Eşref Hamamcıoğlu

Eşref Hamamcıoğlu

Son dakika eşref hamamcıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşref hamamcıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşref hamamcıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşref Hamamcıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşref hamamcıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 eşref hamamcıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm eşref hamamcıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması!
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcuların geri döneceğini belirtti ve İcardi ile Anderson Talisca transferleri hakkında çok önemli ifadeler kullandı.
13.06.2023 Galatasaray
Hüseyin Eroğlu'ndan Misli TV'ye önemli açıklamalar: 11 yıllık hasreti bitireceğiz
Hüseyin Eroğlu'ndan Misli TV'ye önemli açıklamalar: 11 yıllık hasreti bitireceğiz TFF 1. Lig’e verilen devre arasında çalışmalarını Antalya’da gerçekleştiren Samsunspor’un deneyimli teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Misli TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.
7.01.2023 TFF 1.Lig
Dursun Özbek'i uyardı Fatih Terim'i satan 7 futbolcuyu açıkladı! 'Bunlar seneye...'
Dursun Özbek'i uyardı Fatih Terim'i satan 7 futbolcuyu açıkladı! 'Bunlar seneye...' Eşref Hamamcıoğlu'nu geride bırakarak Galatasaray'ın 39.başkanı olan ve Erden Timur ile birlikte yola çıkan Dursun Özbek'e önemli bir uyarı geldi. Sarı kırmızılı cepheye yakınlığıyla bilinen usta yorumcu Osman Şenher'in 'Fatih Terim' yazısı bir hayli dikkat çekerken duayen ismin yeni teknik direktör konusu hakkında verdiği bilgiler ise ilgi uyandırdı.
17.06.2022 Galatasaray
Terim, Buruk, Tudor hepsi 'balon' çıktı! İşte yeni teknik direktör ve iki flaş transfer
Terim, Buruk, Tudor hepsi 'balon' çıktı! İşte yeni teknik direktör ve iki flaş transfer Dün Eşref Hamamcıoğlu'nu geride bırakarak Galatasaray'da yeniden başkan olan ve hiç zaman kaybetmeden yeni teknik direktör arayışlarına koyulan Dursun Özbek'in Fatih Terim, Okan Buruk ve Igor Tudor'u göstererek Marcelo Gallardo'yla prensip anlaşmasına vardığı sarı kırmızılı yönetimin iki flaş transfere de imza attığı öğrenildi.
12.06.2022 Galatasaray
Dursun Özbek durdu Erden Timur yeni teknik direktör bombasını duyurdu! 'Evet sürekli görüşüyoruz'
Dursun Özbek durdu Erden Timur yeni teknik direktör bombasını duyurdu! 'Evet sürekli görüşüyoruz' Burak Elmas'ın seçim kararı almasının ardından Eşref Hamamcıoğlu ile amansız bir yarışa giren ve rakibine 135 oy fark atarak yeniden başkan olan Dursun Özbek'in çalışacağı teknik direktör merakla beklenirken, Özbek'in ekibinde yer alan Erden Timur'un kendisine sorulan 'Tecrübeli teknik adamla görüştünüz mü, mesaj attınız mı?' sorusuna 'Evet hocayla sürekli görüşüyoruz' yanıtı camiada bomba etkisi yarattı.
11.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni başkanı belli oldu! Dursun Özbek mi, Eşref Hamamcıoğlu mu?
Galatasaray'ın yeni başkanı belli oldu! Dursun Özbek mi, Eşref Hamamcıoğlu mu? Galatasaray'ın 103. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi'nde yapıldı. İki adayın da çok güçlü olmasından dolayı oy sayımında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas'ın geçersiz oy kullandığını itiraf ettiği oylama sonucunda yeni başkan belli oldu. 24 sandığın açılmasıyla birlikte sarı - kırmızılı kulübün yeni başkanı Dursun Özbek oldu. Dursun Özbek, Galatasaray'da ikinci kez başkanlık yapacak.
11.06.2022 Galatasaray
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri…
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri… Galatasaray Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu ile başkanlık koltuğu için yarıştı. Daha önce Galatasaray'da başkanlık koltuğunda oturan Dursun Özbek, Galatasaraylı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dursun Özbek ne iş yapıyor? İşte Dursun Özbek'in kariyeri ile ilgili detaylar…
11.06.2022 Futbol
Galatasaray'da seçim günü! Başkan Burak Elmas'ın oyu ifşa mı oldu? Geçersiz sayılacak...
