Filenin Efeleri

Filenin Efeleri

Son dakika Filenin Efeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Filenin Efeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Filenin Efeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filenin Efeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filenin efeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 filenin efeleri haberi bulunmuştur. Tüm filenin efeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Türkiye Birinciliği final maçı bugün İzmit'te düzenlendi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Temeller sağlam, çok güçlü bir jenerasyon geliyor. Voleybolda zirveye yürüyen, voleybol ülkesi olan bir Türkiye var" dedi.
9.02.2024 Şampiy10
Filenin Efeleri galibiyetle başladı! (Türkiye 3-1 Sırbistan)
Filenin Efeleri galibiyetle başladı! (Türkiye 3-1 Sırbistan) A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu'ndaki ilk maçında Sırbistan'ı 3-1 mağlup etti.
30.09.2023 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filenin Efeleri'ne tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filenin Efeleri'ne tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FIVB Challenger Kupası finalinde Katar'ı 3-2 yenerek şampiyon olan ve 2024 FIVB Voleybol Milletler Ligi'ne katılmaya hak kazanan A Milli Erkek Voleybol Takımı'nı tebrik etti.
30.07.2023 Gündem
Filenin Efeleri şampiyon oldu
Filenin Efeleri şampiyon oldu Filenin Efeleri, FIVB Challenger Kupası finalinde Katar'ı mağlup edere Milletler Ligi'ne katılım hakkı kazandı.
30.07.2023 Voleybol
A Milli Erkek Voleybol Takımı, Challenger Kupası’nda finale yükseldi
A Milli Erkek Voleybol Takımı, Challenger Kupası’nda finale yükseldi A Milli Erkek Voleybol Takımı, Katar’ın ev sahipliğinde Doha’da düzenlenen FIVB Challenger Kupası’nın yarı finalinde Ukrayna’yı 3-2 mağlup etti ve finale yükseldi.
29.07.2023 Voleybol
A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Challenger Kupası'nda yarı finale yükseldi
A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Challenger Kupası'nda yarı finale yükseldi A Milli Erkek Voleybol Takımı, Katar’ın ev sahipliğinde Doha’da düzenlenen FIVB Challenger Kupası’nın çeyrek final maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.
28.07.2023 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Filenin Efeleri'ni yürekten tebrik ediyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Filenin Efeleri'ni yürekten tebrik ediyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CEV Avrupa Altın Ligi'nde 3'üncü kez şampiyon olan A Milli Erkek Voleybol Takımı'nı tebrik etti.
26.06.2023 Gündem
A Milli Erkek Voleybol Takımı tarihinde 3. kez şampiyonluğa ulaştı
A Milli Erkek Voleybol Takımı tarihinde 3. kez şampiyonluğa ulaştı A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Altın Ligi Finali'nde Ukrayna'yı 3-2 yenerek, tarihinde 3. kez şampiyonluğa ulaştı.
25.06.2023 Voleybol
Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda rakipler belli oldu
Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda rakipler belli oldu 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası öncesinde A Milli Kadın Voleybol Takımı ile A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın rakipleri belli oldu.
16.11.2022 Voleybol
Filenin Efeleri şampiyonaya veda etti!
Filenin Efeleri şampiyonaya veda etti! A Milli Erkek Voleybol Takımı, Dünya Erkekler Voleybol Şampiyonası son 16 turunda ABD'ye karar setinde 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti.
4.09.2022 Voleybol
Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Dünya Şampiyonası Türkiye – İtalya voleybol maçı canlı mı yayınlanacak?
Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Dünya Şampiyonası Türkiye – İtalya voleybol maçı canlı mı yayınlanacak? A Milli Erkek Voleybol Takımı 24 yıl aradan sonra Dünya Şampiyonası'na katılıyor. Türkiye E grubunda turnuvanın ilk maçında Çin'i 3-0 mağlup etti. A Milli takımımızın gruptaki ikinci maçını İtalya’yla yapacak. Peki, Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Türkiye – İtalya voleybol maçı canlı mı yayınlanacak?
27.08.2022 Şampiy10
Filenin Efeleri finalde kaybetti! Avrupa Altın Ligi'nde ikinci olduk
Filenin Efeleri finalde kaybetti! Avrupa Altın Ligi'nde ikinci olduk Hırvatistan’da düzenlenen CEV Avrupa Altın Ligi Dörtlü Finali'nde A Milli Erkek Voleybol Takımı, Çekya'ya 3-1 yenilerek ikinci oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hırvatistan’da düzenlenen CEV Avrupa Altın Ligi’ni ikinci olarak tamamlayan A Milli Erkek Voleybol Takımı’nı tebrik etti.
