Frank Rijkaard

Frank Rijkaard

Son dakika Frank Rijkaard haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Frank Rijkaard ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Frank Rijkaard haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Frank Rijkaard

haberleri sayfasında son dakika yaşanan frank rijkaard gelişmeleri de dahil olmak üzere 776 frank rijkaard haberi bulunmuştur. Tüm frank rijkaard haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barcelona'dan Frank Rijkaard sürprizi! İspanya'dan bomba iddia
Barcelona'dan Frank Rijkaard sürprizi! İspanya'dan bomba iddia Barcelona, Xavi'nin sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından teknik direktör arayışlarına başladı. İspanyol devinde gündeme gelen son isim, kulübün eski teknik direktörü Frank Rijkaard oldu.
31.01.2024 Süper Lig
Barcelona önce Pirlo'ya gitti olmayınca Xavi ile anlaşmaya vardı
Barcelona önce Pirlo'ya gitti olmayınca Xavi ile anlaşmaya vardı Ronald Koeman'la yollarını ayıran Barcelona Başkanı Johan Laporta'nın önce Pirlo'ya gittiği İtalyan hocayla anlaşmanın olmaması üzerine Xavi'yle el sıkıştığı öğrenildi.
Galatasaray'ın eski futbolcusu Mustafa Yücedağ hayatını kaybetti!
Galatasaray'ın eski futbolcusu Mustafa Yücedağ hayatını kaybetti! A Milli Takım'ın ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Mustafa Yücedağ, Hollanda'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
18.02.2020 Futbol
Adnan Polat: Başkan olsam Terim'le çalışmazdım!
Adnan Polat: Başkan olsam Terim'le çalışmazdım! Galatasaray'ın efsane Başkanı Adnan Polat, "Başkan olsam Fatih Terim'le çalışmazdım. Çünkü başkan olduğum dönemde Terim'e teklif götürmüştük. Önce kabul etti. Kabul ettiği için o dönemki teknik direktör Frank Rijkaard ile yolumuzu ayırdık. Ancak ertesi gün 'Ailemle konuştum, Türkiye'de çalışmak bize acı veriyor' diyerek teklifi geri çevirdi" dedi.
3.06.2019 Galatasaray
Xavi sezon sonu jübile yapacak
Xavi sezon sonu jübile yapacak Dünya futbolunun en önemli yıldızlarından Xavi, yazdığı bir mektupla sezon sonunda jübilesini yapacağını açıkladı.
4.05.2019 İspanya
Süper Lig'deki en kötü Hollandalı hoca Phıllıp Cocu!
Süper Lig'deki en kötü Hollandalı hoca Phıllıp Cocu! Phıllıp Cocu Fenerbahçe'deki performansıyla Süper Lig'de çalışan Hollandalı teknik adamlar arasında son sırada yer aldı.
9.10.2018 Fenerbahçe
CANLI! Bursaspor - Galatasaray
CANLI! Bursaspor - Galatasaray Süper Lig 6. hafta mücadelesinde Galatasaray Bursaspor’un konuğu oluyor. Galatasaray, Bursaspor maçından galip ayrılırsa 16 puan’a ulaşacak. Rekor hala 6’da 6 ile başlayan Frank Rijkaard'da.
24.09.2017 Galatasaray
Sabri Sarıoğlu, Bursaspor'a transfer oluyor
Sabri Sarıoğlu, Bursaspor'a transfer oluyor Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra birçok takımın radarına giren Sabri Sarıoğlu’nun Kayserispor’la anlaşması bekleniyordu, ancak gelişmeler pek de öyle değil. Bursaspor’un teklif götürdüğü oyuncunun kabul etmesine kesin gözle bakılıyor.
28.06.2017 Galatasaray
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo Juventus ile Real Madrid arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2016-2017 sezonu final maçı öncesi, turnuva tarihinin en çok gol atan oyuncusu Cristiano Ronaldo oldu.
2.06.2017 Şampiyonlar Ligi
UEFA'dan Totti'ye ödül
UEFA'dan Totti'ye ödül Futbolu bırakan Roma'nın emektar ismi Francesco Totti, UEFA Başkanlık Ödülü'ne layık görüldü
