Galatasaray Lisesi

Galatasaray Lisesi

Son dakika galatasaray lisesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galatasaray lisesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galatasaray lisesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Lisesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray lisesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 900 galatasaray lisesi haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray lisesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu?
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu? Galatasaray’da seçim tarihi belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek’in adaylık açıklamasının ardından seçim tarihi ile ilgili araştırmalar hızlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise başkanlık seçimleri için alternatif adaylar olup olmadığını sorguluyor. Peki, Galatasaray Başkanlık seçimleri ne zaman?
27.04.2024 Şampiy10
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu Galatasaray Kulübü, olağan seçimli genel kurulun 18 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 25 Mayıs'ta yapılacağını duyurdu.
20.04.2024 Galatasaray
Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Skoda Türkiye Distribütörü Ahmet Yüce'nin serveti ne kadar?
Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Skoda Türkiye Distribütörü Ahmet Yüce'nin serveti ne kadar? Skoda’nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdiği iddialarının ardından Ahmet Yüce hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Ahmet Yüce kimdir, nereli, serveti ne kadar?
5.03.2024 Gündem
Demirören Medya Lisesi'nde LGS'ye girecek öğrenciler deneme sınavı oldu
Demirören Medya Lisesi'nde LGS'ye girecek öğrenciler deneme sınavı oldu Haziran ayında yapılması planlanan Liselere Geçiş Sistemi'ne (LGS) girecek öğrenciler, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde deneme sınavı oldu. Sınava 8'inci sınıfa giden 43 öğrenci girdi. İki oturumda tamamlanan 90 sorudan oluşan sınav sonrasında öğrenciler, liseyi gezerek öğretmenlerden okulun imkanlarına yönelik bilgi aldı.
2.03.2024 Gündem
Erkan Özerman hayatını kaybetti
Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti.
13.02.2024 Magazin
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman hayatını kaybetti. Ünlü organizatör, bir süredir hastanede kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Magazin
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada gündem olan video ile ilgili “Oğlu yerine getirmeli” yorumları geldi.
29.10.2023 Magazin
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı...
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı... Gazeteci-yazar, iletişim alanının duayeni Hıfzı Topuz yaşamını yitirdi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Hıfzı Topuz’un ölümünün ardından yayınladığı başsağlığı mesajında “Uzun yıllar gazeteci ve yazar olarak başarıyla çalışan en kıdemli üyelerimizden önceki Onur Kurulu Başkanımız Sevgili Hıfzı Topuz’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne ve basın emekçilerinin örgütlenmesine büyük destek veren Hıfzı Topuz’u hiç unutmayacağız. Meslektaşımızın ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı. Peki, Hıfzı Topuz öldü mü, gazeteci Hıfzı Topuz kimdir? Hıfzı Topuz’un eserleri ve hayatı…
26.09.2023 Gündem
Hıfzı Topuz hayatını kaybetti
Hıfzı Topuz hayatını kaybetti Duayen gazeteci-yazar Hıfzı Topuz 100 yaşında hayatını kaybetti. Topuz'un vefat haberini üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti paylaştı.
26.09.2023 Gündem
Eski bakanlardan Cevheri, vefat etti
Eski bakanlardan Cevheri, vefat etti Eeki bakanlardan Necmettin Cevheri (93), Ankara'da hayatını kaybetti.
6.09.2023 Gündem
Prof. Dr. Gökçen Orhan neden öldü? Kalp Damar cerrahisi Dr. Gökçen Orhan kimdir, kaç yaşında, evli mi? Doktor Gökçen Orhan eşi kimdir, neden öldü?
Prof. Dr. Gökçen Orhan neden öldü? Kalp Damar cerrahisi Dr. Gökçen Orhan kimdir, kaç yaşında, evli mi? Doktor Gökçen Orhan eşi kimdir, neden öldü? Dr. Gökçen Orhan kimdir, neden öldü, Gökçen Orhan’ın eşi kimdir? İstanbul Üsküdar'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Prof. Dr. Gökçen Orhan, çalışma odasında ölü bulundu. Prof. Dr. Orhan'ın ölüm nedeni sorgulanırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan da paylaşım geldi. Bakan Koca, "Prof. Dr. Gökçen Orhan hocamızı, görevli olduğu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum" dedi. Peki, Prof. Dr. Gökçen Orhan neden öldü? Kalp Damar cerrahisi Dr. Gökçen Orhan kimdir, kaç yaşında, evli mi? Doktor Gökçen Orhan eşi kimdir, neden öldü?
18.08.2023 Gündem
Prof. Dr. Gökçen Orhan hastanedeki odasında ölü bulundu
Prof. Dr. Gökçen Orhan hastanedeki odasında ölü bulundu Üsküdar’daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Prof. Dr. Gökçen Orhan’dan (56), odasında ölü bulundu. 
