Espor

Espor

Son dakika eSpor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eSpor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eSpor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Espor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan espor gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 espor haberi bulunmuştur. Tüm espor haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Espor'da Avrupa şampiyonluğu geldi
Espor'da Avrupa şampiyonluğu geldi Espor dünyasına Türkiye’den yeni katılan Eagle Esports takımı, Pubg Mobile Club Open (PMCO) Avrupa turnuvasında şampiyon oldu.
7.11.2023 Vitrin
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Cem Bölükbaşı kimdir, yaşı ve boyu kaç? 2022 Formula 2'de yarışacak!
Cem Bölükbaşı kimdir, yaşı ve boyu kaç? 2022 Formula 2'de yarışacak! Cem Bölükbaşı, 2022'de Formula 1'in bir alt destek serisi olan Formula 2'de Charouz Racing ile yarışacak. Cem Bölükbaşı ayrıca, Formula 2'de yarışan ilk Türk yarışçı olacak. Peki, Cem Bölükbaşı kimdir? 2022 Formula 2'de yarışacak Cem Bölükbaşı kaç yaşında?
12.01.2022 Gündem
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı Yerli oyun yayıncılarının geliştirdiği mobil oyunlar, 5 üzerinden ortalama 3,94 beğeni puanıyla genel ortalamanın (3,76) üzerinde performans sergiledi.
29.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Fintek firması 2. TESFED Türkiye Kupasına isim sponsoru oldu
Fintek firması 2. TESFED Türkiye Kupasına isim sponsoru oldu Bitexen Teknolojinin ana sponsor olduğu 2. TESFED Türkiye Kupası için geri sayım başladı.Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED) tarafından düzenlenen turnuvanın heyecanlı ve rekabet dolu karşılaşmalarıyla sporseverlere espor şöleni yaşatacağını duyurdu. Türkiyenin her yerinden 16 yaş ve üzeri tüm esporcuların katılımına açık olacak Bitexen TESFED Türkiye Kupasına başvuruların ise 25 Eylülde başlayacağı bildirildi.
22.09.2020 Bilim ve Teknoloji
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi Riot Games CEO'su Nicolo Laurent, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası’nın Çin’in Şangay kentinde gerçekleşeceğini açıkladı. Peki, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? Lol e spor turnuvası ne zaman? İşte League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası (Worlds 2020) ile ilgili tüm detaylar...
2.08.2020 Gündem
PUBG'nin arkasındaki isimde önemli değişiklik
PUBG'nin arkasındaki isimde önemli değişiklik PUBG ve TERA gibi eğlence ürünlerinden sorumlu olan KRAFTON; Güney Kore’de Changhan Kim'i yeni CEO olarak atamak üzere göreve başlama töreni düzenledi. Açılış konuşmasını KRAFTON çalışanlarına yapan Kim, şirketin ana vizyonunun ve odağının “başyapıtların gerçek üreticisi” olduğunu duyurdu.
27.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de kadınların espora ilgisi katlanarak artıyor
Türkiye'de kadınların espora ilgisi katlanarak artıyor Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED) Başkanı Alper Afşin Özdemir, esporun, genç kuşak erkekler kadar kadınlardan da büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Türkiye'de 32 milyon oyuncu bulunurken, espor farkındalığı olanların sayısı 12 milyona varıyor. Oyuncu kitlesinin yüzde 56'sı erkek, yüzde 44'ü ise kadınlardan oluşuyor. Esporcu lisansı alarak profesyonel esporcu olan kadınların sayısı ise 2019 yılında 29 iken, bu sayı sadece bir yıl içinde 5 kat artarak 2020'de 159'a yükseldi." dedi.
18.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Türk dizileri oyun sektörüne ilham oluyor
Türk dizileri oyun sektörüne ilham oluyor Türk oyun geliştirme şirketi InGame Group'un Üst Yöneticisi Gözalan, "Türk dizi ve filmleriyle birlikte MENA bölgesi, Türk kültürüne aşina oldu ve buna bağlı olarak bu bölgeden oyunlarımıza hatırı sayılır bir ilgi oluştu." dedi.
23.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Eski antrenör için yakalama kararı
Eski antrenör için yakalama kararı 1907 Fenerbahçe Espor takımının eski antrenörü Aykut Emre Başkal hakkında, sahtecilik-dolandırıcılık gerekçeleriyle İngiliz polisince yakalama kararı çıkarıldı.
27.09.2019 Gündem
Esporun en büyüğü belli oluyor!
