Fenerbahçe-Doğuş

Fenerbahçe-Doğuş

Son dakika Fenerbahçe-Doğuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fenerbahçe-Doğuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fenerbahçe-Doğuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerbahçe-Doğuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenerbahçe-doğuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 599 fenerbahçe-doğuş haberi bulunmuştur. Tüm fenerbahçe-doğuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 25. yıl tebriği
Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 25. yıl tebriği Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi'nin 198 numaralı Ağustos 2019 sayısında kulüpteki son durum ve transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Koç ayrıca "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kulübümüze üyeliğinin 25. yılını doldurarak Yüksek Divan Kurulu üyeliği hakkını kazanıyor. Kendisini tebrik ediyor, nice 25 yıllar diliyoruz." şeklinde bir mesaj paylaştı.
8.08.2019 Futbol
Fenerbahçe Beko - Buducnost VOLI: 76-67
Fenerbahçe Beko - Buducnost VOLI: 76-67 THY Avrupa Ligi 27. hafta maçında lider Fenerbahçe Beko, Karadağ temsilcisi Buducnost VOLI'yi sahasında 76-67 mağlup etti.
19.03.2019 Fenerbahçe
Tahincioğlu All-Star 2019’un oylaması başladı
Tahincioğlu All-Star 2019’un oylaması başladı Basketbolseverlere büyük heyecan yaşatan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin dev organizasyonu Tahincioğlu All-Star 2019 için oylamalar başladı.
24.12.2018 TBL
Ali Koç: Camiaya Sesleniş'te tüm konuları konuşacağız
Ali Koç: Camiaya Sesleniş'te tüm konuları konuşacağız Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün resmi dergisinde açıklamalarda bulundu. Taraftarların en çok merak ettiği konu olan Ersun Yanal hakkında yapılacak değerlendirme beklenirken, Başkan Koç, futbol takımındaki tüm konuları Aralık ayında yapılacak Camiaya Sesleniş programında konuşacağını söyledi.
6.12.2018 Fenerbahçe
Ali Koç'tan transfer değerlendirmesi
Ali Koç'tan transfer değerlendirmesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Fenerbahçe Dergisi'nin Eylül sayısı için kaleme aldığı yazı yayımlandı.
1.09.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Yeni adresi...
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Yeni adresi... Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Doğuş forması giyen James Nunnally, Minnesota Timberwolves ile anlaştı.
8.08.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe Doğuş Grubu'yla anlaşmanın sona erdiğini açıkladı!
Fenerbahçe Doğuş Grubu'yla anlaşmanın sona erdiğini açıkladı! Fenerbahçe Kulübü, Erkek Basketbol Takımı için Doğuş Grubu'yla yapılan sponsorluk anlaşmasının sona erdiğini açıkladı.
10.07.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı!
Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Doğuş’tan yapılan resmi açıklamada Jason Thompson ile yolların ayrıldığı duyuruldu.
10.07.2018 Fenerbahçe
Euroleague'de ilk hafta programı belli oldu!
Euroleague'de ilk hafta programı belli oldu! Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2018-2019 sezonunun ilk hafta maçlarının programı belli oldu.
9.07.2018 Basketbol
Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da
Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da Fenerbahçe Doğuş'un anlaşmaya vardığı Avrupa basketbolunun en önemli uzun oyuncularından biri olarak kabul edilen ve son olarak NBA'de San Antonio Spurs forması giyen Fransız pivot Joffrey Lauvergne, İstanbul'a geldi.
4.07.2018 TBL
Yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye transferini açıkladı!
Yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye transferini açıkladı! Joffrey Lauvergne, gelecek sezon Fenerbahçe'de oynayacağını açıkladı. Kısa bir süre sonra Sarı-lacivertliler de transferi resmen duyurdu.
4.07.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Wanamaker'a veda mesajı
Fenerbahçe'den Wanamaker'a veda mesajı Fenerbahçe, kariyerini NBA ekibi Boston Celtics'te sürdürme kararı alan Brad Wanamaker için veda mesajı yayınladı.
3.07.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ayrılık! İmzayı attı...
Fenerbahçe'de ayrılık! İmzayı attı... Fenerbahçe Doğuş'ta sezonu noktalayan Brad Wanamaker, NBA ekiplerinden Boston Celtics'e imza attı.
3.07.2018 Fenerbahçe
Obradovic: Hedefimiz her zaman daha iyisi
Obradovic: Hedefimiz her zaman daha iyisi Fenerbahçe Doğuş'un başarılı başantrenörü Zeljko Obradovic, "Takımımın oynadığı basketbol beni bu sezon çok mutlu etti" dedi.
30.06.2018 Fenerbahçe
Erkan Veyseloğlu'ndan özeleştiri
Erkan Veyseloğlu'ndan özeleştiri Beşiktaş Sompo Japan oyuncusu Erkan Veyseloğlu, geçtiğimiz sezonla ilgili, "Bireysel performans anlamında iyi bir sezon geçirmediğimi düşünmüyorum" dedi.
27.06.2018 Beşiktaş
Brad Wanamaker Boston Celtics'te
Brad Wanamaker Boston Celtics'te Fenerbahçe Doğuş'un Amerikalı yıldızı Brad Wanamaker, NBA'de bu sezon Doğu Konferansı'nda final oynamayı başaran Boston Celtics ile anlaştı.
25.06.2018 TBL
Fenerbahçe bombayı patlatıyor!
Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Fenerbahçe Doğuş'ta kısa transferi için önemli bir iddia ortaya atıldı.
23.06.2018 Fenerbahçe
ABD'li forvet imzayı atıyor!
ABD'li forvet imzayı atıyor! Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz sezon Yunanistan ekibi Panathinaikos forması giyen Chris Singleton'ı bitirmek üzere...
18.06.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe Doğuş'un sezon karnesi!
Fenerbahçe Doğuş'un sezon karnesi! Fenerbahçe Doğuş, yoğun bir sezonu şampiyonluk unvanını koruyarak bitirdi.
14.06.2018 Fenerbahçe
Obradovic'ten Aziz Yıldırım'a teşekkür
Obradovic'ten Aziz Yıldırım'a teşekkür Fenerbahçe Doğuş başantrenörü Zeljko Obradovic şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.
13.06.2018 TBL
Erdoğan'dan Fenerbahçe Başkanı Koç'a kutlama
Erdoğan'dan Fenerbahçe Başkanı Koç'a kutlama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı'nın şampiyon olması dolayısıyla Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'a tebrik telgrafı gönderdi.
13.06.2018 Fenerbahçe
Ali Koç'tan kupa töreninde jest
Ali Koç'tan kupa töreninde jest Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde üst üste 3 toplamda ise 9. şampiyonluğuna ulaştı.
13.06.2018 TBL
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Doğuş!
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Doğuş! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi beşinci maçında Fenerbahçe Doğuş kendi sahasında TOFAŞ'ı 94-64 mağlup ederek seride durumu 4-1'e getirdi ve üst üste 3'üncü toplamda ise 9'uncu kez şampiyon oldu.
13.06.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım şampiyonluk maçına gelecek mi?
Aziz Yıldırım şampiyonluk maçına gelecek mi? Fenerbahçe Doğuş'un bu akşam oynayacağı şampiyonluk maçı öncesi koç Obradovic'in maça davet ettiği Aziz Yıldırım'ın salona gelip gelmeyeceği merak konusu...
13.06.2018 Fenerbahçe
Obradovic'ten Ali Koç sözleri
Obradovic'ten Ali Koç sözleri Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, güzel bir maçı geride bıraktıklarını ifade etti.
11.06.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe-Doğuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenerbahçe-doğuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.