18.08.2023 Gündem
YKS sonuçları açıklandı! İşte tercih tarihleri
YKS sonuçları açıklandı! İşte tercih tarihleri 3 buçuk milyondan fazla adayın katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, 3,5 milyondan fazla adayın katıldığı YKS sonuçlarının ais.osym.gov.tr internet adresinden açıklandığını bildirdi.
20.07.2023 Eğitim
Gazeteci Tolga Akyıldız'dan acı haber
Gazeteci Tolga Akyıldız'dan acı haber Beyin kanaması geçiren gazeteci Tolga Akyıldız(50), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
3.04.2023 Gündem
GS müzayede toplam bağış miktarı ne kadar? Galatasaray müzayede sonuçları ne oldu, neler satıldı, kim neyi, ne kadara satın aldı, depremzedeler için toplam ne kadar bağış yapıldı?
GS müzayede toplam bağış miktarı ne kadar? Galatasaray müzayede sonuçları ne oldu, neler satıldı, kim neyi, ne kadara satın aldı, depremzedeler için toplam ne kadar bağış yapıldı? Galatasaray camiası depremzedeler için anlamlı bir etkinlikte bir araya geldi. Sarı-kırmızılıların, özel koleksiyon parçalarının sergilenip yeni sahiplerini bulduğu açık artırma Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşti. Peki, GS müzayede toplam bağış miktarı ne kadar? Galatasaray müzayede sonuçları ne oldu, depremzedeler için toplam ne kadar bağış yapıldı?
11.03.2023 Şampiy10
Galatasaray’ın düzenlediği müzayedede 17 milyon 780 bin TL toplandı
Galatasaray’ın düzenlediği müzayedede 17 milyon 780 bin TL toplandı Galatasaray’ın depremzedelere yardım amacıyla düzenlediği müzayedede 30 eşya toplam 17 milyon 780 bin TL'ye satıldı.
10.03.2023 Galatasaray
Barış Manço'nun 2023 yılı için söyledikleri gündem oldu!
Barış Manço'nun 2023 yılı için söyledikleri gündem oldu! Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. 1995 yılında çekilen videoda Manço "Osaka'da tekrar bu şarkıyı çalmak istiyorum" cümlesiyle herkesi duygulandırdı.
8.01.2023 Magazin
Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalışanlara 25 maaş ikramiye verildi mi?
Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalışanlara 25 maaş ikramiye verildi mi? Türkiye’de bir otomobil markasının Türkiye distribütörü tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye dağıttı. Sosyal medyada paylaşımların artması ve duyanların inanmakta zorluk çekmesi nedeniyle ünlü markanın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, sosyal medya hesabından ikramiye haberini doğruladı. Peki, Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdi mi? İşte detaylar…
28.12.2022 Ekonomi
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte  Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi!
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi! TRT’de bir dönemin sunucusu ve spor spikeri Bülent Özveren hayatını kaybetti. Eurovision Şarkı Yarışması sunumuyla tanınan ünlü isim yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Bülent Özveren’in biyografisi!
18.10.2022 Gündem
Bülent Özveren hayatını kaybetti
Bülent Özveren hayatını kaybetti TRT'de uzun yıllar çalışan ve Eurovision şarkı yarışmalarındaki sunumu ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Bülent Özveren 79 yaşında hayatını kaybetti.
18.10.2022 Magazin
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladı
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladı Uzun yıllar TRT'de görev yapan ve Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki sunumu ile hafızalarda yer eden Bülent Özveren, iki hafta önce ani bir rahatsızlık nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı. Hakkında 'öldü' haberleri çıkan 79 yaşındaki ünlü sunucunun sağlık durumuna ilişkin eşi Sebla Özveren'den yeni açıklama geldi.
30.09.2022 Magazin
İnan Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli?
İnan Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli? İnan Kıraç ismi zaman zaman gündeme geliyor. Peki, İnan Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli?
30.07.2022 Gündem
Arda Turan'ın aklı hala o maçta! 'Çok fazla pas oyununa devam edince kaybettik'
Arda Turan'ın aklı hala o maçta! 'Çok fazla pas oyununa devam edince kaybettik' Galatasaray'ın eski kaptanlarından Arda Turan, Barcelona maçına değinerek "Çok fazla pas oyununa devam ettik. Uzun direkt pas ve baskıyla kazanılan ikinci toplar gibi opsiyonları uygulayabilirdik." ifadelerini kullandı.
27.07.2022 Galatasaray
Eski Dışişleri Bakanı İlter Türkmen, hayatını kaybetti
Eski Dışişleri Bakanı İlter Türkmen, hayatını kaybetti Eski dışişleri bakanlarından, müsteşar ve büyükelçi İlter Türkmen (95), yaşamını yitirdi. 
6.07.2022 Siyaset
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Lisesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray lisesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.