Milli futbolcu Erol Erdal Alkan konuştu
Milli futbolcu Erol Erdal Alkan konuştu A Milli Takım aday kadrosunda yer aldığı için eleştirilen Erol Erdal Alkan, "Geleceğimi hoca belirleyecek. İnşallah yine çağrılırım" dedi.
13.11.2017 Futbol
Gelin adayı stüdyoda sırt üstü bayıldı
Gelin adayı stüdyoda sırt üstü bayıldı Esra Erol'da programında fenalaştığını hissedince ayağa kalkıp stüdyo arkasına geçmek isteyen gelin adayı bir anda sırt üstü diğer adayların üzerine bayıldı
16.12.2015 Sinema-Dizi
Talibini beklerken öyle biri geldi ki
Talibini beklerken öyle biri geldi ki Evlenmek için izdivaç programına başvuran gelin adayı, uzun süredir görmediği babasını stüdyoda görünce büyük şaşkınlık yaşadı.
12.05.2015 Sinema-Dizi
Gelin adayı reddedilince bakın nasıl değişti
Gelin adayı reddedilince bakın nasıl değişti İzdivaç programına katılan ve talip olduğu kişi tarafından yüzündeki çizgiler nedeniyle reddedilen Necla Özdamar, büyük bir değişim geçirdi.
30.04.2015 Yaşam
Gelin adayı, 26 yaş büyük damat adayına talip oldu
Gelin adayı, 26 yaş büyük damat adayına talip oldu Fox TV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında 27 yaşındaki Meltem Hanım, 53 yaşındaki Demir Bey'e talip oldu. Esra Erol'la programında 53 yaşındaki Demir Bey'e talip olarak gelen 27 yaşındaki Meltem Hanım, izleyenleri şaşkına çevirdi.
28.04.2015 Sinema-Dizi
İzdivaçta evlenen Hakan ve Seba'dan İran dansı
İzdivaçta evlenen Hakan ve Seba'dan İran dansı Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında evlenen Hakan ve Seba'nın İran dansı yaptığı çok özel görüntüler internete düştü.
24.04.2015 Yaşam
Damat adayının sözleri Esra Erol'u kızdırdı
Damat adayının sözleri Esra Erol'u kızdırdı FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Erol ile Evlen Benimle'de ilginç bir olay yaşandı. 21 yaşındaki gelin adayı Büşra'nın kendisine talip olarak gelen 37 yaşındaki damat adayına 'hayır' cevabının ardından damat adayının söylediği sözler tepki çekti. Damat adayına Esra Erol ve stüdyodakiler böyle tepki gösterdi.
24.04.2015 Sinema-Dizi
Talibine ilk olarak yemek ve ütüyü sordu
Talibine ilk olarak yemek ve ütüyü sordu İzdivaç programında talip olduğu gelin adayına ilk olarak ütü ve yemek yapıp yapamadığını soran damat adayı, hem Esra Erol'u hem de ekran başındakileri şaşkına çevirdi.
23.04.2015 Sinema-Dizi
Yayını kucakta terk eden gelin adayı muradına erdi
Yayını kucakta terk eden gelin adayı muradına erdi İzdivaç programında talibi Hakan Bey'in kucağında yayını terk eden İranlı gelin adayı Seba, nikah masasına oturuyor.
22.04.2015 Sinema-Dizi
Esra Erol'da damat adayına şok teklif!
Esra Erol'da damat adayına şok teklif! 'İstediğin kadar para verebilirim'(!) Fox TV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la programının Umut, Ankara'dan gelen talibi Yasemin Hanım ile görüştü. Yasemin'in Umut'a, "Sen buraya evlilik için gelmedin" sözü stüdyoyu gerdi. Umut, gelen talibiyle çay içmek istemeyince hem Esra Erol'un hem de locadakilerin tepkisini çekti. Güç bela talibiyle çay içmeyi kabul eden Umut'un sözleri şok etkisi yarattı. Talibinin kendisine para teklif ettiğini söyleyen Umut herkesi şaşkına çevirdi.
16.04.2015 Sinema-Dizi
Damat adayı gelini korkuttu
Damat adayı gelini korkuttu Esra Erol'un sunuculuğu yaptığı izdivaç programında tanışan Seba Hanım ve Hakan Bey'in yaptığı karşılıklı şakalar stüdyoda eğlenceli dakikalar yaşanmasına neden oldu.
16.04.2015 Haber
Gelin adayı uyudu, Esra Erol yakaladı!..
Gelin adayı uyudu, Esra Erol yakaladı!.. Esra Erol'un sunduğu evlendirme programında gelin adayı uyudu. Esra Erol, uyuyyan gelin adayını görence olanlar oldu...
14.04.2015 Arşiv
Erol Köse: Ozan Orhon, sen eziksin
Erol Köse: Ozan Orhon, sen eziksin Hafta içi her gün TV EM'de yayınlanan Her Şeyi Konuşalım'ın ünlü sunucusu ve yapımcı Erol Köse, bu sabah sinirlerine hakim olamadı.
21.01.2022 Magazin
Esra Erol'da herkes gözyaşlarına boğuldu!
