Et Fiyat

Et Fiyat

Son dakika et fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan et fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını et fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Et Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan et fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 837 et fiyat haberi bulunmuştur. Tüm et fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık harekete geçti
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık harekete geçti Yılbaşından bu yana et fiyatlarında yüzde 50’ye varan artışa, satıcı da tüketici de tepkili. Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, son aylarda et fiyatlarındaki artıştan kasapların da olumsuz etkilendiğini söyledi. Öte yandan fiyat artışı ile ilgili bakanlık harekete geçti. Avrupa ve Güney Amerika’dan canlı hayvan ve karkas geliyor. Kilogramı 150 TL’ye inecek
8.03.2023 Ekonomi
Et fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme!
Et fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Et fiyatları konusunda etle ilgili olarak burada bir spekülatif hareketlerin olduğunu, bunu gözlemlediğimizin altını çizmek istiyorum. Gerekli önlemleri aldık almaya devam edeceğiz. Piyasadaki fiyat artışı konusunda bağımsız olarak tedbiren kasaplık hayvan tedariki bağlantılarının da yapıldığını belirtmek istiyorum." ifadelerini kullandı.
10.01.2023 Ekonomi
Kırmızı ette iğrenç oyun! Su katıyorlar
Kırmızı ette iğrenç oyun! Su katıyorlar Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Başkanı Nihat Çelik, ete yüzde 35 zam gerektiğine dair açıklamalara tepki gösterdi.
28.10.2022 Gündem
Kırmızı ette 'su' oyunu! Ağırlığını artırıyorlar
Kırmızı ette 'su' oyunu! Ağırlığını artırıyorlar Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Başkanı Nihat Çelik, bazı mezbağalarda karkas ete yüksek tazyikli su sıkılarak ağırlığının artırıldığını iddia etti.
28.10.2022 Ekonomi
Kırmız et ile ilgili flaş karar! 81 ile yazı gönderildi...
Kırmız et ile ilgili flaş karar! 81 ile yazı gönderildi... Kırmızı et ile ilgili son dakika gelişmesi! Et fiyatlarıyla ilgili 81 ile yazı gönderildi. Et fiyatlarında gerçekleşen artış sebebiyle kırmızı etin ihracatına kısıtlama getirildi. Bu kapsamda büyükbaş hayvan, koyun ve keçi etlerinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Azerbaycan ve Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti dışındaki tüm ülkelere ihracatının kısıtlanmasına karar verildi.
25.03.2022 Ekonomi
Et fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 100 artış...
Et fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 100 artış... Gıda fiyatlarına yapılan fahiş zam gündemdeki yerini korurken et fiyatları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Yüzde yüz zam yapıldığı ortaya çıktı. Üreticiden 48 lira olarak çıkan kırmızı etin kilogramı market ve kasaplara geldiğinde 140 liraya kadar çıkıyor. TÜDKİYEB Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada et fiyatlarındaki artışın ana sebebinin üretici değil, market ve kasap kaynaklı olduğunu belirtti.
31.12.2021 Ekonomi
Et fiyatları cep yakıyor! Vatandaş şikayetçi
Et fiyatları cep yakıyor! Vatandaş şikayetçi Kırmızı et fiyatlarının yüksek olması nedeniyle birçok vatandaş yeteri kadar et tüketemediğini söylüyor. Kırmızı ette market fiyatları baş döndürüyor. Kıymaya 102, kuşbaşıya 114, pirzolaya 143, bonfileye 172 lira isteyenler var. Et ve Süt Kurumu ise uygun fiyatla et satışı yapıyor. ETS ile market fiyatları arasındaki fiyat farkı ise vatandaşı şaşırtıyor. Tüketiciler hem fiyat farkını eleştiriyor hem de son dönemde etiketlerin sürekli değişmesinden dert yanıyor.