Galatasaray'da seçim günü! Başkan Burak Elmas'ın oyu ifşa mı oldu? Geçersiz sayılacak... Galatasaray Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu yarışıyor. Mevcut başkan Burak Elmas'ın oyunun, zarfın köşesindeki yırtıktan gözüktüğü yönünde yorumlar yapıldı. Başkanlıktaki son gününü geçiren Burak Elmas, konuyla ilgili açıklama yaptı. (Hürriyet)
11.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da olağanüstü seçimli genel kurul başladı
Galatasaray'da olağanüstü seçimli genel kurul başladı Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi'nde başladı. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun sarı-kırmızlı kulübün başkanı olmak için yarıştığı olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı öncesinde üyelere seslenen Galatasaray Başkanı Burak Elmas, görev sürecindeki ekip arkadaşlarına teşekkür etti ve iki başkan adayına başarılar diledi.
11.06.2022 Spor
Galatasaray'da kritik seçim! Kim başkan olacak? İşte Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun listesi... Oy verme işlemi sona erdi...
Galatasaray'da kritik seçim! Kim başkan olacak? İşte Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun listesi... Oy verme işlemi sona erdi... Galatasaray yeni başkanını seçiyor. Sarı kırmızılı kulüpte daha önce 30 Nisan’da yapılması planlanan ancak mahkeme tarafından iptal edilen seçim gecikmeli olarak bugün gerçekleştiriliyor. G.Saray Lisesi’nde yapılacak ve 8 bin 862 üyenin sandık başına gidebileceği genel kurulda eski başkan Özbek ile Divan Kurulu’nun eski başkanı Hamamcıoğlu yarışacak. Sandık sonuçları belli oluyor...
11.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da yılın transferi bitmek üzere! İtalyan hoca teknik direktörlüğe getirilecek
Galatasaray'da yılın transferi bitmek üzere! İtalyan hoca teknik direktörlüğe getirilecek Süper Toto Süper Lig'i 13. sırada tamamlayarak en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray'da teknik direktör arayışları sürüyor. Başkanlık seçiminden sonra göreve gelen ismin listeleri de şimdiden hazır. Bu kapsamda yapılan çalışmalar hemen hemen sonuçlandı. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek, teknik direktör konusunda ser verip sır vermese de ortaya bazı isimler atılıyor. Son olarak Eşref Hamamcıoğlu'nun listesinde Fatih Karagümrük'ün görüştüğü İtalyan isim Andrea Pirlo bulunuyor. Hamamcıoğlu seçildiği takdirde Domenec Torrent'le uygun şekilde yolları ayırarak Pirlo ile masaya oturmayı planlıyor.
9.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'a yıldız yağacak! Dursun Özbek başkanlığına süper isimlerle geliyor: 6 kişilik dev transfer listesi ortaya çıktı...
Galatasaray'a yıldız yağacak! Dursun Özbek başkanlığına süper isimlerle geliyor: 6 kişilik dev transfer listesi ortaya çıktı... Süper Lig'de geçeb sezonu 13. sırada bitiren Galatasaray, gelecek sezon için gözlerini başkanlık seçimine çevirdi. Sarı-kırmızılı camiada Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun yarışacağı başkanlık seçiminin ardından Galatasaray, yeni sezon için kollarını sıvayacak. 11 Haziran'da gerçekleşecek seçimde adaylardan Dursun Özbek'in yıldızlarla dolu transfer listesi ortaya çıktı. Özbek ve yönetimi, başkanlık koltuğunu alması halinde ilk iş teknik direktör, daha sonra ise transfer için girişimlere başlayacak.
9.06.2022 Galatasaray
'Yeni Pep Guardiola' ile anlaşmaya vardı camia Eşref Hamacıoğlu'nu ayakta alkışladı
'Yeni Pep Guardiola' ile anlaşmaya vardı camia Eşref Hamacıoğlu'nu ayakta alkışladı 11 Haziran'da Dursun Özbek'le başkanlık yarışına girecek olan Eşref Hamamcıoğlu'nun prensip anlaşmasına vardığı İtalyan teknik direktör Galatasaray cephesinde heyecan yarattı. Genelde pasa dayalı oyunla 'Yeni Pep' lakabı alan 1979 doğumlu antrenörün Süper Lig'de çalışmaya son derece sıcak baktığı öğrenildi.
7.06.2022 Galatasaray
Fatih Terim'den Dursun Özbek'e seçim kaybettirecek hamle! 5 milyon euro maaş...
Fatih Terim'den Dursun Özbek'e seçim kaybettirecek hamle! 5 milyon euro maaş... Eşref Hamamcıoğlu'nun Roberto Mancini ile prensip anlaşmasına varmasının ardından seçime 2 gün kala Fatih Terim bombasını patlatmaya hazırlanan Dursun Özbek büyük bir şok yaşadı. Başarılı teknik direktör Fatih Terim'in Suudi Arabistan'dan astronomik teklif aldığı ortaya çıktı.
