Fesh

Fesh

Son dakika fesh haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fesh ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fesh haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fesh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fesh gelişmeleri de dahil olmak üzere 723 fesh haberi bulunmuştur. Tüm fesh haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kiracı milyonları ilgilendiren imza detayı!
Kiracı milyonları ilgilendiren imza detayı! Son dönemlerde kiracı ev sahibi anlaşmazlığından dolayı ev sahipleri mülklerini kiraya verirken, kiracıya tahliye taahhütnamesi imzalatıyor. Peki tahliye taahhütnamesi nedir, hangi durumlarda düzenlenebiliyor? Mülk sahibinin elinde bir tahliye taahhütnamesi varsa kira ilişkisini tazminatsız fesh edebilir mi? İşte detaylar...
25.12.2023 Gündem
Rekor tazminat! İş yerinin WhatsApp grubundan çıkarılan çalışan davayı kazandı
Rekor tazminat! İş yerinin WhatsApp grubundan çıkarılan çalışan davayı kazandı İngiltere'de bir mahkeme hasta olduğu sırada Whatsapp grubundan çıkarılan çalışana ayrımcılık yapıldığını söyleyerek 130 bin sterlin tazminat verilmesine hükmetti.
5.10.2023 Çalışma Hayatı
Özel sektör çalışanları için kritik 'zam' detayı! İmzalamadan bir kez daha düşünün
Özel sektör çalışanları için kritik 'zam' detayı! İmzalamadan bir kez daha düşünün Özel sektör çalışanları asgari ücrete yapılması planlanan zammı bekliyor. Asgari ücret üzerinde maaş alan çalışanların zam alıp almayacağı iş sözleşmelerinde yer alan maddelere göre belirleniyor. Eğer sözleşmede belirtilmedi ise zam işverenin inisiyatifine bırakılmış oluyor. Peki zam alamayan çalışanların hukuki hakları neler?
Penaltılarda elendi Luis Enrique'nin hesabı kesildi
Penaltılarda elendi Luis Enrique'nin hesabı kesildi İspanya Futbol Federasyonu, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda son 16 turunda elenmenin faturasını teknik direktör Luis Enrique'ye kesti.
8.12.2022 Futbol
Hakim Ziyech, Çağlar Söyüncü, Enzo Diaz, Martin İndi... Beşiktaş'tan 4 transfer birden
Hakim Ziyech, Çağlar Söyüncü, Enzo Diaz, Martin İndi... Beşiktaş'tan 4 transfer birden Şenol Güneş'le yeniden kadro mühendisliğine gitmeye hazırlanan Beşiktaş; Hakim Ziyech, Çağlar Söyüncü, Enzo Diaz, Martin İndi ile ilgileniyor.
20.11.2022 Beşiktaş
Akdeniz Üniversitesi 183 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Akdeniz Üniversitesi 183 personel alacak! İşte başvuru şartları! Akdeniz Üniversitesi duyurdu! 183 sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Akdeniz Üniversitesi’ne hemşire, eczacı, fizyoterapist, sağlık personeli, sağlık teknikeri, büro personeli, destek personeli ve tekniker pozisyonlarında çok sayıda alım yapılacak. Peki, Akdeniz Üniversitesi hastanesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Akdeniz Üniversitesi personel alımı şartları!
1.08.2022 Personel Alımı
Galatasaray ayrılığı resmen duyurdu! 13 milyon euroya gelen Diagne bedelsiz Fatih Karagümrük'ün yolunu tuttu
Galatasaray ayrılığı resmen duyurdu! 13 milyon euroya gelen Diagne bedelsiz Fatih Karagümrük'ün yolunu tuttu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük, son olarak Galatasaray forması giyen Mbaye Diagne ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Galatasaray, Diagne'yi Kasımpaşa'dan 13 milyon euro bedelle transfer etmişti.
18.07.2022 Galatasaray
SGK resmen duyurdu! 7 Haziran'da başladı, özel sağlık sigortaları...
SGK resmen duyurdu! 7 Haziran'da başladı, özel sağlık sigortaları... Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. 7 Haziran tarihi itibarı ile SGK'nın bazı özel sağlık kuruluşları ile olan anlaşması iptal edildi. Özel sağlık sigortası ya da tamamlayıcı sağlıksigortası olanlar ise bu durumun kendilerini nasıl etkileyeceğini araştırmaya başladı. SGK ve hastaneler arasında anlaşma sağlanamaması nedeniyle 18 hastane SGK sisteminden çıktı. Bu durum ise 1 milyona yakın hastanın tedavi giderlerini SGK’nın karşılayamayacağı anlamına geliyor.
