Fiyatı

Fiyatı

Son dakika fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 29.084 fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seat Leon yeni fiyatıyla fark attı! Bunu kimse tahmin edemedi
Seat Leon yeni fiyatıyla fark attı! Bunu kimse tahmin edemedi Otomobil pazarının merak edilen yeni modelleri arasında yer alan Seat Leon 2024 modeli hakkında detaylar belli oldu.
20.05.2024 Gündem
20 Mayıs altın fiyatları: Çeyrek, gram altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı fiyatlar
20 Mayıs altın fiyatları: Çeyrek, gram altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı fiyatlar Altında hareketlilik sürüyor. Yatırımcılar canlı altın fiyatları alış satış rakamlarını yakından takip ediyor. Altının gram fiyatı bugün 2.499 TL'den işlem görüyor. Peki, bugün 22 ayar bilezik, Cumhuriyet, tam, yarım, çeyrek, gram, ons altın fiyatları ne kadar, kaç TL?
20.05.2024 Ekonomi
19 Mayıs canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı
19 Mayıs canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yatırımcıların güvenli limanı altın, yükselmeye devam ediyor. 19 Mayıs Pazar günü altının ons fiyatı 2 bin 416 dolardan işlem görürken; gram altın bugün 2 bin 500 TL sınırına ulaştı. İşte, canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
19.05.2024 Ekonomi
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu!
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu! Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar ile 28 Şubat davasında ceza alan emekli orgeneraller arasında bulunan emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu. Doğan, "Televizyonlarda bir aftan bahsediliyor. Af söz konusu değil. Doğrudan doğruya anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç olarak yerine getirilmesidir" dedi.
17.05.2024 Gündem
Altın gözünü yeni zirvelere dikti! Gram altında yeni rekorlar öncesi son alım fırsatı! 2 bin 400 TL’ye mi gerileyecek?
Altın gözünü yeni zirvelere dikti! Gram altında yeni rekorlar öncesi son alım fırsatı! 2 bin 400 TL’ye mi gerileyecek? Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. ABD verisi sonrası altın fiyatları ONS öncülüğünde yukarı yönlü hareketlendi. Altın gram fiyatı yeni güne yükselişini güçlendirerek başladı. Peki altın yükselişini sürdürecek mi? İslam Memiş, çok konuşulacak altın yorumu yaptı. Tarih veren İslam Memiş, altın gram fiyatı için 2400 TL'yi işaret etti.
17.05.2024 Ekonomi
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men PFDK kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.
16.05.2024 Süper Lig
Altın fiyatında önemli sınır! Gram, çeyrek, yarım ve tam altında bomba gelişme yaşandı
Altın fiyatında önemli sınır! Gram, çeyrek, yarım ve tam altında bomba gelişme yaşandı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatlarında çok önemli detay yatırımcıya aktarıldı. Altın yeni güne yükselişini güçlendirerek başladı. Ons altın 2400 dolar psikolojik sınırına dayandı. Buradan destek gören altın gram fiyatı 2450 TL üzerinde fiyatlanıyor. Piyasalardaki hareketlilik sonrası yatırımcısı 'Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını ne kadar' sorusuna yanıt arıyor. İşte 16 Mayıs 2024 canlı altın rakamları…
16.05.2024 Ekonomi
Türk mühendisler üretti, Türk pilotlar uçurdu! CNN TÜRK KAAN’ın üretildiği tesiste
Türk mühendisler üretti, Türk pilotlar uçurdu! CNN TÜRK KAAN’ın üretildiği tesiste CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk, Ahmet Akpolat ve Halil Kahraman Türkiye'nin ilk yerli insanlı savaş uçağı KAAN'ın üretildiği tesise girdi. CNN TÜRK ekibi yerli uçak KAAN'ı yerinde görüntüledi ve KAAN'ı uçuran pilotlardan Gökhan Bayramoğlu ile bir araya geldi. Uzun zaman hava kuvvetlerinde F-16 pilotluğu yapan Gökhan Bayramoğlu, "KAAN bizim için bir uçak değil, KAAN bizim için bir silah olacak. Onu en etkili şekilde kullanmak için bütün görev sistemlerini test etmiş olmamış gerekiyor. Amacımız 2028 yılında hava kuvvetlerimize tam kapasiteli bir KAAN'ı teslim etmek olacak" diye konuştu.
