Ev Hapsi

Ev Hapsi

Son dakika ev hapsi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ev hapsi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ev hapsi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ev Hapsi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ev hapsi gelişmeleri de dahil olmak üzere 699 ev hapsi haberi bulunmuştur. Tüm ev hapsi haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 burç için tatil rotası belli oldu! Astrolog Aygül Aydın: Yaz gelmeden güzergahı çizdi, 3 burç için ev hapsi var!
5 burç için tatil rotası belli oldu! Astrolog Aygül Aydın: Yaz gelmeden güzergahı çizdi, 3 burç için ev hapsi var! Yaz mevsimine kısa bir süre kala burçların tatil rotaları hakkında bilgi veren Astrolog Aygül Aydın, Ay'ın Aslan burcunda ilerlediğini söyleyerek bazı tavsiyelerde bulundu. 5 burç için tatil rotasını çizen Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
16.04.2024 Astroloji
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti Kocaeli’nin Gebze ilçesinde servis midibüsünün yayaya çarpıp köprüden dereye devrildiği, 4’ü öğrenci, 5 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin tutuklu yargılanan servis midibüsü sürücüsü Mehmet Özdemir, ağlayarak savunma yaptı. Özdemir, kaza nedeniyle vicdan azabı çektiğini belirterek mağdur yakınlarından özür diledi ve hakkında ev hapsi kararı verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
28.03.2024 Gündem
1893 adet altınla yakalandı emniyetteki ifadesi ortaya çıktı
1893 adet altınla yakalandı emniyetteki ifadesi ortaya çıktı Adana’da otomobilinde piyasa değeri 9 milyon TL olan sahte darphane baskılı ve düşük ayarlı 1893 adet altınla yakalanan İdris T. (68) hakkında ev hapsi kararı verildi. İdris T.’nin emniyetteki ifadesinde, "Çok sayıda gayrimenkulüm var. Oradan elde ettiğim gelir ile birikim yaptım" dediği ortaya çıktı.
22.02.2024 Gündem
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi Kadıköy’de otobüste yer isteyen kadına yumruk atan Muharrem B.'ye çıkarıldığı mahkemece ev hapsi verildi. Muharrem B.'nin hakimlikteki sorgusunda, “Yer talep etmesi üzerine kendisine durumu izah etmeme rağmen alaycı sözler ile tahrik etmiş ve ısrarcı olmuştur. Ayrıca bana bağırarak tekrar çocuğumu almamı istemiştir. Bahsettiğim nedenler ile bir anlık öfke ile olay gerçekleşmiştir" dediği öğrenildi
21.02.2024 Gündem
Terastan düşerek hayatını kaybeden Ayşe Özgecan Usta olayında 'mermiyle tehdit' iddiası
Terastan düşerek hayatını kaybeden Ayşe Özgecan Usta olayında 'mermiyle tehdit' iddiası Zonguldak’ta 3 yıl önce Ayşe Özgecan Usta’nın (28) terastan düşerek ölümüyle ilgili sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın (36), ‘taksirle ölüme neden olma ve kişiyi hürriyetten yoksun bırakma’ suçlarından tutuksuz yargılandığı davada, baba Kenan Usta, evde 1 tane mermi bulunduğunu ve sanığın kızını bu mermi ile tehdit ettiğini öne sürdü.
20.02.2024 Gündem
Türk bayrağını indiren şahsa ev hapsi cezası
Türk bayrağını indiren şahsa ev hapsi cezası Eskişehir'de bir evin camında asılı olan Türk bayrağını alarak, topladığı geri dönüşüm atıklarının içine koyan şahıs hakkında ev hapsi kararı verildi.
26.01.2024 Gündem
Kur'an-ı Kerim'i 3 kez kez öpüp, sonra ayağıyla basan şüpheliye ev hapsi
Kur'an-ı Kerim'i 3 kez kez öpüp, sonra ayağıyla basan şüpheliye ev hapsi Sivas'ta, Safa Cami ve Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Genel Kurulu ve dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i, 3 kez öptükten sonra ayağıyla basan başkan adaylarından S.K.'ye, ev hapsi cezası verildi. Adliye çıkışı açıklama yapan S.K., "Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptüm başıma koydum. Bir anlık kızgınlıkla, elimi koyacağıma, ayağımla bastım bilinçsizce yaptım" dedi.
