Esp

Esp

Son dakika ESP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ESP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ESP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esp gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 esp haberi bulunmuştur. Tüm esp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Epc Arızası Nedir, Ne İşe Yarar? Epc Işığı Neden Yanar?
Epc Arızası Nedir, Ne İşe Yarar? Epc Işığı Neden Yanar? Otomobil ve benzer tüm araçlar son yıllarda dijital göstergeleri gelişmiş ve araç ile ilgili herhangi bir arıza olması halinde göstergelerin bildirimleri sayesinde araç sürücülerinin güvenliğini korumaktadır. Her bir göster ışığı farklı bir anlama sahiptir
4.06.2023 Gündem
Epc Işığı Nedir, Ne İşe Yarar? Epc Arızaları Nelerdir?
Epc Işığı Nedir, Ne İşe Yarar? Epc Arızaları Nelerdir? Aracın gaz kelebeğinde meydana gelen arıza ile birlikte panelde bulunan EPC ışığı yanmaktadır. Genel çerçevede aracın kontrol panelinde yer alan bir gösterge olarak ön plana çıktığını söylemek mümkün. Tabii aynı zamanda birçok farklı parça ile birlikte senkronize şekilde çalıştığını ifade etmek gerekir. Böyle durumlarda EPC ışığı yanıyor ise en yakın servise gitmek ve destek almak büyük önem taşır.
2.06.2023 Gündem
Emniyet güçlerine saldırı hazırlığındaki 4 terörist hücre evinde kıskıvrak yakalandı
Emniyet güçlerine saldırı hazırlığındaki 4 terörist hücre evinde kıskıvrak yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, MLKP silahlı terör örgütünün ‘İntikam Hücresi'ne yönelik yapılan operasyonda emniyet güçlerine saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 4 kişi kaldıkları hücre evinde kıskıvrak yakalandı.
20.08.2022 Gündem
Terörist anmasında HDP İzmir il eş başkanı gözaltına alındı
Terörist anmasında HDP İzmir il eş başkanı gözaltına alındı İzmir'in Konak ilçesinde terörist anmasına yapılan baskında gözaltına alınan 20 şüpheliden birinin HDP İzmir İl Eş Başkanı Çınar Altan olduğu ortaya çıktı.
12.08.2022 Gündem
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var ABD kamuoyu aylardır Nxivm isimli topluluğu tartışıyor. Kişisel gelişim seminerleri kisvesinde bir saadet zinciri olan Nxivm'un kurucusunun da onlarca kadının cinsel ilişki kölesi olarak kullanıldığı bir tarikatın lideri olduğu ortaya çıktı. Biz de gerçek olamayacak kadar tüyler ürpertici bu hikayeyi tüm detaylarıyla masaya yatırdık.
12.09.2021 Gündem
Arabada geri alım garantisi! Bugün başladı, avantajlı fiyat ve...
Arabada geri alım garantisi! Bugün başladı, avantajlı fiyat ve... Araba alacaklara güzel haber! Geri alım garantisi sunuluyor. Ön sipariş alımı bugün başladı. Türkiye'de ilk kez oluyor. Araba almayı planlayan vatandaşların tercihleri gelişen teknoloji ile birlikte değişiyor. Birçok kişi imkanın olması durumunda elektrikli otomobilleri tercih edeceğini söylüyor. Çinli SAIC bünyesinde faaliyet gösteren İngiliz otomobil üreticisi MG, Türkiye'de ilk modelini satışa sundu. Türkiye yollarına ilk çıkan otomobili yüzde yüz elektrikle çalışan bir SUV olan markanın, 12 Nisan'dan itibaren 'ZS EV' isimli modeli ön siparişe açtığı kaydedildi. Yapılan açıklamaya göre, lansmana özel 394 bin TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatı ile Türkiye'ye gelen ZS EV'de, 'MG Değer Koruma Programı' isimli bir geri alım garantisi sunuluyor. Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin, "Kimi müşterilerin elektrikli otomobillere dair aklındaki tüm soru işaretlerini silmek için özel bir geri alım garantisi sunuyoruz. Bir elektrikli araçla hayata uyum sağlayamadığını hisseden müşterilerimize geri almayı garanti edeceğiz" dedi.
