Firmino

Firmino

Son dakika Firmino haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Firmino ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Firmino haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Firmino

haberleri sayfasında son dakika yaşanan firmino gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 firmino haberi bulunmuştur. Tüm firmino haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe transferde gözünü kararttı! Yıldız golcüyü 7 milyona bağlayacak
Fenerbahçe transferde gözünü kararttı! Yıldız golcüyü 7 milyona bağlayacak Ara transfer dönemi için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Avrupa'nın önemli futbolcularıyla temas kurdu. Sarı-lacivertliler yıldız golcü için 7 milyon euroyu da gözden çıkardı. İşte detaylar...
7.01.2024 Şampiy10
Savic, Firmino derken Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'ye! İşler istediği gibi gitmedi
Savic, Firmino derken Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'ye! İşler istediği gibi gitmedi Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, A Millî Takım’ın yıldız stoperi için ancak Atletico Madrid ayrılığa sıcak bakmamıştı. Ancak kısa sürede işler değişti. İşte yeni gelişmeler ve tüm detaylar…
5.01.2024 Fenerbahçe
Suudi Arabistan'dan bezdi, Firmino Fenerbahçe'ye geliyor! Milan, Krunic'e resti çekti
Suudi Arabistan'dan bezdi, Firmino Fenerbahçe'ye geliyor! Milan, Krunic'e resti çekti Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Al Ahli’den ayrılma kararı alan Roberto Firmino’nun, kariyerine Pro Lig’de devam etmek istemediği konuşuluyor. Avrupa’ya rotayı çeviren Brezilyalı yıldız için şartların en uygun olduğu kulüp olarak ise karşısına, Fenerbahçe çıkıyor. İşte detaylar...
2.01.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan çılgın transfer! Brezilyalı golcü taraftarların yeni sevgilisi olacak
Ali Koç'tan çılgın transfer! Brezilyalı golcü taraftarların yeni sevgilisi olacak Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Roberto Firmino’nun, Al Ahli’den ayrılma kararı aldığı öğrenildi. İngiltere merkezli radyo kanalı da aralarında Sarı-Lacivertliler’in de bulunduğu bazı kulüplerin, Brezilyalı forvetle yakından ilgilendiğini öne sürdü.
1.01.2024 Fenerbahçe
Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi! Juventus, A Milli Takım'da performansıyla adından söz ettiren Kenan Yıldız'ın bonservis bedelini belirledi. Dünya devlerinin peşinden koştuğu Kenan Yıldız'ın Juve'den ayrılabileceği iddia edildi.
5.12.2023 Süper Lig
Türk futbol tarihine geçen yıllık maaş! Merih Demiral Al Ahli’ye transfer oldu
Türk futbol tarihine geçen yıllık maaş! Merih Demiral Al Ahli’ye transfer oldu İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta formasını giyen milli futbolcu Merih Demiral, Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli’ye transfer oldu.
19.08.2023 Futbol
Suudi Arabistan transferde futbol piyasasını karıştırdı!
Suudi Arabistan transferde futbol piyasasını karıştırdı! Bir dönem Çin kulüpleriyle başı dertte olan Avrupa futbolu, transferde bu kez Suudi Arabistan'ın yoğun parasal saldırısı altında direnmeye çalışıyor.
8.07.2023 Şampiy10
Ali Koç'tan sürpriz teklif! Fenerbahçe yönetiminden Sırbistan'a çıkarma
Ali Koç'tan sürpriz teklif! Fenerbahçe yönetiminden Sırbistan'a çıkarma Fenerbahçe transfer haberleri... Lukaku, Dzeko, Firmino, De Vrij, Renato Sanches gibi süper starlarla masaya oturan Fenerbahçe yönetimi 20 yaşındaki Sırp futbolcuyu gündemine aldı. Şu anda Konyaspor'u çalıştıran Aleksandar Stanojevic'in Partizan'dan öğrencisi olan 'wonderkid' için girişimlere başlayan Ali Koç'un oyuncuyu çok istediği öğrenilirken, Sarı Lacivertli kulübün bonservisi elinde olan yetenekli 10 numaraya her an imzayı attırabileceği bildirildi.
