Fatma Turgut

Fatma Turgut

Son dakika Fatma Turgut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatma Turgut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatma Turgut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatma Turgut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatma turgut gelişmeleri de dahil olmak üzere 270 fatma turgut haberi bulunmuştur. Tüm fatma turgut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Adana'da ilk gününde rekor kırdı
Adana'da ilk gününde rekor kırdı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, 2024 yılının ilk rotası Adana’da rekor katılımla başladı. Merkez Park’ta gerçekleşen Fatma Turgut konserine binlerce kişi katıldı, parkta kurulan çocuk köyünde çocuklar aileleriyle doyasıya eğlendi.
14.04.2024 Adana
Adanalılar Fatma Turgut konseri ile coştu
Adanalılar Fatma Turgut konseri ile coştu Adana'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Fatma Turgut konser verdi.
14.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Fatma Turgut’tan çarpıcı itiraf! Hem aldattım, hem de aldatıldım!
Fatma Turgut’tan çarpıcı itiraf! Hem aldattım, hem de aldatıldım! Model grubuyla sanat dünyasına giriş yapan ancak sonrasında kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, şimdilerde Türkiye’yi gezerek sevenleriyle buluşuyor. Son konserinde hayranlarıyla dertleşen ünlü ismin özel hayatıyla ilgili de çok konuşulacak itirafta bulundu.
12.03.2024 Magazin
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi?
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı tüm coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek etkinlerden biri olan konserler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? İşte 29 Ekim konserleri…
24.10.2022 Kültür Sanat
Sanatçı Fatma Turgut konserine gelemeyen hayranına sürpriz yaptı
Sanatçı Fatma Turgut konserine gelemeyen hayranına sürpriz yaptı Dünya Düzce Günleri çerçevesinde konser veren ünlü şarkıcı Fatma Turgut, konserine gelemeyen hayranı için sürpriz yaptı. Ünlü sanatçı video konferans ile “Kübra” isimli hayranına “Değmesin Ellerimiz” adlı şarkıyı söyledi.
2.08.2022 Magazin
Fatma Turgut, konserine gelemeyen hayranına sürpriz yaptı
Fatma Turgut, konserine gelemeyen hayranına sürpriz yaptı Dünya Düzce Günleri çerçevesinde konser veren ünlü şarkıcı Fatma Turgut, konserine gelemeyen hayranı için sürpriz yaptı. Ünlü sanatçı video konferans ile “Kübra” isimli hayranına “Değmesin Ellerimiz” adlı şarkıyı söyledi.
2.08.2022 Magazin
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu Son dakika haberi, Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Gündem
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi!
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi! Geçen yıl Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle Ezgi Mola'ya dava açıldı. Mola'nın iki yıl dört aya kadar hapsi istendi. Yaşanan gelişmelerin ardından arkadaşları ve sevenleri ünlü oyuncuya destek olurken Mola da sessizliğini bozdu.
3.06.2021 Magazin
Balçiçek'le Sohbete Geldik 23. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 23. bölüm fragmanı yayında! Bu haftaki konuklar Zeynep Tuğçe Bayat, Neslihan Yeldan ve Fatma Turgut.
7.04.2021 Televizyon
Fatma Turgut: Hiçbir zaman olanla yetinmedim
Fatma Turgut: Hiçbir zaman olanla yetinmedim Model grubundan ayrıldıktan sonra müzik kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, "kadınlar neden daha fedakâr?" sorusunu yanıtlarken, koronavirüs pandemisi döneminde değişen alışkanlıklarını ve başarısının sırrını anlattı.
24.03.2021 Magazin
Ünlü çift nikah masasına oturuyor!
Ünlü çift nikah masasına oturuyor! Fatma Turgut, uzun süredir birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Can Baydar’la evlenme kararı aldı.
1.11.2020 Magazin
Fatma Turgut'tan kar pozu
Fatma Turgut'tan kar pozu Ünlü şarkıcı Fatma Turgut, Uludağ konseri sonrası soluğu kayak pistinde aldı.
14.02.2020 Magazin
'Şenlik' yarın başlıyor
'Şenlik' yarın başlıyor Sadece gençlerin katılabildiği “Genç Bi Şenlik” 26 Ekim'de İstanbul'da başlıyor.
25.10.2019 Kültür Sanat
Ünlü isimler Ankara'da sahne alacak!
Ünlü isimler Ankara'da sahne alacak! 24-27 Ekim tarihleri arasında Türk rap ve rock müziğinin birbirinden ünlü isimleri Ankara'da sahne alacak. Section Fest ile beraber Ankara, diğer şehirlerden de gelen müzikseverlerin de katılımı ile açık hava müzik festivaline ev sahipliği yapacak.
7.10.2019 Kültür Sanat
Erdemli'de Teoman rüzgarı!
Erdemli'de Teoman rüzgarı! Ünlü rockçı Teoman sevenleriyle Erdemli'de buluştu.
16.08.2019 Kültür Sanat
Festival 15 Ağustos başlıyor
Festival 15 Ağustos başlıyor Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının sahne alacağı MilyonFest Mersin / Erdemli 15-18 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek.
14.08.2019 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde düzenlenecek.
1.08.2019 Kültür Sanat
'Aldattım, aldatıldım' itirafı
'Aldattım, aldatıldım' itirafı Zor bir hayat yaşadığını anlatan Fatma Turgut, aldattığını ve aldatıldığını itiraf etti. Şarkıcı, “O kız gençti ve her hissin nasıl olduğunu bilmek istedi. Ben kendimi çoktan affettim” dedi.
28.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fatma Turgut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatma turgut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.