Erkut Söğüt

Erkut Söğüt

Son dakika Erkut Söğüt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erkut Söğüt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erkut Söğüt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkut Söğüt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkut söğüt gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 erkut söğüt haberi bulunmuştur. Tüm erkut söğüt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı Galatasaray yönetimi yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun maaşını 20 milyon TL yaparak oyuncuyla yeni bir sözleşme imzaladı.
8.05.2023 Galatasaray
Menajeri sinyali vermişti! Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başladı
Menajeri sinyali vermişti! Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başladı Galatasaray yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme konusunda görüşmelere başladı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin milli oyuncunun maaşında iyileştirmeye gideceği öğrenildi.
10.04.2023 Galatasaray
Menajeri Kerem Aktürkoğlu ile ilgilenen dev kulübü açıkladı
Menajeri Kerem Aktürkoğlu ile ilgilenen dev kulübü açıkladı Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Kerem Aktürkoğlu hakkında çok önemli açıklamalarda bulunan menajer Erekut Söğüt oyuncusu için "Serie A veya Premier Lig gibi liglere gitmesi normal" değerlendirmesinde bulundu.
13.12.2022 Galatasaray
Sözleşmesinde 20 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan yıldız için 100 milyon dolarlık transfer iddiası
Sözleşmesinde 20 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan yıldız için 100 milyon dolarlık transfer iddiası Özellikle geçtiğimiz sezon İsmail Kartal döneminde kendisine sık sık şans verilen ve eline geçen fırsatları çok iyi kullanan yıldız futbolcu için 100 milyon dolarlık transfer iddiası Fenerbahçe cephesinde bomba etkisi yarattı. Ünlü menajer Erkut Söğüt oyuncu hakkında çok özel açıklamalarda bulunurken, Söğüt'ün Kerem Aktürkoğlu ifadeleri ise dikkat çekti.
24.10.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Mesut Özil karmaşası! Menajerinden flaş açıklama...
Fenerbahçe'de Mesut Özil karmaşası! Menajerinden flaş açıklama... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri. Ali Koç ile karşılıklı olarak anlaşan ve sözleşmesini fesheden yıldız futbolcunun gelecek sezonun parasını alarak Samandıra'yı terk ettiği iddia edildi. Fenerbahçe'de 4 aydır kadro dışı kalan Mesut Özil'in geleceği hakkında konuşan menajeri Erkut Söğüt, önemli açıklamalarda bulundu. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
12.07.2022 Fenerbahçe
Mesut Özil imzayı attı! Menajeri yeni mesleğini duyurdu, transfer ve Jorge Jesus...
Mesut Özil imzayı attı! Menajeri yeni mesleğini duyurdu, transfer ve Jorge Jesus... Fenerbahçe'de kadro dışı durumu devam eden Mesut Özil'le ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Tecrübeli orta sahanın menajeri, yıldız futbolcunun yeni mesleğini duyurdu. Erkut Söğüt transfer sorusuna da cevap verdi. İşte detaylar...
17.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 2.Krasic vakası! A takımda çalışacak ama...
Fenerbahçe'de 2.Krasic vakası! A takımda çalışacak ama... İsmail Kartal'dan sonra Jorge Jesus'un da kadroya dahil etmediği Mesut Özil Fenerbahçe'de 2.Krasic vakası olarak görülüyor.
13.06.2022 Fenerbahçe
SON DAKİKA Mesut Özil'in yeni adresi belli oldu! Ali Koç açıkladı 'Hayırlısı olsun'
SON DAKİKA Mesut Özil'in yeni adresi belli oldu! Ali Koç açıkladı 'Hayırlısı olsun' Beyaz TV'de Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt'le görüştüklerini açıklayan ve yıldız futbolcuyla yolları ayırmayı kafasına koyan Ali Koç'un Fenerbahçe'ye yeni bir 10 numara baktığı öğrenilirken, 33 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin belli olduğu, hatta Mesut'un görüşmelere başladığı belirtildi.
25.05.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'a güç gösterisi! 'Gerekirse 2 yıl yatarız bu parayı alırız' mesajı!
Ali Koç'a güç gösterisi! 'Gerekirse 2 yıl yatarız bu parayı alırız' mesajı! Konyaspor maçından sonra İsmail Kartal'ın raporuyla kadro dışı kalan ve o günden sonra bir daha da affedilmeyen Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt'ün açıklamaları Fenerbahçe camiasında şok etkisi yarattı. Ali Koç'a 2 yıl daha sözleşmelerinin bulunduğunu hatırlatan Söğüt sarı lacivertli yönetime 'kadro dışı kalsak da sözleşme gereği bu parayı alırız' göndermesinde bulundu.
18.05.2022 Fenerbahçe
SON DAKİKA! Menajerinden flaş açıklama! 'Mesut Özil eşyalarını toplayıp...'
SON DAKİKA! Menajerinden flaş açıklama! 'Mesut Özil eşyalarını toplayıp...' İsmail Kartal ve Ali Koç'un aldığı ortak kararla kadro dışı bırakılan Mesut Özil hakkında olay yaratan açıklamalarda bulunan Menajer Erkut Söğüt, temsilciliğini yaptığı Kerem Aktürkoğlu için 'Gelecek sezonu düşünmüyor' ifadelerini kullandı. İşte Söğüt'ün o sözleri...
