Ersan

Ersan

Son dakika Ersan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ersan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ersan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ersan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ersan gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.727 ersan haberi bulunmuştur. Tüm ersan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu,"Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı hatta o dönem bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi ve Tanık beyanlarının ardından yarın devam edilmek üzere duruşmaya ara verildiği belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Güneş teknolojileri alanında Türkiye’de bir ilk
Güneş teknolojileri alanında Türkiye’de bir ilk Dünyada Çin’den sonra ilk “Seed” üretiminin Kalyon PV tarafından gerçekleştirildiği duyuruldu.
23.02.2024 Vitrin
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz Husumetlisinin arkadaşını öldürdü, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu. Kayseri'de borç meselesi nedeniyle tartıştığı M.K.'yi bulmak için aracına bindiği onun taksi şoförü arkadaşı Mustafa Kılıçaslan'ı (25) öldüren Emre Kiremitçi (27), 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kiremitçi son savunmasında, "Manifestonun katı kuralları vardır. Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz. Ben de öyle yaptım" dedi.
28.12.2023 Gündem
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi Çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesi ile ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
27.12.2023 Ekonomi
Dolandırıcılar 'Reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj attın' yalanıyla hayatını kabusa çevirdi
Dolandırıcılar 'Reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj attın' yalanıyla hayatını kabusa çevirdi Antalya’da dolandırıcılar, reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj gönderdiğine dair WhatsApp’ına ekran görüntülü sahte dava belgeleri göndererek Ramazan Ersan Hayıt’a kabus dolu bir gece yaşattı.
10.11.2023 Yaşam
Konyaspor, Hakan Keleş ile anlaşma sağladı
Konyaspor, Hakan Keleş ile anlaşma sağladı Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı kulüp, teknik direktörlük görevi için Hakan Keleş ile anlaşma sağladı.
27.10.2023 Konya Spor
Önce keşif yaptı sonra hastaneden 3 günlük bebeği kaçırdı! Polisteki ifadesi ortaya çıktı
Önce keşif yaptı sonra hastaneden 3 günlük bebeği kaçırdı! Polisteki ifadesi ortaya çıktı İzmir'de Suriyeli bir ailenin 3 gün önce doğan bebeğini hastaneden kaçırdığı belirlenip, gözaltına alınan S.G. (51) isimli kadın, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.G.'nin polisteki ifadesinde, çocuk sahibi olamadığı için özlem duyup, böyle bir suç işlediğini belirtip, pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
28.09.2023 Gündem
Balıkçılar 'vira bismillah' dedi
Balıkçılar 'vira bismillah' dedi Türkiye genelinde denizlerdeki av yasağının sona ermesiyle balıkçılar ‘Vira Bismillah' diyerek denize açıldı. Samsun'da renkli görüntülere sahne olan sezon açılış töreninde Samsun Valisi Orhan Tavlı ve protokol üyeleri horon tepti.
31.08.2023 Gündem
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı!
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı! Geçtiğimiz ay sevgilisiyle birlikte Çeşme'ye tatile giden ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Şahinkaya, tatil sezonunu kapattığını açıkladı.
28.07.2023 Magazin
Mehmet Muş: Sanayi demek; üretim, istihdam ve ihracat demek
Mehmet Muş: Sanayi demek; üretim, istihdam ve ihracat demek Samsun'un Havza ilçesinde yapımı tamamlanan Yeraltı Mekanik Katlı Otopark Hizmete Alım Töreni'nde konuşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş yapılan yatırımların önemine değinerek, "Havza, Samsun'un önemli bir üretim merkezi olma yolunda ilerliyor. Organize sanayi bölgesi var ve onun genişletilmesi yolunda ilerleniyor. Sanayi demek; üretim, istihdam ve ihracat demektir" dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, 'reddi hakim' talebi sonrası dosyanın bir üst mahkemeye gönderilmesine karar verilerek, duruşma ertelendi. Hablemitoğlu ailesinin avukatı Ersan Barkın ise davanın en kritik sanığının tahliye edilmesinin ardından firari olduğunu belirterek, "Heyet tarafsızlığını yitirmiştir. Reddi hakim talebinde bulunuyoruz" dedi.
10.07.2023 Gündem
Enis Arıkan'dan yeni paylaşım: 'Bazı güzelliklerin önüne geçilmiyormuş'
Enis Arıkan'dan yeni paylaşım: 'Bazı güzelliklerin önüne geçilmiyormuş' 'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda yapımda başrol oynayan Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncunun nikah şahitliğini yapan meslektaşı Enis Arıkan, nikah töreninden yeni kareler paylaştı.