9.06.2023 Fenerbahçe
Ali Koç 4 senede 5 gol atan kanat forveti Fenerbahçe'ye getiriyor! Transferde Luyindama detayı...
Ali Koç 4 senede 5 gol atan kanat forveti Fenerbahçe'ye getiriyor! Transferde Luyindama detayı... Roberto Firmino, Lukaku, Livakovic, Ryan Kent, Edin Dzeko gibi yıldızları gündemine alan Fenerbahçe Malili kanat forvet için girişimlere başladı. Belçika'nın Standard Liege takımında Luyindama ile birlikte oynayan, daha sonra 16 milyon euro karşılığında Premier Lig'in yolunu tutan 24 yaşındaki oyuncunun Süper Lig'e gelmeye sıcak baktığı iddia edilirken, iki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği bildirildi.
8.06.2023 Fenerbahçe
4 tane Brezilyalısı olan Fenerbahçe'ye iki sambacı 1 Sportif Direktör! Samandıra'da büyük değişim
4 tane Brezilyalısı olan Fenerbahçe'ye iki sambacı 1 Sportif Direktör! Samandıra'da büyük değişim 9 yıldır şampiyon olamayan ve artık bu hasretine son vermek isteyen Ali Koç gelecek sezonun kadrosunu yapmak için çalışmalara başladı. Fenerbahçe'nin Liverpool'la yollarını ayıran iki Brezilyalı yıldızla görüşmelere başladığı belirtilirken, başkanın Samandıra'ya bir de Sportif Direktör getireceği iddia edildi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişmeler...
7.06.2023 Fenerbahçe
Becao ve Firmino'yu duyunca hemen menajerlerine haberi yolladılar! Fenerbahçe'de 8 ayrılık var
Becao ve Firmino'yu duyunca hemen menajerlerine haberi yolladılar! Fenerbahçe'de 8 ayrılık var Gelecek sezonun kadro yapılanmasına start veren ve özellikle stoper hattı ile ileri uca kalitesi tartışılmayacak oyuncuları transfer etmek isteyen Fenerbahçe'de 8 ayrılık kapıya dayandı. Jorge Jesus'un kalması halinde Sarı Lacivertli takımla bağlarını koparmaya hazırlanan futbolcuların eşyalarını topladıkları öğrenilirken, Becao ve Firmino iddialarını duran bazı isimlerin bu durumdan rahatsız olmaları ise dikkat çekti.
29.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe için çılgın iddia: Yeni hoca Tite 10 numara Roberto Firmino
Fenerbahçe için çılgın iddia: Yeni hoca Tite 10 numara Roberto Firmino Jorge Jesus'a daha önce '1 yıl daha yola devam edelim' teklifi yapmasına rağmen derbilerde alınan sonuçlar ve oyuncularla yaşadığı çeşitli gerilimler sebebiyle yeni hoca arayışlarına başlayan Ali Koç'un Tite'yi gündemine aldığı iddia edildi. 62 yaşındaki teknik adamı yakından takip eden Koç'un Tite'nin öğrencisi Firmino'yu da Fenerbahçe'ye getireceği öğrenilirken, haziran ayında Samandıra'da sürpriz gelişmelerin olabileceği bildrildi.
28.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaray transferde taarruza başladı! Mertens ve Sergio Oliveira'nın yerine 2 dünya yıldızı...
Galatasaray transferde taarruza başladı! Mertens ve Sergio Oliveira'nın yerine 2 dünya yıldızı... Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray transferde taarruza geçti. Mertens’in yerine forvet/forvet arkası oynayan bir 10 numara arayan Sarı Kırmızılılar, takımından ayrılması kesinleşen dünyaca ünlü yıldız için ikinci kez harekete geçiyor. Son haftalarda form grafiği düşen Oliveira’nın yerine 8 numara takviyesi de yapmak isteyen Aslan, Icardi’nin bonservisini görüşürken PSG’den Portekizli orta sahayı da isteyecek.