Esporun en büyüğü belli oluyor! Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin en iyi iki takımının kıyasıya bir mücadele sergileyeceği 2019 Türkiye Büyük Finali (TBF)’nin biletleri 8 Ağustos’ta satışa çıkıyor. 31 Ağustos’ta Riot Games Espor Sahnesi’nde gerçekleşecek etkinlikte, Sahne’nin yanında kurulacak festival alanında ise gün boyu devam edecek aktiviteler ücretsiz olarak tüm ziyaretçilere açık olacak.
6.08.2019 Bilim ve Teknoloji
PUBG Avrupa Ligi ikinci aşamasına geçti
PUBG Avrupa Ligi ikinci aşamasına geçti PUBG Avrupa Ligi (PEL) ikinci aşamasına geçti ve PUBG'nin Avrupalı espor yıldızlarının yüksek seviye oyunculuklarını koltuğunuzun ucundan izleyeceksiniz. 2. aşama, rekabeti de beraberinde getiriyor. Birincilik için Natus Vincere, G2 Esports, Team Liquid ve Faze Clan kıyasıya bir rekabetin içine girmiş durumda.
25.06.2019 Bilim ve Teknoloji
İndirme rakamı 40 milyara yükselecek
İndirme rakamı 40 milyara yükselecek Akıllı telefonların kullanım oranının artmasıyla beraber oyun sektöründe de mobil uygulamalar artış gösterdi. Her yaştan insanın elinde akıllı telefon bulunuyor.
18.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Espor Türkiye Şampiyonu belli oldu
Espor Türkiye Şampiyonu belli oldu BAU eSports League of Legends takımı BAU Raiders, Türkiye League of Legends topluluğu için en önemli organizasyonlardan biri olan Üniversite Ligi’nde şampiyon oldu.
10.11.2021 Espor
eSpor'da son teknoloji masaya yatırılıyor
eSpor'da son teknoloji masaya yatırılıyor Microsoft’un sponsorluğunda, Ankara'nın ilk teknoloji fuarı I-TECH Teknoloji Kongre ve Fuarı, 14-15-16 Haziran tarihlerinde Ankara Üniversitesi’nde gerçekleşecek.
18.05.2019 Bilim ve Teknoloji
En uzun radyo şovu!
En uzun radyo şovu! Metehan Mert Çakır ile Türkiye’nin en uzun canlı radyo şovu Arka Koltuk, bu kez King Size bir prodüksiyonla geliyor.
17.04.2019 Kültür Sanat
65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde 2018'nin şampiyonları Volkswagen Arena'da düzenlenen muhteşem törenle açıklandı.
27.03.2019 Spor Magazin
‘LoL’ çılgınlığı gençliği kuşatıyor! Yeni gelir kapısı...
‘LoL’ çılgınlığı gençliği kuşatıyor! Yeni gelir kapısı... Bir zamanlar, gençlerin hayallerini futbol yıldızı olmak süslüyordu. “Topçu” olmak zenginliğe giden yolun basamaklarıydı. Devir değişti, dijital devrim ve yapay zekanın hayatımıza girmesiyle geleneksel takım sporları da eski popülerliğini kaybetmeye başladı. Artık 12-25 yaş arası gençliğin kalbinde Ronaldo, Messi olma hayallerinin yerini, “Espor”cu olmak aldı. Dünya, Espor piyasası milyar dolarla ifade edilirken, Espor’un en önemli organizasyonu sayılan League of Legends (LoL) ise Türk gençlerinin yeni gözdesi... Oyun Evi adlı mekanda günde 12 saatten fazla monitör karşısında idman yapan profesyonel LoL oyuncularının yıllık kazancı 100 bin dolarla ifade ediliyor.
13.03.2019 Gündem
E-Spor ve Teknoloji etkinliği başlıyor
E-Spor ve Teknoloji etkinliği başlıyor İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesine bağlı olan Dijital Oyun Tasarım bölümü, bu yıl E-Spor dünyasından önemli kişi ve markaları bir araya getiren, “E-Spor ve Teknoloji” isimli etkinlik için düğmeye bastı.
19.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Binali Yıldırım e-spor sahnesinin açılışını yaptı
Binali Yıldırım e-spor sahnesinin açılışını yaptı TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'da e-spor sahnesinin açılışını yaptı. Salona torunu ile gelen Yıldırım oyuncularla sohbet etti
19.01.2019 Gündem
Nonstop Zula E-Spor Merkezi açıldı
Nonstop Zula E-Spor Merkezi açıldı Türkiye'nin ilk e-spor merkezi olma özelliği taşıyan Nonstop Zula E-Spor Merkezi, InGame Group tarafından hizmete açıldı.
11.01.2019 Ekonomi
Galatasaray Espor takımına üç takviye!
Galatasaray Espor takımına üç takviye! Galatasaray Espor takımı, daha önce Türkiye'de de görev yapan Jake 'Mora' Hammond'un League of Legends takımının ana koçu olduğunu açıkladı. Ayrıca sarı-kırmızılılar, Taikki ve Godbro'nun da espor takımına transfer olduğunu duyurdu.
25.12.2018 Galatasaray
Esporda, Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti
Esporda, Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti Zula Süper Lig’inin 2. sezonunda Galatasaray Espor, 1907 Fenerbahçe derbisini 250 binin üzerinde kişi izledi.
10.11.2021 Espor

Benzer Haber Etiketleri

Espor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki espor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.