Feriköy

Feriköy

Son dakika Feriköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Feriköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Feriköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feriköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feriköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 366 feriköy haberi bulunmuştur. Tüm feriköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Şişli’de oylarını kullanıp ayine katıldılar; Paskalya Bayramını kutladılar
Şişli’de oylarını kullanıp ayine katıldılar; Paskalya Bayramını kutladılar Şişli’deki Feriköy Ermeni İlkokulu ile Ortaokulu'nda oyunu kullanan seçmen, okulun bahçesindeki Surp Vartanans Kilisesi’nde düzenlenen ayine katılarak Paskalya Bayramı’nı kutladı. Ayine katılanlardan Nurhan Palakoğlu, "Bu sene ilginç bir rastlantı olarak Paskalya ve yerel seçimler aynı güne denk geldi. Şu an bulunduğumuz yerdeki bahçemiz, kilisenin ve okulun ortak kullandığı bir bahçe, mesafe açısından iyi oldu" dedi.
31.03.2024 Gündem
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı. Yüksel, göreve geldiklerinde en fazla bütçeyi otopark yapımına ayıracaklarını belirterek, "Senelerdir Şişli'ye bütün aday olan arkadaşlarımız, seçilen ve aday olanların her birinin ortak söylemi 'otopark konusunu çözeceğim'. Fakat çivi çakılmadı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Diyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'un Şişli ilçesi en fazla zemin altı otoparkına sahip ilçemiz olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor'
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor' Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda, son yolculuğuna uğurlandı. 55 yaşında hayatını kaybeden Gruda'nın cenazesi Şişli Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
27.12.2023 Magazin
Alişan iki sene önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti! 'Bu acının tarifi yok!'
Alişan iki sene önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti! 'Bu acının tarifi yok!' Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşini ikinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı.
23.07.2023 Magazin
Yönetmen senarist Duygu Sağıroğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Yönetmen senarist Duygu Sağıroğlu son yolculuğuna uğurlandı! 90 yaşında hayatını kaybeden yönetmen Duygu Sağıroğlu, Levent Camii'nden düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
2.05.2023 Magazin
Ev sahibi ile kiracı arasında 'baltalı' zam kavgası
Ev sahibi ile kiracı arasında 'baltalı' zam kavgası Şişli'de 8 yıldır kiracı olan Tina Ocal (51) ev sahibi Cemal K.'nin evi boşaltması için baltayla ve bıçakla saldırdığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Ocal, "Yaşlı olduğu için kapıyı açtık, normal konuşuyordu daha sonra beni duvara itti. Arkasından kocaman bir balta çıkardı. Baltayla saldırmaya çalıştı, canımı zor kurtardım. Günler sonra apartmana girerken bıçakla saldırdı. Yanımda biber gazı vardı öyle kurtuldum" dedi.
16.03.2023 Gündem
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti… İBB Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. Yapılan toplantıda 2023 Ücret Tarife Teklifleri kapsamında mezarlık ücret ve hizmet bedelleri gündeme alındı. Bu toplantıda Meclis tarafından 1 Ocak 2023'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatları belirlendi. Peki, İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
16.12.2022 Ekonomi
Şişli'de hareketli saatler! Özel harekat devreye girdi
Şişli'de hareketli saatler! Özel harekat devreye girdi Şişli'de bir kişi annesini rehin alarak odadan dışarı çıkmasına izin vermedi. İki saat süren ikna çabalarının ardından kapıyı açan Armağan S. ikna edildi. Özel harekat polisleri de olası bir operasyon için hazır bekledi.
17.09.2022 Yaşam
Beyoğlu'nda öldürülen 16 yaşındaki Berkay'ın katil zanlısı yakalandı
Beyoğlu'nda öldürülen 16 yaşındaki Berkay'ın katil zanlısı yakalandı Beyoğlu'nda 2016 yılında çıkan silahlı kavgada kurşunların isabet ettiği araçta 16 yaşındaki Berkay İşlev hayatını kaybetti. Firari zanlı Çağatay H. 6 yıl sonra Şişli'de yakalandı.
16.06.2022 Yaşam
Evinin terasında 21 yerinden bıçaklanarak öldürüldü
Evinin terasında 21 yerinden bıçaklanarak öldürüldü Şişli'de, Cenk Çağın Ünlü (38), evinin terasında, 21 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulundu. Ramazan Bayramı'nda öldürülmüş olabileceği düşünülen Ünlü, dün Gölcük'te toprağa verildi.
8.05.2022 Yaşam
Beşiktaş boks takımı sporcusu Emre Önceler vefat etti
Beşiktaş boks takımı sporcusu Emre Önceler vefat etti Beşiktaş, boks takımı sporcularından Emre Önceler’in vefat ettiğini açıkladı.
