Essex

Essex

Son dakika essex haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan essex ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını essex haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Essex

haberleri sayfasında son dakika yaşanan essex gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 essex haberi bulunmuştur. Tüm essex haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
Genç hostesin sır ölümü! Uçak iner inmez oldu, gerçek ortaya çıktı
Genç hostesin sır ölümü! Uçak iner inmez oldu, gerçek ortaya çıktı 24 yaşındaki kabin görevlisinin beklenmedik sonu. Greta Dyrmishi, Arnavutluk Havayolları'nda hostes olarak çalışıyordu. Son Instagram paylaşımlarında ise İtalya ile Türkiye'yi ziyaret etmeyi ne kadar çok sevdiğini söylemişti. Genç hostes sevdiği uçuşlardan birini yaptıktan sonra beklenmedik şekilde hayata veda etti. İşte haberin detayları...
24.02.2023 Dünya
Veda öpücüğü eski sevgiliyi çıldırttı! Baltayla dehşet saçtı...
Veda öpücüğü eski sevgiliyi çıldırttı! Baltayla dehşet saçtı... İngiltere'de yaşayan genç kadın, eski sevgilisinin saldırısına uğradı. Reality şovu The Only Way Is Essex'in oyuncularından Kirk Norcross ile flört eden genç kadının veda öpücüğünü gören eski sevgili baltayla dehşet saçtı.
21.11.2022 Dünya
Ünlü televizyon yıldızı Bodrum'da kaza yaptı! Acı haber, hayatını kaybetti
Ünlü televizyon yıldızı Bodrum'da kaza yaptı! Acı haber, hayatını kaybetti İngiltere’nin ünlü televizyon yıldızı Yazmin Oukhellou ile erkek arkadaşı Jake Robert Mclean, Muğla’nın Bodrum ilçesinde kaza geçirdi. Kazada Mclean yaşamını yitirirken Yazmin Oukhellou ağır yaralandı.
3.07.2022 Yaşam
Danniella Westbrook altıncı kez estetik oluyor!
Danniella Westbrook altıncı kez estetik oluyor! 'EastEnders' adlı TV dizisiyle çocuk yaşta ün kazanan Daniella Westbrook'un kötü alışkanlıkları, oyuncunun hem fiziksel görüntüsünü, hem de ruh sağlığını bozdu. Daha önce beş kez estetik operasyon geçiren Westbrook, altıncı kez bıçak altına yatmaya hazırlanıyor.
1.04.2022 Magazin
En sıkıcı ve en eğlenceli meslekler belli oldu! Aralarında çok tercih edilenler de var
En sıkıcı ve en eğlenceli meslekler belli oldu! Aralarında çok tercih edilenler de var Dünyanın en sıkıcı ve en eğlenceli meslekleri belli oldu. İngiltere’de Essex Üniversitesi tarafından yapılan ve 500’den fazla kişinin incelendiği araştırmaya göre en sıkıcı ve heyecan verici meslekler...
23.03.2022 Çalışma Hayatı
Ülke şokta! Milletvekili bıçaklı saldırı sonucu öldü
Ülke şokta! Milletvekili bıçaklı saldırı sonucu öldü İngiltere'de bıçaklı saldırıya uğrayan Muhafazakar Parti milletvekili David Amess hayatını kaybetti. 2019 yılında Göbeklitepe’yi ziyaret eden Amess, “Denizi, kumu, güneşi bir çok yerde bulabilirsiniz ama çok nadir yerde 10 bin yıl gerisine dair bir anıyı bulabilirsiniz" açıklamasında bulunmuştu.
15.10.2021 Dünya
Ünlü İngiliz restoran grubu iflas etti
Ünlü İngiliz restoran grubu iflas etti İngiltere’nin önde gelen restoran gruplarından Causal Dining Group iflas ettiğini duyurdu.
3.07.2020 Ekonomi
İngiltere'de hırsızlar tuvalet kağıdı çaldı
İngiltere'de hırsızlar tuvalet kağıdı çaldı İngiltere'de hırsızlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) paniği sırasında en çok satın alınan ürünlerden olan tuvalet kağıdı çaldı.
21.03.2020 Dünya
İbretlik ceza! Zarar verince 460 bin lira ödedi
İbretlik ceza! Zarar verince 460 bin lira ödedi İngiltere’de evinin önündeki 90 yıllık bir ağacı kesmek için belediyeden izin alamayan Stephen Lawrence, kasıtlı bir şekilde ağaca zarar verince 60 bin sterlin (460 bin TL) tazminat cezasına çarptırıldı.
24.12.2019 Dünya
Kan donduran ayrıntılar! "Ölüyorum, çünkü nefes alamıyorum"
Kan donduran ayrıntılar! "Ölüyorum, çünkü nefes alamıyorum" İngiltere'de, bir tırın arkasında 39 kişinin cesedinin bulunmasının, ülkenin göç politikasını gözden geçirmesi için bir uyarı işareti olarak kabul edilmesi gerektiği belirtildi.