19.06.2022 Voleybol
Filenin Efeleri CEV Avrupa Altın Ligi'nde finale yükseldi
Filenin Efeleri CEV Avrupa Altın Ligi'nde finale yükseldi A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi Dörtlü Finali’ndeki yarı final karşılaşmasında Hırvatistan’ı 3-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı.
18.06.2022 Voleybol
Filenin Efeleri, Avrupa Şampiyonası'na veda etti! Sırbistan - Türkiye: 3-2
Filenin Efeleri, Avrupa Şampiyonası'na veda etti! Sırbistan - Türkiye: 3-2 Filenin Efeleri, 2021 CEV Avrupa Şampiyonası son 16 turunda karşılaştığı Sırbistan'a 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti.
10.11.2021 Voleybol
Filenin Efeleri'nin rakibi Sırbistan oldu!
Filenin Efeleri'nin rakibi Sırbistan oldu! A Milli Erkek Voleybol Takımı, Finlandiya'ya 3-2 mağlup olarak grubunu 3. sırada tamamladı ve son 16 turunda Sırbistan'ın rakibi oldu
10.11.2021 Voleybol
Makedonlara set vermedik gruptan çıkmayı garantiledik
Makedonlara set vermedik gruptan çıkmayı garantiledik A Milli Erkek Voleybol Takımımız Kuzey Makedonya'yı 3-0 yenerek gruptan çıkmayı başardı.
10.11.2021 Voleybol
Türkiye İspanya'yı devirdi! 2'de 2 yaptık
Türkiye İspanya'yı devirdi! 2'de 2 yaptık Türkiye-İspanya voleybol maçıyla heyecan devam ediyor. Avrupa Şampiyonası, C Grubu'nda ilk maçında Rusya'ya 3-1 yenen milliler, İspanya ile karşı karşıya geldi. Türkiye sahadan 3-1 galip ayrıldı ve 2'de 2 yaptı.
10.11.2021 Voleybol
Filenin Efeleri, üst üste ikinci kez CEV Avrupa Altın Ligi'nde şampiyon oldu
Filenin Efeleri, üst üste ikinci kez CEV Avrupa Altın Ligi'nde şampiyon oldu 2021 CEV Avrupa Altın Ligi finalinde Ukrayna’yı 3-1 mağlup eden A Milli Erkek Voleybol Takımı, üst üste 2. kez namağlup şampiyon oldu.
10.11.2021 Voleybol
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın rakipleri belli oldu
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın rakipleri belli oldu 2021 CEV Avrupa Altın Ligi’nde mücadele edecek A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın rakipleri belli oldu.
10.11.2021 Voleybol
"Madalyasız dönmek yok"
"Madalyasız dönmek yok" Filenin Efeleri ile Altın Avrupa Ligi’nde bronz madalya kazanan başarılı libero Burak Mert, Akdeniz Oyunları’nı da boş geçmeyeceklerini söyledi:
10.11.2021 Voleybol
Filenin Efeleri veda etti
Filenin Efeleri veda etti Avrupa Şampiyonası play-off turunda Ay-Yıldızlılar, İtalya’dan set alamadı.
10.11.2021 Voleybol
"Gruptan çıkalım sonrası sürpriz"
"Gruptan çıkalım sonrası sürpriz" Bugün başlayacak Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası öncesi Milli Takımımız'ın hedefini Metin Toy ve Faik Samet Güneş Vatan'a anlattı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İslami Dayanışma Oyunları resmen başlıyor!
İslami Dayanışma Oyunları resmen başlıyor! 4. İslami Dayanışma Oyunları, bugün Azerbaycan’ın ev sahipliğinde başkent Bakü’de başlayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Filenin Efeleri rahat geçti!
Filenin Efeleri rahat geçti! A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Etap E Grubu'ndaki ilk maçında Avusturya'yı 3-1 mağlup etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Efeler dörtlü finalde
Efeler dörtlü finalde Türkiye, tarihinde ilk kez katıldığı Dünya Ligi 2. grubunda Çin’i devirerek adını son 4 takım arasına yazdırdı
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Filenin Efeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filenin efeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.