G20 Zirvesi

G20 Zirvesi

Son dakika G20 zirvesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan G20 zirvesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını G20 zirvesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

G20 Zirvesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan g20 zirvesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 736 g20 zirvesi haberi bulunmuştur. Tüm g20 zirvesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra ziyaret ettiği Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik Hindistan başkanlığındaki G20 Zirvesi’ne video konferans yoluyla katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Ukrayna ile müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik” dedi.
22.11.2023 Dünya
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti öncesi, 'Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un Türkiye'ye Eurofighter Typhoon savaş uçağı satışını engelleyeceği' iddiasını ortaya atan Bloomberg'e cevap Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan geldi.
17.11.2023 Gündem
İngiliz gazeteden BM zirvesi öncesi dikkat çeken Türkiye analizi
İngiliz gazeteden BM zirvesi öncesi dikkat çeken Türkiye analizi Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi İngiliz basınından dikkat çeken bir haber geldi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın devreye girdiğini belirten Financial Times Türkiye'nin planını yazdı.
17.09.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik: Cumhurbaşkanımızın kararlı çizgisi, Kılıçdaroğlu'nun anlamayacağı boyuttadır
AK Parti'li Çelik: Cumhurbaşkanımızın kararlı çizgisi, Kılıçdaroğlu'nun anlamayacağı boyuttadır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımızın küresel sistem içindeki güçlü ve kararlı çizgisi, Kılıçdaroğlu'nun asla anlamayacağı bir boyuttadır" dedi.
14.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulundu. Zirve sonrası kameraların karşısına geçen Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile F-16 konusunu görüştüğünü belirtti. Erdoğan'ın F-16 açıklaması ve İsveç'in NATO üyeliği ile ilgili açıklamaları dünyada manşet oldu.
11.09.2023 Dünya
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dünyanın en büyük ekonomilerini bir araya getiren G20 zirvesi bugün Hindistan‘ın başkenti Yeni Delhi'de başladı. Sabah zirvenin ilk oturumuna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü ikili görüşmelerine BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile başladı. Erdoğan daha sonra Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile ile bir araya geldi. Öte yandan G20 Liderler Zirvesinde yayımlanan sonuç bildirgesinde, Karadeniz tahıl anlaşması sürecinde Türkiye ve BM’nin çabalarına teşekkür edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, "Gıda kriziyle mücadelede yapıcı katkılarda bulunabiliriz" ifadelerini kullandı.
9.09.2023 Gündem
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da düzenlenecek olan G20 Liderler Zirvesi kapsamında Yeni Delhi'ye ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Delhi'de peş peşe görüşmeler gerçekleştiriyor.
8.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 zirvesi için Hindistan’a gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 zirvesi için Hindistan’a gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Delhi’de düzenlenecek 18’inci G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere, 8-10 Eylül tarihlerinde Hindistan’ı ziyaret edecek.
7.09.2023 Gündem
ABD’den 5 yıl sonra Dışişleri Bakanı düzeyinde Çin’e ilk ziyaret
ABD’den 5 yıl sonra Dışişleri Bakanı düzeyinde Çin’e ilk ziyaret ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken resmi ziyaret kapsamında Çin’in başkenti Pekin’e geldi. Blinken’ın ziyareti 5 yıl sonra ABD tarafından Dışişleri Bakanı düzeyinde Çin’e yapılan ilk ziyaret oldu.
18.06.2023 Dünya
Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili kritik açıklama: TSK sınırın 160 km içerisinde
Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili kritik açıklama: TSK sınırın 160 km içerisinde Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyine hava harekatı başlattı. CNN Türk yanına katılan uzmanlar kritik operayona ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
20.11.2022 Gündem
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’den Kanada Başbakanı Trudeau’ya tepki
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’den Kanada Başbakanı Trudeau’ya tepki Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'yu Endonezya’nın Bali Adası’ndaki G20 Zirvesi’nde yaptıkları görüşmenin ayrıntılarını basına sızdırmakla suçladı.
17.11.2022 Dünya
G20 Sonuç Bildirgesi açıklandı: İstanbul Anlaşması'ndan memnunuz
G20 Sonuç Bildirgesi açıklandı: İstanbul Anlaşması'ndan memnunuz Endonezya'daki G20 Zirvesi'nin sonuç bildirgesinde küresel gıda güvenliği için taahhütte bulunulurken "Nükleer silahların kullanımı kabul edilemez" vurgusu yapıldı.
16.11.2022 Dünya
Polonya’da ne oldu? Polonya’ya düşen füze kimin? Polonya Nato üyesi mi?
Polonya’da ne oldu? Polonya’ya düşen füze kimin? Polonya Nato üyesi mi? NATO üyesi Polonya'nın Przewodow köyüne füze düştü. Polonya ise ordunun savaşa hazırlık durumunun artırılması kararını aldı. Kaynağı bilinmeyen füze ile ilgili NATO harekete geçti. Peki, Polonya’da ne oldu? Polonya’ya düşen füze kimin? Polonya Nato üyesi mi? Polonya’ya füze saldırısını kim yaptı? Polonya vuruldu mu? İşte detaylar…
