Gazi

Gazi

Son dakika Gazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.299 gazi haberi bulunmuştur. Tüm gazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır TCG İstanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve başlaması bekleniyor. İstanbul Tersanesi'nde TCG İstanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin , "Gelişmiş ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruş gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileştirme, yerlileştirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi!
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi! Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla 'Vatan Marşı'nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Özel Oturumu'nda konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, 'Gerçekten sivil, darbelerin gölgelerinden kurtulmuş anayasa yapması Meclis'in boynunun borcudur. Öncelikli gündem asra uygun anayasa. Bu haftayı geride bırakıp partilerle yapacağımız temaslarla bu süreci başlatacağız' dedi.
23.04.2024 Gündem
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar Adana’nın Kozan ilçesinde Atatürk Parkında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan çocukları Kozan Ülkü Ocakları Türk Bayrakları ve pamuk şekerler ile karşıladı.
23.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk bayramı vesilesiyle sosyal medyadan bir mesaj yayımladı.
23.04.2024 Gündem
Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı! Vatandaşlar ilgiyle izledi
Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı! Vatandaşlar ilgiyle izledi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleştirilen tören ve etkinlikler ile coşkuyla kutlandı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'e çocuklar tarafından çiçek takdim edilmesi ile devam etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajının da okunduğu programda, çocuklardan oluşan halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
23.04.2024 Adana
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genel Kurul’da Meclis’in açılışının 104. yılı dolayısıyla “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu” gerçekleştirildi. Çocuk özel oturumunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti.
22.04.2024 Gündem
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'dan önemli 23 Nisan Ulusal Egemenlik açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'dan önemli 23 Nisan Ulusal Egemenlik açıklaması Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, '23 Nisan Ulusal Egemenlik' temalı yarışmaların ödül törenine katıldı. Kurtulmuş, " "Daha ortada henüz devlet yokken, hem milli mücadeleyi veren hem de devletin kurulmasını sağlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk öncülerini saygıyla yad ediyoruz, onları hürmetle anıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden şüpheli tutuklandı
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden şüpheli tutuklandı  Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Sur Belediyesi makam odasında, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret eden şüphelinin tutuklandığını duyurdu.
21.04.2024 Gündem
Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden kişi gözaltına alındı
Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sur Belediyesi mazbata töreni sonrası Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret eden U.G.'nin gözaltına alındığını duyurdu.
20.04.2024 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten DEM Parti'ye tepki: Asla kabul edilemez
AK Parti'li Çelik'ten DEM Parti'ye tepki: Asla kabul edilemez AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında yaşanan görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Çelik; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bağımsızlığımızın sembolü şanlı Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza yönelik çirkin yaklaşımları asla kabul edilemez" dedi.
20.04.2024 Gündem
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Maraton İzmir nedeniyle kapalı yollar merak edildiğinden İzmir Maratonu 2024 güzergahı sorgulanıyor. Peki, 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? İşte Maraton İzmir 2024 parkuru
20.04.2024 Yaşam
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Sur Belediyesi'ndeki mazbata töreni sonrası DEM Parti yöneticilerinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içerikli sözlerine ilişkin Mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Bülent Özmen'den Tokat depremine dikkat çeken açıklama:  Tetiklemesi mümkün değil
Bülent Özmen'den Tokat depremine dikkat çeken açıklama: Tetiklemesi mümkün değil Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Deprem ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen, Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6’lık depremin ardından açıklama yaptı. Kuzey Anadolu Fayı'nı tetiklemesi mümkün olmadığını vurgulayan Özmen," Ana büyük deprem üretme potansiyeli olan fayı tetiklemesi veya etkilemesi mümkün görünmüyor" dedi.
19.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Üsküdar vapurunda yolcular birbirine girdi ortalık karıştı
Üsküdar vapurunda yolcular birbirine girdi ortalık karıştı Eminönü-Üsküdar seferini yapan vapurda çıkan kavgada bir yolcu tartıştığı kişiye biber gazı sıktı. Biber gazından vapurdaki yolcular da etkilendi.
12.04.2024 Gündem
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, büyük bir köyden büyük bir kent olma hedefiyle seçim sürecinde verdiği sözlerden 3’üncü sözünü tutarak, belediye binasını başka bir alana taşıyıp, yerine Büyük Ceyhan Oteli’ni kurmak için çalışma başlattı. Yapımı 9 ay sonra tamamlanacak otelin konaklama ücreti öğretmenevini geçmeyecek, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 75, cenaze ve düğün için ilçeye gelecek olanlara ise yüzde 50 indirim sağlanacak.
12.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Gazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.