Fashion Week

Fashion Week

Son dakika Fashion Week haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fashion Week ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fashion Week haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fashion Week

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fashion week gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 fashion week haberi bulunmuştur. Tüm fashion week haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak Istanbul Modest Fashion Week 2024, 25-26-27 Nisan 2024 tarihlerinde, Fişekhane-Galeri’de düzenlenecek.
18.04.2024 Vitrin
Simge Ünal: Türkiye'de modellik kalmadı
Simge Ünal: Türkiye'de modellik kalmadı Simge Ünal, geçtiğimiz günlerde Metropol İstanbul'da tek başına alışveriş turuna çıktı
12.11.2023 Magazin
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Simge Ünal, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Genç manken, iddialı alışveriş tarzıyla dikkat çekti.
19.10.2023 Magazin
Tanyeli podyuma çıktı! İtalyan basınında büyük yankı buldu
Tanyeli podyuma çıktı! İtalyan basınında büyük yankı buldu Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, Türk tasarımcı Yağmur Özer'in Milano Fashion Week’teki defilesinde podyuma çıktı.
24.09.2023 Magazin
Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı
Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Son olarak Milano’da iki ay kalan model yeniden yurt dışına gitmek için vize işlemleriyle uğraştığını belirterek, "Ben modellik yapıp Avrupa’da birkaç ünlü marka ile çalışmak istiyorum. En zor şeyi seçtim galiba" açıklamasında bulundu.
6.02.2023 Magazin
Dilara Kırmıt aralık ayında denize girdi!
Dilara Kırmıt aralık ayında denize girdi! Estetik International Miss & Mr Fashion TV Turkey 2021 yarışmasında birinci seçilen Dilara Kırmıt, dünyanın star mankenleriyle bot göstereceği Milan Fashion Week öncesi Dubai tatiline çıktı.
4.12.2022 Magazin
Spor, düzenli beslenme ve fit vücuda sahip oldu Avrupa'nın en iyi markalarını peşinden koşturdu! Azat İpek hakkında bilinmeyenleri anlattı...
Spor, düzenli beslenme ve fit vücuda sahip oldu Avrupa'nın en iyi markalarını peşinden koşturdu! Azat İpek hakkında bilinmeyenleri anlattı... Oyunculuk ve modellik kariyerine liseyi bitirdikten hemen sonra başlayan Azat İpek kusursuz bir vücut ve başarılı bir çalışma için düzenli spor ve beslenmeye özen gösterin tavsiyesinde bulundu.
15.04.2022 Diğer Sporlar
Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf! 'Ben ona aşık oldum'
Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf! 'Ben ona aşık oldum' Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dermancıoğlu, "Onu tam bilemiyorum ama ben ona aşık oldum." diyerek hayran olduğu ismi bu sözlerle açıkladı.
4.12.2021 Magazin
Ecem Çırpan, Lider Şahin'le aşk yaşıyor!
Ecem Çırpan, Lider Şahin'le aşk yaşıyor! Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile aşk yaşamaya başlayan Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan, önceki gün Nişantaşı City’s’te objektife takıldı.
30.03.2021 Magazin
Ünlü modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu!
Ünlü modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu! Ünlü modacı Rufat İsmayil, Burçin Terzioğlu’nun bir dizide rolü gereği giydiği tasarımının beğenilmeyip aşağılanması sonrası suç duyurusunda bulundu. Rufat İsmayil dilekçesinde “Tasarımım benden izinsiz kullanıldı, üstelik reyting uğruna aşağılanıp kötülendi. İtibar kaybı yaşadım” dedi
27.11.2020 Magazin
Şevval Şahin derin yırtmaçlı elbisesiyle olay oldu! 'Photoshop mu?'