12.04.2021 Otomobil
Yenilenen Honda PCX125 29.8 bin TL'den geliyor!
Yenilenen Honda PCX125 29.8 bin TL'den geliyor! Honda’nın Scooter segmentindeki modellerinden PCX125 modeli tamamen yenilendi.
29.01.2021 Otomobil
İzmir merkezli 12 ilde büyük terör operasyonu!
İzmir merkezli 12 ilde büyük terör operasyonu! İzmir merkezli 12 ilde haklarında gözaltı kararı verilen 34’ü MLKP, 8’i DSİH, 1’i TKP/ML ve 8’i PKK üyesi 51 şüpheliden 48’i eş zamanlı yapılan operasyon ile gözaltına alındı.
14.01.2021 Gündem
Mercedes'in "patron" aracı yenilendi
Mercedes'in "patron" aracı yenilendi Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, S-Serisi’nin uzun versiyonundan 18 cm daha uzun dingil mesafesiyle iç alanını genişletiyor.
20.11.2020 Otomobil
Doğal gaz ücretleri ile ilgili flaş açıklama! Spot fiyat...
Doğal gaz ücretleri ile ilgili flaş açıklama! Spot fiyat... Milyonları ilgilendiren güzel haber geldi. Doğal gaz spot fiyatla alınacak. Bir ilk gerçekleşecek. Aralık ayında başlayacak. EPDK tarafından yapılan açıklamada 19 Kasım'a kadar başvuru yapılabileceği duyuruldu. İhale için teklifler ise 24 Kasım'da elektronik ortamda alınacak. Karadeniz'deki doğal gaz keşfinin Türkiye'nin elini güçlendirmesinin ardından Rusya spot fiyatı ile doğal gaz satışı yapma kararı aldı. Rus şirketi Gazprom Export, Türkiye'ye doğal gaz satışında ilk defa Elektronik Satış Platformu (ESP) üzerinden spot boru gazı için ihale düzenledi. Geçen hafta tamamlanan ihaleler sonucunda Rusya ilk kez Türkiye'ye spot fiyatlarla doğal gaz satacak.
17.11.2020 Ekonomi
Emniyet Müdürlüğü'nden Kadıköy'deki olaylara ilişkin açıklama
Emniyet Müdürlüğü'nden Kadıköy'deki olaylara ilişkin açıklama İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Kadıköy'deki Suruç eyleminde çıkan olaylarla ilgili görüntü paylaşılıp açıklama yapıldı. Açıklamada, yasadışı gösteri yapanların barikat kurup polise saldırması sonucu çıkan olaylarda 55 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
21.07.2020 Gündem
ESP hayat kurtarıyor!
ESP hayat kurtarıyor! Araçlarda kullanılan ve savrulmayı önleyen sistem ESP bugün dünyada yeni binek araçların yüzde 82'sinde kullanılıyor.
10.06.2020 Otomobil
Meclis 12 partiyle işbaşı yapacak
Meclis 12 partiyle işbaşı yapacak YSK'nın geçici seçim sonuçlarını açıklamasının ardından, Cumhur İttifakı’nı oluşturan 3 parti, Millet İttifakı’nı oluşturan 4 parti ve HDP’nin yanı sıra HDP listelerinden seçime giren HTKP, EBP, ÖSP ve SYKP de Meclis'e girdi.
30.06.2018 Siyaset
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı HDP'de 24 Haziran'daki seçim için mevcut 48 milletvekilinden 25'i aday gösterilmezken, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın iki avukatı ile yeğeni Ömer Öcalan'a aday listesinde yer verildi.
21.05.2018 Siyaset
3 hakemimize büyük görev!