22.01.2024 Gündem
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü Şişli'de taksici İsa A., yolcusunu indirmek için sokak başında durdu. Kadın yolcu taksiden inmek için sol arka kapıyı açtığı anda, motokurye Oğuzhan Gezer açılan kapıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Gezer karşı yönden gelen minibüsün tamponuna çarparak yaralandı. 1 hafta hastanede tedavi gören Oğuzhan Gezer, hayatını kaybetti. Olay nedeniyle gözaltına alınan taksici İsa A. hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol kararı verildi. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
6.01.2024 Vatan TV
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü Şişli'de taksici İsa A., yolcusunu indirmek için sokak başında durdu. Kadın yolcu taksiden inmek için sol arka kapıyı açtığı anda, motokurye Oğuzhan Gezer açılan kapıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Gezer karşı yönden gelen minibüsün tamponuna çarparak yaralandı. 1 hafta hastanede tedavi gören Oğuzhan Gezer, hayatını kaybetti. Olay nedeniyle gözaltına alınan taksici İsa A. hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol kararı verildi. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
6.01.2024 Gündem
Kadınları fuhşa zorlayan şüpheliler adliyede
Kadınları fuhşa zorlayan şüpheliler adliyede Kütahya'da uyuşturucuya alıştırdıkları kadınları fuhşa zorladığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
21.12.2023 Gündem
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisi
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisi Kocaeli'nde Mustafa Şişek, 19 yaşındaki oğlunun hayatını kaybettiği kazadan sonra otomobili kullanan Belfun Doğramacı ve eşi Sevda Doğmacı'ya markette silahla ateş açtı. Saldırıda Belfun Doğramacı hayatını kaybederken, Sevda Doğramacı yaralanmıştı. Dehşet anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken, saldırı sonrası tutuklanan Şişek'in ise geçirdiği kalp ameliyatı sonrası ev hapsinde alındığı öğrenildi. Şişek'in ev hapsine tepki gösteren Sevda Doğramacı "O dışarıda dolaşıyor, benim eşim toprağın altında. O şimdi ailesiyle evinde otururken, ben evimde yalnız oturuyorum. Can güvenliğimden de korkuyorum" dedi. 
21.12.2023 Gündem
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkıyatı yapan ‘Kompanio Bello’ kartelinin lideri ‘Arnavutluk Chapo’su Dritan Rexhepi, İstanbul’da düzenlenen ‘Kartel’ operasyonuyla yakalandı.
11.11.2023 Gündem
Kardeşine faul yapan arkadaşını öldüren şahsa 18 yıl hapis cezası! Hayrete düşüren olay
Kardeşine faul yapan arkadaşını öldüren şahsa 18 yıl hapis cezası! Hayrete düşüren olay Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde halı saha maçında kardeşine faul yaptığı gerekçesiyle tartıştığı kişiyi pompalı tüfekle öldüren şahsa 18 yıl hapis cezası verildi.
28.09.2023 Yaşam
Gayrimenkulleri zorla ele geçirdiler! Mahkemeden tedbir kararı:  Balat’a girerseniz tutuklarım
Gayrimenkulleri zorla ele geçirdiler! Mahkemeden tedbir kararı: Balat’a girerseniz tutuklarım İstanbul Balat’taki gayrimenkulleri zorla ele geçirdikleri iddiasıyla yargılanan 23 sanık ilk duruşmada tahliye edilerek Balat’a girişleri yasaklandı. Mahkeme heyeti, yasağa uymayıp Balat’a giren sanıkların yeniden tutuklanacağını açıkladı.
7.09.2023 Gündem
İstanbul'da taksici yolcuyu döverek öldürdü! Kan donduran olay
İstanbul'da taksici yolcuyu döverek öldürdü! Kan donduran olay Beyoğlu'nda evine gitmek için durdurmak istediği taksinin şoförü tarafından kısa mesafe nedeniyle araca alınmayan 57 yaşındaki Fas uyruklu adam, çıkan kavgada taksici tarafından sokak ortasında tekme ve yumruklarla dövüldü. Kavga esnasında yere düşerek başını çarpan adam ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Dehşet anları kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı taksici ev hapsi cezasına çarptırıldı. Beyoğlu'nda tartıştığı Fas uyruklu Jamal Doumane'yi (57) döverek ölümüne neden olan taksi şoförü Doğan G. tutuklandı.
18.08.2023 Yaşam
Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürmüştü: Mahkemeden çıkar çıkmaz bakın ne yaptı!
Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürmüştü: Mahkemeden çıkar çıkmaz bakın ne yaptı! Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yavru kedileri ayağıyla ezerek öldüren cani geçtiğimiz günlerde yakalanmıştı. Mahkemedeki ifadesinin ardından akıl sağlığı raporu alınması şartıyla ev hapsi cezası verilen Ö.Ü. çıkar çıkmaz yeniden yaşadığı mahalleye gelerek kedileri toplamaya başladı.
4.08.2023 Yaşam
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı: 'Beni öldürecek’ diyordu
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı: 'Beni öldürecek’ diyordu Bursa'da uçurumdan düşerek hayatını kaybeden eşi Ali Gülenç’in (35) ölümüyle ilgili ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanan eşi Arzu Gülenç (33), hakkındaki suçlamaları reddetti. Duruşmada tanık olarak dinlenen kayınvalidesi Kadriye Gülenç, oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyerek gelininden şikayetçi olmadı. Gülenç, “Olay akşamı oğlum gelinimle tartıştı. Zorla arabaya bindirmeye çalışırken engellemeye çalıştım. Gelinim, ‘Beni öldürecek’ diyordu” dedi. Mahkeme heyeti, tutuksuz sanık Arzu Gülenç’in ev hapsi cezasının kaldırılmasına karar verdi.
