Fenerbahçe Basketbol Takımı

Fenerbahçe Basketbol Takımı

Son dakika fenerbahçe basketbol takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fenerbahçe basketbol takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fenerbahçe basketbol takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Basketbol Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenerbahçe basketbol takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.141 fenerbahçe basketbol takımı haberi bulunmuştur. Tüm fenerbahçe basketbol takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı efsane sporcu Can Bartu'nun hayatı
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı efsane sporcu Can Bartu'nun hayatı Fenerbahçe ve Türk sporunun efsane ismi Can Bartu, ölüm yıl dönümünde anılıyor. Can Bartu, Türkiye'de hem futbol hem de basketbolda milli formayı giyen ilk ve tek isimdi. Peki, Can Bartu kimdir? Can Bartu ne zaman öldü? İşte Can Bartu'nun hayatı ve kariyerinin dönüm noktaları...
11.04.2021 Gündem
Zeljko Obradovic EuroLeague geri dönüyor
Zeljko Obradovic EuroLeague geri dönüyor Rus basınında yer alan haberlere göre; başarılı antrenör Zeljko Obradovic CSKA Moskova ile kısa süre içerisinde masaya oturacak.
6.04.2021 THY Euroleague
Fenerbahçe Beko'da Kostas Sloukas ile yollar ayrılıyor
Fenerbahçe Beko'da Kostas Sloukas ile yollar ayrılıyor Basketbol takımının başına Igos Kokoskov'u getiren Fenerbahçe, basketbol takımı için transferleri de arka arkaya açıkladı. Yeni sezonun kadrosunu kuran sarı lacivertli takımda sıra ayrılacak isimlere geldi. Yunan oyuncu Kostas Sloukas ise fesih görüşmeleri başladı.
18.07.2020 Fenerbahçe
Ali Koç'tan basketbol takımına destek
Ali Koç'tan basketbol takımına destek Başkan Ali Koç, Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın Olimpia Milan ile oynadığı Euroleague maçını tribünden takip etti.
13.12.2018 TBL
Fenerbahçe yeni sponsorunu açıkladı!
Fenerbahçe yeni sponsorunu açıkladı! Fenerbahçe, erkek basketbol takımı sponsorluğu konusunda BEKO ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.
13.12.2018 Basketbol
Melih Mahmutoğlu'ndan Koray Şener'in ailesine taziye ziyareti!
Melih Mahmutoğlu'ndan Koray Şener'in ailesine taziye ziyareti! Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın kaptanı Melih Mahmutoğlu, Galatasaray derbisi öncesi kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden taraftar Koray Şener'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
6.11.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni transferinden Karius'a küfür!
Fenerbahçe'nin yeni transferinden Karius'a küfür! Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın yeni oyun kurucusu Erick Green'in Beşiktaş forması giyen Alman kaleci Loris Karius'a sosyal medya hesabından küfür etmesi dikkatleri çekti.
25.10.2018 Fenerbahçe
Sinan Güler: En tepede yer almak için çaba göstereceğiz
Sinan Güler: En tepede yer almak için çaba göstereceğiz Tecrübeli basketbolcu Sinan Güler, "Sistemimiz oturmuş durumda. Bu uzun maratonda nasıl en tepede yer alabiliriz diye çaba göstermeye çalışacağız" dedi.
2.10.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe Basketbol Takımı sezonu açtı
Fenerbahçe Basketbol Takımı sezonu açtı Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde Metro Enerji Salonu'nda yaptığı antrenmanla başladı.
3.09.2018 Fenerbahçe
Datome: İlk Obradovic gider!
Datome: İlk Obradovic gider! Fenerbahçe basketbol takımının İtalyan yıldızı Gigi Datome, ülkesinde Sarı-Lacivertli takım ve Türkiye hakkında açıklamalarda bulundu.
2.08.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın yeni sezon programı açıklandı
Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın yeni sezon programı açıklandı Geçtiğimiz sezonu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ni şampiyon, THY Avrupa Ligi'ni ise ikinci tamamlayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın 2018-2019 sezonu hazırlık programı netleşmeye başladı.
19.07.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de şok! Sponsorluk sona eriyor...
