Ferda Anıl Yarkın

Ferda Anıl Yarkın

Son dakika Ferda Anıl Yarkın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ferda Anıl Yarkın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ferda Anıl Yarkın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferda Anıl Yarkın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferda anıl yarkın gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 ferda anıl yarkın haberi bulunmuştur. Tüm ferda anıl yarkın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. 90’ların unutulmaz isimlerinin sahneye çıktığı gecede Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.
31.10.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 50. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 50. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "90'lardan Günümüze" konsepti yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Yonca Evcimik, Yeşim Salkım, Metin Özülkü ve Ferda Anıl Yarkın oluyor.
26.05.2022 Televizyon
Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli, eşi kim? Ferda Anıl Yarkın şarkıları ve biyografisi…
Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli, eşi kim? Ferda Anıl Yarkın şarkıları ve biyografisi… Pop müziğin efsane isimleri bu hafta İbo Show’da seyirciyi 90’lı yıllara götürecek. Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen programı İbo Show bu hafta seyirciye eğlenceli, nostaji dolu saatler yaşatacak. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği programda bu hafta Ferda Anıl Yarkın da olacak. Peki, Ferda Anıl Yarkın kimdir, kaç yaşında? Ferda Anıl Yarkın aslen nerelidir?
13.02.2021 Gündem
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
Türkiye TRT'de bayramlaşacak!
Türkiye TRT'de bayramlaşacak! TRT 1’de canlı yapılacak Bayram Özel programları ile bayram dopdolu geçecek.
23.05.2020 Televizyon
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Sahnenin çılgınları
Sahnenin çılgınları Müzik kariyerlerini uzun yıllardır istikrarlı bir şekilde başarıyla sürdüren Yeşim Salkım, Eda-Metin Özülkü ve Ferda Anıl Yarkın ‘Çılgınlar Kulübü’ için bir araya geldi.
25.09.2018 Magazin
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Bize gençliğimizi yaşattınız
Bize gençliğimizi yaşattınız Mehmet ve Selda Topal çiftinin düzenlediği ‘Huzurevi Buluşmaları’ iftarı önceki gün gerçekleşti. İftara davetli olan konuklar “Gençliğimizi yaşattınız bize” dedi
22.05.2018 Magazin
Bursa'da 90'lar fırtınası esti!
Bursa'da 90'lar fırtınası esti! 16. yılını kutlayan Bursa'daki bir AVM, gerçekleştirdiği etkinlikler ve unutulmaz organizasyonlarla alışverişi keyifli bir hale getirmeye devam ediyor.
12.02.2018 Kültür Sanat
Ankara'da 90'lar fırtınası esecek!
Ankara'da 90'lar fırtınası esecek! AnkaMall AVM, her çarşamba ziyaretçilerine nostalji keyfi yaşatacak. Şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran Demet Sağıroğlu, Eda-Metin Özülkü, Ege, Gökhan Kırdar ve Ferda Anıl Yarkın, Nostalji Konserleri'nde sahneye çıkacak.
4.01.2018 Kültür Sanat
Ataşehir'de best of 90's konseri!
Ataşehir'de best of 90's konseri! Şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran Eda-Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Ferda Anıl Yarkın, Sibel Alaş ve Tayfun Duygulu, önceki gün Ataşehir Palladium'da muhteşem bir konser verdi.
24.10.2017 Kültür Sanat
Ajda Pekkan'a şok sözler!
Ajda Pekkan'a şok sözler! Bodrum’da Ferda Anıl Yarkın ve Metin-Eda Özülkü ile birlikte sahne alan Yeşim Salkım, sanatçı dostunu överken pot kırdı.
28.08.2017 Magazin
Yaşar'ın sahnesinde evlenme teklifi
Yaşar'ın sahnesinde evlenme teklifi Pendik'te hayranlarıyla buluşan Yaşar'ın sahnesinde evlenme teklifi sürprizi yaşandı.
1.08.2017 Magazin
Dansın şampiyonları
Dansın şampiyonları Geçtiğimiz yıl içinde tam yedi kupa birden kazanarak adeta dansın şampiyonları unvanını alan Levent Köksal Dans Okulları öğrencileri, sezonu Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’ndeki yılsonu etkinliği ile noktaladılar...
20.06.2016 Magazin
Deniz Seki kimdir?
Deniz Seki kimdir? Pop sanatçısı Deniz Seki son dönemlerde adı skandallarla anılıyor. Şu anda hapishanede bulunan Deniz Seki kimdir? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Deniz Seki hakkında bilinmeyenler...
29.09.2021 Gündem
Zeki Müren krizi
Zeki Müren krizi SİBEL Can 25 Mart’ta çıkacak ‘İşte Biziz Zeki Müren’ albümünde sanatçının ‘Manolyam’ şarkısını seslendirecekti...
7.03.2016 Magazin
26 Aralık'ta Neşe Karaböcek'le Zorlu'da Gazino Gecesi
26 Aralık'ta Neşe Karaböcek'le Zorlu'da Gazino Gecesi Zorlu Center, 26-27 Aralık tarihlerinde Türk Sanat ve Türk Pop müziğinin unutulmaz seslerini ve şarkılarını ziyaretçileriyle buluşturacak...
25.12.2015 Kültür Sanat
90'ların ünlü ismi geri dönüyor!
90'ların ünlü ismi geri dönüyor! Sözleri Ferda Anıl Yarkın'la Aşkın Tuna'ya, bestesi Ferda Anıl Yarkın' a ait olan 90'lı yılların en hit slowu 2015 yılında karşımıza dans ve club şarkısı olarak çıkıyor...
9.10.2015 Magazin
90’ların yıldızları orkestra kurdu
90’ların yıldızları orkestra kurdu 90’lı yılların pop müziğine damga vurmuş isimler aynı çatı altında buluştu...
25.08.2014 Magazin
İşte yeni şarkısı!
İşte yeni şarkısı! Ünlü şarkıcı bu şarkısını ilk kez Kral Tv Video Müzik Ödülleri'nde seslendirdi...
1.05.2012 Magazin
"Yaralı Kanarya" twitter'da
"Yaralı Kanarya" twitter'da İşte maçtan sonra görüşlerini sosyal paylaşım sitesi twitter'da paylaşan ünlü isimleden inciler
18.05.2010 Magazin
Erdoğan'ı ağlatan şiir
Erdoğan'ı ağlatan şiir Televizyonda gözyaşlarını tutamayarak ağladı
29.09.2021 Gündem
10 yaşından önce bilgisayar oyunu oynatmayın!
10 yaşından önce bilgisayar oyunu oynatmayın! Çocuğunuzu sigaradan, uyuşturucudan, alkolden korudunuz... Peki ya bilgisayar oyunlarından?
16.01.2009 Arşiv
Tanıştıktan 15 gün sonra evlendiler
Tanıştıktan 15 gün sonra evlendiler Ünlü tenor Hakan Aysev, önceki akşam Ortaköy Patika’da sosyetik güzel Pelin Doğan’la hayatını birleştirdi
10.03.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ferda Anıl Yarkın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferda anıl yarkın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.