24.05.2023 Galatasaray
Okan Buruk yanlış yerde oynatıyor! Dursun Özbek teklifi görünce şok oldu: 20 milyon euro mu?
Okan Buruk yanlış yerde oynatıyor! Dursun Özbek teklifi görünce şok oldu: 20 milyon euro mu? Sansürsüz Futbol kanalında Fenerbahçe'nin gündemine gelen yıldız futbolcular hakkında önemli açıklamalarda bulunan ve İcardi'yle ilgili çok önemli bilgiler paylaşan Devrim Zengi ile Hakan Dede ikilisi sezon sonunda takımdan ayrılacak oyuncuları duyurdu. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın devrede olduğu Firmino'ya değinen Zengi'nin 'Rogon artık bir iyilik yapmalı' serzenişinde bulunurken, ünlü muhabirin 'Galatasaray Firmino'yla ilgileneceğine İcardi'ye dikkat etsin' sözleri her iki camiada da bomba etkisi yarattı.
22.05.2023 Galatasaray
Dünyaca ünlü yıldız Batshuayi ile haber gönderdi: Ali Koç bana istediğim maaşı verebilir mi?
Dünyaca ünlü yıldız Batshuayi ile haber gönderdi: Ali Koç bana istediğim maaşı verebilir mi? 5 yıldır görevde olmasına rağmen Fenerbahçe futbol takımı ile herhangi bir kupa kaldıramayan Ali Koç'un gelecek sezon için gözünü kararttığı öğrenildi. Firmino, Lukaku, Wilfried Zaha gibi üst düzey yıldızlarla ilgilenen Sarı Lacivertli yönetimin Fildişili süper starla görüşmelere başladığı öğrenilirken, oyuncunun yakın arkadaşı Batshuayi'yle sık sık temas kurduğu ve Başkan Koç'tan istediği maaşı açık açık belirttiği bildirildi.
22.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'dan yılın bomba transferi! Jardel etkisi yaratacak
Galatasaray'dan yılın bomba transferi! Jardel etkisi yaratacak Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve bazı yıldızlarla görüşmelere start veren Galatasaray dünyaca ünlü bir yıldızı gündemine aldı. Fenerbahçe'nin Zaha hamlesini gören Cimbom, Brezilyalı süper starla ilgilenirken, transfer edilmesi halinde oyuncunun İcardi'yle birlikte şov yapacağı ön görülüyor.
21.05.2023 Gündem
Naby Keita, Firmino, Chamberlain ve Milner serbest kaldı Galatasaray atağa kalktı
Naby Keita, Firmino, Chamberlain ve Milner serbest kaldı Galatasaray atağa kalktı Premier Lig devi Liverpool Naby Keita, Firmino, Chamberlain ve Milner'la yollarını ayıracağını açıkladı. Galatasaray'ın transfer listesine bulunan Firmino ve Keita için Dursun Özbek görüşmelere başladı.
18.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan transferde dev hamle! Bonservis bedeli bulunmuyor
Galatasaray'dan transferde dev hamle! Bonservis bedeli bulunmuyor Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Yaptığı transferlerle adından söz ettiren sarı-kırmızılılar gündemine son olarak Roberto Firmino'yu dahil etti. Galatasaray'ın teklifini tecrübeli futbolcunun değerlendirdiği öğrenildi.
7.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın gözdesi yıldız oyuncunun yeni adresi belli oldu!
Galatasaray'ın gözdesi yıldız oyuncunun yeni adresi belli oldu! Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Liverpool'un Brezilyalı yıldızı Roberto Firmino'nun yeni adresi belli oldu. Sözleşme sezon sonundan itibaren geçerli olacak.
22.04.2023 Galatasaray
Menajeri Fenerbahçe'ye teklif etti transferi Galatasaray bitirdi! İcardi ayarında forvet geliyor
Menajeri Fenerbahçe'ye teklif etti transferi Galatasaray bitirdi! İcardi ayarında forvet geliyor Mauro İcardi transferinin henüz çözülememesi, Gomis'le yolların ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray dünyaca ünlü Brezilyalı süper starın peşine düştü. Daha önce Fenerbahçe ile sürekli iç içe olan Rogon menajerlik şirketinin Ali Koç'a teklif ettiği yıldız forvetle Dursun Özbek'in görüşmelere başladığı belirtilirken, haziran ayında sürpriz gelişmelerin olacağı bildirildi.
