Ferdinand

Ferdinand

Son dakika Ferdinand haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ferdinand ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ferdinand haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferdinand

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferdinand gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 ferdinand haberi bulunmuştur. Tüm ferdinand haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kafein Nedir, Ne İşe Yarar? Kafeinin Faydaları Ve Zararları Nelerdir?
Kafein Nedir, Ne İşe Yarar? Kafeinin Faydaları Ve Zararları Nelerdir? Kafein 63 çeşit bitkide yer alan uyarıcı bir maddedir. Yeterli miktarda tüketildiği zaman oldukça faydalıdır. Fakat kafein fazla tüketildiği zaman bası sorunlara yol açabilir. Kafeini bilerek ve haddini aşmadan tüketmek sağlığınız için önemlidir. 
30.01.2024 Gündem
Filipinler'de bombalı saldırı!
Filipinler'de bombalı saldırı!  Filipinler’deki Mindanao Devlet Üniversitesi’nin spor salonunda düzenlenen bir ayin sırasında gerçekleştirilen bombalı saldırıda, 4 kişi hayatını kaybetti.
3.12.2023 Dünya
Bayern Münih maçının hakemi Davide Massa Galatasaray'a hayran kaldı
Bayern Münih maçının hakemi Davide Massa Galatasaray'a hayran kaldı Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, Mauro Icardi'nin neredeyse ameliyat olacağını fakat Bayern Münih maçında iğneyle sahada olduğunu açıkladı.
26.10.2023 Galatasaray
Uyuşturucu baronunun 53 milyon liralık saatleri! Kritik operasyondan yeni görüntüler ve detaylar ortaya çıktı
Uyuşturucu baronunun 53 milyon liralık saatleri! Kritik operasyondan yeni görüntüler ve detaylar ortaya çıktı Hollandalı uyuşturucu baronunun 1 milyar liralık mal varlığına el konuldu. İstanbul merkezli 5 ilde yapılan operasyonda 100 milyon liralık ziynet eşyasına ele geçirilirken 23 kişi gözaltına alındı. İstanbul merkezli 5 ilde uyuşturucudan elde edilen paraları akladığı öne sürülen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyona ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Şüphelilerin adreslerinde ele geçirilen 2 saatin toplam değerinin 53 milyon 390 bin 478 lira olduğu ortaya çıkmıştı.
15.06.2023 Gündem
Baronun milyon dolarlık saati! 1 milyar liralık kara para operasyonu
Baronun milyon dolarlık saati! 1 milyar liralık kara para operasyonu Uluslararası uyuşturucu kartelinin izi sürüldü. Kartelin 1 milyar liralık uyuşturucudan elde edilen mal varlığına el konuldu. İstanbul merkezli 5 ilde yapılan operasyonda 100 milyon liralık ziynet eşyasına ele geçirilirken 23 kişi gözaltına alındı. Büyük operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
14.06.2023 Dünya
Filipinleri vurması beklenen Noru Tayfunu nedeniyle yaklaşık 8 bin 500 kişi tahliye edildi
Filipinleri vurması beklenen Noru Tayfunu nedeniyle yaklaşık 8 bin 500 kişi tahliye edildi Filipinleri vurması beklenen Noru Tayfunu nedeniyle alınan önlemler kapsamında yaklaşık 8 bin 500 kişi tahliye edilirken, yarın için eğitim öğretime ara verildi ve devlet dairelerinin çalışmaları askıya alındı.
25.09.2022 Dünya
Osmanlı padişahlarının resmedildiği 6 tablo, açık arttırmaya çıkartıldı
Osmanlı padişahlarının resmedildiği 6 tablo, açık arttırmaya çıkartıldı Müzayede evi Sotheby’s, aralarında Osmanlı padişahları ve Timur İmparatorluğu’nun kurucusu Timur’un bulunduğu 17. yüzyıl porteleri açık arttırmaya çıkartıldı. Müzayede evi, 20 Ocak’ta satılacak portrelerin Giovio Serisi’ndeki tablolara dayanarak yapıldığını belirtti.