Esra Erol'da herkes gözyaşlarına boğuldu! Esra Erol'la'ya katılan 71 yaşındaki damat adayı kaybettiği eşini anlattı, Esra Erol gözyaşlarını tutamadı.
10.04.2015 Sinema-Dizi
Damat adayı: Çok şımartırsam azarsın
Damat adayı: Çok şımartırsam azarsın Esra Erol'la'da Kendisini naza çeken gelin adayı Ayça Hanım , şımartılmak istediğini söyleyince 'Çok şımartmam ama az şımartırım. Çok şımartırsam azarsın.' diyen Ahmet Bey stüdyodakileri ve ekran başındakileri güldürürken Ayça Hanım'dan ilginç bir açıklama geldi : 'Locadan öpücük gönderiyor bana. Bu yüzden dalga geçiyormuş gibi geliyor. Kardelenim , papatyam diyor, herkes bize bakıyor'. İşte canlı yayında yaşanan o ilginç anlar...
10.04.2015 Sinema-Dizi
Esra Erol'dan inanılmaz gaf
Esra Erol'dan inanılmaz gaf Fox Tv'deki evlilik programının sevilen sunucusu Esra Erol, canlı yayında öyle bir gafa imza attı ki, izleyenler gülmeden edemedi.
2.04.2015 Sinema-Dizi
Kendisinden 15 yaş küçük talip gelince...
Kendisinden 15 yaş küçük talip gelince... Fox Tv'de yayınlanan Esra Erol'la programında Dürdane Hanım'a kendisinden 15 yaş küçük damat adayı talip olunca stüdyoda tartışma yaşandı. Esra Erol'la'da Dürdane Hanım'ın kendisinden 15 yaş küçük talibiyle görüşmeyi kabul etmesine sinirlenen Umut Bey tepkisini dile getirince ortalık karıştı.
1.04.2015 Sinema-Dizi
Esra Erol'dan şaşırtan hareket
Esra Erol'dan şaşırtan hareket Fox TV'de Esra Erol programı bir ara yatarak sundu. Gelin adayının isteği üzerine yanından ayrılmayan Erol daha sonrasında da programı yatarak sunması hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri şaşırttı.
31.03.2015 Sinema-Dizi
İşte Erol Büyükburç'un son görüntüleri
İşte Erol Büyükburç'un son görüntüleri Büyükburç evinde çekilen görüntülerde gitarıyla "Bir Başka Sevgiliyi" söylüyor.
26.03.2015 Haber
Erol Büyükburç'un son görüntüleri
Erol Büyükburç'un son görüntüleri Ünlü sanatçı Erol Büyükburç, evinin yatak odasında ölü olarak bulundu. Ünlü sanatçının dün akşam Taksim'de Murat Evgin'in "Çarşamba Buluşmaları" dinletisine katıldığı ortaya çıktı. Büyükburç'un menajeri Osman Nuri Yazıcı da kendi sosyal medya hesabından Erol Büyükburç'un dün akşam çekilen bu görüntülerini paylaşmıştı.
12.03.2015 Haber
Erol Büyukburç - Kırmızı Gül
Erol Büyukburç - Kırmızı Gül Erol Büyukburç - Kırmızı Gül
12.03.2015 Yaşam
Damat adayı: Kafatasımız uyarsa!
Damat adayı: Kafatasımız uyarsa! FOX Tv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un sunduğu izdivaç programına katılan damat adayı sözleriyle herkesi şaşırttı.
12.03.2015 Sinema-Dizi
'Oğlumu eve nasıl çağırırsın?' dedi stüdyo karıştı
'Oğlumu eve nasıl çağırırsın?' dedi stüdyo karıştı Fox Tv'de yayınlanan Esra Erol'la programında gelin adayı ile tartışan damat adayının annesi, 'Oğlumu ablanın evine nasıl çağırırsın?' deyince stüdyoda gergin anlar yaşandı. Kendi damat adayının sözleri karşısında savunmak isteyen gelin adayı, 'Benim yanıma gelip yatacak diye bir şey yok ki' şeklinde konuşunca bakın neler oldu...
10.03.2015 Sinema-Dizi
Damat adayı şok etti: Çatla patla beni alamadın ya
Damat adayı şok etti: Çatla patla beni alamadın ya Esra Erol'un canlı yayınında gün geçmiyor ki yeni bir olay patlak vermesin. Bu kez de 2 gün önce imam nikahı ile evlendiğini açıklayan damat adayının karşısındaki gelin adayı ile girdiği ağız dalaşı izleyenleri şok etti. Damat adayının karşısındaki gelin adayına 'çatla patla beni alamadın ya' demesi ile tansiyonun iyice yükseldiği stüdyoda araya Esra Erol girdi ve damat adayı stüdyo dışına alındı.
13.02.2015 Sinema-Dizi
Canlı yayında damat adayına adeta yalvardı!..
Canlı yayında damat adayına adeta yalvardı!.. Esra Erol'un programında gelin adayı Cansu, talip olduğu damat adaylarından Kerem'e kendisiyle birlikte olması için adeta yalvardı. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri