Esma Esad

Esma Esad

Son dakika Esma Esad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esma Esad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esma Esad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esma Esad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esma esad gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 esma esad haberi bulunmuştur. Tüm esma esad haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esma Esad hakkında soruşturma başlatıldı
Esma Esad hakkında soruşturma başlatıldı İngiltere'de polis, Suriye rejiminin lideri Beşşar Esad'in eşi Esma Esad hakkında terör eylemlerini kışkırttığı ve teşvik ettiği iddiasıyla ön soruşturma başlattı.
14.03.2021 Dünya
Beşar Esad ve eşi koronavirüse yakalandı!
Beşar Esad ve eşi koronavirüse yakalandı! Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve eşi Esma Esad koronavirüse yakalandı
8.03.2021 Dünya
Esad ile ilgili çarpıcı rapor! Hapise atıp mallarına el koyuyor!
Esad ile ilgili çarpıcı rapor! Hapise atıp mallarına el koyuyor! ABD’nin uyguladığı 'Sezar Yasası' yaptırımlarından dolayı parasal darboğaza giren Esad rejimi ülkenin en zengin iş adamlarından birinin mal varlıklarına el koymuştu. Parasal darboğaza giren Esad ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir rapor yayınlandı. Rapor, rejiminin rüşvet ve yolsuzluk düzeni ortaya koyuyor. ‘Sednaya Hapishanesi Tutuklular ve Kayıplar Derneği’ tarafından hazırlanan rapora göre Suriye’de tutuklu bulunanların aileleri, yetkililere büyük miktarda rüşvet vermeye zorlanıyor. Ayrıca Suriye’de halkın tutuklanması ve ailelerinden rüşvet alınması rejim için başlıca finansman kaynağı. 'Sezar Yasası' ismini "Sezar" kod adlı bir askeri fotoğrafçıdan alıyor. Bu fotoğrafçının, Suriye hapishanelerinde işkence ve ölümü belgeleyen 52 bini aşkın fotoğraf çektiği belirtiliyor.
5.01.2021 Dünya
Esma Esad ve ailesine yeni şok! ABD'den yeni yaptırım kararı...
Esma Esad ve ailesine yeni şok! ABD'den yeni yaptırım kararı... Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a ve ailesine yönelik yaptırım kararı alındı.
23.12.2020 Dünya
Beşar Esad, kanser tedavisi gören eşiyle tünel inceledi
Beşar Esad, kanser tedavisi gören eşiyle tünel inceledi Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, kanser tedavisi gören eşi Esma Esad'la birlikte Şam'da bir tüneli inceledi.
17.08.2018 Dünya
Esma Esad bombası
Esma Esad bombası Londra doğumlu Esma Esad'ın vatandaşlığı elinden alınabilir.
19.04.2017 Dünya
Esma Esad: Kaçmamı teklif ettiler
Esma Esad: Kaçmamı teklif ettiler Suriye First Lady'si Esma Esad 8 yıl sonra ilk röportajını verdi
18.10.2016 Dünya
Esad ortaya çıktı!
Esad ortaya çıktı! Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, rejimin kontrolünde bulunan bölgelerde yapılan genel seçimler kapsamında sandık başına giderek oyunu kullandı...
13.04.2016 Dünya
Nihat Doğan'dan Esad'a sert sözler
Nihat Doğan'dan Esad'a sert sözler Sosyal medya hesabından Esma Esad'a yönelik ağır eleştirilerde bulunan Nihat Doğan, "Esma Esad'ın Suriye'si, bildiğin mahalle kerhanesine dönmüş. Giren çıkan belli değil" dedi.
15.03.2016 Magazin
Esad çifti kiliseye gitti
Esad çifti kiliseye gitti Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad eşi Esma Esad’la birlikte başkent Şam’da kilise ziyaretinde bulundu.
19.12.2015 Dünya
Esma Esad ortaya çıktı
Esma Esad ortaya çıktı Son olarak 2014 yılının haziran ayında Suriye'deki devlet başkanlığı seçimlerinde oy kullanırken görüntülenen Beşar Esad'ın eşi Esma Esad, kocasının Putin'le Moskova'da yaptığı görüşme sıralarında Suriye'de hayatını kaybeden bir askerin evine taziye ziyareti yaparken görüntülendi...
22.10.2015 Dünya
Perinçek, Esad ile görüştü
Perinçek, Esad ile görüştü Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile Suriye'de görüştü.
3.03.2015 Dünya
Esad sürekli çocuklarla
Esad sürekli çocuklarla Cumhurbaşkanlığına üçüncü kez aday olmasının ardından seçim kampanyasına hız veren Suriye lideri Beşar Esad ve eşi Esma, “Şehitler Günü” için başkent Şam’da düzenlenen resepsiyonda, çatışmalarda ailelerini kaybeden çocuklarla buluştu...
7.05.2014 Dünya
Tam destek verdi
Tam destek verdi Esma Esad: Dün buradaydım, bugün de buradayım, yarın da burada olacağım
16.10.2013 Dünya
ABD'de tartışma yaratan fotoğraf!
ABD'de tartışma yaratan fotoğraf! DAILY Mail’in bugün yayımladığı ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin Beşar Esad ile yemekteki fotoğrafı, TV’de tartışma konusu oldu...
3.09.2013 Dünya
Instagram'ındaki o foto
Instagram'ındaki o foto İç savaş sürerken Beşar Esad halkla iç içe fotoğraflarını paylaşıyor...
31.07.2013 Dünya
Dünyanın konuştuğu adam!
Dünyanın konuştuğu adam! Görüntülerde iddiaya göre, Beşar Esad eşi Esma ile korumaları olmadan dolaşıyor
29.09.2021 Gündem
Esma Esad Şam sokaklarında
Esma Esad Şam sokaklarında İsyan başlangıcınından sonra...
19.03.2013 Dünya
Ellerinde Türk subayı var mı?
Ellerinde Türk subayı var mı? ‘Elimizde Türk subayı yok’ demiş
29.09.2021 Gündem
Her an bir Kürt devleti kurulabilir
Her an bir Kürt devleti kurulabilir Esad: Görevimi terk edemem, bölgede her an bir Kürt devleti kurulabilir
29.09.2021 Gündem
İlk röportajını verdi!
İlk röportajını verdi! Emine Erdoğan: Örf-adet adı altında kadınlara adaletsizlik yapılıyor!
29.09.2021 Gündem
Esad'ın bebek sevinci
Esad'ın bebek sevinci Esad'ın eşinin hamile olduğu öne sürüldü...
29.01.2013 Dünya
Şimdi de İstanbul!
Şimdi de İstanbul! İngiliz gazetesinden bomba iddia...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esma Esad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esma esad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.