1.06.2017 İtalya
"Milli takıma çağrılmadığım için üzülüyorum"
"Milli takıma çağrılmadığım için üzülüyorum" Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor'un başarılı orta saha oyuncusu Musa Çağıran, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kararına saygı duyduğunu ancak milli takıma çağrılmadığı için üzüldüğünü söyledi.
18.10.2016 Futbol
Milan resmen Çinliler'e satıldı!
Milan resmen Çinliler'e satıldı! İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) köklü takımlarından Milan, Çinli bir konsorsiyuma satıldı.
5.08.2016 İtalya
AC Milan 800 milyon Euro’ya satıldı
AC Milan 800 milyon Euro’ya satıldı AC Milan Başkanı Silvio Berlusconi, kulübün hisselerinin Çin’den bir şirkete satılması konusunda anlaşmaya vardı.
13.05.2016 İtalya
Haldun Üstünel açıkladı! 'Bana teklif geldi...'
Haldun Üstünel açıkladı! 'Bana teklif geldi...' Dursun Özbek'in Sportif A.Ş.'de değişime gidileceği ve yeni yöneticilerin alınacağını açıklamasının ardından gözler Haldun Üstünel'e çevridi.
29.04.2016 Galatasaray
İşte Galatasaray’ın yeni hocası
İşte Galatasaray’ın yeni hocası Galatasaray, sezon sonuna kadar yeni hocası Jan Olde Riekerink oldu.
16.03.2016 Galatasaray
Denizli, Hagi ile yarışıyor!
Denizli, Hagi ile yarışıyor! Mustafa Denizli de Galatasaray’da son dönemde göreve gelmiş teknik adamlar arasında, en kötü başlangıç yapan isimler arasında yer alıyor.
10.02.2016 Galatasaray
Pep Guardiola'yı ikna eden adam!
Pep Guardiola'yı ikna eden adam! Pep Guardiola'nın Manchester City'nin yeni menajeri olmasının ardından eski bir arkadaşı, Txiki Begiristain'ın olduğu iddia edildi.
3.02.2016 Futbol
Rijkaard geri dönüyor
Rijkaard geri dönüyor Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına devam eden Trabzonspor'un dünyaca ünlü bir isme yöneldiği iddia ediliyor.
18.01.2016 Trabzonspor
'Aklımda hep G.Saray vardı'
'Aklımda hep G.Saray vardı' Galatasaray’ın Kasımpaşaspor’dan transferi Ryan Donk imzayı atar atmaz, GSTV’ye açıklamalarda bulundu.
5.01.2016 Galatasaray
İstifa kararı aldı iddiası
İstifa kararı aldı iddiası La Liga'nın 13. haftasında deplasmanda Sevilla'ya 1-0 yenilen Valencia'da teknik direktör Nuno Espirito Santo'nun istifa kararı aldığı iddia edildi.
30.11.2015 Futbol
3 kupalı karne!
3 kupalı karne! Galatasaray ile yolları ayrılan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı takımın başında kaldığı yaklaşık 1 yılda, 3 kupa kazandı.
18.11.2015 Galatasaray
İstanbul’a geri döndü
İstanbul’a geri döndü Galatasaray’ın eski teknik direktörü Hollandalı Frank Rijkaard, İstanbul’a geldi...
17.10.2015 Magazin
Arda’ya efsaneden büyük övgü
Arda’ya efsaneden büyük övgü Hollandalı eski futbolcu ve teknik direktör Frank Rijkaard, İspanyol "Marca" gazetesine verdiği demeçte, milli futbolcu Arda Turan'dan övgüyle bahsetti.
8.10.2015 Futbol
Suudi Arabistan'da Van Marwijk dönemi
Suudi Arabistan'da Van Marwijk dönemi Suudi Arabistan Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlüğe Hollandalı Bert van Marwijk'in getirildiği bildirildi.
26.08.2015 Futbol
CAS'ayı boşaltacak
CAS'ayı boşaltacak G.Saray yönetimi ile uzlaşma sağlayamayan Prandelli CAS’a başvurdu:
4.03.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Frank Rijkaard ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki frank rijkaard haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.