Facia

Facia

Son dakika facia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan facia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını facia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Facia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan facia gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.986 facia haberi bulunmuştur. Tüm facia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik facia böyle geliyorum demiş! Bilirkişi raporu ortaya çıktı
Antalya'daki teleferik facia böyle geliyorum demiş! Bilirkişi raporu ortaya çıktı Bayramın son günü Antalya’nın ünlü tatil beldesi Konyaaltı Tünektepe Mevkisi’nde 1 kişinin ölümü 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan teleferik kazası 23 saat süren kâbusa döndü. Teleferik kazasının bilirkişi ön raporunun detaylarını CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak anlattı.
14.04.2024 Gündem
Yangın güvenlik uzmanı ‘Masquerade’ faciasının görüntülerini yorumladı!
Yangın güvenlik uzmanı ‘Masquerade’ faciasının görüntülerini yorumladı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde bulunan ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış görüntülerini yorumlayan Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa,‘ihmaller zinciri’ açıklamasında bulundu. Yasa,"Yönetmeliklere göre 4 yılda bir değiştirilmek zorundadır" dedi.
5.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında facia 'geliyorum' demişti! Yangının neden çıktığı belli oldu
Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında facia 'geliyorum' demişti! Yangının neden çıktığı belli oldu Beşiktaş’ta, gece kulübü yangınında 29 kişi, ihmal zincirinin kurbanı oldu. Gece kulübünde 29 can alan ‘kaçak tadilat’ faciasının altından ihmaller zinciri çıktı. Tadilat yapan işçiler ölüm kapanında sıkışıp can verirken kulüpte hiçbir yangın önlemi alınmamış. Beşiktaş Belediyesi 2018’de diskotek olan ruhsatı eğlence mekânına çevirirken, itfaiye raporunu talep etmemiş. Gece kulübüne ait son itfaiye raporu ise 2006 yılına ait. İşte detaylar...
4.04.2024 Gündem
Maltepe’de facia ucuz atlatıldı! Yol gecekonduların üzerine çöktü
Maltepe’de facia ucuz atlatıldı! Yol gecekonduların üzerine çöktü Maltepe’de daha önce riskli olduğu gerekçesiyle önlem alınan yol, 2 gecekondunun çatısına çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çöken yol havadan görüntülendi. Gecekondularda hasar oluştu.
28.03.2024 Gündem
Tekirdağ'da facia! Tırla yolcu minibüsü çarpıştı: 5 ölü, 10 yaralı
Tekirdağ'da facia! Tırla yolcu minibüsü çarpıştı: 5 ölü, 10 yaralı Tekirdağ Saray'dan Çerkezköy istikametine giden 34 BGE 76 plakalı tır, Vize'den Çerkezköy istikametine seyreden 59 KS 182 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Olay yerine ambulans ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.
21.03.2024 Gündem
Artvin'de facia ucuz atlatıldı! Hızla ilerleyen iş makinesi, cadde üzerinde kurulu pazara daldı
Artvin'de facia ucuz atlatıldı! Hızla ilerleyen iş makinesi, cadde üzerinde kurulu pazara daldı Artvin’in Şavşat ilçesinde iş makinesi geri kayarak cadde üzerinde kurulan halk pazarına girdi. İş makinesinin, park halindeki araçlara çarptığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
14.03.2024 Gündem
Yeni avukatlar mesleklerine ilk adımı törenle attılar
Yeni avukatlar mesleklerine ilk adımı törenle attılar Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan avukatlara düzenlenen törenle ruhsatnameleri takdim edildi.
19.02.2024 Adana
Çernobil faciası nedir, Çernobil reaktörü neden patladı? Çernobil patlaması nerede oldu, Çernobil nerede, hangi ülkede?
Çernobil faciası nedir, Çernobil reaktörü neden patladı? Çernobil patlaması nerede oldu, Çernobil nerede, hangi ülkede? Çernobil nükleer faciası, 26 Nisan 1986'da Ukrayna'daki Çernobil Nükleer Santrali'nde meydana geldi. Bir reaktör kazası sonucu büyük miktarda radyoaktif malzeme atmosfere salındı ve çevre felaketine yol açtı. Facia, bölgedeki yüz binlerce insanın tahliye edilmesine, birçok insanın radyasyon maruziyeti nedeniyle sağlık sorunları yaşamasına ve geniş çapta çevre kirliliğine neden oldu. Olayın etkileri, bölgeyi uzun yıllar boyunca etkiledi ve çevresel, sosyal ve ekonomik açıdan ciddi sonuçlar doğurdu. Peki, Çernobil faciası nedir, Çernobil reaktörü neden patladı?
14.02.2024 Gündem
Tam bir facia! 2-2 sonrası İsmail Kartal kriz çıkaracak karar, liste dışı bıraktı
Tam bir facia! 2-2 sonrası İsmail Kartal kriz çıkaracak karar, liste dışı bıraktı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’nin büyük ümitlerle transfer ettiği futbolcu, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın gözüne giremedi ve ikinci yarıda liste dışı kaldı. Ligin ilk yarısında forma şansı bulmayan yıldız futbolcu, sezon başında sarı-lacivertlilere katılan ilk isim olmuştu.
14.02.2024 Fenerbahçe
Depremi önceden tahmin edebilmek mümkün mü?
Depremi önceden tahmin edebilmek mümkün mü? Bir sene önce bugün, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü büyük bir facia yaşadık ve sadece 9 saat arayla iki büyük depremle sarsıldık. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremler çok geniş bir alanda yıkım yarattı. Ülkemizi yasa boğan bu facia binlerce canımızı aldı ve geride kalanlara unutulması imkânsız bir acı bıraktı.