7.06.2022 Galatasaray
Fatih Terim yeniden Galatasaray'ı çalıştıracak mı? Dursun Özbek'ten flaş yanıt
Fatih Terim yeniden Galatasaray'ı çalıştıracak mı? Dursun Özbek'ten flaş yanıt Galatasaray'da başkan adayı Dursun Özbek, 11 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde basın mensuplarından gelen Fatih Terim sorusuna yanıt verdi. Özbek, "Fatih Hoca’nın seçim arifesinde gündeme gelmesi hoş bir şey değil. Biz Galatasaray için en iyisini yapacağız. Yetkiyi alırsak, herkesin gıpta ile bakacağı bir takım kuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
5.06.2022 Galatasaray
Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek'ten dev projeler! 4 yılda 9.5 milyar TL’lik gelir
Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek'ten dev projeler! 4 yılda 9.5 milyar TL’lik gelir Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı üyelerle bir araya gelerek projelerini tanıttı. Özbek bu projelerle 4 yılda 9.5 milyar TL gelir bekliyor...
3.06.2022 Galatasaray
Parasını Ünal Aysal verecek! Eşref Hamamcıoğlu'nun dünyaca ünlü teknik direktörü ortaya çıktı
Parasını Ünal Aysal verecek! Eşref Hamamcıoğlu'nun dünyaca ünlü teknik direktörü ortaya çıktı Eşref Hamamcıoğlu ve Adnan Öztürk'e tam destek veren ve Galatasaray'ın yeni teknik direktörü konusunda elini taşın altına koyan Ünal Aysal'ın dünyaca ünlü teknik direktörü ayarladığı, Aysal'ın şampiyon antrenörü sarı kırmızılı takıma getireceği ortaya çıktı. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak gelişmeler...
3.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da inanılmaz kriz! 3 hafta içinde bu paranın bulunması gerekiyor
Galatasaray'da inanılmaz kriz! 3 hafta içinde bu paranın bulunması gerekiyor 11 Haziran'da seçime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da seçilecek yeni başkanın 3 hafta içerisinde tam 150 milyon TL'lik kasa kolaylığı sağlaması gerekiyor.
31.05.2022 Galatasaray
Dursun Özbek gelirse ilk transferi hazır! 5 milyon euro...
Dursun Özbek gelirse ilk transferi hazır! 5 milyon euro... Galatasaray bu sezon Süper Lig'e damga vuran tecrübeli golcü Umut Bozok'la prensip anlaşmasına vardı.
30.05.2022 Kasımpaşa Spor
Galatasaray'da Torrent ayrılığı!
Galatasaray'da Torrent ayrılığı! Galatasaray'ın teknik direktörü Domenec Torrent 11 Haziran'daki seçimleri beklemek için İspanya'ya gitti.
29.05.2022 Galatasaray
Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim?
Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim? Galatasaray’da başkanlık seçimine kısa süre kala heyecan dorukta. Sarı kırmızılı taraftarlar Galatasaray’ın yeni başkanının kim olacağını merakla beklerken üç kez tarih değişikliği olan seçimler ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor. Seçime sayılı günler kala, Galatasaray’ın başkan adayları ve adayların listeleri de araştırılıyor. Peki, Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim? İşte Galatasaray başkanlık seçimi tarihi, adayları ve listeleri…
27.05.2022 Futbol
Hatalarımızdan ders çıkararak geliyoruz dedi Ali Koç'un görüştüğü dünya yıldızını bitirdi...
Hatalarımızdan ders çıkararak geliyoruz dedi Ali Koç'un görüştüğü dünya yıldızını bitirdi... 11 Haziran'da yapılacak seçimlerin ardından Eşref Hamamcıoğlu'nu geride bırakarak Galatasaray'ın yeni başkanı olacağı tahmin edilen Dursun Özbek'in transfer çalışmalarına başladığı, sarı kırmızılı kulübün Ali Koç'un görüştüğü yıldızın işini bitirmeye çok yakın olduğu ortaya çıktı.
27.05.2022 Galatasaray
İşte Hamamcıoğlu'nun ilk transferi! Bonservisi elinde...
İşte Hamamcıoğlu'nun ilk transferi! Bonservisi elinde... Transfer çalışmalarına devam eden Eşref Hamamcıoğlu, başkan olması halinde Denayer'e yeniden Galatasaray forması giydirecek.
27.05.2022 Galatasaray
Vida bombası! Beşiktaş'tan ayrıldı ezeli rakibe gidiyor
Vida bombası! Beşiktaş'tan ayrıldı ezeli rakibe gidiyor Beşiktaş'la sözleşme yenilemeyerek takımdan ayrılan Hırvat stoper Domagoj Vida Galatasaray'ın transfer listesine girdi.
27.05.2022 Galatasaray
Galatasaray seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kimler? İşte adayların listeleri!
Galatasaray seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kimler? İşte adayların listeleri! Galatasaray’da seçim rüzgarı! Tarih belli oldu. Galatasaray'da iki kez ertelenen seçim tarihi netleşti. Başkan adayları da resmen açıklandı. Başkan adayları listelerini belirlerken gözler seçimin yapılacağı tarihe çevrildi. Peki, Galatasaray seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kimler? İşte detaylar...
22.05.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Eşref Hamamcıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşref hamamcıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.