8.04.2022 Diğer Sporlar
Gazeteci Coşkun Aral'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Gazeteci Coşkun Aral'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Gazeteci ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral'ın annesi Nilüfer Aral hayatını kaybetti. Gazeteci ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral, 2009 yılında annesi Nilüfer Aral'ın yemek tariflerinden yedi bölgenin lezzetlerini 'Annemin Yemekleri' kitabında toplamıştı.
6.04.2022 Gündem
İstanbul'da 5 ilçede su kesintisi
İstanbul'da 5 ilçede su kesintisi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresince (İSKİ) Kağıthane Terfi Merkezi'nde gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yarın 5 ilçenin bazı mahallelerine 5 saat su verilemeyeceği öğrenildi.
7.03.2022 Gündem
İSKİ su kesintisi: İstanbul’da yarın (8 Mart) hangi ilçelerde sular kesilecek, sular ne zaman gelecek?
İSKİ su kesintisi: İstanbul’da yarın (8 Mart) hangi ilçelerde sular kesilecek, sular ne zaman gelecek? İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresince (İSKİ) Kağıthane Terfi Merkezi'nde gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yarın 5 ilçenin bazı mahallelerine 5 saat su verilemeyeceği öğrenildi. Peki, hangi ilçelerde sular kesilecek, sular ne zaman gelecek? İşte İSKİ su kesintisi programı…
7.03.2022 Yaşam
Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar için cenaze töreni düzenlendi! 'Keşke bu kadar hakkını yemeselerdi'
Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar için cenaze töreni düzenlendi! 'Keşke bu kadar hakkını yemeselerdi' Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar, dün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Elmalıpınar, için Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Okmeydanı Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi.
4.03.2022 Magazin
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler!
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler! Hüseyin Elmalıpınar öldü mü? Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Peki, Hüseyin Elmalıpınar nede öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
3.03.2022 Magazin
Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli'de 12 saatlik su kesintisi
Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli'de 12 saatlik su kesintisi Beşiktaş - Sarıyer isale hattındaki bağlantı çalışmaları sebebiyle yarın 12 saat süreyle Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli'de su kesintisi yaşanacak. 
3.01.2022 Yaşam
Mezar yeri fiyatları İstanbul’da ne kadar oldu? İBB 2022 mezar yeri fiyatları listesi açıklandı!
Mezar yeri fiyatları İstanbul’da ne kadar oldu? İBB 2022 mezar yeri fiyatları listesi açıklandı! İBB mezar yeri fiyatları belirlendi. Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan gibi birinci grupta yer alan mezarlıkların fiyatları yükseldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi tarafından belirlenen tarifeye göre kentte boş mezar yeri fiyatları belli oldu. Peki, İstanbul’da mezar yeri fiyatları ne oldu? İşte İBB mezar yeri fiyatları…
17.12.2021 Yaşam
İstanbul'da mezar fiyatlarına zam yapıldı! 41 bin 140 liraya yükseltildi
İstanbul'da mezar fiyatlarına zam yapıldı! 41 bin 140 liraya yükseltildi İstanbul'da İBB Meclisi'nde alınan kararla Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan, Çengelköy gibi birinci grupta yer alan mezarlıklarda boş mezar yeri bedeli 37 bin 400 liradan 41 bin 140 liraya yükseltildi. 
16.12.2021 Ekonomi
Tatul Anuşyan kimdir? Türkiye Ermeni Kilisesi Başrahibi Tatul Anuşyan!
Tatul Anuşyan kimdir? Türkiye Ermeni Kilisesi Başrahibi Tatul Anuşyan! Türkiye Ermeni Kilisesi din görevlilerinden Başrahip Tatul Anuşyan 14 Kasım Pazar günü akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Başrahip Anuşyan bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Başrahip Tatul Anuşyan aynı zamanda Türkiye Ermenileri Patrikliği Ruhani Kurul Başkanlığı görevini yürütüyordu. Peki, Tatul Anuşyan kimdir?
15.11.2021 Gündem
Şişli'de korku dolu anlar! Kurşun yağdırdı
Şişli'de korku dolu anlar! Kurşun yağdırdı Şişli'de aracıyla önünü kestiği kişiye kurşun yağdıran zanlı, önce kameralara sonra da polise yakalandı. Zanlı A.S çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.10.2021 Yaşam
İSKİ'den 8 ilçede su kesintisi açıklaması!
İSKİ'den 8 ilçede su kesintisi açıklaması! İSKİ, İstanbul'da pazar günü TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.)'ın Alibeyköy Trafo Merkezi'nde gerçekleştireceği çalışma sebebiyle 8 ilçede 8 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını açıkladı.
4.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Feriköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feriköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.