16.06.2023 Yaşam
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı Bursa’da uçurumdan düşerek hayatını kaybeden eşi Ali Gülenç’in (35) ölümüyle ilgili ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanan eşi Arzu Gülenç (33), hakkındaki suçlamaları reddetti. Duruşmada tanık olarak dinlenen kayınvalidesi Kadriye Gülenç, oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyerek gelininden şikayetçi olmadı. Gülenç, “Olay akşamı oğlum gelinimle tartıştı. Zorla arabaya bindirmeye çalışırken engellemeye çalıştım. Gelinim, ‘Beni öldürecek’ diyordu” dedi. Mahkeme heyeti, tutuksuz sanık Arzu Gülenç’in ev hapsi cezasının kaldırılmasına karar verdi.
16.06.2023 Yaşam
YSP'den İzmir milletvekili adayı olmuştu; örgüt üyeliğinden tutuklandı
YSP'den İzmir milletvekili adayı olmuştu; örgüt üyeliğinden tutuklandı Yeşil Sol Parti'den (YSP) 28’inci Dönem İzmir milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Arefe Meryem Yıldırım, 'terör örgütüne üye olma' suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuklandı.
1.06.2023 Gündem
Annesiyle ev hapsindeki küçük kız için inceleme
Annesiyle ev hapsindeki küçük kız için inceleme Bursa'nın Nilüfer ilçesinde oğlu ile eski kayınpederi Halil A.'yı (74) darbettiği suçlamasıyla ev hapsine çarptırılan Ülkü Akdemir'in (39), bu süreçte dışarı çıkamayan kızı P.A.A.'nın (3) durumuna ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü inceleme başlattı. İnceleme sonucunda küçük kızın devlet koruması altına alınıp, alınmayacağı belli olacak.
1.06.2023 Yaşam
Sahte internet sitesi ile büyük vurgun! Çete liderinden şoke eden ifadeler
Sahte internet sitesi ile büyük vurgun! Çete liderinden şoke eden ifadeler İzmir merkezli 40 ilde düzenlenen operasyonda, açtıkları sahte sitelerle ağına düşürdükleri kişileri 3 milyar liraya yakın dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp tutuklanan 50 şüpheliden, çete lideri Harun D.'nin (60) emniyetteki ifadesinde, hesabında son 3 ayda 229 milyon TL'lik para akışı olmasına karşın, suçlamaları reddettiği belirtildi. Harun D.'nin dolandırıcılıktan elde edilen paranın kurulan şirketle aklandığı tespitine karşın; mağdur olduğunu, şirket kurması için kendisine 8 bin 500 TL ödeme yapıldığını ve olaylarla ilgilisinin bulunmadığını söylediği ortaya çıktı.
12.05.2023 Yaşam
17 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Babası ile savunmaları ortaya çıktı
17 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Babası ile savunmaları ortaya çıktı Samsun'da 5 Ocak tarihinde korkunç bir olay meydana geldi. Annesi ile babası ayrı olan 17 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı. Çocuğunu görmek için erkek arkadaşı ile birlikte okula giden anne, çocuğu tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Erkek arkadaşı ise ağır yaralandı. Suçu işleme konusunda babasının azmettirici olduğu iddia edildi. Baba Ali Ö.'nün mahkemedeki savunması ortaya çıktı.
12.05.2023 Yaşam
Kızının saçının çekildiği duyunca çılgına döndü! Okula gidip dehşet saçtı
Kızının saçının çekildiği duyunca çılgına döndü! Okula gidip dehşet saçtı Bursa'nın Karacabey ilçesinde ana sınıfında eğitim gören kızı H.Y.’nin, öğretmeni tarafından saçının çekildiğini iddia eden Ferdi Y., geldiği okulda, müdür yardımcısı İsmail Küçük’e tabancayla ateş açtı. Bacağına mermi isabet eden Küçük yaralanırken, saldırgan okuldan kaçtı. Ferdi Y.'nin okuldan kaçma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
5.05.2023 Yaşam
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı Adı yıllardır hep uyuşturucuyla anılan ve ‘Türk Escobar’ diye bahsedilen 74 yaşındaki Örfi Çetinkaya’nın hikâyesi İstanbul Sarıyer’de gizlendiği villada son buldu. Uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya’nın lüks villadaki hayatı deşifre oldu. Hiç yanından ayırmadığı ve tekerlekli sandalyesinde sakladığı silahın da sırrı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
14.04.2023 Gündem
İnternetteki sitelerden sahte parayla alışveriş yapan 2 kişiye ev hapsi
İnternetteki sitelerden sahte parayla alışveriş yapan 2 kişiye ev hapsi Samsun'da internet sitelerinde ikinci el eşya satanlardan sahte parayla alışveriş yaptıkları iddia edilen 2 kişiye, elektronik kelepçe takılarak ev hapsi uygulanmasına karar verildi.
4.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ev Hapsi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ev hapsi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.