Feyyaz Uçar

Feyyaz Uçar

Son dakika feyyaz uçar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan feyyaz uçar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını feyyaz uçar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feyyaz Uçar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feyyaz uçar gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 feyyaz uçar haberi bulunmuştur. Tüm feyyaz uçar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta yıldız isim sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor
Beşiktaş'ta yıldız isim sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor Devre arasında kadrosuna takviyeler yapan siyah beyazlılar, sezon sonu için de çalışmalarını sürdürürken, flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
16.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta deprem! 9 yıldız birden ayrılıyor
Beşiktaş'ta deprem! 9 yıldız birden ayrılıyor Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması doğrultusunda yabancı kadrosu büyük ölçüde değişecek.
6.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta derbi öncesi Aboubakar ile özel görüşme
Beşiktaş'ta derbi öncesi Aboubakar ile özel görüşme Uzun süren kadro dışı serüveni sonrası takıma dönen Kamerunlu yıldızın bir türlü istediği olmuyor. Galatasaray maçına moralsiz hazırlanan Vincent Aboubakar'la özel bir görüşme yapılacağı kaydedildi.
28.02.2024 Beşiktaş
Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın devleri sıraya girdi
Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın devleri sıraya girdi Siyah-Beyazlı formayla şovuna İstanbulspor karşısında da devam edem Semih Kılıçsoy, ligde son 10 maçında 11 gole katkıya ulaştı. Avrupa transfer pazarının gözdesi haline gelen 18 yaşındaki futbolcunun her geçen gün talipleri artıyor.
27.02.2024 Beşiktaş
Semih Kılıçsoy için transfer kararı! 7 Avrupa devini peşine taktı
Semih Kılıçsoy için transfer kararı! 7 Avrupa devini peşine taktı Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri çeken Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerini peşine takmayı başardı. Genç yıldızı sezon başından bu yana takip eden Avrupa devi, transfer için tüm şartları zorlayacak.
7.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yeni bir yıldız doğuyor! Semih Kılıçsoy için yeni madde
Beşiktaş'ta yeni bir yıldız doğuyor! Semih Kılıçsoy için yeni madde Beşiktaş formasıyla yaptığı dubleyle Trabzonspor karşısında Kartal’a zaferi getiren Semih Kılıçsoy, bu sezon 8 golle takımının ligdeki en skorer ismi oldu. Her geçen gün yükselişini sürdüren 18 yaşındaki santrfor, Siyah-Beyazlı camianın yeni altın çocuğu oldu!
6.02.2024 Beşiktaş
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor maçında müsabaka hakemlerine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
2.02.2024 Adana DemirSpor
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un teknik ekibini henüz toparlayamaması sonrası flaş bir karara imza atıldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktör adayı belli oldu.
6.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu!
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Beşiktaş'ta yeni teknik direktör belirsizliği son buluyor. Siyah-beyazlılar birkaç gün içerisinde yeni teknik direktörünü İstanbul'a getirecek.
30.12.2023 Beşiktaş
Sergen Yalçın bombası! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu
Sergen Yalçın bombası! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan fakat resmi bir görüşme gerçekleştirmediği Sergen Yalçın, Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı.
30.12.2023 Beşiktaş
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş patlaması: Böyle bir durumu kabul etmem
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş patlaması: Böyle bir durumu kabul etmem Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta adaylar arasında yer alan Sergen Yalçın'dan açıklama geldi.
28.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta adaylar ikiye indi! Genesio mu, Sergen Yalçın mı?
Beşiktaş'ta adaylar ikiye indi! Genesio mu, Sergen Yalçın mı? Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Siyah-beyazlı camiada Genesi ve Sergen Yalçın'ın isimleri yüksek sesle dile getiriliyor.
27.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın yerine iki aday! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın yerine iki aday! Görüşmeler başladı Beşiktaş'ın sözleşmesini Aralık ayının sonuna kadar uzattığı Rıza Çalımbay'ın yerine yabancı teknik direktör düşünülüyor. Siyah-beyazlı yönetim Çalımbay'ın yerine iki aday belirledi ve temaslar başladı.
20.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a darbe üstüne darbe! 21 kişilik kadro bile tamamlanamadı
Beşiktaş'a darbe üstüne darbe! 21 kişilik kadro bile tamamlanamadı Beşiktaş bugün Lugano ile oynayacağı prestij maçına çok eksik bir ekiple gitti. Kadro dışı bırakılan ve sakat oyuncuların yanı sıra dizi şişen Mert ile besin zehirlenmesi geçiren Rebic, İsviçre’ye götürülmedi.
14.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz!
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz! Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta kritik derbi öncesinde savunmada büyük sıkıntı yaşanıyor.
8.12.2023 Beşiktaş
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti Beşiktaş'ın 35. başkanı seçilen Hasan Arat, mazbata töreninde açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulundaki isimlerin görev dağılımını açıklayan Arat, başkanlık yarışındaki rakibi Adalı ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.
5.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu! İşte Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi
Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu! İşte Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi Siyah-beyazlı kulübün BJK Emlakjet Spor Salonu'nda yapılan olağanüstü seçimli genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Arat 7271, rakibi Serdal Adalı ise 4557 oy aldı.
4.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat oldu
Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat oldu Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda 7 bin 271 oy alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35’inci başkanı oldu.
3.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Burak Yılmaz vurgusu: Beşiktaş'ın banko adamı olabilir
Burak Yılmaz vurgusu: Beşiktaş'ın banko adamı olabilir Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı siyah-beyazlı ekip 1-0'lık skorla kazandı. Maçın ardından Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Feyyaz Uçar, müsabakayı değerlendirdi.
15.08.2023 Beşiktaş
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
Kerimoğlu'nun İcardi yorumu bomba etkisi yarattı! 'İstediği kadar getir'
Kerimoğlu'nun İcardi yorumu bomba etkisi yarattı! 'İstediği kadar getir' Galatasaray'la prensip anlaşmasına varan ve bu sezon Sarı Kırmızılı formayı giyecek olan İcardi hakkında yapılan yorumlar camiada şok etkisi yarattı. Tugay Kerimoğlu, Feyyaz Uçar, Güntekin Onay gibi yazarların değerlendirdiği Arjantinli yıldızda sorunun takım oyununda olduğuna dikkat çekilirken, İlker Yağcıoğlu'nun 'Top gelmezse, oyuncunun orta sahada top alıp, 5 kişiyi geçip gol atması lazım. Öyle bir oyuncu da kalmadı." ifadeleri bir hayli dikkat çekti.
7.09.2022 Galatasaray
Volkan Demirel, Feyyaz Uçar, Tümer Metin durdu Sinan Engin geceye damga vurdu! 'Sergen Yalçın istifa ederse Ahmet Nur Çebi...'
Volkan Demirel, Feyyaz Uçar, Tümer Metin durdu Sinan Engin geceye damga vurdu! 'Sergen Yalçın istifa ederse Ahmet Nur Çebi...' Alanyaspor mağlubiyetinden sonra Sergen Yalçın'ı topa tutan Beşiktaş yorumcularından Sinan Engin gecenin bombasını patlattı. Engin'in 'istifa' sözleri bir hayli dikkat çekti.
21.11.2021 Beşiktaş
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Volkan Demirel açıkladı! 'Forvet oynarım'
Volkan Demirel açıkladı! 'Forvet oynarım' Yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Volkan Demirel 2-3 antrenmanla forvet oynayabileceğini açıkladı.
17.10.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Feyyaz Uçar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feyyaz uçar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.