16.05.2024 Gündem
Rekabet Kurulu'ndan Google'a para cezası
Rekabet Kurulu'ndan Google'a para cezası Google yerel arama hizmetleri kararı doğrultusunda getirilen yükümlülükleri otel sorguları bakımından yerine getirmedi. Yükümlülükleri yerine getirene kadar her gün için 2023 yılı gayri safi gelirlerinin on binde 5'i oranında idari para cezası uygulanacak.
16.05.2024 Ekonomi
Hareket Proje halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu? Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş kimin?
Hareket Proje halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu? Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş kimin? Hareket Proje Taşımacılık halka arz talebi toplamaya başladı. Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ, 15 Mayıs, 16 Mayıs ve 17 Mayıs'ta talep toplayacak. Hareket Proje Taşımacılığı halka arz fiyatı 70 liradan sunulacak olup 2 milyon kişinin katılması halinde 10 lot vermesi, 3 milyon 500 bin kişinin katılması halinde ise 6 lot vermesi bekleniyor. Peki, Hareket Proje halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu?
16.05.2024 Ekonomi
Altın'da 2500 ara hedef, asıl rekor Haziran'da geliyor! 16 Mayıs gram, çeyrek altın fiyatları | Kapalıçarşı'dan canlı altın alım satım fiyatları
Altın'da 2500 ara hedef, asıl rekor Haziran'da geliyor! 16 Mayıs gram, çeyrek altın fiyatları | Kapalıçarşı'dan canlı altın alım satım fiyatları Altın fiyatları, haftanın dördüncü gününde de yükselişine devam etti. Bu arada akıllarda 2500'ün üzerini görür mü sorusu da vardı. Yatırımcılar Kapalıçarşı canlı altın alım satım fiyatlarına odaklandı. 16 Mayıs Perşembe günü 09:00'dan itibaren gram altın 2 bin 470 TL'den işlem görmeye başladı. Ancak altın fiyatlarında 2500 TL'nin ara hedef olduğunda görüş birliği var. Asıl rekorun altın yatırımcısında Haziran'da müjdeyi vereceği belirtiliyor. İşte, 16 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
16.05.2024 Ekonomi
Türkiye'de ikinci hasat yapıldı: Tarlada 39, markette 199 lira
Türkiye'de ikinci hasat yapıldı: Tarlada 39, markette 199 lira Türkiye'de geçtiğimiz günlerde ilk olarak İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde başlayan kiraz hasadı, ikinci olarak Bilecik'te yapıldı. Bu yıl ilk hasat toptan 35-45 liradan İstanbul hallerine giderken bir zincir markette 199 liradan satıldığı görüldü.
15.05.2024 Ekonomi
Adana'da küçükbaş kurbanlıkların fiyatları belirlendi
Adana'da küçükbaş kurbanlıkların fiyatları belirlendi Adana Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği küçükbaş kurbanlık fiyatlarını belirledi. Koyun ve keçinin kilogram fiyatı 270 lira olarak açıklandı.
15.05.2024 Adana
Bakan Yumaklı'dan çay açıklaması!
Bakan Yumaklı'dan çay açıklaması! Çay fiyatları hakkında soruları yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çay fiyatları maliyetlere bakılarak yapılmıştır. Beklentileri yüksek tutmayı tamamen siyasi görüyorum. Şu an için bizim açıkladığımız fiyat ile ÇAYKUR'un alım fiyatıyla, maliyetlerin arasında anormal bir fark yok" dedi.
15.05.2024 Gündem
Gazianteplilerin vazgeçilmezi: Kahvaltılık zahter! 200 liradan satılıyor
Gazianteplilerin vazgeçilmezi: Kahvaltılık zahter! 200 liradan satılıyor Gazianteplilerin vazgeçilmezi olan kahvaltılık zahter, geçmişten günümüze sofraları süslemeye devam ediyor.