27.06.2022 Ekonomi
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan Tunus açıklaması!
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan Tunus açıklaması! Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, “Tunus halkının iradesini temsil eden Temsilciler Meclisi’nin, Anayasa’da buna açıkça izin veren bir hüküm bulunmamasına rağmen feshedilmesi hukuka ve demokratik ilkelere açıkça aykırıdır. Seçilmiş parlamentoları ve milletvekillerini, Anayasa ile kendilerine yüklenen görevleri yerine getirmekten men eden her türlü karar veya eylem, Anayasal demokratik düzene yöneltilen bir darbedir” dedi.
4.04.2022 Siyaset
TCDD 180 tren işçisi alımı yapacak! Tren teşkil işçisi nedir, görevleri nelerdir, nasıl olunur, maaşı ne kadar?
TCDD 180 tren işçisi alımı yapacak! Tren teşkil işçisi nedir, görevleri nelerdir, nasıl olunur, maaşı ne kadar? TCDD, 180 tren teşkil işçisi alacak. TCDD, 180 tren teşkil işçisi alacak başvurular 'İŞKUR' üzerinden yapılacak. 11 Mart 2022’de başvuruları sona erecek. Peki, Tren teşkil işçisi nedir, görevleri nelerdir, nasıl olunur, maaşı ne kadar? İşte tren teşkil işçisi hakkında merak edilenler ile 180 tren işçisi alımı detayları…
7.03.2022 Personel Alımı
Kıyı Emniyeti İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Kıyı Emniyeti İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü duyurdu! Daimi işçi statüsünde 33 işçi alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Kıyı Emniyeti, İŞKUR üzerinden lisans ve ön lisans mezunu sürekli işçi alacak. Peki, Kıyı Emniyeti işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Kıyı Emniyeti personel alımı şartları!
7.02.2022 Personel Alımı
Ünlü kahve zincirinde sandviç skandalı!
Ünlü kahve zincirinde sandviç skandalı! Uluslararası kahve zincirinin mağaza müdürü H. D., donmuş haldeki sandviçleri ısıtmak için ilginç bir yola başvurdu. H. D., sandviçleri, fırın yerine bulaşık makinesinde ısıttı. Şirket, durumu fark etti ve “Bu, hijyen kurallarına aykırı” diyerek 5 yıldır çalışan H. D.’yi işten çıkardı. H. D. “Mağazanın satışları artsın diyerek öyle yaptım” sözleriyle kendisini savundu. İş mahkemesi, işlemi hatalı görse de H. D.’nin yasal haklarının ödenmesi yönünde karar verdi.
28.10.2021 Yaşam
TCDD 25 sürekli işçi alımı yapacak! TCDD işçi alımı başvuru şartları ve koşulları
TCDD 25 sürekli işçi alımı yapacak! TCDD işçi alımı başvuru şartları ve koşulları Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) sürekli işçi alımı yapılacak. TCDD tarafından yayımlanan ilana göre “İstanbul il sınırlarında bulunan işyerlerine belirsiz süreli işçi olarak 25 demiryolu trafik operatörü alınacaktır.” İşte TCDD işçi alımı başvuru şartları
15.10.2021 Personel Alımı
Şentop: 1960 darbecilerinin astığı devlet adamlarımızın iade-i itibarını temin ettik
Şentop: 1960 darbecilerinin astığı devlet adamlarımızın iade-i itibarını temin ettik Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, 12 Eylül Darbesi'nin 41'inci yıl dönümünde yayımladığı mesajında "Aradan geçen zaman içinde 12 Eylül darbecilerini yargıladık, 28 Şubat darbecilerini yargıladık, 15 Temmuz hainlerini yargıladık ve 1960 darbecilerinin astığı siyaset ve devlet adamlarımızın iade-i itibarını temin ettik" dedi.
12.09.2021 Siyaset
Beşiktaş onu o Cagliari'yi istiyor
Beşiktaş onu o Cagliari'yi istiyor Beşiktaş'ın transfer etmek istediği yıldız orta saha Nainggolan Cagliari'yi tercih etti.
11.08.2021 Beşiktaş
'Ben geldiğimde kulüp bitmişti'
'Ben geldiğimde kulüp bitmişti' Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ""Ben geldiğimde bu kulüp mali ve sportif açıdan bitmişti. Futbolcular sözleşmelilerini fesh etmişti" açıklamalarında bulundu.