13.01.2022 Dünya
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar'
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar' Manchester United'ın efsane futbolcularından Rio Ferdinand, Alex Ferguson, Gary Neville gibi isimler Avrupa Süper Ligi oluşumuna sert tepki gösterdiler.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Kanuni Sultan Süleyman'ın portresi rekor fiyata satıldı
Kanuni Sultan Süleyman'ın portresi rekor fiyata satıldı İngiltere'de müzayede evi Sotheby's'in yaptığı açık artırmada 16. yüzyıla ait, Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman'ın portresi, 350 bin sterline (4 milyon TL) satıldı.
31.03.2021 Gündem
Kanuni tablosunun şifreleri çözüldü! Ünlü tarihçiden çok konuşulacak açıklama
Kanuni tablosunun şifreleri çözüldü! Ünlü tarihçiden çok konuşulacak açıklama İngiltere'nin başkenti Londra'da, 31 Mart'ta İslam dünyası ve Hint eserleri müzayedesi düzenlenecek. O müzayedede Kanuni Sultan Süleyman'ın hiç görülmemiş bir yağlıboya portresi de satışa çıkarılacak... Ünlü sanat tarihçiler Doktor Julian Raby ve doktor Bora Keskiner eserin önemini CNN TÜRK'e değerlendirdi. Raby, “Bu portre, Sultan Süleyman’ın Avrupa’ya kendi imajını yansıtmaya çalıştığı bir dönemin ürünüdür” diyor.
25.03.2021 Gündem
Safiye Ali'nin 127. doğum günü Google'da! Safiye Ali kimdir?
Safiye Ali'nin 127. doğum günü Google'da! Safiye Ali kimdir? Safiye Ali'nin 127. doğum günü için illüstrasyon sanatçısı Hüseyin Sönmezay'ın resmettiği tasarım Google'da doodle oldu. Peki, Safiye Ali kimdir? İşte Türkiye'nin ilk kadın doktoru Safiye Ali'nin hayatı hakkında merak edilenler...
2.02.2021 Gündem
Yine gönülleri fethetti! Haluk Levent cinsel saldırı mağduru buzağıyı satın aldı
Yine gönülleri fethetti! Haluk Levent cinsel saldırı mağduru buzağıyı satın aldı Şarkıcı Haluk Levent, Antalya'da cinsel saldırıya uğrayan 2 aylık buzağıyı satın aldı. Buzağı ve annesi bundan böyle 2 sene önce kurban bayramında denize atlayan Boğa Ferdinand ile aynı çiftlikte yaşayacak.
16.12.2020 Magazin
Almanya'dan Türkiye'nin Otomobili'ne övgü
Almanya'dan Türkiye'nin Otomobili'ne övgü Alman basınının en önemli ekonomi gazetelerinden Handelsblatt'ta yer alan haberde, TOGG'un, elektrikli otomobil ekosistemi oluşturarak kendi "Tesla'sını" ürettiğine vurgu yapılarak, ülkenin ulusal ürün yelpazesine otomobilin de ekleneceği belirtildi.
18.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Estergon Kalesini kim fethetti? Estargon Kalesi’nin önemi nedir? Estergon Kalesi hikayesi…
Estergon Kalesini kim fethetti? Estargon Kalesi’nin önemi nedir? Estergon Kalesi hikayesi… Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Estergon Kalesi'nde bulunan restoranda gece saatlerinde elektrik kontağından çıkan yangından geriye sadece küller kaldı. bir kültür merkezidir. Keçirören'de bulunan merkez, 29 Mayıs 2005 tarihinde açılmış olup Macaristan'daki Estergon Kalesi'nin bir replikası olarak inşa edilmiştir. Estergon Kalesi hakkında merak edilenler...
7.10.2020 Gündem
Nikola Tesla kimdir, nereli? Nikola Tesla hayatı ve icatları!