4.11.2019 Dünya
Faciada yürek yakan detay! "Ölüyorum anne özür dilerim"
Faciada yürek yakan detay! "Ölüyorum anne özür dilerim" İngiltere'de bir konteynerde ölü bulunan 39 kişi arasında 26 yaşındaki Vietnamlı bir kadının da olabileceği belirtildi. Vietnamlı kadının konteyner içindeki son anlarından annesine yazdığı mesajları yürekleri sızlattı.
25.10.2019 Dünya
İngiltere'deki korkunç olayda yeni gelişme!
İngiltere'deki korkunç olayda yeni gelişme! İngiltere polisi ülkenin Essex bölgesindeki Grays kentinde, park halindeki bir TIR’ın içinde 39 cesedin bulunmasının ardından geniş çaplı cinayet soruşturması başlatmıştı. Gelen son haberlere göre, ölen 39 kişinin Çin uyruklu olduğu ortaya çıktı.
24.10.2019 Dünya
İngiltere'de dehşet! Kamyonda 39 ceset bulundu
İngiltere'de dehşet! Kamyonda 39 ceset bulundu İngiltere'nin güneybatısındaki Essex bölgesinde bir kamyonun içinde 39 kişinin cesedine ulaşıldı. Kamyonun sürücüsü gözaltına alındı.
23.10.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yuvarlak Masa Toplantısı'na katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yuvarlak Masa Toplantısı'na katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu-Batı Enstitüsü'nce düzenlenen Yuvarlak Masa Toplantısı'na katıldı.
22.09.2019 Siyaset
Bekarlığa böyle veda etti
Bekarlığa böyle veda etti Evliliğe hazırlanan genç oyuncu dillere destan bir bekarlığa veda partisi düzenledi.
30.06.2019 Magazin
O ülkede alarm! Hapşırma, öpüşme ve deri temasıyla bulaşıyor
O ülkede alarm! Hapşırma, öpüşme ve deri temasıyla bulaşıyor İngiltere'nin doğu kıyısındaki Essex bölgesinde, ender görülen bir bakteri nedeniyle 12 kişinin öldüğü bildirildi.
25.06.2019 Dünya
Kim der 66 yaşında diye?
Kim der 66 yaşında diye? ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan yazar Nermin Bezmen, önceki gün 66 yaşına girdi.
4.05.2019 Magazin
Prodigy grubunun solisti Keith Flint hayatını kaybetti
Prodigy grubunun solisti Keith Flint hayatını kaybetti Elektronik müzik grubu Prodigy'nin solisti Keith Flint 49 yaşında yaşamını yitirdi.
4.03.2019 Dünya
İngiltere'de bomba alarmı
İngiltere'de bomba alarmı İngiltere'nin Essex kentinde bir süpermarkette bulunan şüpheli paket polisleri alarma geçirdi.
17.12.2018 Dünya
İlk F-35B saldırısı Taliban’a  yapıldı
İlk F-35B saldırısı Taliban’a yapıldı ABD F-35B ile ilk hava saldırısını Afganistan’da Taliban hedeflerine düzenledi. ABD Merkezi Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, USS Essex uçak gemisinden havalanan F-35B’nin saldırıda başarılı olduğunu açıkladı
1.10.2018 Gündem
İngiltere’nin göbeğinde kaçak kurban kesimi yaptılar
İngiltere’nin göbeğinde kaçak kurban kesimi yaptılar İngiltere'nin çok okunan tabloid gazetelerinden The Sun, Doğu Londra'daki bir apartmanın arka bahçesinde kaçak et kesimi olduğunu duyurdu.
25.08.2018 Dünya
ABD, Ortadoğu ve Pasifik bölgelerine ilk sevkiyatı yaptı!
ABD, Ortadoğu ve Pasifik bölgelerine ilk sevkiyatı yaptı! ABD, bir F-35B tipi savaş uçağının eşlik ettiği Essex Amfibi Hazırlık Grubu gemilerini, Ortadoğu ve Pasifik bölgelerine sevk etti. Ortadoğu'ya yönelik sevkiyat, ABD'nin F-35B uçağını ilk kez bir savaş alanında kullanacağı yorumlarına neden oldu
17.07.2018 Dünya
İngiliz turist Muğla’da dehşeti yaşadı
İngiliz turist Muğla’da dehşeti yaşadı İngiliz turist Melanie Lightowler, Muğla'nın Hisarönü bölgesinde Türk nişanlısı tarafından alıkonulduğunu ve tecavüze uğradığını iddia etti.
28.05.2018 Yaşam
Apple’ın patronu sosyal medyayı tehlikeli buluyor
Apple’ın patronu sosyal medyayı tehlikeli buluyor Apple’ın CEO’su Tim Cook, İngiltere’deki konuşmasında okulların teknoloji konusunda öğrencileri sınırlaması gerektiğini belirterek kendi yeğenini nasıl sosyal medyadan uzak tuttuğunu anlattı
22.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Essex ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki essex haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.