Feride Hilal Akın

Feride Hilal Akın

Son dakika Feride Hilal Akın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Feride Hilal Akın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Feride Hilal Akın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feride Hilal Akın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feride hilal akın gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 feride hilal akın haberi bulunmuştur. Tüm feride hilal akın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Feride Hilal Akın'ın değişimini gören inanamıyor!
Feride Hilal Akın'ın değişimini gören inanamıyor! YouTube'da şarkı söyleyerek tanınan Feride Hilal Akın, yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcı yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüştü.
6.08.2023 Magazin
Feride Hilal Akın sevgilisinden ayrıldı!
Feride Hilal Akın sevgilisinden ayrıldı! Feride Hilal Akın sevgilisinden ayrıldı. "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusuna, "Şu an hayatımda kimse yok. Baybars'la ayrıldık, bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum" cevabını verdi.
30.01.2021 Magazin
İlk kez el ele
İlk kez el ele Genç şarkıcı Feride Hilal Akın, Nişantaşı’nda spor hocası Baybars Tören’le ilk kez görüntülendi.
4.10.2020 Magazin
Taşlı maskesiyle poz verdi
Taşlı maskesiyle poz verdi Şarkıcı Feride Hilal Akın, corona virüsten korunmak için farklı bir maske tercih etti.
15.05.2020 Magazin
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar 2019 yazının dünya genelinde en çok dinlenen şarkısı Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun Señorita şarkısı olurken, Türkiye’de 2019 yazına Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” adlı şarkısı damga vurdu. Yaz boyunca Türkiye’de en çok dinlenen 20 şarkının ilk 10’u tamamen Türkçe şarkılardan oluştu, rap ise en çok dinlenen müzik türü olarak öne çıktı
28.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Sette depresyona girmiş
Sette depresyona girmiş Son olarak ‘Yeni Gelin’ dizisinde rol alan Feride Hilal Akın, Adana’daki çekimlerde düzeninin altüst olduğunu söyledi.
30.07.2019 Magazin
"Başaracağıma inanmadılar"
"Başaracağıma inanmadılar" Feride Hilal Akın, Radio Slow Time’da Senem Aydın’ın sunduğu ‘Akşamüstü Kahvesi’ programına konuk oldu.
15.07.2019 Magazin
Zirvenin adı: Bilir mi?
Zirvenin adı: Bilir mi? Enbe Orkestrası, internet fenomeni Feride Hilal Akın ile yaptıkları son single’ı ‘Bilir mi?’ ile yine zirveye çıktı.
15.05.2017 Magazin
'Bilir mi?' single'ı zirveye çıktı!
'Bilir mi?' single'ı zirveye çıktı! Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası, internet fenomeni Feride Hilal Akın ile yaptıkları 'Bilir mi?' single'ı ile zirveye çıktı.
15.05.2017 Kültür Sanat
Mehmet Akif Ersoy kimdir? Mehmet Akif Ersoy şiirleri...
Mehmet Akif Ersoy kimdir? Mehmet Akif Ersoy şiirleri... Mehmet Akif Ersoy'un bugün 81. ölüm yıldönümü... Değerli İstiklal Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif Ersoy bu özel günde anılıyor. İşte Mehmet Akif Ersoy'un merak edilen hayatı ve şiirlerini haberimizde derledik.
29.09.2021 Gündem
HDP'nin listesi kesinleşti!
HDP'nin listesi kesinleşti! HDP eş genel başkanlarından Selahattin Demirtaş, İstanbul 1. bölgeden, Figen Yüksekdağ ise Van'dan aday gösterildi.
29.09.2021 Gündem
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Feride Hilal Akın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feride hilal akın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.