Galatasary

Galatasary

Son dakika Galatasary haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasary ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasary haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasary

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasary gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 galatasary haberi bulunmuştur. Tüm galatasary haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski aşk yeniden depreşti! Nicolo Zaniolo'ya kapıyı gösterdiler, Galatasaray'a dönüyor
Eski aşk yeniden depreşti! Nicolo Zaniolo'ya kapıyı gösterdiler, Galatasaray'a dönüyor Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu maddesiyle Galatasaray'dan kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili kararını verdiği iddia edildi.
16.02.2024 Galatasaray
Fatih Terim: Daha farklı da kazanabilirdik
Fatih Terim: Daha farklı da kazanabilirdik Süper Lig'de Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 mağlup eden Galatasary'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.
23.02.2020 Futbol
Aleyna aslan!
Aleyna aslan! Aleyna Tilki, önceki akşam tribünlerinde şarkısının çalındığı Galatasaray’ın ABD’deki balosunda sahne aldı.
6.03.2018 Magazin
Galatasaraylı oyuncudan flaş karar! Bırakıyor...
Galatasaraylı oyuncudan flaş karar! Bırakıyor... Galatasaray'ın tecrübeli futbolcularından Hakan Balta, uzun bir süredir kadroda kendine yer bulamasa da kendisine gelen tekliflere rağmen futbolu Galatasaray'da bırakacak.
4.12.2017 Galatasaray
Galatasaray'a yeni sponsor
Galatasaray'a yeni sponsor Sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımının şort sponsorluğu için teknoloji firması Fluo ile sözleşme imzaladı
13.09.2017 Galatasaray
Felipe Melo ırkçılığa maruz kaldı
Felipe Melo ırkçılığa maruz kaldı Bir dönem Galatasaray forması da giymiş olan Palmeiras'lı futbolcu Felipe Melo, CA Penarol maçında ırkçılığa maruz kaldı.
13.04.2017 Futbol
G.Saray ve Beşiktaş'a tribün kapatma cezası!
G.Saray ve Beşiktaş'a tribün kapatma cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray ve Beşiktaş'a tribün kapatma cezası verirken, 35 kulübe de ceza yağdırdı: Toplam 750 bin TL
2.03.2017 Futbol
Galatasaray'ın Atiker Konyaspor kadrosu belli oldu
Galatasaray'ın Atiker Konyaspor kadrosu belli oldu Süper Lig'de yarın Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray'ın kadrosu netleşti. Konya kafilesine yeni transferler Ahmet Çalık ve Garry Rodrigues de dahil edildi.
24.09.2021 Galatasaray
Kırgınlık yok!
Kırgınlık yok! “Başkanla görüştük. Bir kırgınlık yok. Ben de Levent Nazifoğlu da görevimizi bırakmadık.”
24.09.2021 Galatasaray
G.Saray’a CAS’tan kötü haber
G.Saray’a CAS’tan kötü haber Galatasaray'ın dört gözle beklediği ceza kararı ile ilgili yapılan itiraz CAS tarafından kabul edilmedi.
24.09.2021 Galatasaray
Başkan Özbek'ten transfer açıklaması
Başkan Özbek'ten transfer açıklaması Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TRT Spor'da yayınlanan "Futbol VIP" programında soruları cevapladı.
11.06.2015 Galatasaray
Dürüst ve Albayrak Sportif A.Ş'den istifa ettiler
Dürüst ve Albayrak Sportif A.Ş'den istifa ettiler Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak yeni yönetim henüz mazbatasını almadan Sportif A.Ş'deki murahhas üyelikten istifa ettiler.
1.06.2015 Galatasaray
Haftayı galibiyetsiz kapattık
Haftayı galibiyetsiz kapattık THY Avrupa Ligi'nde 2014-2015 sezonunun üçüncü hafta maçları tamamlandı.
1.11.2014 Basketbol
Üç oyuncudan 1 milyon 600 bin TL
Üç oyuncudan 1 milyon 600 bin TL Galatasaray sözleşmelerinde yeni şartlarda yenileme istediği Zoran Erceg, Sinan Güler ve Furkan Aldemir'den olumlu yanıt aldı. Nathan Jawai de yeni sözleşmeyi imzalıyor.
9.08.2014 Galatasaray
G.Saray gözden çıkardı, talipleri artıyor
G.Saray gözden çıkardı, talipleri artıyor Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Bastia'nın, Galatasaray ile sözleşmesi biten İsveçli golcü Johan Elmander ve Bursaspor'un Arjantinli savunmacısı Renato Civelli ile ilgilendiği öne sürüldü.
15.06.2014 Galatasaray
'Kabul edilemez'
'Kabul edilemez' Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, Galatasaray maçında Burak Yılmaz'a yapılanın kabul edilemez bir hareket olduğunu açıkladı.
3.03.2014 Futbol
Juventus maçına İtalyan hakem!
Juventus maçına İtalyan hakem! Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 10 Aralık Salı günü sahasında İtalya'nın Juventus takımı ile yapacağı maçın hakemleri açıklandı.
8.12.2013 Futbol
"Mancini bunu yapamaz"
"Mancini bunu yapamaz" Galatasaray'ın Akhisar'a 2-1 yenilmesinin ardından ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen önemli açıklamalarda bulundu.
6.10.2013 Futbol
'Sneijder dikkatli olsun'
'Sneijder dikkatli olsun' Roberto Mancini'yi yakından tanıyan editörlerimizden Tom Adams, İtalyan teknik adamın horoskopunu çıkarttı.
1.10.2013 Futbol
'Amaç Çarşı Grubu'nu...'
'Amaç Çarşı Grubu'nu...' Kılıçdaroğlu'ndan derbi yorumu
24.09.2013 Siyaset
"Drogba'yı tekrar..."
"Drogba'yı tekrar..." Galatasaray'ın Gaziantepspor ile karşı karşıya geldiği mücadelenin ardından NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, açıklamalarda bulundu.
20.08.2013 Futbol
'Puan ve puanlar için gidiyoruz'
'Puan ve puanlar için gidiyoruz' Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.
2.05.2013 Futbol
Aslan devler diyarında
Aslan devler diyarında Şampiyonlar Ligi'nde son 8 takım belli oldu.
14.03.2013 Futbol
Almanlar beraberliğe razı!
Almanlar beraberliğe razı! Alman taraftarlar Galatasaray maçını değerlendirdi.
20.02.2013 Futbol
Kral durmuyor!
Kral durmuyor! Burak Yılmaz gollerine devam ediyor.
16.02.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Galatasary ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasary haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.