ve Nilgün Belgün oluyor.
1.03.2022 Televizyon
Gazinodaki eğlence cinayetle bitti!
Gazinodaki eğlence cinayetle bitti! Denizli’nin Acıpayam ilçesinde gazinodan çıkan iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada ağır yaralanan kişi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada 4 şüpheli gözaltına alındı.
10.02.2022 Yaşam
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
Funda Arar çok tartışılan sahne kıyafetleri ile ilgili konuştu!
Funda Arar çok tartışılan sahne kıyafetleri ile ilgili konuştu! Daha önceki açıklamalarında sektöre girdiğinden beri tek amacının müzik yapmak olduğunu söyleyen Funda Arar, geçtiğimiz akşam Yeni Gazino'da sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Funda Arar, son dönemde tartışma konusu olan sahne kıyafetleri özelinde konuştu.
16.01.2022 Magazin
Deniz Kızı Eftalya’nın Anıları 88 yıl sonra gün yüzüne çıktı!
Deniz Kızı Eftalya’nın Anıları 88 yıl sonra gün yüzüne çıktı! Cumhuriyetin ilk yıllarında sesi ve eşsiz yorumuyla, Deniz Kızı Eftalya namıyla tanınan ve Müzeyyen Senar'a el veren, ses sanatçısı Atanasia Yeorgiadu’nun anıları 88 yıl sonra gün yüzüne çıktı.
10.12.2021 Kültür Sanat
Sahnelere dönen Hülya Avşar'dan cesur tercih!
Sahnelere dönen Hülya Avşar'dan cesur tercih! 3 yıl aradan sonra sahnelere dönen 58 yaşındaki güzel şarkıcı Hülya Avşar iddialı pozları ve sahne elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.
28.11.2021 Magazin
Defne Samyeli tarzıyla dikkat çekti
Defne Samyeli tarzıyla dikkat çekti Defne Samyeli ve ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, önceki akşam Yeni Gazino'da sahne aldı. Samyeli, iddialı elbisesiyle göze, şarkılarıyla da kulağa hitap etti.
7.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gazino ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazino haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.