15.12.2020 Ekonomi
Reform paketleri Meclis gündeminde
Reform paketleri Meclis gündeminde Seçimin ardından hükümet ekonomik reform paketlerini Meclis’e sevketmeye hazırlanıyor. Gündemde öncelikli olarak kıdem tazminatı, memurlara ek gösterge ve gıda fiyatları ve hal yasası yer alıyor
26.06.2019 Siyaset
"Ramazanda kırmızı ete zam yapmayacağız"
"Ramazanda kırmızı ete zam yapmayacağız" Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili Osman Yardımcı, "Ramazanda ete zam yapılmayacak çünkü fiyatlar sabitlendi. Spekülatörlük yapmasınlar, etimiz de çok tavuğumuz da. Vatandaşımız kasaba girmekten korkmasın, ramazanda kırmızı et yesin." dedi.
3.05.2019 Ekonomi
Bakan Albayrak açıkladı! Emeklilik ve kıdem tazminatında yeni dönem
Bakan Albayrak açıkladı! Emeklilik ve kıdem tazminatında yeni dönem Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yeni Ekonomi Programı (YEP) kapsamında ortaya konulan hedefler doğrultusunda hayata geçirilecek reform paketini açıkladı. Albayrak, "Tüm paydaşların katılımı ile kıdem tazminatı reformu gerçekleştirilecek. Kıdem tazminatı fonu ile BES'in entegrasyonu sağlanacak. Daha sürdürülebilir bir emeklilik sistemi fayda sağlayacak. Vatandaşlarımız emekli olunca nasıl geçinirim kaygısı taşımayacak." dedi.
10.04.2019 Ekonomi
Ramazan'da et fiyatı 50 lirayı görebilir
Ramazan'da et fiyatı 50 lirayı görebilir Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, et fiyatlarına son 1,5 ayda 5 lira zam geldiğini belirterek, “Ramazan’da etin kilosunu 50 liradan aşağıya satamayabiliriz. Et fiyatlarının artmasının en büyük sebebi besiciler. Besiciler, Ramazan’ı fırsat görüyor” dedi.
13.05.2017 Ekonomi
Et fiyatları düştü
Et fiyatları düştü Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, et fiyatlarında son iki yılda yüzde 14...
25.03.2012 Ekonomi
Bu fiyatlar ayaklanma çıkarır
Bu fiyatlar ayaklanma çıkarır Hızla yukarı yönlü bir tablo çizen emtialarda gıda tarafında fiyatlar rekor seviyelere yükseldi.
6.01.2011 Ekonomi
Alım gücümüz AB'nin dörtte biri
Alım gücümüz AB'nin dörtte biri Kişi başına satın alma gücü Avrupa Birliği ortalamasının dörtte biri düzeyinde bulunan Türkiye'de, gıda fiyatları ise AB ortalamasının yüzde 68'i gibi yüksek bir orana ulaştı. AB ortalamasında 100 olarak kabul edilen gıda fiyatları, Türkiye'de 2003 yılında 68 olarak gerçekleşti
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı: Kalıcı bozulmaya izin vermeyeceğiz
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı: Kalıcı bozulmaya izin vermeyeceğiz Yılın ikinci enflasyon raporu bugün Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan tarafından açıklanıyor. Karahan, "Enflasyon, hedeflerimizle uyumlu seviyelere gerileyene kadar sıkı para politikası duruşumuzu korumakta kararlıyız." dedi. Öte yandan 2024 sonu enflasyon tahmini yüzde 38 olarak güncellendi.
9.05.2024 Ekonomi
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçti
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçti Tavuğa ihracat kısıtlaması geliyor. Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatlara karşı harekete geçti. Son aylarda fiyatlarında artış görülen tavuk etiyle ilgili Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor.
26.04.2024 Ekonomi
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temel ihtiyaç ürünleri üzerindeki vergi yükünü azaltmak için uygulanan düşük KDV oranlarını istismar ettiği tespit edilen firmalara yönelik saha denetimleri yapılacak" dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması! Merkez Bankası fiyat gelişmeleri raporunda yıllık enflasyonun gıda alt grubunda gerilerken temel mal ve hizmetlerde daha belirgin olmak üzere diğer gruplarda yükseldiği ifade edildi. Aylık bazda hizmet, gıda ve temel mallar fiyat artışları ile öne çıkan gruplar olduğu bildirildi.
4.04.2024 Ekonomi
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Et Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki et fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.