Fulden Uras

Fulden Uras

Son dakika fulden uras haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fulden uras ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fulden uras haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fulden Uras

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fulden uras gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 fulden uras haberi bulunmuştur. Tüm fulden uras haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Avcılar'da pazara bırakılan araçlara çekici operasyonu! Piyango kime çıkacak belli değil
Avcılar'da pazara bırakılan araçlara çekici operasyonu! Piyango kime çıkacak belli değil Avcılar'da semt pazarının kurulduğu caddeye park edilen kamyonet ve otomobil nedeniyle pazarcılar uzun süre tezgah açamadı. Esnaf, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından tezgah açabildi. Pazarcı Yusuf Danış, "Piyango hangi pazarcı arkadaşımıza çıkacak belli değil. Yine 2-3 araba bırakılmış. Mağdur oluyoruz. Saat 05.00, 05.30 gibi geliyoruz. Bırakılan arabalar nedeniyle tezgah açamıyoruz" dedi.
19.10.2023 Yaşam
13 yılda 23 kez ameliyat olan şarkıcı Fulden Uras sağlığıyla ilgili konuştu!
13 yılda 23 kez ameliyat olan şarkıcı Fulden Uras sağlığıyla ilgili konuştu! Son 13 yılda 22 kez ameliyat olan şarkıcı Fulden Uras, son gireceği ameliyatta sağ memesinin alınacağını, “Acılarım son bulacak” notuyla duyurmuştu. 23'üncü ameliyatına giren sanatçı, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
19.10.2023 Magazin
Fulden Uras: Acılarım artık son bulacak
Fulden Uras: Acılarım artık son bulacak Şarkıcı Fulden Uras gençlik yıllarından bu yana sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Son 13 yılda 22 kez ameliyat olan şarkıcı memesini aldıracağını açıkladı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren Uras, 'Artık acı yok' sözleriyle ameliyat olacağını duyurdu.
16.10.2023 Magazin
Fulden Uras kanser mi, Fulden Uras’ın hastalığı nedir? Son hali ve son durumu!
Fulden Uras kanser mi, Fulden Uras’ın hastalığı nedir? Son hali ve son durumu! Fulden Uras kimdir, kanser mi? Fulden Uras’ın hastalığı ve ne kanseri olduğu araştırılıyor. Kanserle mücadele eden ve hastalığı yeniden nükseden Fulden Uras’ın koronavirüse yakalandığı duyuruldu. Peki Fulden Uras kimdir? Fulden Uras nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne? İşte Fulden Uras’ın hayatı, son hali ve son durumu…
23.03.2022 Magazin
Fulden Uras koronavirüse yakalandı! Kanserle mücadele ediyordu...
Fulden Uras koronavirüse yakalandı! Kanserle mücadele ediyordu... Uzun bir süre kanserle mücadele eden ve hastalığı yeniden nükseden şarkıcı Fulden Uras'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Uras, kendisi ve ailesiyle temasta bulunan kişileri sosyal medyadan test yaptırmaları konusunda uyardı.
22.03.2022 Magazin
Fulden Uras ameliyat oldu! Durumu...
Fulden Uras ameliyat oldu! Durumu... Uzun bir süre meme kanseriyle mücadele eden Fulden Uras'ın hastalığı yeniden nüksetti. Hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı, başarılı geçen operasyonu sonrası sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
8.02.2022 Magazin
Sıla: Yazıklar olsun Halil Sezai!
Sıla: Yazıklar olsun Halil Sezai! Tuzla'da film çekimi için kiraladığı villada gürültü yaptığı gerekçesiyle kendisini uyaran 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i darp eden Halil Sezai Paracıkoğlu'na tepki yağıyor. Bir tepki de Sıladan geldi.
17.09.2020 Magazin
Serpil Örümcer kimdir? Nuri Alço ile sevgili miydi?
Serpil Örümcer kimdir? Nuri Alço ile sevgili miydi? Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Fulden Uras, Nuri Alço’nun 45 yıl önce anneannesi Serpil Gülle ile evli olduğunu söyledi. Uras ayrıca, Nuri Alço’nun 10 yıllık eşi anneannesi Sevinç Gülle’yi dönemin şarkıcısı Serpil Örümcer ile aldattığını iddia etti. Fulden Uras’ın açıklamalarından sonra Serpil Örümcer’in hayatı merak edilmeye başladı. Bizde sizler için Serpil Örümcer kimdir? Sorusunu yanıtladık.
25.12.2019 Gündem
‘Ayağını denk alsın’ sözüne iki ay koruma
