Fatmagül

Fatmagül

Son dakika fatmagül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatmagül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatmagül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatmagül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatmagül gelişmeleri de dahil olmak üzere 463 fatmagül haberi bulunmuştur. Tüm fatmagül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ailesi Civan Canova'nın vasiyetini yerine getirdi
Ailesi Civan Canova'nın vasiyetini yerine getirdi 20 Ağustos 2022 tarihinde hayatını kaybeden Oyuncu Civan Canova’nın vasiyeti ailesi tarafından yerine getirildi. Sergisi 'Damlalar'ı tamamlayamayan sanatçının kazandığı gelir LÖSEV’e bağışlandı.
20.10.2023 Magazin
Esra Dermancıoğlu 19 yaşındaki halini paylaştı! 35 yıl önceki Esra çok beğenildi
Esra Dermancıoğlu 19 yaşındaki halini paylaştı! 35 yıl önceki Esra çok beğenildi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde canlandırdığı 'Mukaddes Yenge' karakteri ile çıkış yakalayan Esra Dermancıoğlu, yıllar önce çekilen fotoğraflarını yayınladı.
17.10.2023 Magazin
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı!
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı! 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi ile çıkış yakalayan ardından 'Muhteşem Yüzyıl', 'Yüksek Sosyete', 'Diriliş: Ertuğrul' ve 'Doğduğun En Kaderindir' gibi projelerde rol alan Engin Öztürk, Çeşme tatilinden sonra İstanbul'a döndü. Oyuncu yeni aracıyla Nişantaşı turu attı.
16.09.2023 Magazin
Esra Dermancıoğlu 'ben uyandım' notuyla paylaştı!
Esra Dermancıoğlu 'ben uyandım' notuyla paylaştı! 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde canlandırdığı ‘Mukaddes Yenge’ rolüyle ünlenen daha sonra farklı projelerde yer alan Esra Dermancıoğlu sosyal medya sayfasından takipçileriyle sık sık etkileşim kuruyor. Dermancıoğlu, son olarak pijamalı ev haliyle takipçilerinin karşısına çıktı.
23.06.2023 Magazin
Fırat Çelik'in panik gecesi! Gizemli kız arkadaşıyla gecelerde
Fırat Çelik'in panik gecesi! Gizemli kız arkadaşıyla gecelerde 'Fatmagül’ün Suçu Ne?', 'Gönül İşleri' ve '20 Dakika' gibi yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran Fırat Çelik, geçtiğimiz gece gizemli kız arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncunun kız arkadaşı görüntü vermemek için yüzünü gizledi.
27.05.2023 Magazin
Engin Öztürk'ün çapkınlık turu! Sabaha karşı görüntülendi
Engin Öztürk'ün çapkınlık turu! Sabaha karşı görüntülendi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde 'Selim Yaşaran' rolüyle adını geniş kitlelere duyuran, son olarak 'Özgür' karakterine hayat verdiği 'Sıfırıncı Gün' dizisi erken final yapan Engin Öztürk, önceki gece sabaha karşı iki güzelle Ulus'ta çapkınlık turundaydı.
25.03.2023 Magazin
Bülent Seyran o haberlere tepki gösterdi: Niye sevgilimin elini tutmayayım?
Bülent Seyran o haberlere tepki gösterdi: Niye sevgilimin elini tutmayayım? Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle adını duyurmayı başaran Bülent Seyran, önceki gün sevgilisi İpek Banu ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yeni projesi için bıyık bıraktığını açıklayan oyuncu, daha önce hakkında çıkan "Sevgilisine elini tutturmadı" haberlerine tepki gösterdi.
27.01.2023 Magazin
Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Annesi Dilek Parlar'ın hastalığı ne? Dilek Parlar neden öldü?
Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Annesi Dilek Parlar'ın hastalığı ne? Dilek Parlar neden öldü? Genç oyuncu Berat Efe Parlar'ın annesi Dilek Parlar hayatını kaybetti. Acı haber sonrası oyuncunun da hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Berat Efe Parlar nereli?
