Etti

Etti

Son dakika etti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan etti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını etti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Etti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan etti gelişmeleri de dahil olmak üzere 285.776 etti haberi bulunmuştur. Tüm etti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar'da hedef 100 bin varil
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar'da hedef 100 bin varil Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimine ilişkin, "Bir taraftan yolları yapıyoruz bir taraftan buraya makinelerimizi, kuyularımızı, kulelerimizi getiriyoruz ve bu çalışmalarla inşallah 2024 sonuna kadar da 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2024 Ekonomi
Fenerbahçe, derbiden zaferle ayrıldı! Şampiyonluk şansını sürdürdü
Fenerbahçe, derbiden zaferle ayrıldı! Şampiyonluk şansını sürdürdü Trendyol Süper Lig'in 37'nci haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda mağlup etti. Süper Lig'de şampiyonluk yarışı son haftaya taşındı. İşte maçtan tüm detaylar...
19.05.2024 Futbol
Erkan Yolaç, son yolculuğuna uğurlandı
Erkan Yolaç, son yolculuğuna uğurlandı Önceki gün 89 yaşında hayatını kaybeden ‘Evet-Hayır’ yarışmasıyla hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
19.05.2024 Magazin
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimine ilişkin, "Bir taraftan yolları yapıyoruz bir taraftan buraya makinelerimizi, kuyularımızı, kulelerimizi getiriyoruz ve bu çalışmalarla inşallah 2024 sonuna kadar da 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2024 Gündem
Çıplak fotoğraf şantajı ve ürün satma vaadiyle dolandırıcılığa çok sayıda tutuklama!
Çıplak fotoğraf şantajı ve ürün satma vaadiyle dolandırıcılığa çok sayıda tutuklama! Adana’da çıplak fotoğraf ile şantaj yaparak 32 kişiden 1.5 milyon lira dolandırdığı öne sürülen ve ürün satma vaadiyle 1.5 milyon dolandırdığı iddia edilen 35 kişiden 18’i tutuklandı.
19.05.2024 Gaziantep
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu!
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu! Kahramanmaraş’ta, H.K., ilaç yazdırma nedeniyle tartıştığı Aile Hekimi İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktorun kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtulduğu anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
19.05.2024 Gündem
Kreşte skandal görüntü! Soruşturma başlatıldı, şikayetçi sayısı arttı
Kreşte skandal görüntü! Soruşturma başlatıldı, şikayetçi sayısı arttı Antalya'nın finike ilçesindeki özel kreşte 1'i kız 2 çocuğu darbettiği belirlenen kreşin sahibi ve öğretmeni Özlem Ünal, soruşturma kapsamında tutuklandı. Ünal'ın çocukları darbettiği anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
19.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Vatan TV
Araba  kiralarken başına gelmeyen kalmadı! 'Büyük bir firma olduğu için güvendim ve parayı gönderdim'
Araba kiralarken başına gelmeyen kalmadı! 'Büyük bir firma olduğu için güvendim ve parayı gönderdim' Ankara'da Ali İhsan Karaağaç (45), oğlunu askerlik görevini yapacağı Hatay'a götürmek için internet üzerinden ulaştığı Rıdvan G.'ye araç kiralama bedeli olarak 5 bin lira gönderdi. Rıdvan G.'nin kasko ücreti olarak da 18 bin lira istemesi üzerine araç kiralamaktan vazgeçip, parasının geri verilmesini talep edince dolandırıldığını anlayan Ali İhsan K., suç duyurusunda bulundu
19.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Gündem
Ev sahibi ile kirada uzlaşamayan kadın geceyi çocuklarıyla sokakta geçirdi
Ev sahibi ile kirada uzlaşamayan kadın geceyi çocuklarıyla sokakta geçirdi Ev sahibi ile kira bedelinde uzlaşamayan Ayşe Yüce iki çocuğuyla sokakta kaldı. Yüce, 18 bin TL ödediği yıllık kirasının ev sahibi tarafından 75 bin TL'ye çıkarılmak istendiğini, bu bedeli ödeyemeyeceğini belirterek ev sahibinin hesabına 35 bin lira yatırmasına rağmen evinden atıldığını söyledi.
19.05.2024 Adana
Mayıs’ta sıcak ve nemli hava bunalttı! Hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı
Mayıs’ta sıcak ve nemli hava bunalttı! Hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı Adana’da Mayıs ayında hava sıcaklığının 31 derece, nemin ise yüzde 49 olması nedeniyle hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı.
