Essen

Essen

Son dakika essen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan essen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını essen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Essen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan essen gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 essen haberi bulunmuştur. Tüm essen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir?
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir? Kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un davasının görülmesine başlandı. İlk duruşmaya katılmayan sanık Akkuş hakkında mahkeme yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Ebru Şallı Uğur Akkuş ayrıldı mı, Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Uğur Akkuş kimdir, kiminle evli? Sorularına yanıt aramaya başladı.
21.11.2023 Magazin
‘Safiye Ali’ Almanya'da ölümsüzleşti
‘Safiye Ali’ Almanya'da ölümsüzleşti Türkiye’nin ilk kadın doktoru Safiye Ali’nin ismi Almanya’nın Dortmund kentinde bir caddeye verildi. Dortmund Belediyesi ayrıca 1916’da doktorluk eğitimi için bu ülkeye giden Safiye Ali adına tıp ödülü verecek.
18.08.2023 Gündem
Seçimin ikinci turu için akın ettiler! Rekora gidiyor
Seçimin ikinci turu için akın ettiler! Rekora gidiyor Türkiye siyaset tarihinde bir ilk olarak gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için gurbetçi seçmen sandıkta rekora koşuyor. YSK’da alınan bilgiye göre, dün saat 22.00 itibarıyla yurt dışı temsilcilik ve gümrüklerde oy kullanan seçmen sayısı toplam 1 milyon 733 bin 940 oldu.
24.05.2023 Gündem
Gurbetçi oyları 1.5 milyona yaklaşıyor! Ek sandıklar kuruluyor
Gurbetçi oyları 1.5 milyona yaklaşıyor! Ek sandıklar kuruluyor Yurtdışındaki Türk vatandaşları sandığa koşmaya devam ediyor. Yurtdışı ve gümrüklerde kullanılan oylar 1.5 milyona yaklaşıyor. İlk sekiz günde üç seçmenden biri sandığa gidip oy verdi. Türklerin yoğun yaşadığı ülkelerde ek sandıklar kurulmaya başlandı.
5.05.2023 Gündem
YSK onayladı! İşte 14 Mayıs oy pusulası
YSK onayladı! İşte 14 Mayıs oy pusulası 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine bir ay kaldı. Seçimlerde kullanılacak oy pusulaları da belli oldu.
13.04.2023 Gündem
YSK yurtdışı seçmenler için oy verme tarihlerini açıkladı
YSK yurtdışı seçmenler için oy verme tarihlerini açıkladı YSK 14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde yurt dışı seçmen için 27 Nisan'da başlayacak olan oy verme işlemlerinin, hangi temsilciliklerde ve tarihlerde yapılacağı ilan edildi.
12.04.2023 Gündem
Şarkıcı Metin Işık kimdir, nereli, kaç yaşında, oğlu Mustafa Işık kim? Metin Işık olayı nedir?
Şarkıcı Metin Işık kimdir, nereli, kaç yaşında, oğlu Mustafa Işık kim? Metin Işık olayı nedir? Şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık ile aralarında husumet bulunan komşuları arasında sokak ortasında kavga çıktı. Kavgada Işık ve oğlu, pompalı tüfeklerle komşularına ateş etti. 3’ü ağır 5 kişinin yaralandığı olayın ardından Işık ve oğlu gözaltına alındı. Yaşanan dehşet anları ise mahalledeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Peki, Metin Işık kimdir, nereli, oğlu Mustafa Işık kim? Şarkıcı Metin Işık olayı nedir?
16.08.2022 Magazin
Rus savaş gemileri peş peşe İstanbul Boğazı'ndan geçti
Rus savaş gemileri peş peşe İstanbul Boğazı'ndan geçti Rus Donanmasının Karadeniz filosuna ait 2 savaş gemisi peş peşe İstanbul Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne açıldı. Gemilerin geçişlerine sahil güvenlik botları eşlik etti.
18.06.2021 Gündem
Alman polisinden Türk aileye şiddet! Kızı konuşamıyor, kendisi...
Alman polisinden Türk aileye şiddet! Kızı konuşamıyor, kendisi... Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaleti Ennepetal kasabasında polisin kızıyla birlikte şiddet uyguladığı Cemil Başöngen, olay anını ve sonrasında yaşadıklarını anlattı. Başöngen, 17 yaşındaki kızının yüzündeki kırıklar nedeniyle konuşamadığını belirterek, kendisinin de 5 gün iş göremez raporu aldığını söyledi.
7.02.2021 Dünya
Koronavirüs hastalarını 'acı çekmesin' diye öldüren doktor tutuklandı
Koronavirüs hastalarını 'acı çekmesin' diye öldüren doktor tutuklandı Almanya'nın Essen kentinde görev yapan bir başhekim, yoğun bakımda tedavi gören iki ağır Covid-19 hastasını kasten öldürme suçundan tutuklandı. Doktor savunmasında, hastaların acı çekmesini önlemek istediğini söyledi.
20.11.2020 Dünya
Almanya'dan Türkiye'nin Otomobili'ne övgü
Almanya'dan Türkiye'nin Otomobili'ne övgü Alman basınının en önemli ekonomi gazetelerinden Handelsblatt'ta yer alan haberde, TOGG'un, elektrikli otomobil ekosistemi oluşturarak kendi "Tesla'sını" ürettiğine vurgu yapılarak, ülkenin ulusal ürün yelpazesine otomobilin de ekleneceği belirtildi.