Fenerbahçe'de şok! Sponsorluk sona eriyor... Doğuş Grubu'nun, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın sponsporluğundan çekileceği iddia edildi.
10.04.2018 Fenerbahçe
Bogdanovic Fenerbahçe'nin teklifini reddetti!
Bogdanovic Fenerbahçe'nin teklifini reddetti! Fenerbahçe'de NBA'e gitmeye hazırlanan Bogdan Bogdanovic'i takımda tutmak için Başkan Aziz Yıldırım'ın yönetime tam yetki verdiği ancak Sırp oyuncunun hayallerini gerçekleştirmek üzere bu teklifi reddettiği ortaya çıktı.
29.06.2017 Fenerbahçe
Ekpe Udoh "Cumhurbaşkanı'nın gözünde o tutkuyu..."
Ekpe Udoh "Cumhurbaşkanı'nın gözünde o tutkuyu..." Euroleauge Şampiyonu Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ekpe Udoh dün takımca gerçekleştirilen Ankara gezisi hakkındaki izlenimlerini kendi blog sayfasına yazdı.
31.05.2017 Fenerbahçe
Kadıköy'de skandal görüntü!
Kadıköy'de skandal görüntü! Sarı-Lacivertliler’e, Trabzonspor maçında bile Kadıköy’de tam destek verilmedi.
28.05.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe taraftarından Advocaat'a "Obradovicli sitem"
Fenerbahçe taraftarından Advocaat'a "Obradovicli sitem" Advocaat'ın Kadıköy'deki son maçında sarı-lacivertli taraftarlar Hollandalı hocayı "Obradovic...Obradovic" tezahüratı ile uğurladı.
27.05.2017 Fenerbahçe
Nuri Şahin: "İnsan 9 kere Euroleague'i nasıl kazanır?"
Nuri Şahin: "İnsan 9 kere Euroleague'i nasıl kazanır?" Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcumuz Nuri Şahin, beIN SPORTS'ta yayınlanan Final programına bağlandı ve açıklamalar yaptı.
23.05.2017 Almanya
Mustafa Demir'den esprili tweet!
Mustafa Demir'den esprili tweet! Fenerbahçe’nin tarihi zaferi sonrası Mustafa Demir’den esprili tweet
22.05.2017 Fenerbahçe
Başbakan Yıldırım'dan Fenerbahçe'ye kutlama
Başbakan Yıldırım'dan Fenerbahçe'ye kutlama BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi Şampiyonu olması nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı tebrik etti.
21.05.2017 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe'ye kutlama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe'ye kutlama CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi Şampiyonu olması nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı tebrik etti.
21.05.2017 Fenerbahçe
Abdullah Avcı ile Dick Advocaat tartıştı
Abdullah Avcı ile Dick Advocaat tartıştı Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası yarı ilk ayağında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçta oyun olarak rakiplerine üstünlük kurduklarını ancak maçın berabere bittiğini söyledi.
26.04.2017 Fenerbahçe
Obradovic: 'Çok güzel savunma yaptık'
Obradovic: 'Çok güzel savunma yaptık' Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic: "Üçüncü çeyrekte maçı değiştirecek çok güzel savunma yaptık"
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçeli oyuncudan alkışlanacak hareket
Fenerbahçeli oyuncudan alkışlanacak hareket Bu yıl ‘Parkenin Sihirbazları Türkiye için Omuz Omuza’ parolasıyla 15 Ocak günü Ülker Sports Arena’da düzenlenen Spor Toto All-Star 2017’nin 3 yarışmasını Melih Mahmutoğlu kazandı ve anlamlı bir harekete de imza attı.
15.01.2017 TBL
Fenerbahçe, Famila Schio'yu konuk edecek
Fenerbahçe, Famila Schio'yu konuk edecek Fenerbahçe Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 8. hafta maçında yarın İtalyan ekibi Famila Schio'yu ağırlayacak.
10.01.2017 Fenerbahçe
Bobby Dixon'ın alışveriş turu!
Bobby Dixon'ın alışveriş turu! Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın yıldızı Bobby Dixon, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
7.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe Basketbol Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenerbahçe basketbol takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.