6.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Savcı, Ali ve Kadir Yasak'ın 'Haksız tahrik altında kasten öldürme' suçundan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını talep etti.
4.12.2023 Gündem
Hava almak için balkona çıktı hayatını kaybetti! Facia saniye saniye kameraya yansıdı
Hava almak için balkona çıktı hayatını kaybetti! Facia saniye saniye kameraya yansıdı Hava almak için balkona çıkan bir kişi 7.kattan düşerek hayatını kaybetti. 31 yaşındaki Muzaffer Gümüş, hava almak için çıktığı balkonun çökmesi sonucu 7.kattan düşerek hayatını kaybetmişti.
4.12.2023 Gündem
İstanbul'un göbeğinde korkunç infaz! 22 yaşındaki gence 17 el ateş ettiler
İstanbul'un göbeğinde korkunç infaz! 22 yaşındaki gence 17 el ateş ettiler Kağıthane’de, otomobiliyle seyir halinde olan Fırat Öncü (22), cadde üzerinde kendisini bekleyen 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. 17 el ateş ederken, kurşunlardan biri Öncü’nün başına isabet etti. Ağır yaralanan Öncü, hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.
26.11.2023 Gündem
Küçükçekmece'de facia göz göre göre "geliyorum" diyor
Küçükçekmece'de facia göz göre göre "geliyorum" diyor Küçükçekmece'de yıkılması için boşaltılan 5 katlı bina korku saçıyor. Kolonları patlayan kirişlerinde demirler ortaya çıkan binanın önünden her gün yüzlerce kişi ve araç geçiyor.  
26.11.2023 Gündem
Bursa'da yangın faciası! 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Bursa'da yangın faciası! 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Bursa’da Uludağ'ın eteklerindeki müstakil bir evde çıkan yangında 1,5 yaşındaki erkek çocuğu hayatını kaybetti. Alevleri söndürmek isteyen anne de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
17.11.2023 Gündem
10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taraf değil, hakem konumdayız
10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taraf değil, hakem konumdayız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta anma törenleri düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma programında önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı da Anıtkabir'i ziyaret etti. Şeref Defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aşkla çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyetini her alanda yüceltemeye devam ediyoruz. Milletimizin asırlık hedeflerine ulaşmasına hiçbir güç engel olamayacaktır." dedi.
10.11.2023 Gündem
Nez Demir kimdir? Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir ne iş yapar, mesleği ne?
Nez Demir kimdir? Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir ne iş yapar, mesleği ne? Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir kimdir? Dilan Polat hakkında yürütülen dava eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir'e kadar ulaştı. Mal varlığına el konan Nez Demir gözyaşlarıyla yetkililere seslendi. Peki, Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir kimdir?
24.10.2023 Magazin
TV'de neden siyah kurdele var? Kanallarda neden siyah kurdele gösteriliyor, televizyondaki siyah kurdelenin anlamı nedir?
TV'de neden siyah kurdele var? Kanallarda neden siyah kurdele gösteriliyor, televizyondaki siyah kurdelenin anlamı nedir? İsrail’in Gazze’de hastaneyi hedef alması sonucunda 471 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda sivil de yaralandı. Saldırı tüm dünyada tepkiyle karşılanınca Türkiye de harekete geçti. Peki, Kanallarda neden siyah kurdele var?
19.10.2023 Gündem
Magandaların silahından çıkan saçmalar otomobillere isabet etti
Magandaların silahından çıkan saçmalar otomobillere isabet etti Antalya’da otomobil içerisindeki magandaların silahından çıkan saçmalar oto galerisindeki 2 otomobile isabet etti. Kimsenin yaralanmadığı olayda sokak üzerinde kimsenin olmaması faciayı önledi.
28.09.2023 Yaşam
Irak'ta yangın faciası: 115 kişi öldü, 200 kişi de yaralandı
Irak'ta yangın faciası: 115 kişi öldü, 200 kişi de yaralandı Irak’ın Musul kentinde bir düğün salonunda çıkan yangında 115 kişi hayatını kaybederken, en az 200 kişi de yaralandı.
27.09.2023 Dünya
Esenler’de asansör düştü 7 kişi yaralandı
Esenler’de asansör düştü 7 kişi yaralandı Esenler’de bir iş merkezinin asansörü 4 kat aşağı düştü 7 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
25.09.2023 Gündem
Aksaray'da hatalı sollama facia ile sonuçlandı! 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı
Aksaray'da hatalı sollama facia ile sonuçlandı! 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı Aksaray’da önündeki kamyonu sollamak isteyen otomobil ile karşı yönden gelen otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
14.09.2023 Yaşam
Hindistan’da köprü faciası! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Hindistan’da köprü faciası! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Hindistan’ın Mizoram eyaletinde, inşaat halindeki bir köprünün çöktüğü ve inşaatta çalışan en az 17 işçinin yaşamını yitirdiği açıklandı.
23.08.2023 Data

Benzer Haber Etiketleri

Facia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki facia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.