18.04.2023 Galatasaray
Galatasaray menajer Carlos Leite ile görüşmelere başladı! Dursun Özbek'in aklı fikri 10'da
Galatasaray menajer Carlos Leite ile görüşmelere başladı! Dursun Özbek'in aklı fikri 10'da Galatasaray haberleri... Pogba, Di Maria, Firmino gibi süper starları gündemine alan Galatasaray'ın aslında bambaşka bir yıldızla ilgilendiği ortaya çıktı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin 29 yaşındaki 10 numaranın menajeriyle bir araya geldiği öğrenilirken, Okan Buruk'un da gelişmeleri anbean yakından takip ettiği bildirildi.
9.03.2023 Galatasaray
Firmino, Di Maria, Pogba derken Okan Buruk Ümraniyespor'dan transfer yapıyor
Firmino, Di Maria, Pogba derken Okan Buruk Ümraniyespor'dan transfer yapıyor Yaz ayı transfer dönemi için şimdiden kolları sıvayan ve Dirmino, Di Maria, Pogba, Dahoud gibi yıldızları gündemine alan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı Kırmızılı kulübün Ümraniyespor'da forma giyen 27 yaşındaki futbolcuya talip olduğu ortaya çıkarken, oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi biter bitmez Cimbom'a imza atacağı ifade edildi.
8.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye rest: Siz Firmino'ya girerseniz biz de 18 milyon euro'luk yıldıza gireriz
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye rest: Siz Firmino'ya girerseniz biz de 18 milyon euro'luk yıldıza gireriz Daha önce Firmino için İngiltere'ye Cenk Ergün'ü gönderen ve Brezilyalı yıldız için masaya oturan Galatasaray'ın bu hamlesine cevap veren Fenerbahçe 31 yaşındaki forvete talip olunca ortalık karışmıştı. Sarı Lacivertli kulübün Firmino transferine dahil olması üzerine Cimbom'u harekete geçtiği öğrenilirken, Sportif AŞ yöneticilerinin bu sefer Fenerbahçe'nin listesinde olan 8 numara için girişimlere başladığı bildirildi.
7.03.2023 Galatasaray
Taffarel bitti sıra Melo'ya geldi! Dursun Özbek süper star için İngiltere'ye yönetici gönderdi
Taffarel bitti sıra Melo'ya geldi! Dursun Özbek süper star için İngiltere'ye yönetici gönderdi İcardi'nin PSG'den kiralık olarak kadroya katılması ve Arjantinli yıldızın durumunun henüz netlik kazanmaması, Bafetimbi Gomis'in 38 yaşına gelmesini göz önünde bulunduran Galatasaray forvet arayışlarına başladı. Başkan Dursun Özbek'in Brezilyalı süper star için İngiltere'ye yönetici gönderdiği öğrenilirken Sarı Kırmızılı kulübün bu transferi her an bitirebileceği bildirildi.
7.03.2023 Galatasaray
4 golcü getirdiler olmayınca dünyaca ünlü yıldızı teklif ettiler: Bedavaya Fenerbahçe'ye getirebiliriz
4 golcü getirdiler olmayınca dünyaca ünlü yıldızı teklif ettiler: Bedavaya Fenerbahçe'ye getirebiliriz Daha önce Frey, Berisha, Ademi ve Serdar Dursun gibi isimleri Fenerbahçe'ye getiren Rogon menajerlik şirketinin bu sefer dünyaca ünlü bir golcüye Sarı Lacivertli formayı giydirme isteği camiada heyecan yarattı. Adı sık sık Galatasaray'la anılan 31 yaşındaki yıldızın Süper Lig'de oynamaya son derece sıcak baktığı belirtilirken, Ali Koç ve yönetiminin milli santrafor için görüşmelere başladığı bildirildi.
6.03.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Firmino ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki firmino haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.