Fidan

Fidan

Son dakika fidan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fidan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fidan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fidan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fidan gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.813 fidan haberi bulunmuştur. Tüm fidan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
Bakan Fidan, Suudi mevkidaşı ile görüştü!
Bakan Fidan, Suudi mevkidaşı ile görüştü! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile telefonda görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Gazze’deki son durum ve bölgesel gelişmeler ele alındı.
25.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi!
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi! İstanbul'un Esenler İlçesinde 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Ayvalıdere Ortaokulu’nda öğretmen Ozan K. veli Mehmet Ş. tarafından darp edildi. Olayı gören velilerden Veysel Azbay, "Öğrencinin velisi gösteri yerine gelince tartışma çıkıyor, hocaya kafa attıktan sonra yumrukla saldırıyor. Okuldaki öğretmenler ambulansı çağırıyorlar, o esnada ‘öğrenci velisi öğretmeni dövdü, durumu iyi değil” dediler” diye konuştu.
25.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanımızın Irak'ı ziyaretinde 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı" dedi.
21.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Şükri'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Şükri'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Görüşmede İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarına yönelik saldırıları, insani yardımların Gazze’ye yeterli düzeyde ve kesintisiz ulaştırılması için yapılması gerekenler, bölgede adil ve kalıcı barış süreci ile ilgili konular ele alındı" denildi.
20.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettik
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettik İstanbul'da Mısırlı mevkidaşı Şükri'yi ağırlayan Bakan Hakan Fidan, Gazze Şeridi'ndeki durumun yanı sıra Libya, Somali ve Sudan gibi başlıkların ele alındığını söyledi.
20.04.2024 Gündem
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile karşı tarafın talebi üzerine bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
19.04.2024 Gündem
ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı Bass, Türkiye'ye geliyor
ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı Bass, Türkiye'ye geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar'ın daveti üzerine 15-16 Ocak 2024 tarihlerinde Türkiye’ye ziyaret gerçekleştirecek.
14.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bölgedeki krize ilişkin ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.
14.04.2024 Gündem
Türkiye'den İran ve İsrail açıklaması: Tırmanmaya son verilmeli
Türkiye'den İran ve İsrail açıklaması: Tırmanmaya son verilmeli Dışişleri Bakanlığı: "İran'ın bu (İsrail'e) yaptığı misilleme ve takip eden gelişmeler, olayların hızlı biçimde bölgesel bir savaşa dönüşebileceğini bir kez daha göstermiştir. Bölgemizin istikrarına kalıcı biçimde zarar verecek, küresel düzeyde daha büyük çatışmalara neden olacak bir sürecin tetiklenmemesi için çabalarımızı sürdüreceğiz."
14.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
14.04.2024 Gündem
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı?
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı? Gönül Dağı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek mi? Ramazan Bayramı'nın ardından dizi severlerin merakla beklediği soru bu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından olan "Gönül Dağı", 9 günlük bayram tatili nedeniyle bir süre ara vermişti.
13.04.2024 Magazin
Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: İsrail'e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık
Bakan Fidan: İsrail'e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail’in, Gazzelilere yardım ulaştırma girişimimizi engellemesinin bahanesi olamaz. Bu durum karşısında İsrail’e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık" dedi.
8.04.2024 Gündem
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü TFF 2. Lig Beyaz Grup 34. haftasında Bursaspor, sahasında karşılaştığı 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup oldu.
7.04.2024 Futbol
MİT’ten sonra Dışişleri’nde Hakan Fidan reformu
MİT’ten sonra Dışişleri’nde Hakan Fidan reformu MİT Başkanlığı döneminde kurumu yeniden yapılandıran Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı’nda da reform başlattı. İlk adım olarak genel müdürlükler artırıldı. Her coğrafyaya özel ve hatta Türkiye’nin gelişen-değişen ilişkilerini gözetmek amacıyla bazı ülkeler için ayrı genel müdürlükler oluşturuldu.
7.04.2024 Gündem
Bakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Slot ile görüştü
Bakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Slot ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Toplantısı’na katılmak üzere gittiği Belçika’nın başkenti Brüksel’de Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile görüştü.
4.04.2024 Vatan TV
Brüksel’de NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı başladı
Brüksel’de NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı başladı NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı, Belçika’nın başkenti Brüksel’de başladı. Toplantıda Türkiye’yi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan temsil ediyor.
3.04.2024 Dünya
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3-4 Nisan tarihlerinde NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e gidecek.
2.04.2024 Gündem
Bakan Hakan Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü
Bakan Hakan Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la telefonda görüştü.
1.04.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Geride bıraktığımız 5 yılda İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu. Beceriksizliğe mahkum edildi. Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar. Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. Ulaşım sorununu çözeceğiz dediler, tam bir çileye dönüştürdüler" dedi.
29.03.2024 Gündem
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, partisinin Sultanbeyli mitinginde yaptığı açıklamada, "Biz onların savurduğu paraları, İstanbul’un projelerinde kullanacağız. Onların siyasi kariyeri için ayırdıkları kaynakları biz İstanbul’a harcayacağız. İstanbul’un hakkını, İstanbul’a teslim edeceğiz. Bu millet kendini unutanlara, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günüdür. İşte o gün, 31 Mart’ta sandık gelecek, hesap kesilecek" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fidan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fidan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.