‘Ayağını denk alsın’ sözüne iki ay koruma Şarkıcı Fulden Uras kendisini tehdit eden Hatun Akdemir’den şikâyetçi oldu. Mahkeme 2 ay süreyle Akdemir’in Uras’a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.
27.01.2019 Magazin
Sahte genetik uzmanı Fulden Uras’ı dolandırmak istedi
Sahte genetik uzmanı Fulden Uras’ı dolandırmak istedi Şarkıcı Fulden Uras, sosyal medyadan kendisine ulaşan Dünyayı İyilik Kurtaracak Derneği’nin yardım çağrısını kabul etti. Ancak Fulden Uras, derneğin sahte olduğunu anlayınca davacı oldu.
12.01.2019 Magazin
Sosyal medyadan katilin peşine düştü
Sosyal medyadan katilin peşine düştü Geçtiğimiz günlerde kanser teşhisi konulan şarkıcı Fulden Uras, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinden ölümle sonuçlanan bir trafik kazasını aydınlatabilmek için yardım istedi.
14.11.2018 Magazin
Türk sinemasının acı günü! Kamil Renklidere vefat etti
Türk sinemasının acı günü! Kamil Renklidere vefat etti Türk sinemasının emektar ismi yönetmen ve oyuncu Kamil Renklidere vefat etti.
7.10.2018 Magazin
Hastaneden Fulden Uras açıklaması!
Hastaneden Fulden Uras açıklaması! Sanatçı Fulden Uras, sağ memesinde tekrarlayan enfeksiyonların yol açtığı doku bozulması nedeniyle yaptırılan ileri tetkikler sonrası pazartesi günü ameliyat edilmişti.
6.09.2018 Magazin
Fulden Uras: Benim için dua edin
Fulden Uras: Benim için dua edin Zor günler geçiren Fulden Uras'a kontrol için gittiği hastanede meme kanseri teşhisi konuldu. Uras, yarın (3 Eylül Pazartesi) ameliyat masasına yatacağını sosyal medya sayfasından takipçilerine duyurarak dua istedi.
3.09.2018 Magazin
Cinsel içerikli yorum yapan takipçisine...
Cinsel içerikli yorum yapan takipçisine... Ünlü şarkıcı Fulden Uras, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma cinsel içerikli yorum yapan kadın hayranını savcılığa şikayet etti.
21.06.2018 Magazin
Siz birer meleksiniz
Siz birer meleksiniz Kelebek Hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek için Fulden Uras önceki gün özel bir iftar düzenledi. Geceye birçok ünlü isim destek olurken Derya Uluğ gözyaşlarını tutamadı ve “Siz birer meleksiniz” dedi
2.06.2018 Magazin
Yaşar Serengil!
Yaşar Serengil! KELEBEK Hastalığı ile mücadele eden çocuklar için Fulden Uras tarafından kurulan Hayaller Gerçek Olsa Derneği Ataşehir Grand Shereton Oteli’nde iftar düzenlendi.
2.06.2018 Magazin
Tarkan'dan alkışlanacak davranış
Tarkan'dan alkışlanacak davranış Antalya’da erken doğum sonrası 33 gün kuvözde kaldıktan sonra portal hiper tansiyon ve özafagus mide varisi teşhisi konan 4,5 yaşındaki Elif Toprak’ın ‘Tarkan’ hayali gerçek oldu.
30.05.2018 Magazin
Her şey kelebek çocuklar için
Her şey kelebek çocuklar için Hayaller Gerçek Olsa Derneği Başkanı ve şarkıcı Fulden Uras Kelebek Hastası çocuklar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
22.05.2018 Magazin
Fulden Uras'tan "ölümle tehdit"  iddiası: 1 kişi gözaltına alındı
Fulden Uras'tan "ölümle tehdit"  iddiası: 1 kişi gözaltına alındı ŞARKICI ve Oyuncu Fulden Uras'ı ölümle tehdit ettiği iddia edilen A.A. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğüne gelen Fulden Uras "360 çocuğun manevi anneliğini yaparken böyle bir tehditle karşılaşmam beni derinden yaraladı" dedi. Suçlamaları kabul etmeyen dernek başkanı A.A.'nın ise "Ben kimseyi ölümle tehdit etmedim. Benim de onunla ilgili şikayetlerim var" dediği öğrenildi.
7.04.2018 Yaşam
Fulden Uras hastanelik oldu! Durumu kötü...
Fulden Uras hastanelik oldu! Durumu kötü... Ses sanatçısı Onur Akay, meslektaşı Fulden Uras’ın boyun fıtığı nedeniyle ciddi ağrılarla hareketsiz yattığını ve zor günler geçirdiğini açıkladı.
20.01.2018 Magazin
Türkiye'nin en spor fuarı Yenikapı'da
Türkiye'nin en spor fuarı Yenikapı'da Türkiye’nin uluslararası alanda en önemli koşu etkinliği ve dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan Vodafone İstanbul Maratonu, 12 Kasım Pazar günü 39’uncu kez düzenlenecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Fulden Uras ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fulden uras haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.