16.11.2022 Dünya
Emine Erdoğan G-20 Zirvesi'nde lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan G-20 Zirvesi'nde lider eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Endonezya'da G-20 ülkelerinin lider eşleriyle buluştu. Emine Erdoğan, sosyal medya hesabında ziyaretten kareler paylaştı.
15.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya uyarı: Gıda krizi yaşanabilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya uyarı: Gıda krizi yaşanabilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya’nın Bali Adası’nda toplanan G20 Liderler Zirvesi’ne katıldı. Erdoğan zirve kapsamında liderlerle peş peşe görüşmeler yaptı. Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüşmesinin ardından Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile bir araya geldi. Görüşmede ABD Başkanı Biden, İstiklal Caddesi'ndeki saldırı için taziyelerini iletti. Öte yandan Endonez'yadaki G20 zirvesinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Dünya, buğday, ayçiçeği yağı ve mısırda olduğu gibi pirinçte de kriz yaşanması ihtimaliyle karşı karşıyadır." dedi.
15.11.2022 Siyaset
G20 zirvesi nedir? G20 ülkeleri hangileri? G20 liderler zirvesinde hangi konular ele alacak?
G20 zirvesi nedir? G20 ülkeleri hangileri? G20 liderler zirvesinde hangi konular ele alacak? Endonezya’nın Bali Adası’nda toplanan G20 Liderler Zirvesi ile birlikte G20 kuruluş amacı, kararları ve G20 ülkeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, G20 zirvesi nedir? G20 ülkeleri hangileri? Türkiye G20’ye ne zaman girdi? G20’de kimler var? G20 açılımı ne? G20 ülkeleri ne yapar? G20 liderler zirvesinde hangi konular ele alacak? İşte detaylar…
15.11.2022 Ekonomi
Çavuşoğlu: Teröristler ve onları destekleyenler hesap verecek
Çavuşoğlu: Teröristler ve onları destekleyenler hesap verecek  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, G20 Liderler Zirvesi öncesi Endonezya ve Türkiye arasında bir dizi anlaşmanın imza törenine katıldı. Burada konuşma yapan Çavuşoğlu, Endonezya Savunma Bakanı Prabowo Subianto’ya taziye mesajı için teşekkür ederek, “Failler, teröristler ve teröristlerin arkasında olanlar hesap verecek” dedi.
14.11.2022 Siyaset
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un sağlık durumu nasıl?
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un sağlık durumu nasıl? Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un Bali Adası’nda hastaneye kaldırıldığı iddia edilirken, Rusya Dışişleri Bakanlığı haberi yalanladı.
14.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi'ne katıldı. Burada devlet liderleriyle önemli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı takdim edildi. Kritik zirve sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'zor sabrediyoruz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'Hadi çık ispat et. Var mı elinde bir delilin? Neye göre bunu söylüyorsun? Ya sen bu ülkenin evladı değil misin? Bu ülkenin evladı olarak bu ülkenin yönetimi, devleti nasıl olur da uyuşturucu işi yapar diyebilirsin. Bir belge varsa çıkar belgeni göster' ifadelerini kullandı.
12.11.2022 Siyaset
Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ukrayna teşekkürü
Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ukrayna teşekkürü Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Ukrayna'da oynadığı rolden dolayı teşekkür etti.
14.10.2022 Dünya
Women-20 Zirvesi TİKAD'ın Türkiye delegasyonu başkalığında Endonezya’da gerçekleşti
Women-20 Zirvesi TİKAD'ın Türkiye delegasyonu başkalığında Endonezya’da gerçekleşti G20 Türkiye dönem başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretleri ve diğer ülke liderlerini ikna etmesi sayesinde 2015 yılında G20 bünyesinde kurulan Women- 20 (W20) açılım grubu, her yıl G20 ülkelerinin dönem başkanlıklarına paralel olarak ilerliyor. Bu yıl G20 dönem başkanlığını yürüten Endonezya’da Temmuz ayında yapılan W20 Zirve’sinde Türkiye Delegasyonu Başkalığını Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) üstlendi. G20 üyesi ülkelerin kadın temsilcileriyle bir yıl boyunca yürütülen ortak çalışmaların neticesinde liderlere sunulacak ortak metin Endonezya’da yapılan W20 Zirvesi’nde tamamlandı.
25.07.2022 Gündem
Putin'den beklenmedik adım! Zelenski ile görüşmesinin yolu açıldı
Putin'den beklenmedik adım! Zelenski ile görüşmesinin yolu açıldı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Dış Politika Danışmanı Yuri Ushakov, Putin’in kasım ayında Endonezya’da düzenlenecek G20 Zirvesi’ne katılmayı planladığını açıkladı. Öte yandan geçtiğimiz aylarda Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski de bu zirveye katılacağını açıklamıştı.
27.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Şansölyesi Scholz'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Şansölyesi Scholz'u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Olaf Scholz'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
14.03.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

G20 Zirvesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki g20 zirvesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.