30.03.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden flaş açıklama
Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden flaş açıklama Spor Toto Süper Lig'de ve kupada kötü bir sezon geçiren Galatasaray'da gösterdiği performansla birçok dev kulübün transfer listesine giren Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Milli futbolcunun menajeri Erkut Söğüt, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...
5.03.2022 Galatasaray
Mesut Özil'in menajerinden flaş Vitor Pereira açıklaması
Mesut Özil'in menajerinden flaş Vitor Pereira açıklaması Mesut Özil, Kerem Aktürkoğlu gibi yıldız futbolcuların menajeri olan Erkut Söğüt, Ömer Erdoğan iddialarını yalanladı ve Pereira - Mesut gerginliği hakkında açıklamalarda bulundu.
10.11.2021 Fenerbahçe
Şok! Marcao yüzünden travma geçirdi
Şok! Marcao yüzünden travma geçirdi Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt Marcao ile yaşanan kavgadan sonra oyuncunun babasının rahatsızlık geçirdiğini açıkladı.
6.09.2021 Galatasaray
Mesut Özil'in menajerinden 'Yeni teknik direktör' açıklaması
Mesut Özil'in menajerinden 'Yeni teknik direktör' açıklaması Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt oyuncusu hakkında yapılan yeni teknik direktör haberlerine tepki gösterdi.
15.06.2021 Fenerbahçe
Bild duyurdu! İmza atmaya geliyor
Bild duyurdu! İmza atmaya geliyor Almanya'nın prestijli gazetelerinden Bild, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olacağını yazdı.
18.12.2020 Fenerbahçe
Yıllar sonra özür mektubu yollamışlar!
Yıllar sonra özür mektubu yollamışlar! Almanya Futbol Federasyonu, Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'den özür diledi.
26.10.2020 Süper Lig
Mesut Özil gerçeği ortaya çıktı! 'Çok pişmanlar, özür dilediler...'
Mesut Özil gerçeği ortaya çıktı! 'Çok pişmanlar, özür dilediler...' Arsenal'in kadro dışı bıraktığı Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Almanya Futbol Federasyonu'nun Mesut Özil'e özür mektubu gönderdiğini söyledi.
25.10.2020 Futbol
Mesut Özil Arsenal'den ayrılmak üzere! Yeni durağı ABD
Mesut Özil Arsenal'den ayrılmak üzere! Yeni durağı ABD İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'i ABD ekiplerinden DC United kadrosuna katmak istiyor. Takımıyla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Özil, önümüzdeki sezon itibariyle futbol hayatına ABD'de devam etme ihtimali yüksek görünüyor.
23.04.2020 Futbol
Mesut Özil ve Amine Gülşe imzayı attı!
Mesut Özil ve Amine Gülşe imzayı attı! 7 Haziran’da İstanbul’da hayatlarını birleştirecek olan dünyaca ünlü Türk asıllı oyuncu Arsenalli Mesut Özil ile nişanlısı eski Türkiye güzeli Amine Gülşe, birlikte müthiş bir ortaklığa imza attı. Özil ile Gülşe İngiliz kozmetik devi Citizen Cosmetics Limited’e eşit hissedar olarak ortak oldu. Ortaklık görüşmelerini ve anlaşmasını Mesut Özil’in avukatlığını ve danışmanlığını yapan Dr. Erkut Söğüt bizzat gerçekleştirdi.
16.05.2019 Magazin
Mesut Özil, 1 milyon pound'u reddetti!
Mesut Özil, 1 milyon pound'u reddetti! Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, sezon başında transfer teklifi aldıklarını ancak kabul etmediklerini belirtti.
14.11.2018 İngiltere
Mesut'un menajerinden tepki: Aptalca...
Mesut'un menajerinden tepki: Aptalca... Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness'e yanıt verdi.
24.07.2018 Almanya
Mesut Özil'in yanına gidiyor!
Mesut Özil'in yanına gidiyor! Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı gelecek sezon Premier Lig'e transfer olabilir.
18.04.2018 Trabzonspor
Canlı yayında Mesut Özil bombası
Canlı yayında Mesut Özil bombası Rıdvan Dilmen, canlı yayında son dönemde Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil ile görüştüğünü açıkladı
13.10.2017 Fenerbahçe
Mesut Özil'de flaş gelişme! "Ocak'ta görüşürüz..."
Mesut Özil'de flaş gelişme! "Ocak'ta görüşürüz..." Orman’ın, tecrübeli isimle avukatı aracılığıyla ilk görüşmeyi yaptığı ortaya çıktı. Telefon vasıtasıyla teklifi yapan Başkan’ın, “Premier Lig’de mutluyum” cevabı almasına rağmen, “Bu konuyu tekrar düşün. Ocak’ta görüşürüz” diyerek kapıyı açık bıraktığı öğrenildi.
11.10.2017 Beşiktaş
Galatasaray'da rota İngiltere!
Galatasaray'da rota İngiltere! Sarı-Kırmızılılar, hızlı bir hareketle Arsenal’den Kieran Gibbs için düğmeye bastı. Bu transfer için 4 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkaran Cim Bom, İngiliz oyuncunun menaceri Erkan Söğüt ve babasıyla da bugün İstanbul’da görüşecek.
21.08.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Erkut Söğüt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkut söğüt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.