4.08.2021 Kayseri Spor
Belirli süreli iş sözleşmesi nedir, en az ne kadar sürer? Belirli süreli iş sözleşmesi bitince ne olur?
Belirli süreli iş sözleşmesi nedir, en az ne kadar sürer? Belirli süreli iş sözleşmesi bitince ne olur? Yasa ile belirlenen kanunlar çerçevesinde hazırlanan iş sözleşmelerinde işin yapılma şekli, tanımı, yeri, işin süresi, ücret ve ücretin ödenmesine ile ilgili konular başta olmak üzere işçi ve işveren tarafından kabul edilmesi gereken önemli maddeler yer alır. İşçi ve işveren arasında çalışma saatlerine, işin şekline ve süresine göre iş sözleşmesi imzalanması gerekir.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Twente Halil Dervişoğlu için hiç pişman değil!
Twente Halil Dervişoğlu için hiç pişman değil! Bir dönem Twente'de forma giyen Halil Dervişoğlu için açıklamalarda bulunan Jan Streuer "Onu kaçırdığımız için pişman değiliz' dedi.
4.06.2021 Galatasaray
Marko Arnautovic bombası! Ağabeyi ile...
Marko Arnautovic bombası! Ağabeyi ile... Fenerbahçe Avusturyalı yıldız golcü Marko Arnautovic için ağabeyi ile görüşmelere başladı.
29.05.2021 Fenerbahçe
İşçilere kötü haber! WhatsApp grupları...
İşçilere kötü haber! WhatsApp grupları... Sakarya’da bir işyeri, çalışanların anlık mesajlaşma platformu WhatsApp’ta kendi aralarında kurduğu grupta ürünleri kötüleyen 3 çalışanı işten attı. İşçilerden biri haksız fesih iddiasıyla işe iade davası açsa da hem yerel mahkeme, hem de istinaf davayı reddetti. Yargıtay ise benzer bir dosyada işçiyi haklı bulmuştu.
3.05.2021 Çalışma Hayatı
Çalışanlara kötü haber! 3 iş günü...
Çalışanlara kötü haber! 3 iş günü... Tüm çalışanlar için geçerli. Tazminatsız işten çıkarılma nedeni. İşvenin belgelemesi gerekiyor. İşe haklı neden olmaksızın devam etmeyen işçi işten çıkarılabiliyor. İşte iş akdinin sonlanmasına neden olan devamsızlık halleri...
14.04.2021 Çalışma Hayatı
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den sert sözler: Bu nasıl kansızlık ya!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den sert sözler: Bu nasıl kansızlık ya! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz GSTV'de canlı yayınında son dönemde yapılan hakem hatalarıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Cengiz MHK'nın son dönemde görevini yapmadığını ve Serdar Tatlı'nın görevden ayrılması gerektiğini vurguladı.
13.04.2021 Galatasaray
Ford Otomobil'de dev vurgun! 21 yıllık çalışan...
Ford Otomobil'de dev vurgun! 21 yıllık çalışan... Ford Otomotiv’de yaşanan 248 milyon liralık yolsuzluk. Soruşturmanın bir numaralı şüphelisi 21 yıllık çalışan Süleyman Ercan Engin. 85 milyon liralık gayrimenkulü olduğu iddia edilen Engin’in mallarına tedbir konuldu. Yurtdışına çıkışı yasaklanan Engin, Şahsuvaroğlu Otomotiv’e 190 milyon, Samsunlu Okutgen Otomotiv’e ise 48 milyon TL kazanç sağlayarak menfaat elde etmekle suçlanıyor.
13.04.2021 Ekonomi
Kalben'e açılan dava reddedildi!
Kalben'e açılan dava reddedildi! ZOOM Kurumsal şirketinin sözleşmeyi haksız yere feshettiği iddiasıyla şarkıcı Kalben İncesaraç’a açtığı 200 bin liralık tazminat davası reddedildi.
24.03.2021 Magazin
Belhanda Galatasaray'a dava açarsa ne olur?
Belhanda Galatasaray'a dava açarsa ne olur? Galatasaray'da Belhanda depreminin etkileri sürüyor. Galatasaray, Younes Belhanda'nın sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etti. Sözleşme feshinde, maç sonrası açıklamaların yönetim kurulu üyelerinin saygınlıklarına zarar verdiği ve hakarete varan beyanlar olduğu belirtildi. Peki Faslı oyuncu Galatasaray'a dava açarsa neler yaşanabilir?
11.03.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Fesh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fesh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.