18.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Almanya'da alarm verildi! Sayı 30'a yükseldi
Almanya'da alarm verildi! Sayı 30'a yükseldi Almanya'da corona virüs salgının hızla yayılmaya devam etmesi sonucu riskli bölge sayısı 30’a yükseldi.
11.10.2020 Dünya
Almanya'da başkonsolosluk corona virüs nedeniyle geçici süreliğine kapatıldı
Almanya'da başkonsolosluk corona virüs nedeniyle geçici süreliğine kapatıldı Türkiye’nin Düsseldorf Başkonsolosluğu, personelinde corona virüs tespit edilmesi üzerine 26 Haziran tarihine kadar kapatıldığı belirtildi.
23.06.2020 Dünya
Almanya'da apartman yangınında bir Türk hayatını kaybetti
Almanya'da apartman yangınında bir Türk hayatını kaybetti Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinde, Werdohl beldesindeki apartmanda çıkan yangında, bir Türk'ün yanarak yaşamını yitirdiği bildirildi.
31.05.2020 Dünya
Almanya’da Kovid-19 tedbirlerine yönelik protestolar sürüyor
Almanya’da Kovid-19 tedbirlerine yönelik protestolar sürüyor Almanya’nın farklı kentlerinde yeni tip corona virüsle (Kovid-19) mücadelede alınan tedbirleri protesto eylemleri, bu hafta da devam etti.
23.05.2020 Dünya
Almanya’da Kovid-19 tedbirlerini binlerce kişi protesto etti
Almanya’da Kovid-19 tedbirlerini binlerce kişi protesto etti Almanya’nın farklı kentlerinde yeni tip corona virüs (Kovid-19) ile mücadelede alınan tedbirler, binlerce kişi tarafından protesto edildi.
16.05.2020 Dünya
YTB'nin desteğiyle Almanya'da tıbbi malzeme yardımı
YTB'nin desteğiyle Almanya'da tıbbi malzeme yardımı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının (YTB) desteğiyle Almanya'daki Türk sivil toplum temsilcilerince üretilen tıbbi malzemeler, bölgelerdeki belediye ve sağlık kuruluşlarına ulaştırıldı.
9.05.2020 Sağlık
Almanya'da 7 Türk daha corona virüsten hayatını kaybetti
Almanya'da 7 Türk daha corona virüsten hayatını kaybetti Almanya'da son 24 saatte 7 Türk vatandaşının daha yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdiği bildirildi.
29.04.2020 Corona Virüsü
Almanya'da 8 Türk daha hayatını kaybetti
Almanya'da 8 Türk daha hayatını kaybetti Almanya'da son 24 saatte 8 Türk vatandaşının daha yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdiği bildirildi.
14.04.2020 Dünya
Rus savaş gemileri peş peşe Boğaz'dan geçti
Rus savaş gemileri peş peşe Boğaz'dan geçti RUS savaş gemileri peş peşe İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e açıldı. Savaş gemilerinin geçişine çok sayıda sahil güvenlik botu eşlik etti.
9.04.2020 Gündem
Almanya'da 3 Türk vatandaşı daha hayatını  kaybetti
Almanya'da 3 Türk vatandaşı daha hayatını kaybetti Almanya'da 3 Türk vatandaşının daha yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdiği bildirildi.
6.04.2020 Corona Virüsü
ABD'de sokaklar morg, Central Park hastane oldu!
ABD'de sokaklar morg, Central Park hastane oldu! ABD'de Kovid-19 kaynaklı ölümlerin en hızlı artış gösterdiği New York'ta mevcut morg kapasitesi talebi karşılayamayınca, New York şehir yönetimi, ek çadır ve mobil morglar ile mevcut kapasiteyi artırma yoluna gitti.
31.03.2020 Corona Virüsü
New York'ta koronavirüs morg kapasitesi yaklaşık 4 kat artırıldı
New York'ta koronavirüs morg kapasitesi yaklaşık 4 kat artırıldı ABD’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının merkez noktası haline gelen New York şehrindeki morg kapasitesinin ek çadır ve mobil morglarla yaklaşık 4 kat artırıldığı bildirildi.
30.03.2020 Dünya
Almanya görev yapan Türk hemşireden corona virüs uyarısı!
Almanya görev yapan Türk hemşireden corona virüs uyarısı! Almanya’da çalıştığı hastanenin enfeksiyon bölümünde yatan 3 corona virüs hastasının tedavisiyle ilgilenen 25 kişilik ekipte yer alan Türk hemşire Canan Emcan, 60 yaş üzeri insanları, bağışıklık sistemlerini yüksek tutmaları konusunda uyardı.
14.03.2020 Sağlık
Yıldıray Baştürk: Şenol Güneş Milli Takıma iyi gelecek
Yıldıray Baştürk: Şenol Güneş Milli Takıma iyi gelecek 2002 FIFA Dünya Kupası'nda 3'üncü olan Milli Takımın kadrosunda yer alan eski futbolcu Yıldıray Baştürk, "Şenol Güneş'in Milli Takımın başına gelmesi doğru bir karar. Şenol hocanın tekrar Milli Takımı iyi yerlere getireceğine inanıyorum" dedi.
4.03.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Essen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki essen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.