Fernando Muslera

Fernando Muslera

Son dakika Fernando Muslera haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fernando Muslera ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fernando Muslera haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fernando Muslera

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fernando muslera gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.486 fernando muslera haberi bulunmuştur. Tüm fernando muslera haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında 5 yeni mağdur daha ortaya çıktı. Mağdurlar hakkında hazırlanan iddianamelerin ana dava dosyasıyla birleşmesiyle şikayetçilerin sayısı 21’den 26’ya, Erzan hakkında istenen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.
3.05.2024 Gündem
Taraftar yıkılacak! Muslera eldivenlerini bırakıyor, resmen emekli oldu
Taraftar yıkılacak! Muslera eldivenlerini bırakıyor, resmen emekli oldu Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fernando Muslera'dan emeklilik kararı. Resmen açıklandı. Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera için açıklama geldi. Deneyimli kaleci Milli Takım kariyerini noktaladı. İşte detaylar...
26.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
Muslera kararını değiştirdi! Herkes ayrılacak derken Dursun Özbek aklını çeldi
Muslera kararını değiştirdi! Herkes ayrılacak derken Dursun Özbek aklını çeldi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera ile yeni mukavele imzalayacaklarını söylemişti. Uruguaylı eldivenin yeni sözleşmesinde alacağı ücret belli oldu. İşte detaylar...
20.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek ne yaptıysa olmadı! Galatasaray'dan Muslera kararı, şampiyon olana kadar idare et
Dursun Özbek ne yaptıysa olmadı! Galatasaray'dan Muslera kararı, şampiyon olana kadar idare et Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezon sonunda Sarı-Kırmızılılar'la kontratı sona erecek olan Fernando Muslera'yla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kalacak mı, gidecek mi belirsizliği süren Uruguaylı eldiven konusunda yeni bir karar alındı.
16.03.2024 Galatasaray
Seçil Erzan hakim karşısında sitem etti!:Yenge doğruyu söyle
Seçil Erzan hakim karşısında sitem etti!:Yenge doğruyu söyle Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı davada tutuklu sanık olarak dinlenen Seçil Erzan,Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndaki İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıktı. Erzan duruşmada darbedildiğini görmediğini söyleyen yengesine, "Yenge doğruyu söyle" dedi.
8.03.2024 Gündem
Seçil Erzan hakim karşısında! Muslera ve Emre Belözoğlu itiraf etti: Ünlü isimler var
Seçil Erzan hakim karşısında! Muslera ve Emre Belözoğlu itiraf etti: Ünlü isimler var Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan, 4. kez hakim karşısına çıktı. Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu duruşmaya geldi. Selçuk İnan ise duruşmaya yine katılmadı. Duruşmada tanık olarak dinlenen Fernando Muslera ifadesinin ardından salondan ayrıldı. Muslera, yatırım yaptıktan sonra bazı ünlü kişilerin de fonda paralarının olduğunu söyleyerek Seçil Erzan'ın kendisini rahatlatmaya çalıştığını ifade ederek "Şikayetçiyim" dedi.
8.03.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın tekrar hâkim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera nasıl dolandırıldıklarını mahkemede anlatacak.
7.03.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu geldi. Raporda Erzan'ın Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile Arda Turan ve Fatih Terim'in kredi kullanması konusunda geçen konuşmaları dikkat çekti. Öte yandan Seçil Erzan'ın banka yetkilileriyle Selçuk İnan hakkındaki konuşmaları bilirkişi raporunda yer aldı.
27.02.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024 Gündem
Galatasaray'da Muslera krizi! Görüşmelerden sonuç çıkmadı
Galatasaray'da Muslera krizi! Görüşmelerden sonuç çıkmadı Galatasaray, tecrübeli kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzatmak için çalışmalarını sürdürürken bir süredir devam eden görüşmelerden sonuç çıkmadı. Taraflar arasındaki talepler arasında ciddi bir fark var. İşte detaylar...
25.02.2024 Şampiy10
Muslera Galatasaray'ı terk ediyor! Yeni takımını açıkladılar, işte sözleşme detayları...
Muslera Galatasaray'ı terk ediyor! Yeni takımını açıkladılar, işte sözleşme detayları... Sarı kırmızılı takımda uzun yıllardır başarılı bir şekilde forma giyen ve yeni sözleşme imzalaması gündemde olan tecrübeli kaleci Fernando Muslera ile ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. Yıldız eldiven için İtalyan kulübünün devreye girdiği ve Muslera'ya 2 yıllık sözleşme önerileceği belirtildi. İşte Muslera'nın yeni adresi ve tüm detaylar...
21.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Muslera alarmı! İşte görüşmenin detayları
Galatasaray'da Muslera alarmı! İşte görüşmenin detayları Galatasaray'da 13 yıldır forma giyen ve Sparta Prag maçında yaptığı kurtarışla değerini bir kez daha kanıtlayan Muslera ile yeni sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Talepler arasında ciddi bir fark var.
18.02.2024 Şampiy10
Altay Bayındır bombası patlıyor! Galatasaray'ı duyurdular
Altay Bayındır bombası patlıyor! Galatasaray'ı duyurdular Trendyol Süper Lig'de yoluna pür dikkat devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı kırmızılılarda Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona ermesiyle bomba bir iddia gündeme geldi. Kaleci arayışlarına giren Cimbom, Altay Bayındır operasyonunu başlattı.
18.02.2024 Şampiy10
Erden Timur teklif etti, Muslera resti çekti: Konuşmak istemiyorum
Erden Timur teklif etti, Muslera resti çekti: Konuşmak istemiyorum Galatasaray’da yönetim yeni kontrat önerdi, Uruguaylı file bekçisi ise adres olarak sezon sonunu gösterdi. Fernando Muslera’nın sözleşme için yapılan teklife beklenmedik cevap verdi. İşte detaylar...
17.02.2024 Galatasaray
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
9.02.2024 Gündem
Muslera'nın kalbini kırdılar! Galatasaray yönetiminin yaptığı harekete dayanamadı, terk ediyor
Muslera'nın kalbini kırdılar! Galatasaray yönetiminin yaptığı harekete dayanamadı, terk ediyor GALATASARAY TRANSFER HABERİ... Yıldız oyuncusu Sacha Boey'i Alman devi Bayern Münih'e 30 milyon Euro'luk rekor bedelle transfer eden sarı kırmızılılar, ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Eksik bölgelerine takviye yapmak isteyem Cimbom'da Fernando Muslera ile ilgili şok bir haber geldi. Muslera'nın karar herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...
29.01.2024 Galatasaray
Ndombele'yi bile geçti! Torreira sabırları taşırdı, maç sonu dayanamayıp itiraf etti
Ndombele'yi bile geçti! Torreira sabırları taşırdı, maç sonu dayanamayıp itiraf etti Galatasaray ile Kayserispor'un karşı karşıya geldiği mücadelede Lucas Torreira inanılmaz bir hataya imza attı. Lucas Torreira'nın bu hatası sonrası Fernando Muslera yıkıldı. Torreira, Kayserispor maçında yaptığı hatanın ardından açıklamada bulundu. İşte detaylar...
16.01.2024 Galatasaray
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Heyet, Seçil Erzan'ın bankadaki hesap hareketlerinin, Erzan'ın cep telefonundaki banka çalışanlarıyla konuşmalarının ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki banka hesap hareketlerinin istenmesine karar vererek duruşmayı 8 Mart'a erteledi.
15.01.2024 Gündem
Seçil Erzan için 252 yıla kadar hapis cezası isteniyor! Davada tanık olarak dinlenen Semih Kaya: Kesinlikle fazla almadım
Seçil Erzan için 252 yıla kadar hapis cezası isteniyor! Davada tanık olarak dinlenen Semih Kaya: Kesinlikle fazla almadım Seçil Erzan'ın yargılanmasına devam ediliyor. Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı davada üçüncü duruşma başladı. Semih Kaya'dan önce söz alan Erzan, "GPS kayıtlarına, HTS eşleşmelerine bakılsın. MASAK kayıtları incelesin. Ben banka müdürü olmasam Selçuk İnan bana o parayı vermezdi. Ben kabul ediyorum ama yüksek faiz beklentisi de vardı bu da bir gerçek. Canımla buradayım. Kim ne aldığını söylemezse gerçeği ortaya çıkaramayız. İlk fonu Semih Kaya'ya söyledim. Arabanın bagajını açtığımda paralar kapışılıyordu" dedi.
15.01.2024 Gündem
Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısında: Herkes yer içer hesabı Seçil öder
Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısında: Herkes yer içer hesabı Seçil öder Yüksek fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi isimleri dolandıran banka müdürü Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşma salonu tıklım tıklım dolarken, ilk bilgiler de geliyor.
12.01.2024 Vatan TV
Seçil Erzan hakim karşısında! Sözleri güldürdü, ilk kez itiraf etti: Parayı başkası kapıyordu
Seçil Erzan hakim karşısında! Sözleri güldürdü, ilk kez itiraf etti: Parayı başkası kapıyordu Yüksek fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi isimleri dolandıran banka müdürü Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıktı. Şikayetçi Arda Turan'ın avukatları, müvekkillerinin mazeretli olduğu için duruşmaya katılamadığını belirtti. Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu da duruşmaya katılmadı. Seçil Erzan, savunmasında dikkat çekici ifadeler kullandı.
12.01.2024 Gündem
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Normalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Seçil Erzan ilk kez 20 Kasım’da hâkim karşısına çıktı.
12.01.2024 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
10.01.2024 İddaa
Muslera'ya güle güle! Galatasaray'ın yeni kalecisi belli oldu
Muslera'ya güle güle! Galatasaray'ın yeni kalecisi belli oldu Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar'da Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşı nedeniyle transferde rota kaleye çevrildi. İtalyanlar'dan da flaş bir iddia geldi. Galatasaray'ın, Çizme'den transfer etmek istediği ismi duyurdular.
9.01.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Fernando Muslera ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fernando muslera haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.