19.05.2024 Adana
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT kullanan yolcu sayısı Türkiye nüfusunu geçti
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT kullanan yolcu sayısı Türkiye nüfusunu geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hizmete verdikleri raylı sistem hatlarının büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Bugüne kadar yüksek hızlı trenlerle taşınan yolcu sayısının Türkiye’nin nüfusunu geçtiğini açıklayan Bakan Uraloğlu, ilk hizmet vermeye başladığı 13 Mart 2009 tarihinden bugüne kadar toplam 86 milyon 100 bin kişinin seyahat ettiğini bildirdi. Bakan Uraloğlu, Yüksek Hızlı trenlerin Yüksek hızlı trenlerin bugüne kadar 80 milyon 291 bin kilometrenin üzerinde yol kat ettiği bilgisini de verirken, bu rakamın aynı zamanda dünyanın etrafında yaklaşık 2003 kez tur atacak kadar bir mesafeye eşit olduğunu ifade etti.
19.05.2024 Gündem
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor...
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor... 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, sabahın erken saatleriyle birlikte yurt dört bir yanında coşkuyla kutlanmaya başlandı.
19.05.2024 Gündem
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'de
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 il ve KKTC'den gelen temsilci gençler, Bakanlık personeli, federasyon temsilcileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
19.05.2024 Gündem
Samsun'da 19 Mayıs kutlamaları Atatürk Anıtı’ndaki törenle başladı
Samsun'da 19 Mayıs kutlamaları Atatürk Anıtı’ndaki törenle başladı Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’ndaki törenle başladı.
19.05.2024 Gündem
Süper Lig'e Fatih Karagümrük'den veda! Pendikspor'a mucize lazım, son hafta öncesinde ligde kalma hesapları...
Süper Lig'e Fatih Karagümrük'den veda! Pendikspor'a mucize lazım, son hafta öncesinde ligde kalma hesapları... Süper Lig'in 37. haftasında oynanan maçların ardından Fatih Karagümrük'ün küme düşmesi kesinleşti. Pendikspor'un ligde kalması ise mucizelere kaldı.
18.05.2024 Süper Lig
Ayşe Berris Ekinci kimdir? Dışişleri Bakanı yardımcısı Ayşe Berris Ekinci kaç yaşında, nereli?
Ayşe Berris Ekinci kimdir? Dışişleri Bakanı yardımcısı Ayşe Berris Ekinci kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ayşe Berris Ekinci, Nuh Yılmaz ve Burhanettin Duran atandı. Peki, Ayşe Berris Ekinci kimdir?
18.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.05.2024 İddaa
Eşini ve baldızını öldürüp intihar etti! Cinayetin detayları ortaya çıktı
Eşini ve baldızını öldürüp intihar etti! Cinayetin detayları ortaya çıktı Çorum'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurularak öldürülen Nazegül Orhan ve kardeşi Meryem Karakoçak, toprağa verildi. Nazegül Orhan’ın Ağustos 2023'te kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu eşi Hasan Orhan hakkında ‘Kadına karşı tehdit’ suçundan dava açıldığı ortaya çıtı.
18.05.2024 Gündem
Ankara'daki at yarışında kaza! Atlar çarpıştı, 2 jokey düştü
Ankara'daki at yarışında kaza! Atlar çarpıştı, 2 jokey düştü Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda günün ilk koşusu olan ’Maiden’ yarışında apranti Fatih Sultan Mehmet Sansar ile jokey Mehmet Keskin, mücadele içerisinde attan düştü. Sansar, ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Keskin’in tedavisi ise olay yerinde devam etti.
18.05.2024 Şampiy10
Çapa yaparken ayağını makineye kaptıran adamı itfaiye kurtardı
Çapa yaparken ayağını makineye kaptıran adamı itfaiye kurtardı Adana’nın Karaisalı ilçesinde bahçeyi çapalarken ayağını çapa makinesine kaptıran adam, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
18.05.2024 Adana
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı Amasya'da bir et entegre tesisinde görevli iki kişi, kesim öncesi huysuzlanan büyükbaş hayvanı bayıltmak için başına defalarca baltayla vurdu, bir diğeri hayvana birkaç defa bıçak batırdı. Cep telefonuyla görüntülenen anlar sosyal medyada yayınlandı, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
18.05.2024 Gündem
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan Antalyaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş iddialarına cevap verdi.
18.05.2024 Süper Lig
Atatürk 19 Mayıs'ı neden gençlere armağan etti? 19 Mayıs neden kutlanır, Atatürk 19 Mayıs 1919'da Samsun'a neden çıktı?
Atatürk 19 Mayıs'ı neden gençlere armağan etti? 19 Mayıs neden kutlanır, Atatürk 19 Mayıs 1919'da Samsun'a neden çıktı? Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutlanan milli bayramlardan bir tanesi olan 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve gençlik spor bayramı bu yıl Pazar gününe denk geldi. Her yıl tüm yurtta coşkuyla kutlanan 19 Mayıs’ın neden gençlere armağan edildiği, Atatürk’ün neden Samsun’a çıktığı merak ediliyor. Peki, 19 Mayıs neden kutlanır, Atatürk 19 Mayıs'ı neden gençlere armağan etti? Atatürk 19 Mayıs'ta neden Samsun'a çıktı?
18.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Etti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki etti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.