Şevval Şahin derin yırtmaçlı elbisesiyle olay oldu! 'Photoshop mu?' 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Fashion Week Istanbul kapsamında podyuma çıktı. Defile sonrası fotoğraflarını paylaşan Şahin'in kareleri sosyal medyada tartışma konusu oldu.
17.10.2020 Magazin
‘Türk olmaktan mutluyum’
‘Türk olmaktan mutluyum’ Şevval Şahin, Mercedes Benz Fashion Week Istanbul kapsamında, Raşit Bağzıbağlı defilesi öncesinde kameralar karşısına geçti.
16.10.2020 Magazin
Miss Turkey birincilerine Covid engeli!
Miss Turkey birincilerine Covid engeli! Miss Turkey 2016 birincisi Buse İskenderoğlu ve Miss Turkey 2019 birincisi Simay Rasimoğlu, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
26.08.2020 Magazin
Kuaförüm sensin jüri üyeleri kim? Kuaförüm sensin yeni jürisi Bülent Ersoy mu?
Kuaförüm sensin jüri üyeleri kim? Kuaförüm sensin yeni jürisi Bülent Ersoy mu? Kuaförüm Sensin, yeni haftayla başladı. Uzun bir aradan sonra Diva Bülent Ersoy, ilk kez bir öğle kuşağı programında izleyenlerin karşısına çıktı. Aylık 3 milyon TL'ye imza atan Bülent Ersoy, Işıl Reçber Seçkin Süngüç ile birlikte jüride yer almaya başladı. Diğer jüri üyelerinin aksine özel bir tahtta oturan Bülent Ersoy, Kuaförüm Sensin'deki tarzıyla da dikkatleri çekti.
16.06.2020 Gündem
Merve Özbey nişan öncesi podyumda
Merve Özbey nişan öncesi podyumda Ünlü tasarımcı Cihan Nacar, 'Denizli Fashion Week' kapsamında gala defilesini düzenleyecek.
22.11.2019 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses manken oldu
Dilan Çıtak Tatlıses manken oldu Deri üzerine yaptığı teknikleri kullanarak dikkat çeken moda tasarımcısı Murat Aytulum, Mercedes Benz Fashion Week İstanbul kapsamında NO 34 adını verdiği SS20 adlı koleksiyonunu tanıttı.
12.10.2019 Magazin
Ayşe Hatun'dan New York’ta bornoz pozu
Ayşe Hatun'dan New York’ta bornoz pozu New York Fashion Week’te Rufat İsmayil’ın defilesinde fit fiziği ve güzelliğiyle dünya basının ilgisini çeken Ayşe Hatun Önal, Selim Akar’ın objektifine poz verdi.
24.09.2019 Magazin
Nesrin Cavadzade’den dekolteli takip
Nesrin Cavadzade’den dekolteli takip Oyuncu Nesrin Cavadzade, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında düzenlenen Tuba Ergin defilesini izledi.
24.03.2019 Magazin
Önce iş sonra evlilik
Önce iş sonra evlilik Hande Yener kendinden 12 yaş küçük Ümit Cem Şenol ile 2016'da aşk yaşamaya başlamıştı.Çift,bir dargın bir barışık giden ilişkilerini 2018'de nikah masasına taşıyacaklarını söylemişti.
24.03.2019 Magazin
Deniz Akkaya'dan flaş Demet ve Gülşen açıklaması
Deniz Akkaya'dan flaş Demet ve Gülşen açıklaması Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul' üçüncü gününde yine defile ve etkinliklerle devam etti. Eski model Deniz Akkaya, defileyi izleyen isimler arasında yer aldı.
23.03.2019 Magazin
Aleyna Tilki'nin ilginç tarzı
Aleyna Tilki'nin ilginç tarzı İstanbul Fashion Week'te defileleri izlemeye giden Aleyna Tilki, giyim tarzı ile dikkat çekti
22.03.2019 Magazin
Sigara yasağını deldi!
Sigara yasağını deldi! Oyuncu Tuba Ünsal, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul haftasında gerçekleşen Aslı Filinta defilesinde objektiflere yansıdı.
22.03.2019 Magazin
Doğal seksi Günay
Doğal seksi Günay Günay Musayeva ünlü modacı Barış Avcı’nın ‘Haute Couture’ koleksiyonu için ünlü fotoğrafçı Erman İştahlı’nın objektifine poz verdi.
12.10.2018 Magazin
Gizem Barlak, Arda Turan'la ilgili o detayı anlattı
Gizem Barlak, Arda Turan'la ilgili o detayı anlattı Model Gizem Barlak, Arda Turan ve Berkay Şahin'in tartışmasında aynı mekanda olduğu hatta Turan'ın kendisine de saygısızlık yaptığını söyledi.
11.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fashion Week ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fashion week haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.