24.01.2023 Televizyon
Fatmagül Fakı'dan duygusal paylaşım: En muhteşem yılbaşı girişimiz
Fatmagül Fakı'dan duygusal paylaşım: En muhteşem yılbaşı girişimiz Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Fatmagül Fakı geçtiğimiz günlerde anne olmuştu. Oğlu Kaan'a kavuşma anına ait özel görüntüleri paylaşan Fakı, duygularını dile getirdi.
30.12.2022 Magazin
Kaan Taşaner'den 'üçüncü kişi' açıklaması! Sevgilisi Seray Dura ile sokak ortasında tartışmıştı
Kaan Taşaner'den 'üçüncü kişi' açıklaması! Sevgilisi Seray Dura ile sokak ortasında tartışmıştı Kanal D'de 2010-2012 yılları arasında yayınlanan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle yıldızı parlayan Kaan Taşaner (43) ile yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu kendisinden 17 yaş küçük olan Seray Dura'nın, sokakta tartışırken çekilen fotoğrafları çok konuşulmuştu. Önceki gün birlikte görüntülenen çift, kavganın nedeniyle ilgili açıklamalarda bulundu.
24.12.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu: Senaryom çalındı bu bana çok dokundu
Esra Dermancıoğlu: Senaryom çalındı bu bana çok dokundu Oyuncu Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz günlerde "Tükenmişlik sendromu yaşıyorum" paylaşımıyla gündem olmuştu. Önceki gün bir AVM'de görüntülenen ünlü oyuncu, muhabirlerin yaşadığı sorunları sorması üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.12.2022 Magazin
Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak?
Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak? 'Çiçek Taksi', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Paramparça', 'Karadayı' 'Atiye' ve en son 'Üç Kuruş'ta evlerimize konuk olan Civan Canova’nın cenaze töreni belli oldu. Peki, Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak?
22.08.2022 Magazin
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Survivor Fatmagül Fakı'dan müjde! Sosyal medyadan duyurdu...
Survivor Fatmagül Fakı'dan müjde! Sosyal medyadan duyurdu... 'Survivor 2013' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Fatmagül Fakı, 2019 yılında Kerem Lafçı ile dünyaevine girmişti. Adriana Lima'ya benzerliğiyle dikkat çeken Fatmagül Fakı, sosyal medya hesabından takipçilerine müjdeli haberi duyurdu. Yaklaşık 200 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından hamile olduğunu açıkladı.
10.07.2022 Magazin
Seda Güven ikinci kez anne oluyor!
Seda Güven ikinci kez anne oluyor! Oyuncu Seda Güven, 2019 yılında Ali Güzel ile nikah masasına oturmuş, Aralık 2020'de de oğlu Yiğit Ali'yi kucağına almıştı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan ve son olarak oğluyla verdiği pozları paylaşan Güven, güzel haberi Instagram'dan duyurdu.
3.04.2022 Magazin
Çanakkale'nin hasretzede validelerinden yürek sızlatan satırlar...
Çanakkale'nin hasretzede validelerinden yürek sızlatan satırlar... Çanakkale’yi geçilmez yapan binlerce kahramanın ya şehit ya da esir haberi ulaştı ailelerine. Kiminden ise tek bir haber alınamadı. Geride bıraktıkları gözü yaşlı anneler, Resimli Ay Dergisi’nin açtığı Hasret Kavuşturan Sayfası’na yazdıkları mektuplarla, evlatlarını yıllarca aradı. İşte kendilerine ‘hasretzede’ diyen o validelerin mektuplarından yürek sızlatan satırlar...
18.03.2022 Gündem
Esra Dermancıoğlu: Kariyerimde bulunduğum yere böyle gelmişimdir!
Esra Dermancıoğlu: Kariyerimde bulunduğum yere böyle gelmişimdir! ‘Fatmagül'ün Suçu Ne?' isimli dizide hayat verdiği 'Mukaddes’ rolüyle akıllara kazınan, daha sonra birçok başarılı yapımda yer alan Esra Dermancıoğlu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi.
17.02.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Engin Akyürek'ten kötü haber!
Ünlü oyuncu Engin Akyürek'ten kötü haber! 'Kaçış' adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu Engin Akyürek'ten kötü haber geldi. Başarılı isim koronavirüse yakalandı.
29.01.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu ev halini paylaştı! Makyajsız hali...