21.05.2023 Magazin
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı?
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı? Samsun seçim sonuçları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. Genel seçim sonuçlarının yanısıra 28. dönem milletvekili sonuçları da açıklanıyor. Partilerin, ittifakların oy oranlarının canlı olarak takip edileceği gazetevatan seçim 2023 sayfasında anlık olarak Samsun ilçelerin seçim sonuçları yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı adayları olduğu Samsun'da hangi parti kazandı? Samsun Cumhur ittifakı, Millet İttifakı kim kazandı? MHP, CHP, İYİ Parti, AK Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ne oldu? Samsun hangi parti kazandı? İşte 14 Mayıs 2023 Samsun seçim sonuçları...
14.05.2023 Seçim
Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisine cevap! Yeni paylaşımına yorum yağdı
Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisine cevap! Yeni paylaşımına yorum yağdı 'Pis Yedili' adlı gençlik dizisinde canlandırdığı 'Canburger' rolüyle tanınan, son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri'de rol alan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 6 yaşındaki kızı Ada ile çektiği bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafına yorum yağan ünlü isim, bir takipçisine verdiği cevapla dikkat çekti.
15.04.2023 Magazin
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Akşener masadan kalktı, gözler adaylarda! 6'lı masadaki kriz ABB'ye sıçradı
Akşener masadan kalktı, gözler adaylarda! 6'lı masadaki kriz ABB'ye sıçradı İYİ Parti lideri Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı olması fikrine karşı çıkarak altılı masadan çekildi. Masanın diğer beş ortağı bugün bir araya gelecek. Gözler, Millet İttifakı’nın ve İYİ Parti’nin adaylık konusunda yapacağı açıklamalara çevrildi. Öte yandan 6'lı masadaki kriz Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde de tepki istifalarına neden oldu.
6.03.2023 Gündem
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener’in adaylık için yeşil ışık yaktığı isim ise tartışma konusu oldu.
5.03.2023 Gündem
Türk savaş zırhları yeniden hayat buldu! Ünü dünyaya yayıldı
Türk savaş zırhları yeniden hayat buldu! Ünü dünyaya yayıldı Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı tek kadın bakır tel işleme sanatçısı unvanına sahip Sema Kansu, yapımı 3 ay süren 15 kilo ağırlığındaki Türk tipi savaş zırhları üretiyor. Bu zırhlarda yer alan motifleri modernize ederek bakırdan kostümler, takılar ve ev aksesuarları da üreten Kansu, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlerine zanaatini öğretiyor.
3.01.2023 Yaşam
İçişleri: Siirt'te 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-16' operasyonu başlatıldı
İçişleri: Siirt'te 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-16' operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanlığı, Siirt'in Pervari ilçesi Mansur Deresi bölgesinde 37 operasyonel tim, 533 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-16 Şehit Jandarma Üsteğmen Ersan Yenici Operasyonu' başlatıldığını duyurdu.
5.12.2022 Gündem
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu kızıyla birlikte eski eşi Melis İşiten'e poz verdi!
Uraz Kaygılaroğlu kızıyla birlikte eski eşi Melis İşiten'e poz verdi! Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten'in çektiği kızı Ada ile bu karesini "En güzel fotoğraflarımızı Melis İşiten çeker" notuyla paylaştı.
19.10.2022 Magazin
Merve Dizdar: Özel hayatım boşandığımdan beri pek iyi gitmiyor
Merve Dizdar: Özel hayatım boşandığımdan beri pek iyi gitmiyor 'Erşan Kuneri', 'Eltilerin Savaşı' ve 'Bir Aşk İki Hayat' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Merve Dizdar, önceki gün Bebek'te kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, meslektaşı Farah Zeynep Abdullah'ın; "Erkek oyuncuların yanına mal seçermiş gibi kadın oyuncu seçiyorlar" sözleri hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Özel hayatıyla ilgili sorulan soruya da yanıt veren Dizdar, samimi açıklamalarda bulundu.
15.10.2022 Magazin
17 üniversiteye rektör atandı
17 üniversiteye rektör atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 17 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
15.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun mitingi ertelendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun mitingi ertelendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 Eylül Cumartesi günü Samsun'da gerçekleştirmesi planlanan mitingin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.
23.08.2022 Siyaset
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ersan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ersan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.