15.05.2024 Gündem
15 Mayıs Çarşamba gram, çeyrek güncel altın fiyatları
15 Mayıs Çarşamba gram, çeyrek güncel altın fiyatları 15 Mayıs Çarşamba günü önceki kapanışa yakında bir değerden alıcı bulan gram altın saat 08:15 itibarıyla 2 bin 445 liradan alıcı buluyor. İşte, 15 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
15.05.2024 Ekonomi
Sıfır arabada mayıs kampanyası! 300 bin TL’ye yüzde sıfır faizli kredi imkanı
Sıfır arabada mayıs kampanyası! 300 bin TL’ye yüzde sıfır faizli kredi imkanı Araba sahip olmak isteyenler için büyük fırsat ortaya çıktı. Mayıs ayı itibarıyla bayiler sıfır araçta düşük faizli kampanyalarını duyurmaya başladı. 12 ay vadeli 300 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Peki şu anda sıfır araç almak için doğru zaman mı? İşte piyasada fiyatı en düşük 5 model.
15.05.2024 Ekonomi
İstanbul'da suya yüzde 36 zam
İstanbul'da suya yüzde 36 zam İstanbul’da İSKİ’nin teklifiyle suya yüzde 36 ile 53 oranında zam yapıldı. Kabul edilen teklifle birlikte İstanbulluların yüzde 75’inin kullandığı birinci kademe birim fiyatı 23.72 liradan 32.28 liraya yükseldi.
14.05.2024 Ekonomi
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor? Halka arzının 4.gününde gerileme yaşayan Lila Kağıt hisse fiyatı 36,40 liraya kadar geriledi. 37,39 liradan arz olmuştu. Peki, Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
14.05.2024 Ekonomi
Pegasus neden düşüyor, Pegasus hisse senedi neden düştü? Pegasus bedelsiz sermaye artırımı hisseyi nasıl etkiler?
Pegasus neden düşüyor, Pegasus hisse senedi neden düştü? Pegasus bedelsiz sermaye artırımı hisseyi nasıl etkiler? Pegasus, sermayesini 388,75995 bedelsiz artırarak 500 milyon TL'ye çıkarma kararı almış ve SPK'dan da onay gelmişti. Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. bugün (13 Mayıs 2024) KAP'a yaptığı açıklamada bedelsiz tarihini duyurdu. Peki, Pegasus neden düşüyor, bugün Pegasus hisse neden düştü?
14.05.2024 Ekonomi
Fiyatı çeyrek altını geçti, yarım altına kafa tutuyor
Fiyatı çeyrek altını geçti, yarım altına kafa tutuyor Kenger bitkisinin kök kısmından elde edilen kenger sakızının fiyatı çeyrek altını geçti, yarım altın fiyatına kafa tutuyor.
14.05.2024 Ekonomi
Araba piyasasında dikkat çeken gelişme! Satışlar durdu, araç bolluğu başladı
Araba piyasasında dikkat çeken gelişme! Satışlar durdu, araç bolluğu başladı Araba piyasasıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İhtiyaç nedeniyle araç satın almak isteyenler fiyatlardaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Geçen yıl düşüş gösteren araç fiyatları bu yıl itibarıyla yönünü yukarı çevirmişti. Nisan ayı itibarıyla ikinci elde artış hız kesti. İkinci el sitelerinde ise ilan sayılarında büyük artışlar gözleniyor. Peki piyasadaki araç bolluğunun nedeni ne? İşte detaylar
14.05.2024 Ekonomi
14 MAYIS 2024 Bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar oldu?
14 MAYIS 2024 Bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları yatırımcısının gündemindeki yerini aldı. 14 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları ile piyasanın nabzı tutulurken yeni haftayla birlikte alım satım yapmayı alım satım yapmayı düşünenler "Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL" soruları için araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, bugün gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, ons altın fiyatları ne kadar, kaç TL?
14.05.2024 Ekonomi
Alman turizmine futbol molası veriliyor!
Alman turizmine futbol molası veriliyor! BU yıl rekor düzeyde turist beklenen Almanya'da, 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasındaki Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle Almanların bir bölümü tatilini şampiyona sonrasına erteliyor. Şampiyona döneminde gelemeyecek Almanların temmuz ortasından itibaren Türkiye ve Antalya'ya akını beklendiği açıklandı.
13.05.2024 Gündem
Hyundai Tucson fiyatı SUV dünyasını karıştırdı; Yeni SUV'un fiyatını kimse böyle beklemiyordu
Hyundai Tucson fiyatı SUV dünyasını karıştırdı; Yeni SUV'un fiyatını kimse böyle beklemiyordu 2024 model Hyundai Tucson hakkında merak edilenler ortaya çıkmaya başladı. İşte otomobil tutkunlarının merak ettiği o detay...
13.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.