Esra Dermancıoğlu ev halini paylaştı! Makyajsız hali... ‘Fatmagül'ün Suçu Ne?' isimli dizide hayat verdiği 'Mukaddes’ rolüyle akıllara kazınan, daha sonra birçok başarılı yapımda yer alan Esra Dermancıoğlu, makyajsız ev halini paylaştı.
13.01.2022 Magazin
Seda Güven: Sevgili sevgilim iyi ki doğdun
Seda Güven: Sevgili sevgilim iyi ki doğdun Seda Güven, eşi Ali Güzel'in doğum gününü sosyal medyadan da kutladı. Ünlü oyuncu, Güzel'e, "Sevgili sevgilim iyi ki doğdun. Çok be!" ifadeleriyle seslendi.
25.12.2021 Magazin
Adriana Lima'ya benzerliğiyle olay olmuştu! Fatmagül Fakı şimdi ne yapıyor?
Adriana Lima'ya benzerliğiyle olay olmuştu! Fatmagül Fakı şimdi ne yapıyor? Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran Fatmagül Fakı, dünyaca ünlü model Adriana Lima'ya benzerliği ile bir dönem oldukça konuşulmuştu. Survivor sonrasında da gündeme gelen Fatmagül Fakı'nın son hali görenleri şaşırttı.
19.12.2021 Magazin
Metro saldırganı Emrah Yılmaz ile Cumhuriyet Savcısı Fatmagül Yörük arasındaki geçmişte yaşanan olay ilk kez ortaya çıktı
Metro saldırganı Emrah Yılmaz ile Cumhuriyet Savcısı Fatmagül Yörük arasındaki geçmişte yaşanan olay ilk kez ortaya çıktı İstanbul'daki Kadıköy metrosunda geçtiğimiz ay dehşet dolu anlar yaşandı. Emrah Yılmaz isimli zorba, belinden çıkardığı bıçakla genç bir kadına saldırıp hakaretler yağdırdı. Zanlı kısa sürede yakalanıp tutuklandı. Savcı Fatmagül Yörük'ün, Yılmaz'ı 'eylemi o anda trende bulunan yolcuların hatta tüm kadınların özgürce yaşama, sokakta bulunma ve hayatlarına devam etme haklarına saldırıdır" diyerek tutuklamaya sevk ettiği anlaşıldı.
5.12.2021 Yaşam
Metroda dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz'ın babası ilk kez konuştu: 'Vicdan azabından ben de gidecektim'
Metroda dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz'ın babası ilk kez konuştu: 'Vicdan azabından ben de gidecektim' Kadıköy-Tavşantepe metrosunda bir kadını elinde bıçakla tehdit eden şüpheli Emrah Yılmaz'ın babası Ziya Yılmaz, oğlunun madde bağımlısı olduğunu, krize girdiği zaman kendilerine de saldırdığını ve tehdit ettiğini, bu nedenle savcılığa 12 dilekçe sunduğunu söyledi. Oğlu hakkında açılan 23 davanın 12'sini kendisinin açtığını belirten baba Yılmaz, “Ya birine zarar verseydi, ben razı mıyım? Vicdan azabından ben de gidecektim” dedi.
28.11.2021 Gündem
Metrodaki saldırı sonrası tartışma yaratmıştı! X-Raylarla ilgili gerçek ortaya çıktı
Metrodaki saldırı sonrası tartışma yaratmıştı! X-Raylarla ilgili gerçek ortaya çıktı Metrodaki bıçaklı saldırı girişiminin ardından tartışma konusu olan güvenlik önlemleriyle ilgili Metro İstanbul Genel Müdürü Özgür Soy açıklamalarda bulundu. Soy, "Bu metal dedektörlerinin belli bir hassasiyet ayarı seviyesi var. Bu kontrol özellikle bomba gibi, silah gibi şeylere duyarlı. Terör riskine karşı konmuş bir önlem bu, vandalizme karşı engelleyici bir unsur değil. Algıda bir karışıklıktan, insanlar orada metal dedektörlerini gördükleri için havaalanları ve uçak standartlarıyla karıştırıyorlar. Avrupa'nın hiçbir ülkesinde hiçbir kentinde girişte güvenlik kontrolü yapılmaz" dedi.
27.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatmagül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatmagül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.