Erwin Koeman

Erwin Koeman

Son dakika Erwin Koeman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erwin Koeman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erwin Koeman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erwin Koeman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erwin koeman gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 erwin koeman haberi bulunmuştur. Tüm erwin koeman haberleri aşağıda listelenmiştir.
11 teknik direktör 80 transfer! Ali Koç ilk kupasını kaldırdı
11 teknik direktör 80 transfer! Ali Koç ilk kupasını kaldırdı 5 yıllık görevi boyuncu 11 teknik direktörle çalıp 80 transfer yapan ve 126 milyon euro'luk transfer gerçekleştiren Ali Koç ilk kupasını kaldırdı.
12.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de fatura çıktı! Tam 225 milyon euro'luk fiyasko
Fenerbahçe'de fatura çıktı! Tam 225 milyon euro'luk fiyasko 6 yıldır bir tane kupa kaldıramayan Fenerbahçe'de oyuncu transferleri ve personel maaşlarının toplam maliyeti tam 225 milyon euro oldu.
16.03.2021 Fenerbahçe
Süper Lig'de yaprak dökümü sürüyor!
Süper Lig'de yaprak dökümü sürüyor! Spor Toto Süper Lig'de son 10 haftaya girilirken, kötü gidişatın faturası teknik direktörlere çıkmaya devam ediyor. Ligde mücadele eden 18 takımdan 11'i teknik adam konusunda istikrarı yakalayamadı.
5.03.2019 Süper Lig
Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3
Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3 Süper Lig'de 24. haftasında derbi maçta Beşiktaş'a karşı 3-0 geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Öte yandan her iki takımında bir şutu direkten döndü.
26.02.2019 Fenerbahçe
Erwin Koeman, Umman Milli Takımı'nı çalıştıracak
Erwin Koeman, Umman Milli Takımı'nı çalıştıracak Umman Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne Erwin Koeman getirildi.
21.02.2019 Futbol
Fenerbahçe'de son 28 yılın en kötü iç saha performansı
Fenerbahçe'de son 28 yılın en kötü iç saha performansı Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, iç saha performansıyla da hayal kırıklığı yaşattı.
17.02.2019 Fenerbahçe
İslam Slimani'ye terapi!
İslam Slimani'ye terapi! Teknik direktör Ersun Yanal, Zenit maçında şanssızlığını kıran Islam Slimani'nin eski günlerine dönebilmesi için yoğun çaba harcıyor.
14.02.2019 Fenerbahçe
Süper Lig'in ilk yarısında 11 teknik adam değişti
Süper Lig'in ilk yarısında 11 teknik adam değişti Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında 11 takım teknik direktör değişikliğine gitti.
26.12.2018 Süper Lig
Fenerbahçe'de antrenör enflasyonu!
Fenerbahçe'de antrenör enflasyonu! Takımdaki kötü gidiş nedeniyle sezonun ilk yarısında 3 teknik direktör değiştiren Fenerbahçe, bu sezon 14 kişiyle tarihinin en kalabalık teknik ekibini barındırıyor.
23.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Koeman belirsizliği!
Fenerbahçe'de Koeman belirsizliği! Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın teknik direktörlüğe geçmesiyle Erwin Koeman ve Chris Van der Weerden konusu da belirsizlikte kaldı. Hollanda basını da bu duruma dikkat çekerek, ikilinin görevde kalıp kalmayacağını sorguladı.
15.12.2018 Fenerbahçe
Süper Lig'de yabancı teknik adam kalmadı!
Süper Lig'de yabancı teknik adam kalmadı! Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ın getirilmesinin ardından Süper Lig'de takım çalıştıran yabancı hoca kalmadı.
14.12.2018 Süper Lig
Koeman: "Ben her şeye hazırım"
Koeman: "Ben her şeye hazırım" Koeman, Spartak Trnava mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
13.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Erwin Koeman veda ediyor!
Fenerbahçe'de Erwin Koeman veda ediyor! UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda Dinamo Zagreb liderliği, Fenerbahçe ise ikinciliği garantiledi. Sarı-Lacivertliler için bu akşam Trnava karşısında oynanacak maçın prestij dışında bir önemi yok.
13.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı
Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı Sarı-lacivertli ekip, basın toplantısının ardından Antona Malatinskeho Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanla Spartak Trnava maçının hazırlıklarını tamamladı.
12.12.2018 Fenerbahçe
Koeman gençlere güveniyor!
Koeman gençlere güveniyor! Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, Spartak Trnava ile oynanacak maç öncesi basın toplantısında konuştu. Hollandalı antrenör, basın toplantısını kısa sürede bitirdi.
12.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Koeman yönetiminde Bratislava'da!
Fenerbahçe, Koeman yönetiminde Bratislava'da! UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında Spartak Trnava ile karşılaşacak Fenerbahçe, maçın oynanacağı Slovakya'nın başkenti Bratislava'ya gitti.
12.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Spartak Trnava deplasmanına çıkıyor
Fenerbahçe, Spartak Trnava deplasmanına çıkıyor Süper Lig'de zor günler geçiren Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki son maçında deplasmanda Spartak Trnava ile karşılaşacak.
12.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Spartak Trnava maçı hazırlıkları Koeman'la başladı!
Fenerbahçe'de Spartak Trnava maçı hazırlıkları Koeman'la başladı! Teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal'ı açıklaması an meselesi olan Fenerbahçe'de Spartak Trnava maçı hazırlıkları teknik sorumlu Erwin Koeman yönetiminde başladı. Sarı-lacivertliler Trnava maçı öncesi basın toplantısında da Koeman'ın yer alacağını duyurdu.
11.12.2018 Fenerbahçe
"Bu kötü sistemi kuran adamla çalışmam"
"Bu kötü sistemi kuran adamla çalışmam" Phillip Cocu’nun ardından geçici olarak göreve getirilen Erwin Koeman, Akhisar yenilgisiyle kredisini tamamen tüketti. Comolli’nin de suyu iyice ısınırken, görüşme yapılan hiçbir teknik adam Fransız sportif direktörle çalışmak istemiyor.
10.12.2018 Fenerbahçe
Erwin Koeman: "Maç kazanmak çok zor"
Erwin Koeman: "Maç kazanmak çok zor" Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, 3-0'lık Akhisarspor hezimetinin ardından açıklamalarda bulundu.
9.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de büyük hüsran! Çöküş sürüyor
Fenerbahçe'de büyük hüsran! Çöküş sürüyor Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 yenilerek taraftarlarına hüsran yaşattı.
9.12.2018 Fenerbahçe
CANLI! Akhisarspor - Fenerbahçe
CANLI! Akhisarspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Akhisarspor'a konuk oluyor.
9.12.2018 Fenerbahçe
Alper Boğuşlu, Volkan Demirel'i geri getirecek!
Alper Boğuşlu, Volkan Demirel'i geri getirecek! Fenerbahçe'de kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'nun takıma katılmasının ardından Boğuşlu'nun ilk icraatı Volkan Demirel'i affetmek olacak.
8.12.2018 Fenerbahçe
Koeman: "Şu anda en önemli şey..."
Koeman: "Şu anda en önemli şey..." Erwin Koeman Giresunspor galibiyetinin ardından takımın performansından memnun olmadığını açıkladı.
6.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe tek attı, avantajı kaptı!
Fenerbahçe tek attı, avantajı kaptı! Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Spor Toto 1. Lig ekibi Giresunspor'u 1-0 mağlup ederek turda avantajı kaptı.
6.12.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Erwin Koeman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erwin koeman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.