Motosikletli çeteye ceza yağdı! Cesetten beraber kurtuldular
Motosikletli çeteye ceza yağdı! Cesetten beraber kurtuldular Motosiklet grubu üyesi Fahrettin Öztürk, amcası Rifat Rıza Öztürk’ü öldürdü. Aynı motosiklet grubundaki arkadaşlarından cesetten kurtulmak için yardım aldı. Mahkeme, Fahrettin Öztürk ve Ferhat Yılmaz’a ağırlaştırılmış müebbet, diğer iki kişiye suç delillerini gizlemekten 4 yıl hapis cezası verdi.
16.04.2021 Yaşam
'Corona virüse inanmıyorum' diyen genç hakkında yasal işlem yapıldı
'Corona virüse inanmıyorum' diyen genç hakkında yasal işlem yapıldı Erzurum'da caddede maskesiz dolaşıp, "Corona virüse inanmıyorum. Virüs bana ya da aileme bulaşırsa inanırım" diyen Fahrettin Öztürk, polis ekiplerince maskesiz yakalandı. 900 lira ceza kesilen Öztürk hakkında ayrıca sözleri nedeniyle, 'Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak' suçundan yasal işlem yapıldı.
7.08.2020 Gündem
Kadıköy vahşetinde flaş gelişme! İki bacaktan sonra gövde de bulundu
Kadıköy vahşetinde flaş gelişme! İki bacaktan sonra gövde de bulundu İstanbul Kadıköy’de çöp konteynerinde bacakları bulunan 55 yaşındaki Rıfat Rıza Öztürk’ün gövdesi de Beykoz'da bulundu. Polis, toplumda infial yaratabilecek ceset parçalarının ve atıldığı bölgelerin görüntülerini basınla paylaşmayacağını açıkladı.
28.02.2019 Gündem