Nikola Tesla kimdir, nereli? Nikola Tesla hayatı ve icatları! Nikola Tesla doğum günü nedeniyle sosyal medya trendleri arasına girince Nikola Tesla hayatı merak edilmeye başladı. Dünya bilim tarihini kökten değiştiren deneylere ve icatlara imza adan mucit Nikola Tesla kimdir, nereli? Nikola Tesla hayatı ve icatları…
10.07.2020 Gündem
Payitaht Abdülhamid 103. bölüm 2. fragmanı
Payitaht Abdülhamid 103. bölüm 2. fragmanı TRT1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölüm tanıtımını yayınladı. İşte tüm detaylar...
4.01.2020 Televizyon
'Jakuzi sahneye çıkıyor! Babylon’da bu hafta...
'Jakuzi sahneye çıkıyor! Babylon’da bu hafta... Babylon’da bu hafta; Synth-pop, new-wave, dark wave ve post-punk türlerindeki üretimleriyle yerli müzik sahnesinin önemli temsilcilerinden Jakuzi, Türkçe pop şarkılar eşiliğinde 90’lı yıllara geri döneceğiniz Hey Gidi Günler partisi ve millenium kuşağını zaman yolculuğuna çıkaran Y2K Millenium Party var.
25.12.2019 Kültür Sanat
İşte van Persie'nin yeni mesleği!
İşte van Persie'nin yeni mesleği! Robin van Persie futbolu bırakmasına karşın bir transfere daha imza attı, İngiliz kanalı BT Sport’un yeni yorumcusu oldu.
26.07.2019 Futbol
Bekarlığa böyle veda etti
Bekarlığa böyle veda etti Evliliğe hazırlanan genç oyuncu dillere destan bir bekarlığa veda partisi düzenledi.
30.06.2019 Magazin
Baba Zula, Franz Ferdinand öncesinde sahne alıyor!
Baba Zula, Franz Ferdinand öncesinde sahne alıyor! Geleneksel doğu kökenli enstrümanların kullanımını elektronik öğelerle birleştirerek bambaşka ufuklar aralayan Baba Zula, her zamankinden çok daha deneysel 3 şarkıdan oluşan Kızıl Gözlüm EP'sini tüm dünyada yayınladı. Grup, aynı zamanda 19 Haziran'da Zorlu PSM'de gerçekleşecek Franz Ferdinand konserinin de açılış grubu olarak sahneye çıkacak.
27.05.2019 Kültür Sanat
Ronaldo, Bugatti La Voiture Noire'ı satın alıyor!
Ronaldo, Bugatti La Voiture Noire'ı satın alıyor! Dünyanın en önemli spor araba üreticilerinden olan Bugatti, sadece 1 adet üreteceği aracı kime satacağını açıkladı. 16.5 milyon dolar değerindeki La Voiture Noire model otomobili ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo garajına koyacak.
2.05.2019 Otomobil
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası ABD Başkanı Donald Trump'ın eski kampanya direktörü Paul Manafort, banka hesaplarında ve vergide usülsüzlük yapmaktan 47 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2019 Dünya
Dünyaca ünlü sanatçının oğlu Antalya'da ölü bulundu
Dünyaca ünlü sanatçının oğlu Antalya'da ölü bulundu AVUSTURYALI ünlü sanatçı Peter Alexander'ın oğlu Michael Neumayer (59), Antalya'nın Serik ilçesinde oturduğu evde ölü bulundu.
15.01.2019 Dünya
Hollanda'dan çifte pasaportlu 15 kişiye vatandaşlık iptali
Hollanda'dan çifte pasaportlu 15 kişiye vatandaşlık iptali Hollanda, "terör suçlarından mahkûm edilen veya terör örgütlerine katılmak için yurtdışına giden" 15 cihatçının vatandaşlığını iptal etti.
9.01.2019 Dünya
Şifresi çözüldü! Hürrem'in ayak oyunu...
Şifresi çözüldü! Hürrem'in ayak oyunu... İstanbul'un fethiyle başlayan Yeni Çağ boyunca İstanbul'da görev yapan Hırvat Antun Vrancic'in yazdığı mektuplar, şifreleri kırılarak kitap haline getirildi.
17.11.2018 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ferdinand ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferdinand haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.