3 hakemimize büyük görev! FIFA kokartlı hakemlerimiz Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun, Rusya'daki organizasyonda görev alacak.
17.11.2017 Arşiv
En ekonomik Fiat Fiorino satışa çıktı
En ekonomik Fiat Fiorino satışa çıktı Üretimine başlanmasının 10’uncu yılını kutlayan ve Fiat Professional Ailesi’nin en küçük üyesi olarak ön plana çıkan Fiorino’nun model yelpazesine yeni bir motor seçeneği katıldı.
29.10.2017 Otomobil
Avrupa PKK'nın sokağa dökülmesini izliyor
Avrupa PKK'nın sokağa dökülmesini izliyor Son iki hafta içerisinde, terör örgütü PKK üyeleri Avrupa'nın bir çok kentinde 100'e yakın eylem gerçekleştirirken, bu ülkelerin yetkilileri yapılan terör propagandasına sessiz kalmayı tercih ediyor.
24.10.2017 Dünya
PKK'nın sokağa dökülmesini izliyorlar
PKK'nın sokağa dökülmesini izliyorlar Son iki hafta içerisinde, terör örgütü PKK üyeleri Avrupa'nın bir çok kentinde 100'e yakın eylem gerçekleştirirken, bu ülkelerin yetkilileri yapılan terör propagandasına sessiz kalmayı tercih ediyor.
24.10.2017 Dünya
Kırmızı fularlı PKK'lı Ayşe Deniz Karacagil öldürüldü
Kırmızı fularlı PKK'lı Ayşe Deniz Karacagil öldürüldü Gezi olaylarında 'kırmızı fularlı kız' olarak tanınan Ayşe Deniz Karacagil'in terör örgütü PKK saflarında çatışırken öldüğü bildirildi.
29.09.2021 Gündem
SUV bombardımanı!
SUV bombardımanı! SUV ve crossover’lara olan yoğun ilgiyi gören markalar, adeta yeni model bombardımanına geçti.
28.05.2017 Otomobil
İzmir'de yakalanan 2 kadın terörist tutuklandı
İzmir'de yakalanan 2 kadın terörist tutuklandı İzmir'e keşif yapmak ve eylem hazırlığı için gelen MLKP terör örgütüne bağlı iki kadın terörist çıkarıldıkları mahkemece tutukladı
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Bombalı eylem için İzmir'e gelen kadın teröristler yakalandı
Son dakika: Bombalı eylem için İzmir'e gelen kadın teröristler yakalandı Alınan son dakika haberine göre İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yapılan operasyonda, bombalı eylem hazırlığında olan 2 kadın terörist yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Sahibinden'e verilen otomobil ilanı gülme krizine soktu!
Sahibinden'e verilen otomobil ilanı gülme krizine soktu! Sahibinden'e verilen ilanlar arasında bazıları oluyor ki kullanıcıları gülme krizine sokuyor. Sahibinden'e verilen bu otomobil ilanı ise gerek görseli gerek açıklamaları ile görenleri hayrete düşürüyor. İşte Sahibinden'e verilen o komik otomobil ilanı...
29.09.2021 Gündem
Figen Yüksekdağ kimdir?
Figen Yüksekdağ kimdir? Gece yarısı operasyonu ile gözaltına alındıktan sonra bu akşam saatlerinde tutuklandığı belirtilen Figen Yüksekdağ hakkında merak edilen soruların yanıtlarını derledik. Halkların Demokratik Partisi eşbaşkanlık görevini yürüten Figen Yüksekdağ kimdir? İşte Figen Yüksekdağ'ın siyasi kariyeri...
29.09.2021 Gündem
SW sınıfında Egea rüzgarı
SW sınıfında Egea rüzgarı Tofaş’ın 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Egea Ailesi’nin üçüncü gövde tipi Fiat Egea Station Wagon, ülkemizde satışa çıktı...
9.10.2016 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Esp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.